YOUNITY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUNITY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.963.258

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.08.2014 14451-0215-012
27/11/2014
ÿþMoa Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho aan Belg

Staats

NII 81~



Ondernemingsnr : 083/963258

Benaming

(voluit) ; YOUNITY CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Napoleonkaai 1 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte " Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 25 september 2014 van

de BVBA Younity Consulting gehouden ten maatschappelijke zetel werd het volgende

beslist : met algemeenheid van stemmen wordt beslist dat de

maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Napoleonkaai 1 - 2000 Antwerpen

naar Strijdhofiaan 13 - 2600 Berchem en dit vanaf 01 oktober 2014.

BALLEGEER Louis

Zaakvoerder

ttecntOafK van Koophandel

Antwerpen

18 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

Gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013
ÿþMcd Word 11.1

1 ~~~: i: ~z,r" ~ it ~?'Wia~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Neergeiorid ipr van d;~R~ Rechtbank

Van~S®ophand~a te AH!werpe ,

2 4 Ml! 2013

Griffie

>

Ondernemingsnr : 0831963258

Benaming

(voluit) : YOUNITY CONSULTING

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Napoleonkaai 1 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bedrijfsleider belast met technische leiding

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 19 juli 2013 werd beslist om mevrouw Monika Doras, wonende te 2100 Deurne, Frans Van Dijckstraat 39/41 aan te stellen voor de dagelijkse technische en administratieve leiding van buitenlandse werknemers,

BALLEGEER Louis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111, ]I 11111

Ondernemingsnr ; 0834.963.258

Benaming

(voluit) ; ROSA & CO

(verkort) :

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8670 Koksijde, C. Permekelaan 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOELWIJZIGING - WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN ONTBINDING EN VEREFFENING - OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN - AANVAARDING NIEUWE STATUTEN EN COORDINATIE - BENOEMING ZAAKVOERDERS - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, notaris te De Panne op EENENTWINTIG MAART TWEEDUIZEND DERTIEN, "eerstdaags te registreren", dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROSA & CO", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, C. Permekelaan 31, volgende besluiten met éénparigheid van stemmen heeft genomen, alhier letterlijk geciteerd:

EERSTE BESLUIT: NAAMWIJZIGING

De Buitengewone Algemene Vergadering besluit de bestaande benaming van de vennootschap te vervangen door volgende nieuwe benaming "YOUNITY CONSULTING".

TWEEDE BESLUIT: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Buitengewone Algemene Vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 1.

DERDE BESLUIT: DOELWIJZIGING

De Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders, de heer VAN CAUWENBERGE Leendert en mevrouw PYFFEROEN Mieke, beiden voornoemd, de dato 21 maart 2013 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt (referentiedatum 31 december 2012).

De Buitengewone Algemene Vergadering aanvaardt het voormeld verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De Buitengewone Algemene Vergadering besluit dienvolgens de bestaande tekst van het doel te schrappen en een nieuwe tekst aan te nemen zoals omschreven in artikel drie van de op heden aanvaarde statuten.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTAIRE BEPALINGEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING

De Buitengewone Algemene Vergadering beslist de bepalingen van de statuten betreffende de ontbinding en vereffening te wijzigen en in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

De Buitengewone Algemene Vergadering besluit dienvolgens:

- de bestaande tekst van de statuten betreffende de ontbinding en vereffening, zijnde de artikelen eenentwintig tot en met vijfentwintig volledig op te heffen en te schrappen

- twee nieuwe bepalingen te aanvaarden, en dit zoals bepaald in de artikelen eenentwintig en tweeëntwintig van de op heden aanvaarde statuten.

- de nummering van de bestaande artikelen zesentwintig en zevenentwintig te wijzigen, zodat artikel zesentwintig vanaf heden artikel drieëntwintig wordt en artikel zevenentwintig vanaf heden artikel vierentwintig wordt.

VIJFDE BESLUIT: OPHEFFING BESTAANDE STATUTEN

De Buitengewone Algemene Vergadering besluit de bestaande statuten integraal op te heffen teneinde deze te vervangen door nieuwe statuten, die overeenstemmen met de actuele wetgeving en de op heden genomen besluiten zoals hiervoor beschreven.

ZESDE BESLUIT: AANVAARDING NIEUWE STATUTEN EN COORDINATIE

De Buitengewone Algemene Vergadering besluit, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, tot invoering van volgende nieuwe statuten welke luiden als volgt :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

TITEL EEN. NAAM, ZETEL, DOEL EN DUUR.

ARTIKEL ÉÉN.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "YOUNITY CONSULTING".

Deze naam zal steeds moeten voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, of de afkorting "bvba",

ARTIKEL TWEE.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Napoleonkaal 1.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de zetel van de vennootschap naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest overgebracht worden. Dit besluit dient bekend gemaakt te worden in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag onder elke vorm, zowel in België als in het buitenland, administratieve of exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of verkoopkantoren op-'richten, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

-De uitbating van een drankgelegenheid niet het schenken van dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische.

-Het uitbaten van een restaurant, met levering van spijzen en dranken.

-Het uitbaten van tearoom, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen en consumptie-ijs.

-Het uitbaten van een feestzaal, inrichten en organiseren van feesten.

-Het verwerven, het verkopen, het huren en verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van roerende en onroerende goederen en rechten, met inbegrip van handelsfondsen; de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden; alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het uitvoeren, voor zowel verbonden als niet-verbonden ondernemingen, van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés; het verrichten van marktonderzoek en prospectie: het uitwerken van de marketing en promotie: assistentie en consultancy; en dit alles op het gebied van management, engineering, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch vlak.

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, van technologische innovaties en hun toepassingen tot aan hun industrialisering en commercialisering, al dan niet in samenwerking met geschikte partners.

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van aile werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

-het waarnemen van, en deelnemen in alle bestuur en managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen.

-de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, In 't kort tussenpersoon in de handel,

-het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie of splitsing, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-import, export en handel in artikelen voor binnen en buitenhuisdecoratie, souvenirartikelen, kleine meubelen en elektrische/elektronische toestellen

-het kopen, verkopen, huren en verhuren van allerhande voertuigen en het leiden ervan.

-Uitgeverij van boeken, tijdschriften en ander drukwerk; uitgeverij van software; drukkerijen en diensten in verband met drukkerijen.

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy, computerbeheer en overige aanverwante diensten op gebied van informaticatechnologie en computers; gespecialiseerde designers; grafische ontwerpen.

-Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatica: gegevensverwerking, webdesign, webhosting, webportalen en aanverwante activiteiten.

-Reparatie van computers, communicatieapparatuur en consumentenartikelen.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren: Callcenters: overige zakelijke activiteiten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit

doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

ARTIKEL VIER.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL TWEE. KAPITAAL, INBRENGEN, AANDELEN.

ARTIKEL VIJF.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 ¬ , vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden rekening gehouden met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Inzake voorkeurrecht bij inschrijving op een kapitaalverhoging door geldelijke inbrengen zullen de vennoten zich schikken naar de wettelijke bepalingen die ter zake in voege zullen zijn bij de desbetreffende kapitaalverhoging.

Is een aandeel evenwel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar anders wordt overeengekomen, De nieuw verkregen effecten behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom.

De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot inschrijving uitoefenen uiterlijk op de tiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarin het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend,

Wanneer de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alleen onderschrijft, komen hem toe in volle eigendom.

ARTIKEL ZES.

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen, dat op de zetel van de vennootschap zal gehouden worden, met de juiste aanduiding van iedere vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen en met de vermelding van de gedane stortingen.

De vennoten kunnen te allen tijde een door een zaakvoerder(s) ondertekend uittreksel uit het register van aandelen verkrijgen, dat melding maakt van naam, voornaam, woonplaats van de vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen.

ARTIKEL ZEVEN.

De aandelen van de vennootschap zijn ondeelbaar, de vennootschap erkent enkel één eigenaar per aandeel.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden de rechten uitgeoefend zoals bepaald hierna:

1. Clausule tot regeling van de lidmaatschapsrechten (o.m. stemrechten):

Van zodra in de vennootschap een recht van vruchtgebruik bestaat op door haar uitgegeven aandelen, hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om van de vennootschap alle informatie te ontvangen die zij aan haar aandeelhouders verstrekt.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben, voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het recht om de bijeenroeping van een algemene vergadering te eisen, elk met betrekking tot de punten waarvoor zij ter algemene vergadering het stemrecht kan uitoefenen.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op alle algemene vergaderingen aanwezig te zijn, Zij kunnen er beiden het vraagrecht uitoefenen.

Voor door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik, wordt het stemrecht op de gewone, buitengewone en bijzondere algemene vergadering uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens in de gevallen hierna bepaald.

Telkens wanneer ter algemene vergadering wordt beslist over een kapitaalvermindering, kapitaalverhoging of een uitkering uit reserves, wordt het stemrecht uitgeoefend daar de blote eigenaar.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Clausule tot regeling van de genotsrechten (inkomsten):

Onverminderd hetgeen elders in deze statuten met betrekking tot hun respectievelijke rechten is bepaald, worden aile andere rechten verbonden aan de door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik op de hierna beschreven wijze tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar verdeeld.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond, alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Alle andere aan door de vennootschap uitgegeven aandelen verbonden rechten dan deze die in dit artikel zijn vermeld, komen uitsluitend toe aan de blote eigenaar.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de zaakvoerder de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen,

De vennootschap kan aandelen, obligaties en andere effecten uitgeven.

De vennootschap mag obligaties opmaken en uitgeven bij besluit van zaakvoerder(s). Tot de uitgifte van obligaties met voorkeurrecht kan worden besloten door de algemene vergadering.

ARTIKEL ACHT.

De eigendom van één aandeel sluit de aanvaarding van de statuten en de geldig genomen besluiten van de algemene vergadering in.

De rechten en plichten verbonden aan de eigendom van één enkel aandeel volgen dit in welke handen het ook moge overgaan.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van één van de vennoten of zaakvoerders mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch het opmaken van de inventaris eisen.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten voegen naar de inventarissen, balansen, rekeningen en andere documenten van de vennootschap en naar geldig genomen besluiten van de algemene vergaderingen, TITEL DRIE. AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN.

ARTIKEL NEGEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De aandelen zijn slechts vrij overdraagbaar aan de personen vermeld in artikel tweehonderd negenenveertig van het wetboek van vennootschappen,

Wordt geen toelating verleend tot overdracht onder levenden, dan kunnen de belanghebbenden overeenkomstig artikel tweehonderd éénenvijftig van zelfde wetboek opkomen tegen deze weigering.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die niet als vennoot worden toegelaten, kunnen zich gedragen naar de bepalingen van artikel tweehonderd tweeënvijftig van zelfde wetboek.

ARTIKEL TIEN,

De afstanden en overdrachten van aandelen worden ingeschreven in het register van aandelen.

Deze inschrijvingen zijn gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van afstand onder levenden en door de ovememer en de zaakvoerder ingeval van overdracht wegens overlijden. TITEL VIER. BESTUUR EN CONTROLE.

ARTIKEL ELF.

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s), zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen, al dan niet venno(o)t(en). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd, komt de benoeming van de vaste vertegenwoordiger toe aan het bestuursorgaan,

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen,

ARTIKEL TWAALF.

iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DERTIEN.

Zolang de vennootschap niet gehouden is tot benoeming van een commissaris overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich !aten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL VIJF. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN.

De algemene vergadering van de vennoten beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en die niet tot de bevoegdheden van de zaakvoerders behoren.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend Deze bevoegdheden kunnen niet overdragen worden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

ARTIKEL VIJFTIEN,

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 90u.00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Bovendien mag iedere zaakvoerder een buitengewone of bijzondere algemene vergadering bijéénroepen zo dikwijls dit nodig is in het belang van de vennootschap. De wet regelt bovendien de gevallen waarin bij verlies van een deel van het kapitaal de algemene vergadering moet samengeroepen worden.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering, behoudens strengere bepalingen in de statuten, bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te ,nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig artikel 269,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien,

Het ontbreken van het verslag bedoeld in dit artikel heeft de nietigheid van de beslissing van de algemene vergadering tot gevolg.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

ARTIKEL ZEVENTIEN.

In de zetel van de vennootschap wordt een register met de notulen van de besluiten van de algemene

vergadering gehouden.

De notulen worden door de leden van het bureau getekend.

Het bureau bestaat uit een voorzitter, een secretaris, en desgevallend stemopnemers.

Afschriften van of uittreksels uit de notulen worden door een zaakvoerder ondertekend.

TITEL ZES. INVENTARIS, BALANS, WINSTVERDELING, RESERVES.

ARTIKEL ACHTTIEN,

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL NEGENTIEN.

Ieder jaar op éénendertig december zullen de rekeningen afgesloten worden en zullen de door de wet

vereiste bescheiden binnen de wettelijk voorziene termijn door de zaakvoerder(s) opgemaakt en neergelegd

worden.

ARTIKEL TWINTIG.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de nettowinst

van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

- vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van wanneer dit fonds tien procent van het kapitaal van de

vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder

meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het wetboek van vennootschappen.

TITEL ZEVEN. ONTBINDING - VEREFFENING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tenzij wordt geopteerd voor en de mogelijkheid bestaat om overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen over te gaan tot ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zal de procedure van ontbinding en vereffening verlopen als hierna omschreven.

ARTIKEL EENENTWINTIG  ONTBINDING,

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of dood van één der vennoten.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De venncten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  VEREFFENING.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars ingevolge de beslissing van de algemene vergadering moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Vereffenaars wiens benoeming niet louter bevestigd maar tevens gehomologeerd moet worden treden pas in functie na het moment van de homologatie.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto, Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voormelde verplichtingen zijn niet van toepassing bij mogelijkheid tot ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT : BENOEMING ZAAKVOERDERS

Vervolgens besluit de Buitengewone Algemene Vergadering unaniem om als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur te benoemen:

- De Naamloze Vennootschap naar Luxemburgs recht "M.W.W.R.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1635 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Allée Léopold Goebel 87, ingescheven in het handels- en ondememingenregister van het Groothertogdom Luxemburg onder nummer B156749,

De enige bestuurder van de Naamloze Vennootschap naar Luxemburgs recht M.W.W.R., heeft bij besluit de dato 15 maart 2013 de Heer Raymond HENSCHEN, wonende te 2241 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Rue Tony Neuman 20, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de Naamloze Vennootschap naar Luxemburgs recht M.W.W.R. voor de uitoefening van het zaakvoerderschap van deze laatst genoemde vennootschap in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ROSA & CO (thans YOUNITY CONSULTING), ingeval de Naamloze Vennootschap naar Luxemburgs recht M.W.W.R. tot zaakvoerder van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ROSA & CO (thans YOUNITY CONSULTING) zou worden aangesteld,

De heer Raymond HENSCHEN, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart In zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van de Naamloze Vennootschap naar Luxemburgs recht M.W.W.R. het zaakvoerderschap van laatstgenoemde vennootschap in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ROSA & CO (thans YOUNITY CONSULTING) te aanvaarden en dit met uitwerking vanaf 1 juli 2012.

- De heer BALLEGEER Louis, wonende te 2970 Schilde, Waterstraat 311.

De heer BALLEGEER Louis heeft bij schrijven van 20 maart 2013 verklaard voormeld mandaat van zaakvoerder in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ROSA & CO (thans YOUNITY CONSULTING) te aanvaarden.

Voormelde mandaten van zaakvoerder zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

ACHTSTE BESLUIT : VOLMACHT

De Buitengewone Algemene Vergadering beslist volmacht te verlenen aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KANTOOR VERCRUYSSE", kantoorhoudend te 8630 Veurne, leperse Steenweg 16, en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle stukken te tekenen, om de vennootschap te binden inzake sociale wetgeving, fiscale aangelegenheden, aangelegenheden inzake de Belasting over de Toegevoegde Waarde, financieel beheer, enzovoort en om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover:

- alle bevoegde Federale, Regionale en Gemeentelijke overheidsdiensten en in het bijzonder de Federale Overheidsdienst Financiën.

- de diensten van het Ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

- de sociale verzekeringskas in het kader van de sociale bijdrage voor vennootschappen.

Ten einde de voornoemde vennootschap te vertegenwoordigen, te verdedigen, en in haar naam en voor haar rekening voorlegging te doen van alle door gemelde diensten gevraagde stukken en bindend te antwoorden op alle mondelinge en schriftelijke vragen van ambtenaren.

' Alle nodige aansluitingen, aangiften en stopzettingen te doen, besprekingen te voeren en eventuele briefwisseling, vragen, akkoordverklaringen, enzovoort geldig en bindend te beantwoorden en te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Serge Van Damme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte dd. 21/03/2013

- verslag van de zaakvoerders dd. 21103/2013

- staat van activa en passiva per 3111212012

- kopij identiteitskaart dhr. Henschen Raymond

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

%

elfoor-

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.08.2012 12447-0068-010
18/05/2012
ÿþ Asos word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1 lII 1I1 I!1I II I llII 1!II lll IlI IE

~1aos1a3a"

V beh aa Bel stal

.1 T.,t;ai.:s-e;k1aJ

W 7 MEI 2012

Griffie

Ondememingsnr ; 0831963258

Benaming

(voruit) : Rosa & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boulognestraat 7 te 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 31/03/2012 werd niet éénparigheid van stemmen beslist om met ingang van 01/04/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Boulognestraat 7 te 8670 Koksijde naar C. Permekelaan 31 te 8670 Koksijde.

De heer VAN CAUWENBERGHE Leendert,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2015
ÿþMod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0831963258

Benaming

(voluit) : YOUNITY CONSULTING

(verkort) :

Rechtbank van koophandel Antwerpen

17 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Grififie ~

Rechtsvorm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Strijdhofiaan 13 - 2600 Berchem

Ontslag zaakvoerder - Aanstelling bedrijfsleider

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01 augustus 2014

gehouden ten maatschappelijke zetel werd volgende beslissing genomen :

met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag van de Heer

Van Cauwenberge Leendert en van Mevrouw Pyfferoen Mieke aangenomen.

Hierbij krijgen zij kwijting voor hun bestuur. Vanaf dezelfde datum wordt de Heer

Doros Miroslaw aangesteld als bedrijfsleider verantwoordelijk voor

techische ondersteuning van diverse kantoren.

BALLEGEER Louis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Maant en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0080-015
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 01.07.2016 16242-0246-014

Coordonnées
YOUNITY CONSULTING

Adresse
STRIJDHOFLAAN 13 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande