YURA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YURA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.783.407

Publication

06/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

25 -10- 1013

GRIFFIE egié-I TBANK van

EL te MECHELEN





Ondernemingsnr : 0476783407

Benaming

(voluit) : YURA

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2890 Sint Amands, Voortstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 18 oktober 2013, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV YURA.

Er werden volgende besluiten genomen:

1, Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van delezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de dagorde, aangezien de enige aandeelhoudster erkent hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Het bestuursorgaan heeft er zich van vergewist en bevestigt dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennooschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

2, Beslissing tot fusie

De vergadering besluit éénpang tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YOKER, en dit overeenkomstig dé in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden,

Hierbij wordt gepreciseerd dat :

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 maart 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennoctschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat; alle vennoten stemmen er tevens mee in dat er geen tussentijdse jaarrekeningen werden opgemaakt.

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 april 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

.c)vermïts de overnemende vennootschap alle aandelen van de over te nemen vennootschap bezit, worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap geen aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YOKER.

De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhâging van de overnemende vennootschap zonder omwisseling van aandelen.

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4, Omschrijving van het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de minuuthoudende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de overgenomen vennootschap de volgende activa en passiva bevat, op basis van de op 31 maart 2013 afgesloten boekhoudkundige staat.

A. Algemene beschrijving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De volgende delen van de activa en passiva, zonder dat deze opsomming limitatief is De boekhoudkundige toewijzing van de inbreng wordt als volgt vastgesteld:

Vaste activa

Goodwill fusie 0,00

Deelnemingen  AVU 1.096.248,25 Deelnemingen  Yura

Vlottende activa 222.510,36

Overige vorderingen a 1,1 0,00

Voorraad 0,00

Klanten 1.354,74

Terug te vorderen bet. 0,00 Lening AVIJ NV 210.031,81

Liquide middelen 11.123,81

Totaal actief1.318.758,61

Eigen vermogen 1.200.555.54

Kapitaa162.000,00

Herwaarderingsmeerwaarden 1.006.248,25

Wettelijke reserve 6.200,00

Beschikbare reserves 3,846,53 Overgedragen winst 122,260,76

Voorlopig resultaat boekjaar 0,00

Voorzieningen en uitgestelde bel. 12.500,00

Voorzieningen pensioenen 12.500,00

Schulden905.703,07

Schulden > 1 jaar

Niet-converteerbare obligatielening 0,00

Investeringskrediet 0,00

Schulden < 1j

Financiele schulden 0,00

Handelsschulden 0,00

Schulden mbt belastingen 1.498,86

Lening Yoker bvba 65.859,37 R/C Kerim Yuruk 36.319,60

R/C Kerim Yuruk  aandelen Yura R/C Yuruk 0,00

Te betalen intresten R/C 0,00

Overlopende rekeningen 2.025,24 Totaal passief1.318.758,61

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, welke betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

B. Aan bijzondere publiçiteit onderworpen inbrengen

In het door de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is geen onroerend goed.

4bis Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de over te nemen vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0.476.783.407, vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft.

4ter Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De overnemende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De overnemende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en bijdragen, en in het algemeen alle lasten, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3, De overnemende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de over te nemen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het

1.096.248,25

gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de j schuldenaars.

4, De schulden van de over te nemen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de overnemende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de over te nemen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de over te nemen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De overnemende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de over te nemen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de over te nemen vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7, De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de over te nemen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de over te nemen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de over te nemen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze te bewaren.

5, Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene

vergadering van de overnemende vennootschap, overeenkomstig de artikelen 682 en volgende van het

wetboek van vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt :

f.de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2.de overdracht aan de overnemende' vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen

van de over te nemen vennootschap.

6. Ontslag (gedelegeerd) bestuurder - Kwijting

a. De vergadering besluit ontlasting te verlenen en décharge te verlenen over het door hen uitgeoefend

mandaat voor navolgende (gedelegeerd) bestuurders

De heerYÜRÜK Kerim, voormeld,

De heerYÜRÜK Ramazan, voormeld,

Mevrouw YÜRÜK Nergiz, voormeld.

b, Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de

overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de

kwijting voor de in functie zijnde voormelde bestuurders, van de over te nemen vennootschap.

7. Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elke zaakvoerder van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid

a)om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b)in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke, rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels,

BV BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT Geassocieerde Notarissen, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs.

Samen neergelegd met: afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; fusievoorstel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 02.10.2013 13623-0170-014
16/07/2013
ÿþ--------

-

Ondernemingsnr : 0476.783.407

Benaming (voluin : YURA

(verkort) .

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Voortstraat 48, 2890 Sint-Amands, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusie

Tekst:

Uittreksel uit het fusievoorstel in het kader van een geruisloze fusie met YURA NV, opeesteld door de Rand van Bestuur d.d. 15 april 2013:

A. Identifieatievan de fuserendevennootschanpen zijn:

1. Overnenendevennootschap:debesloteuvennootsehapmetbeperkteaansprakelijkheklYoker, met maatschappelijke zetel te 2890 Sint-Amands, Voortstraat 48.

Deze vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Peter Verhaegen, notaris te Puurs, op 19 september 2007 onder de benaming "YOKERBVI3A", verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van I oktober 2007 onder nummer 07142432, met een kapitaal van 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd euro), vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondememingsnummer 0892.212.334 en is als BTW-belastingplichtige geregistreerd onder het nummer BTW BE 0892.212,334.

Overeenkomstig haar statuten heeft zij de volgende doelomschrijving:

"Het doel van de vennootschap het voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Verstrekken van adviezen en/of ullbaten van een adviesbureau;

Verlenen van technisch advies en/of uitbaten van een adviesbureau;

Opzetten en uitwerken van projecten;

Uitbaten van een drank eet- en dansgelegenheid met ontspanningstoestellen;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzej van de prrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegent.2oordigen

Verso " Naam en handtekening.

Mal POE 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

111111111tlill.M1111.11!11111111

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Le.rf7e E - vervolg

Inrichten van manifestaties;

Bereiden en verstrekken van alle soorten van warme en/of koude snacks en maaltijden;

Adviseren, exploiteren en/of uitbaten van een adviesbureau, ondernemingen in de toeristische en recreatieve sector en hun toeleveringsbedrijven;

Mod Ple 111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1

















Ondernemen van managementsopdrachten, en huren, leasen, kopen, verkopen en beheren van alle roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan gereglementeerde beroepen;

Importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en in het klein en het

produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten;

- Optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringen;

Uitsluitend voor eigen rekening beheren van vermogens, zo roerende als onroerende, daaronder verstaan goederen verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals welk danige onroerende transactie en verrichting, en het kopen, verkopen, beheren, enz. van alle goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan gereglementeerde beroepen;

Uitvoeren van opdrachten als al dan niet beëdigd vertaler en tolk;

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in de meest brede zin verrichten. Zij mag onder meer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gel ijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag zich borg stellen of zakelyke zekerheden verlenen ten voordelen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap kan ookfuncties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin."

Zij wordt hierna genoemd: de "overnemendevennootschap".

Namens haar tekent:

Kerim Yuruk, zaakvoerder.

2. Over te nernen vennootschap: de naandoze vennootschap Ynra NV, met maatschappelijke zetel te 2890 Sint-Amands, Voortstraat 48,

À

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perscelliSee,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoortlig en

Verso Naam en handtekening.

0.Jrf MM PAF VO

-vervolg

Deze vennootschap is opgericht onder de vomi van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor Notaris Jacques Van Roosbroeck te Antwerpen op 22 januari 2002, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari 2002 onder nummer 440, met een kapitaal van 62.000,00 EUR (tweeënzestigduizend euro), vertegenwoordigd door 620 (zeshonderd twintig) aandelen zonder vermelding van waarde.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zetel van de vennootschap werd meermaals verplaatst om zich op heden te bevinden te 2890 Sint-Amands, Voortstraat 48.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0476.783,407 en is als BTW-belastingplichtige geregistreerd onder het nummer BTW BE 0476.783.407.

Overeenkomstig haar statuten heeft zij de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap hee tot doel zowel in België als in het buitenland het voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Verstrekken van adviezen en/of uitbaten van een adviesbureau;

- Verlenen van technisch advies en/of uitbaten van een adviesbureau;

- Opzetten en uitwerken van projecten;

- Uitbaten van een drank, eet- en dansgelegenheid met ontspanningstoestellen; Inrichten van manifestaties;

- Bereiden en verstrekken van alle soorten van warme en/of koude snacks en maaltijden;

- Adviseren, exploiteren erzlof uitbaten van een adviesbureau, ondernemingen in de toeristische en recreatieve sector en hun toeleveringsbedrijven;

- Ondernemen van managementsopdrachten, en huren, leasen, kopen, verkopen en beheren van alle roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan gereglementeerde beroepen;

- Importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en in het klein en het produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten;

Optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringen;

Uitsluitend voor eigen rekening beheren van vermogens, zo roerende als onroerende, daaronder verstaan goederen verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals welk danige onroerende transactie en verrichting, en het kopen, verkopen, beheren, enz. van alle goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan gereglementeerde beroepen;

- Uitvoeren van opdrachten als al dan niet beëdigd vertaler en tolk;

- Uitbaten van een garage voor onderhoud en herstellingen, carrosserie, in- en verkoop van

Op de laatste blz van Luik B vermelden - Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende mitans, he.tzil van de perse(epren

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ysr.r'--î - ventot,g

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad "

vervoermiddelen en onderdelen allerhande, huren en verhuren van personen- en bedrijfswagens; de handelsberniddeling, groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (bijvoorbeeld ambulances), en alle andere motorvoertuigen; de handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens (bijvoorbeeld jeeps) enz.; de groot- en kleinhandel in motorvoertuigen, mechanische onderdelen en elektrische installatie, carrosserieherstellingen, exclusief spuiten en verven; de revisie van automotoren; het gewone onderhoud van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg; de handel in het groot en klein, import en export van onderdelen en accessoires van auto's, banden en tweedehands onderdelen; de kleinhandel gespecialiseerd in de verkoop van accessoires van auto's, al dan niet per postorder.

Mod PDF 111

Zij mag alle commerciële, industrele,financiële, roerende of onroerende handelingen in de meest brede zin verrichten. Zij mag onder meer belangen nemen door middel van inbreng aankoop van maatschappelijke rechten of op andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag zich borg stellen of zalcelijke zekerheden verlenen ten voordelen van ondernemingen ofvennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap kan ookfuncties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is verklarend en niet limitatief"

Zij wordt hierna genoemd: de "over te nemen vennootschap",

Namens haar tekent;

Kerim Yurtik, gedelegeerd bestuurder

Ramazan Yuruk, gedelegeerd bestuurder

B. Wenselijkheid van de geruisloze fusie

Door de fusie zullen de twee te fuseren vennootschappen, die economisch rechtstreeks met elkaar

verwant zijn, worden samengebracht in ëén vennootschap. De overnemende vennootschap is op dit ogenblik reeds de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap.

Op heden worden er binnen YOICER BVBA en binnen YURA NV aanverwante activiteiten ontwikkeld. Vandaar dat de voorgestelde fusie kadert binnen een globale vereenvoudiging en centralisatie van de organisatiestructuur en tevens een kostenbeperking inhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris. hetzij ven de pesai° flf en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L j'r. b - vervolg Mod POF 11.1



ABovendien zal de fusie leiden tot een betere transparantie naar derden en tot een efficiëntere structuur.

C. Voorstel van geruisloze fusie

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een geruisloze fusie door te voeren waarbij alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 W,venn., zullen overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat een geruisloze fusie doorgevoerd zal worden tussen Yoker BVBA en Yura NV.

Datum

Vanaf 1 april 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bijzondere rechten en voordelen

Er zijn geen vennoten bij de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten genieten, noch zijn er bevoorrechte aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap.

Aan de zaakvoerder van de overnemende en de bestuurders van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Kerim Yuruk,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van e pers :Iicjnt¬ r" ;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege v oorcdrgen

Verso Naam en handtekening.

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 27.09.2012 12589-0321-014
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 26.08.2011 11452-0551-015
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 24.09.2010 10552-0121-015
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 12.10.2009 09808-0331-014
29/09/2009 : ME089461
30/09/2008 : ME089461
04/10/2007 : ME089461
04/10/2007 : ME089461
29/09/2006 : ME089461
20/09/2005 : ME089461
21/09/2004 : ME089461
25/09/2003 : ME089461
23/09/2003 : ME089461

Coordonnées
YURA

Adresse
VOORTSTRAAT 48 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande