YOURCALL HOLDING

NV


Dénomination : YOURCALL HOLDING
Forme juridique : NV
N° entreprise : 468.610.265

Publication

31/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/01/2014
ÿþfte

~

Voor behoude

aan hel Belgisc

Staatsbl

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Qnfwerpet~t~

Griffie t JAN. 2Q14

*190259 1*

Ondernemingsnr : 0468.610.265

Benaming

(voluit) : YOURCALL HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Rubenslei 2

(volledig adres)

verwerp akte : Zetelverplaatsing .. Bijzondere volmacht

Uit de eenparig schriftelijke besluiten van de bestuurders dd. 10 januari 2014 van YOURCALL HOLDING NV, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, RPR Antwerpen 0468.610.265 (hierna de "Vennootschap") blijkt dat de bestuurders van de Vennootschap de volgende beslissingen hebben genomen:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap van 2018 Antwerpen, Rubenslei 2 naar 2018 Antwerpen, Kievitplein 20 C, en dit met onmiddellijke ingang.

2. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Dirk Wellens en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos Bijzondere volmachtdrager

BijlagenTnj 7iét $ëlgiséh Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþ Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Op de laatste blz. van Luik BB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen* op

15 NOV, 2013

Griffie

1 17762

Ondernemingsnr :0468.610.265

I

1 Benaming (voluit) :YourCall Holding

(verkort):

IRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

I

I Zetel :Rubenslei 2, 2018 Antwerpen

Î(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING  WIJZIGING BOEKJAAR & JAARVERGADERING Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 8 november 2013, blijkt dat 1werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "YourCall Holding" Naamloze Vennootschap, ~ gevestigd te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ! nummer BE 0468.610.265, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen: i 1. De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om te beginnen op $én april en te eindigen op eenendertig maart van ieder jaar.

OVERGANGSBEPALING

Ten titel van overgangsmaatregel verlenging van het lopende boekjaar dat een aanvang heeft genomen op twaalf I november tweeduizend en twaalf om te eindigen op eenendertig maart tweeduizend veertien.

2. De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen om deze vast te stellen op 1 de eerste vrijdag van de maand september van ieder jaar, om veertien uur.

13. Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.:

1,- De eerste zin van Artikel 41 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt: "Het boekjaar van de I vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar"

- de eerste zin van artikel 30 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt: "De gewone algemene I vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand september om veertien 1(14.00) uur.)

De vergadering geeft voor zover als nodig volmacht aan de raad van bestuur van de Vennootschap en I ondergetekende notaris, elk individueel bevoegd om tot coördinatie van de statuten van de Vennootschap over te i gaan en een gecoördineerde versie van de statuten op te maken.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

5. De vergadering besluit als bijzondere volmachtdragers te benoemen : "ADMINISTRATIE SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurne), dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 9 bus 16, met recht van indeplaatsstelling, teneinde :

1- alle formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) van handels- en ambachtondernemingen bij ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

1- alle formaliteiten te vervullen inzake wijziging BTW-nummer;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2013
ÿþVoorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mine

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î4i si`girl8g i van Koophandel iû Antwarpen, op

Griffie

1 2 WD11. 2413

IlI I I IIlI III III I I

" 13llA68"

VI

8

Ondernemingsnr : 0468.610.265

E3enaming

(voluit) : YOURCALL HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rubenslei 2, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte r Ontslag en benoeming van bestuurder en gedelegeerd bestuurder - Bijzondere Volmacht

Bij eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 31 oktober 2013 van de NV YourCall Holding, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, RPR Antwerpen 0468.610.265 (hierna de "Vennootschap") werden in overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen de volgende besluiten genomen:

1. Kennisname en aanvaarding van, voor zover nodig, het ontslag en de beëindiging van het mandaat van NEXT LEAP HOLDING B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, opgericht met akte van 14 september 2012, verleden voor het ambt van notaris Jaquet te Woerden (Nederland), statutair gevestigd en kantoor houdende te 2811 RH Reeuwijk (Nederland), Ree 4 - 6, KVK 56046804, vast vertegenwoordigd door (haar algemeen directeur), de heer Marc-Derek Schdnberger, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Dartheide weg 2, 3956 NN Leersum (Nederland) als bestuurder en (ipso facto als) gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, zoals blijkt uit de ontslagbrief van 23 oktober 2013, en dit met onmiddellijke ingang.

De Aandeelhouders benadrukken dat de aanvaarding van voormeld ontslag van NEXT LEAP HOLDING B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Marc-Derek Schënberger, als bestuurder van de Vennootschap ipso facto (i) de (aanvaarding van de) beëindiging impliceert van het mandaat van NEXT LEAP HOLDING B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Marc-Derek Schënberger, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, en (ii) de beëindiging van het mandaat impliceert van de heer Marc-Derek Schdnberger als vaste vertegenwoordiger van NEXT LEAP HOLDING B.V..

2. Benoeming met onmiddellijke ingang van de heer Xavier DEFAYS, wonende te Sint-Lambrechts-Woluwe, Rue Fernand Mélard 17, en met nationaal nummer 84.11.09-375.32 tot nieuwe bestuurder van de Vennootschap.

Bij eenparige en schriftelijke besluiten van de bestuurders dd. 31 oktober 2013 van de Vennootschap werden in overeenstemming met artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen de volgende besluiten genomen:

1. Benoeming van - gelet op de beëindiging van het mandaat van NEXT LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Vlietdijk 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc-Derek Schdnberger als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap - de heer Xavier DEFAYS tot (nieuw) gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang,

2.Overeenkomstig artikel 28.1 van de statuten van de Vennootschap, is de gedelegeerd bestuurder bevoegd om alleen handelend de Vennootschap te verbinden.

Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Dirk Wellens en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde

daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

À

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 11.11.2012, GGK 30.08.2013, NGL 30.08.2013 13536-0439-014
27/08/2013
ÿþMod wom 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1TEUR BELGE ~eErge~B~d f~r griffie van de Rechtbank

van Koop~az~de! to Antwerpen, op

o-a~- Za~

~ ~ ~.z,3

*13132662* LGI+CH STAATSBLAD k0 0

Griffie

Onderneniingsnr : 0468.610.265

Benaming

(voluit) : (verkort) :

YOURCALL HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rubenslei 2, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris - Bijzondere volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Bij eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 8 augustus 2013 van de NV YourCall Holding, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2 en met ondememingsnummer 0468.610.265 (hierna de "Vennootschap") werden in overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen de volgende besluiten genomen:

1. Benoeming van BDO BEDRIJFSREVISOREN - BDO REVISEURS D'ENTREPRISES BV CVBA (registratienummer B00023), RPR Brussel 0431.088.289, met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, box E 6, Elsinore Building - Corporate Villa, (vast) vertegenwoordigd door de heer Gert Claes, wonende te Sint-Servatiusstraat 5, 3590 Diepenbeek (registratienummer A01775 - rijksregistemummer 65.06.30-271.42) tot commissaris van de Vennootschap voor het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 12 november 2012 en voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 11 november 2015.

2. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Dirk Wellens en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

mai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ei;t:gélegdtér'griffie .'o de Recfitbe van .Koophandi;! te Antrepea. op

Griffie 2 $ MO 20 13

N

j1,111 1°111111111

Ondernemingsar : 0468.610.265

Benaming

(voluit) : YOURCALL HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rubenslei 2, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer. ' akte : Ontslag en benoeming bestuurder - Bijzondere volmacht

Bij eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 26 maart 2013 van de NV YourCall Holding, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2 en met ondernemingsnummer 0468.610.265 (hierna de "Vennootschap") werd in overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen de volgende besluiten genomen:

1. Kennisname van de ontslagbrief dd. 20 maart 2013 van de heer Michel GOIES, geboren op 25 april 1950 te Ottignies en wonende te 1380 Lasne (België), Rue de l'Eglise 2 E (nationaal nummer 50.04.25-285.43) en aanvaarding van het ontslag van de heer Michel GOIES als bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang van 20 maart 2013,

2. Benoeming van de heer Stéphane SMEULDERS, geboren op 15 januari 1966 te Etterbeek (nationaal nummer 66.01.15-315.46) tot bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang van 20 maart 2013.

3. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Dirk Wellens en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren I en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Jolien Laos

Bijzondere Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2012
ÿþ Mad 11.1

11(*)13: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vool

behouw

aan h

Belgie

Staatst

11111111111111111111

*12195716*



Ondernemingsnr :0468.610.265

Benaming (voluit) .YOURCALL HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2018 Antwerpen, Rubenslei 2

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING

"YOURCALL HOLDING"

Naamloze vennootschap

te 2018 ANTWERPEN, RUBENSLEI 2

Ondernemingsnummer: 0468.610.265  RPR ANTWERPEN

ONDERWORPEN AAN DE BELASTING OVER DE TOEGEWAARDE

STATUTENWIJZIGING  WIJZIGING BOEKJAAR & JAARVERGADERING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op negen november

Om zestien uur.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, notaris met standplaats te Mortsel, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "YourCall Holding", gevestigd te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0468.610.265, opgericht onder de benaming "CEEKA TRADE BELGIUM" blijkens akte verleden voor notaris Marc De Becker te Mechelen op acht december negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één januari tweeduizend onder nummer 2000-01-01/214, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Wellens te Mortsel op vijftien oktober tweeduizend en twaalf, waarbij de rechtsvorm van de vennootschap werd omgevormd van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in deze van een naamloze venootschap, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf november tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-11-05/0179967.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om te beginnen op twaalf november en te eindigen op elf november van ieder jaar.

OVERGANGSBEPALING

Het huidige boekjaar loopt van één januari tweeduizend en twaalf en eindigt op elf november tweeduizend en twaalf. Ingevolge voormelde beslissing van de algemene vergadering zal het volgende boekjaar aanvang nemen op twaalf november tweeduizend en twaalf en eindigen op elf november tweeduizend dertien.

Artikel 41 luidt voortaan als volgt: "Artikel 41 : Boek"aar - Jaarrekenin

goarielogd t'If: ereif yrrn Aolaidrt von Xoopitairek4 te Mme», op

2 3 NOV. 1012

Griffie

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op twaalf november en eindigt op elf november van elk jaar.

Per einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In voorkomend geval, en voor zover van toepassing, overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het bij de wet voorgeschreven verslag moeten opstellen."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de vijftiende van de maand april van ieder jaar, om zeventien uur.

Artikel 30 luidt voortaan als volgt:

"Artikel 30 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien april om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

Elke algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping."

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur

om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT

De vergadering besluit "ADMINISTRATIE SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurne), dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 9 bus 6, aan te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen.

De agenda is afgehandeld en de vergadering wordt geheven om zestien uur vijftien minuten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden op voormelde datum te Mortsel, op ons kantoor.

Nadat de akte integraal of gedeeltelijk werd voorgelezen zoals gemeld en werd toegelicht, hebben de partijen getekend met ons, notaris.

Volgen de handtekeningen.

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte -l- de gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-e,bohdodbn

tan bet

Belgisc'h

Staatsblad

05/11/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII.J11',11.1111191',111111111

Ileergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

'2 3 WU, 211/

Griffie

Ondernemingsnr :0468.610.265

Benaming (voluit) : YourCall Holding

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Rubenslei 2

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging Tekst :

"YOURCALL HOLDING"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 2018 ANTWERPEN, RUBENSLEI 2

Ondernemingsnummer: 0468.610.265 - RPR ANTWERPEN

ONDERWORPEN AAN DE BELASTING OVER DE TOEGEWAARDE

STATUTENWIJZIGING -- KAPITAALVERHOGING -- OMZETTING IN EEN NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op vijftien oktober.

Om zeventien uur

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, notaris met standplaats te Mortsel, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YourCall Holding", gevestigd te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0468.610.265, opgericht onder de benaming "CEEKA TRADE BELGIUM" blijkens akte verleden voor notaris Marc De Backer te Mechelen op acht december negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bij lagen tot het Belgisch Staatsblad van één januari tweeduizend onder nummer 2000-01-01/214, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Wellens te Mortsel op achttien september tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig september tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-09-28/0161809.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zesduizend tweehonderd en zeven euro negenennegentig cent (6.207,99 E), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 E), op vierentwintigduizend achthonderd euro (24.800,00 E), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop wordt ingeschreven door voornoemde enige aandeelhouder.

Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en zal het in het dossier worden bewaard.

VASTSTELLING

Vo beho

aan

Belg Staat

Annexes du Moniteur belge

05/11/2012

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van het voorgaand genomen besluit, het kapitaal effectief werd verhoogd met zesduizend tweehonderd en zeven euro negenennegentig cent (6.207,99 e).

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierentwintigduizend achthonderd euro (24.800,00 e) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledige volgestorte, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN NATURA

VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De enige aandeelhouder neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen en verklaart een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben.

De conclusies van het verslag van BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, aangesteld door de enige zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA YQURCALL HOLDING bestaat uit een schuldvordering, voor een bedrag van £ 37.200,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de globale verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Aangezien de inbrenger alle aandelen (750) van de vennootschap bezit, zijn partijen immers uitdrukkelijk overeengekomen om ter vergoeding van de inbreng in natura (£ 37.200,00) geen nieuwe aandelen uit te geven maar de fractiewaarde van de bestaande aandelen te verhogen. Na de kapitaalverhoging met £ 81.407,99, deels door inbreng in speciën, deels door inbreng in natura, zal het kapitaal £ 100.000,00 bedragen, vertegenwoordigd door 750 aandelen. De fractiewaarde van de 750 bestaande aandelen zal £ 133,33 per aandeel bedragen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Boom, 15 oktober 2012

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor "

Voornoemde verslagen van de bedrijfsrevisor en de enige zaakvoerder worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

KAPITAALVERHOGING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 e) te verhogen om het van vierentwintigduizend achthonderd euro (24.800,00 e) op tweeënzestigduizend (62.000,00 e) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de besloten

vennootschap NEXT LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar

Nederlands recht; voornoemd, heeft lastens onderhavige vennootschap, en dit ten belope van zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 e).

LVoor-behouden 'aan liert 'l etgisci' Staatsblad

05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad



Voor-ehouden 'aan Itet gefgiscii Staatsbtad Luik B - vervolg

Deze inbreng wordt vergoed zonder creatie van nieuwe aandelen.

VERWEZENLIJK VAN DE KAPITAALVERHOGING

De besloten vennootschap "NEXT LEAP HOLDING B.V.", vertegenwoordigd als gezegd, verklaart haar schuldvordering ten belope van zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 E) euro in onderhavige vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweeënzestigduizend euro

(62.000,00 E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT -- TWEEDE KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met achtendertigduizend euro (38.000,00 E), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 e), op honderdduizend euro (100.000,00 E), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop wordt ingeschreven door voornoemde enige aandeelhouder.

Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en zal het in het dossier worden bewaard.

VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van het voorgaand genomen besluit, het kapitaal effectief werd verhoogd met achtendertigduizend euro (38.000,00 E).

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdduizend euro (100.000,00 E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledige volgestorte, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT -- VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de enige zaakvoerder, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende het voorstel tot omzetting in een naamloze vennootschap, bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per elf september tweeduizend en twaalf.

De enige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van dit verslag. Het verslag van de enige zaakvoerder, en de staat van activa en passiva afgesloten per elf september tweeduizend en twaalf worden in het dossier bewaard.

VIJFDE BESLUIT -- VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 377 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per elf september tweeduizend en twaalf.

De enige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van dit verslag. De staat van activa en passiva afgesloten per elf september tweeduizend en twaalf en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden in het dossier bewaard.

De besluiten van het verslag van BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"VI. Besluit

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA YOURCALL HOLDING, heeft met het oog op de omzetting naar een naamloze vennootschap, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 11 september 2012 onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.





























Voor-

behouden

'aan Iet

r ~~éigisc~t

Staatsblad

Link B - vervolg

Onze werkzaamheden zijn erenkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 11 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap volgens de staat van activa en passiva bedraagt -£ 15.477, 67 en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van e 18.592,01. Het verschil bedraagt e 34.069,68.

Alvorens tot omzetting over te gaan zal er een kapitaalverhoging van £ 81.407,99 worden doorgevoerd, deels door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van e 44.207,99, deels door inbreng in natura van een schuldvordering voor een bedrag van e 37.200,00, om het kapitaal op f 100.000,00 te brengen. Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een naamloze vennootschap.

Boom, 15 oktober 2012

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

ZESDE BESLUIT - OMZETTING

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer BTW BE 0468.610.265, waaronder de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per elf september tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

TITEL I RECHTSVORM - NAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, afgekort

"NV".

Zij draagt de naam "YourCall Holding".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2,

in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De raad van bestuur kan, zonder wijziging van de statuten, de zetel van de

vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen

wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke

taalregime.

De zetelverplaatsing wordt bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in

België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en

bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel





















Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan iiét

=e gisc

Staatsb!ad

voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, of bevorderlijk zijn voor de exploitatie van alle welkdanige concepten, ideeën, strategieën, methodes inzake marketing, promotie, aankoop, verkoop, dienst na verkoop, onderhoud en herstelling in de handel in het algemeen, en in het bijzonder wat betreft telecom en IT, evenwel zonder daartoe beperkt te zijn;



Het adviseren, assisteren, en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en het beheren van projecten in het domein van de

strategie, organisatie verandering, proces verbetering,

informatietechnologie en nieuwe technologieën;

Online verkoop en online activiteiten, telesales en het in franchise geven van winkels, ideeën of verkoopconcepten;

Het verstrekken van advies en bijstand op het vlak van informatica technologie, communicatie en telecom, alles in de ruimste zin van het woord, aan personen, ondernemingen en openbare besturen;

Het optreden van tussenpersoon in de handel;

De ontwikkeling, de productie, de promotie, de verwerking, de handel, de herstelling, de plaatsing en de levering van computerprogramma's, van hardware en software, van alle technische, elektrotechnische en mechanische toestellen, materiaal en onderdelen;

Het verwerven, uitbaten en vervreemden van alle merken, brevetten en licenties;

Het verlenen van alle technische adviezen, het publiceren van documenten en het inrichten van lezingen en tentoonstellingen met betrekking tot alle voornoemde activiteiten;

Het organiseren, of deelnemen aan de organisatie, van seminaries, cursussen, trainingen, opleidingen, stages, enzovoort, met inbegrip van het (doen) schrijven en (doen) uitgeven van handboeken,

werkboeken, opleidingsnota's opleidingscursussen, schema's,

lessenpakketten, op alle mogelijke informatiedragers, alles in de ruimst mogelijk betekenis.

De vennootschap mag:

" Alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

" Alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

" Bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

" Deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap word benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid va het directiecomité van een

andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger doe belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap;

" Zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Luik B - vervolg

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts

ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming

van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen inzake ontbinding

van vennootschappen.

TITEL II : KAPITAAL

Artikel 5 : Kapitaal

5.1. Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (e 100.000,00).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort. TITEL III : AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 9 : Aard van de aandelen - Tegenstelbaarheid

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen op naam.

Het register van aandelen op naam mag worden gehouden in elektronische vorm.

Onverminderd het bepaalde in artikel 14 van deze statuten, is de overdracht van een aandeel slechts tegenstelbaar aan de vennootschap en aan derden na de inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

De vennootschap kan overgaan tot de uitgifte van gedematerialiseerde effecten.

Elke aandeelhouder kan te allen tijde, en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen in aandelen van een andere aard vorderen.

TITEL IV : OVERDRACHT VAN AANDELEN

TITEL V : RAAD VAN BESTUUR

Artikel 15 : Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

Artikel 16 : Benoeming en ontslag van de bestuurders

16.1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie (3) bestuurders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

16.2. Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

16.3. Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

16.4. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

16.5. De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

16.6. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De

Voorbehouden 'aan het S?fgisch Staatsblad

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan tiet nrgrSc í~ Staatsblad

05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Artikel 21 : Besluitvorming in de raad van bestuur

21.1. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering.

Bovendien kunnen bestuurders die niet fysisch ter zitting aanwezig kunnen zijn, toch aan de beraadslagingen en stemmingen deelnemen met behulp van telecommunicatiemiddelen, zoals een telefoon- of videoconferentie, op voorwaarde dat alle deelnemers aan de vergadering rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemers. De personen die door zulke telecommunicatiemiddelen aan de vergadering deelnemen worden beschouwd als zijnde aanwezig. De notulen van de vergadering vermelden duidelijk welke bestuurders op dergelijke wijze aan de beraadslagingen en stemmingen hebben deelgenomen.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden van de raad van bestuur op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

21.4. leder bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen. 21.5. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem, behoudens wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden is samengesteld.

21.6. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en, in voorkomend geval, de aanwending van het toegestane kapitaal.

TITEL VI : DIRECTIECOMITE

TITEL VII : DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

TITEL VIII : VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 28 : Vertegenwoordiging van de vennootschap

28.1. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of één (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

28.2 De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

- hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het, dagelijks bestuur.

21.2.

21.3.

Voor- behouden aan et 'Selgïsch Staatsblad Luik B - vervolg

L--

28.3. Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

28.4. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

TITEL IX : CONTROLE

Artikel 29 : Commissarissen

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien het Wetboek van vennootschappen deze verplichting oplegt.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van vennootschappen.

TITEL X : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 30 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juli om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

Elke algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

TITEL XI : SLUITING VAN HET BOEKJAAR - JAARREKENING -

HESTEMMING VAN DE WINST - DIVIDENDEN

Artikel 41 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénenderfig maart van elk jaar.

Per einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In voorkomend geval, en voor zover van toepassing, overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het bij de wet voorgeschreven verslag moeten opstellen.

Artikel 42 : Bestemming van de winst

42.1. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

42.2. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

42.3. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

42.4. Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

42.5. Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.







Annexes du Moniteur belge

05/11/2012

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad







Voor-

behouden

'aan het

Igi~~4s Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 43 : Uitbetaling van dividenden - Uitkering van een interimdividend 43.1. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de

dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden

vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld. 43.2. Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het

resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

TITEL XII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 44 : Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars

45.1. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

45.2. Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

45.3. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

45.4. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 46 : Bevoegdheden van vereffenaars

46.1. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

46.2. De vereffenaars leggen in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

46.3. Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

46.4. De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake.

Artikel 47 : Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten

van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Artikel 48 : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening 48.1. Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening isj

verboden.

48.2. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

48.3. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan %et 'Bu~lgisch Staatsblad

aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

TITEL XIII : ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 49 : Keuze van woonplaats

De bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen warden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 50 : Toepasselijk recht

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is bepaald, of voor de wettelijke voorschriften waarvan in deze statuten niet op geldige wijze zou zijn afgeweken, zijn de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen en de andere voorschriften van Belgisch recht van toepassing.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van de enige zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten:

De besloten vennootschap NEXT LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar

Nederlands recht, te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Vlietdijk 18,

voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHONBERGER Marc-Derek, geboren te Haarlem op dertien januari negentienhonderd éénenzeventig, paspoort nummer NXJFC09D2, wonende te 3965 NN Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Dartheideweg 2.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen als bestuurders van de naamloze vennootschap:

1) De besloten vennootschap NEXT LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar Nederlands recht, te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Vlietdijk 18, voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHONBERGER Marc-Derek, geboren te Haarlem op dertien januari negentienhonderd éénenzeventig, paspoort nummer NXJFC09D2, wonende te 3965 NN Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Dartheideweg 2.

2) De heer GOIES Michel Henri G, geboren te Ottignies op vijfentwintig april negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 50.04.25-285.43, wonende te 1380 Lasne, Rue de l'Eglise 2E.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ELFDE EN LAATSTE BESLUIT

De vergadering besluit "ADMINISTRATIE SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurne), dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 9 bus 6, aan te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen. Fiscale verklaring

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214,-§1

van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

Fiscale bepaling:

Het geïnde recht op geschriften uit hoofde dezer bedraagt vijfennegentig

euro (95,00 E).

De agenda is afgehandeld en de vergadering wordt geheven om zeventien uur

dertig minuten.

SLOTVERFR,ARINGEN

1) Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand van hogervermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen en op grond van gegevens vervat in de wettelijk vereiste stukken.

2) De fysische personen in deze verklaren ieder wat hen betreft, de nodige bekwaamheid te bezitten om deze handeling te stellen, niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling.

De comparant verklaart ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben vóór het verlijden dezer en verklaren uitdrukkelijk dat zij dit ontwerp gelezen hebben, dat zij de mededeling ervan als voldoende tijdig aanzien om het ontwerp goed te onderzoeken en dat zij derhalve geen volledige voorlezing van de akte hebben gewenst.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeeld ontwerp van de akte en de akte zelf.

De gehele akte inbegrepen de aangehechte stukken werd door ons, Notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht. Partijen verklaren na gemelde toelichting de akte volledig en grondig begrepen te hebben en er geen verdere uitleg meer over te wensen.

Tegenstrijdige belangen

De comparant erkent dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden op voormelde datum te Mortsel, op ons kantoor.

Nadat de akte integraal of gedeeltelijk werd voorgelezen zoals gemeld en werd toegelicht, hebben de partijen getekend met ons, notaris

Volgen de handtekeningen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte + de 2 verslagen van de zaakvoerder over de inbreng in natura (artikel 332 en artikel 313) + het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura + verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de omvorming in een NV + het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de omvorming van de vennootschap in een NV

Getek. notaris Paul Wellens

Voor-

behouden

aan'het

Staatsblad

l









05/11/2012
ÿþ Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iuiuiimussa" ui~

*iavs

Vo

beho aan Belg

Steak

IV

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Knophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 3 OKT. 2012

Ondernemingsnr ;0468.610.265

Benaming (voluit) :YourCall Holding

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Rubenslei 2

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : BENOEMING GEDELGEERD BESTUURDER Tekst

YOURCALL HOLDING

Naamloze Vennootschap

Met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2

RPR Antwerpen - 0468.610.265

Eenparige en schriftelijke besluiten van de raad van bestuur,

overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 21.6 van de

statuten

d.d. 1.5 oktober 2012 om 19.00 uur

De hierna vermelde bestuurders van YourCall Holding NV , RPR 0468.610.265 Antwerpen, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2 (hierna de "Vennootschap") :

1) De besloten vennootschap NEXT LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Vlietdijk 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHÔNBERGER Marc-Derek, geboren te Haarlem op 13 januari 1971, paspoort nummer NXJFC09D2, wonende te 3965 NN Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Dartheideweg 2;

2) De heer GOIES Michel Henri G, geboren te Ottignies op 25 april 1950, nationaal nummer 50.04.25-285.43, wonende te Rue de l'Eglise 2E, 1380 Lasne, België;

die samen de voltallige raad van bestuur uitmaken van de Vennootschap (hierna de "Raad van Bestuur"), neemt bij deze, overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 21.6. van de statuten van de Vennootschap, met eenparigheid de volgende besluiten:

de benoemin -- met in an _ van 15 oktober 2012  van de besloten vennootscha NEXT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Vlietdijk 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHONBERGER Mare-Derek, voormeld, tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap;

2. Overeenkomstig artikel 28.1 van de statuten van de Vennootschap, is de gedelegeerd bestuurder bevoegd om alleen handelend de Vennootschap te verbinden;

3. De Raad van Bestuur beslist om aan elke medewerker van notariskantoor Paul Wellens, gevestigd te 2640 Morstel, Eggestraat 28, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te verlenen om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving)) en neer te leggen, nodig voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Getekend de heer Schouten Maurice, medewerker van notariskantoor Paul Wellens

.sVot behouden aan het

Staatsblad

19/10/2012

28/09/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 11111 11111 11111 11111 1111 11111 11h 1111 1111 1111

*12161809*

;.»

19 -09- 2012

GRIFFÏÈ TBAI"\JK van

KOOPHANDEL kte MECHELEN

Ondernemingsnr : 0468.610.265

Benaming (voluit) : CEEKA TRADE BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ;2860 Sint-Katelijne-Waver, Beatrijsstraat 59

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Statutenwijziging

"CEEKA TRADE BELGIUM"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER, BEATRTJSSTRAAT 59 Ondernemingsnummer: 0468.610.265 - RPR MECHELEN ONDERWORPEN AAN DE BELASTING OVER DE TOEGEWAARDE

STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS - AANPASSING STATUTEN AAN DE HUIDIGE VENNOOTSCHAPSWETGEVING - DOELWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op achttien september.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, notaris met standplaats te Mortsel, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEEKA TRADE BELGIUM", gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Beatrijsstraat 59, ingeschreven in het recht spersonenregister te Mechelen onder het nummer BTW

BE 0468.610.265, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc De Becker te Mechelen op acht december negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één januari tweeduizend onder nummer 2000-01-01/214, en waarvan de statuten sedertdien niet meer gewijzigd werden.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

a) De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de twee statutaire zaakvoerders van de vennootschap, te weten:

1) de heer LEZAIRE Arsène Leopold Alfons, geboren te Mechelen op één april negentienhonderd zeventig, nationaalnummer 70.04.01-01793, wonende te 2570 Duffel, Hoogstraat 313;

2) de heer KEMPES Christiaan Cornelis Paul, geboren te Amsterdam (Nederland) op dertig augustus negentienhonderd negenenzestig, van Nederlandse nationaliteit, paspoort nummer ND4422437, wonende te 2460 Kasterlee, Markt 24 bus 2.

b) Tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap worden benoemd:

De besloten vennootschap NEXT LEAP HOLDING B.V., vennootschap naar Nederlands recht, te Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Vlietdijk 18, voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHONBERGER Marc-Derek, geboren te Haarlem op dertien januari negentienhonderd éénenzeventig, paspoort nummer NXJEC09D2, wonende te 3965 NN Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Dartheideweg 2, die verklaren te aanvaarden.

Op de kaatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

Luik B - veiVoiÿ

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "YourCall

Holding", met ingang vanaf heden.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, met ingang vanaf heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal voortaan uit te drukken in Euro, zodat

het kapitaal thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent

(18.592,01 E) euro bedraagt.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om te beginnen op één april

en te eindigen op eenendertig maart van ieder jaar.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te

wijzigen om deze vast te stellen op één juli van ieder jaar, om zeventien

uur.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering neemt uitvoerig kennis van:

" het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap de dato achttien september tweeduizend en twaalf in verband met de voorgenomen doelwijziging, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld en keurt vervolgens dit verslag goed.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap en het artikel 2 van de statuten te wijzigen en aan te passen zoals vooropgesteld op de agenda.

ACHTSTE BESLUIT

Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de vernieuwde vennootschapswetgeving, alsook alle overbodig of onjuist geworden bepalingen te schrappen en/of eventueel aan te passen en dit door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan de essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

De statuten luiden voortaan als volgt:

TITEL I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "YourCall Holding".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Rubenslei 2, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Het orgaan belast met het bestuur van de vennootschap kan, zonder wijziging van de statuten, de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op dezelfde wijze kunnen in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels worden gevestigd, alsmede kantoren en bijkantoren worden opgericht.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, of bevorderlijk zijn voor de exploitatie van alle welkdanige concepten, ideeën, strategieën, methodes inzake marketing, promotie, aankoop, verkoop, dienst na verkoop, onderhoud en herstelling in de handel in het algemeen, en in het bijzonder wat betreft telecom en IT, evenwel zonder daartoe beperkt te zijn;

- het adviseren, assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en het beheren van projecten in het domein van de

Luik B - vervolg

strategie, organisatie verandering, proces verbetering,

informatietechnologie en nieuwe technologieën;

- online verkoop en online activiteiten, telesales en het in franchise geven van winkels, ideeën of verkoopconcepten;

- het verstrekken van advies en bijstand op alle vlakken van de bedrijfsvoering aan vennootschappen, ondernemingen, organisaties, verenigingen en openbare besturen;

- het verstrekken van advies en bijstand op het vlak van informatica technologie, communicatie en telecom, alles in de ruimste zin van het woord, aan personen, ondernemingen en openbare besturen;

-- het optreden van tussenpersoon in de handel;

- de ontwikkeling, de productie, de promotie, de verwerking, de handel, de herstelling, de plaatsing en de levering van computerprogramma's, van hardware en software, van alle technische, elektrotechnische, elektronische en mechanische toestellen, materiaal en onderdelen;

- het verwerven, uitbaten en vervreemden van alle merken, brevetten en licenties;

- het verlenen van alle technische adviezen, het publiceren van documenten en het inrichten van lezingen en tentoonstellingen met betrekking tot alle voornoemde activiteiten;

- het organiseren, of deelnemen aan de organisatie, van seminaries, cursussen, trainingen, opleidingen, stages, enzovoort, met inbegrip van het (doen) schrijven en (doen) uitgeven van handboeken, werkboeken, opleidingsnota's, opleidingscursussen, schema's, lessenpakketten, op alle mogelijke informatiedragers, alles in de ruimst mogelijke betekenis.

De vennootschap mag :

* alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en

verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar

aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten

toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden

verstrekken.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts

ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming

van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen inzake ontbinding

van vennootschappen.

TITEL II : KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal

5.1. Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 B).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder

Luik B - vervolg

volgestort. [

Artikel 8 : Aandelen op naam - Register -- Overdracht

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden,

waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede

het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

TITEL III : OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

TITEL IV : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15 : Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Artikel 18 : Intern bestuur

Wanneer meer dan één (1) zaakvoerder wordt benoemd, zijn de zaakvoerders als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19 : Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Artikel 20 : Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

TITEL V : CONTROLE

Artikel 21 : Commissarissen

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze accountant wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beschikking. In deze laatste gevallen worden de opmerkingen van de accountant overgemaakt aan de vennootschap.

Indien, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf dit besluit neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn bezoldiging bestaat uit een vaste som

vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is gedeeltelijk1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudep

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van de

opdracht.

TITEL VI : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 22 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één

juli om zeventien uur (17 u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 26 : Stemrecht

26.1. Elk aandeel geeft recht op één stem.

26.2. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

26.3. Het stemrecht verbonden aan de in pand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Artikel 27 : Besluitvorming in de algemene vergadering

27.1. Behoudens in de gevallen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

27.2. De besluiten worden aangenomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens in de gevallen waarvoor de wet of deze statuten een bijzondere meerderheid vereisen.

27.3. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 28 : Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, met uitzondering

van

de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel

332, van het Wetboek van Vennootschappen.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten en naar de houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de

vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen.

TITEL VII : INVENTARIS - JAARREKENING - Artikel 29 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat éenendertig maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken maakt het met het bestuur van de vennootschap op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de zake.

In voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het 'aarverslag aan de

RESERVE -WINSTVERDELING

voorstellen van besluit

in op

één april en eindigt op

en geschriften afgesloten en

belaste orgaan de inventaris

wettelijke voorschriften ter

Voor-

n

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - V@fV4t9

commissarissen die het in cle wet bedoelde verslag moeten opstellen.

Artikel 30 : Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van. het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

TITEL VIII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32 : Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van vennoten en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

TITEL IX : ALGEMENE BEPALING

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit "ADMINISTRATIE SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurne), dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 9 bus 6, aan te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen. VERKLARINGEN.

Fiscale b paling:

Het geïnde recht op geschriften uit hoofde dezer bedraagt vijfennegentig euro (95,00 e).

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden op voormelde datum te Mortsel, op ons kantoor

Nadat de akte integraal of gedeeltelijk werd voorgelezen zoals gemeld en werd toegelicht, hebben de partijen getekend met ons, notaris.

Volgen de handtekeningen.

VOOREENSLUIDEND UITTREKSEL * TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD EEN AFSCHRIFT VAN DE AKTE

Getekend notaris Paul Wellens te Mortsel

b ~ Voor;

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.09.2012, NGL 21.09.2012 12573-0178-008
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 18.08.2011 11415-0577-008
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 31.08.2010 10534-0070-008
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 01.07.2009 09354-0260-008
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 28.08.2008 08682-0151-008
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.07.2006, NGL 30.08.2006 06746-2982-009
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 27.09.2005 05720-0786-012
22/10/2004 : AN086893
06/10/2004 : AN086893
17/10/2003 : AN086893
09/09/2002 : AN086893
04/05/2000 : ANA062292
01/01/2000 : ANA062292

Coordonnées
YOURCALL HOLDING

Adresse
KIEVITPLREIN 20 C 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande