YING YING TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YING YING TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.675.019

Publication

16/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14304548*

Neergelegd

14-05-2014

Griffie

0552675019

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Ying Ying Travel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout

op 12 mei 2014,welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Steurs Mario,

wonende te 2440 Geel, Honkersven 33, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. Ying Ying Travel.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2440 Geel, Honkersven 33..

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden:

voor de Europese toerist/reiziger die richting Azië zal reizen:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

" organisatie en verkoop van begeleide pakketreizen richting Azië die uitgevoerd worden in groep met Nederlandstalige begeleiding met programma's op maat mogelijk voor vaste groepen, scholen, bedrijven;

" organisatie en verkoop van begeleide pakketreizen richting Azië die men als klant individueel uitvoert, maar met lokale Engelstalige begeleider met programma's op maat mogelijk voor de individuele klant;

" organisatie en samenstelling van eigen reizen;

" begeleiden en gidsen van groepen;

" de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle transportmiddelen;

" de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van hotelreservaties;

" verkoop enkel programma met lokale begeleiding;

" organisatie en uitvoering workshops, voordrachten, lessen voor groepen, scholen, bedrijven ter promotie van de reizen;

" organisatie, verkoop en uitvoering van incentives, congressen voor Europese bedrijven in Azië;

Rechtsvorm :

(verkort) :

Honkersven 33 2440 Geel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

voor de Aziatische toerist/reiziger die naar Europa zal reizen:

" organisatie en verkoop van volledig begeleide rondreizen binnen Europa met programma op maat mogelijk;

" organisatie en verkoop van losstaande toeristische pakketten voor een bepaalde regio binnen Europa (pakket bestaande uit een combinatie van transport, logement, begeleiding, maaltijden, toeristische bezoeken, shoppingactiviteiten, ..) Met deze bouwstenen kan een volledige rondreis binnen Europa samengesteld worden;

" organisatie en samenstelling van eigen reizen;

" begeleiden en gidsen van groepen;

" activiteiten in samenwerking met Chinese reiskantoren verspreid over het hele land

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle transportmiddelen;

" de verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van hotelreservaties;

" verkoop enkel programma met lokale begeleiding

" organisatie, verkoop en uitvoering van incentives, congressen voor Aziatische bedrijven in Europa

(c)Organisatie en verkoop van China/Azië-gerelateerde korte trips of dagtrips ter promotie van het aangeboden reisprogramma van Ying Ying Travel. (D) De handel in reisartikelen en toeristische producten.(E) Voordrachten, lezingen en cursussen rond Azië/China zowel in Europa als in Azië. (F) Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

KAPITAAL. achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van

waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op eerste zaterdag van juni om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, de heer Steurs Mario, voormeld, die het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 5 mei 2014. Deze overname zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

worden bekrachtigd.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Acrog Accountancy bvba, Molseweg 168, 2440 Geel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0299-010

Coordonnées
YING YING TRAVEL

Adresse
HONKERSVEN 33 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande