YVES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.823.520

Publication

10/04/2014
ÿþModWorcJ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0818.823.520

Benaming

(vole : YVES

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel TINSTRAAT 75 TE 2820 RIJMENAM

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van dd. 20 februari 2014 werd beslist de bvba Flya, Zegbos 10 te 2580 Putte met als vaste vertegenwoordiger dhr. Saeys Yves, Zegbos 10 te 2580 Putte te ontslaan als zaakvoerder vanaf 2/11/2011. Aan de bvba wordt kwijting verleend voor de door haar in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht. Met unanimiteit van stemmen wordt dit ontslag aanvaard.

JACOBS Heidi,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEL NI :D

-3 -14- 2014 28 -83- 2014

GRIFFia:

BELGISCH STAATUVADPHA),!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2014
ÿþ34

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





II I 11,103 80* 11



3 1 JULI 20111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERtneed. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0818 823 520

Benaming

(voluit) : YVES

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2820 BONHEIDEN (RIJMENAM), Tinstraat 75 .

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING:

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig juli tweeduizend veertien voor Emmanuelle Riems, notarisplaatsvervanger, aangesteld in vervanging van André Costa, notaris te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver), bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen van 31 juli 2013, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YVES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Tinstraat 75, en met ondernemingsnummer BTW BE 0818.823.520 RPR Mechelen.

Deze vergadering nam na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, de behandelingen en beraadslagingen over de agenda de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen:

1. Besluit tot fusie

De vergadering keurde het aangekondigde fusievoorstel goed. Dj besliste aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YVES", overgenomen vennootschap - zowel de rechten als de verplichtingen - , als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel en dit op basis van de balans per éénendertig december tweeduizend en twaalf, op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HYA", ovememende vennootschap, die houdster is van elle aandelen van de vennootschap 'YVES".

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op één januari tweeduizend dertien.

Aile verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De vergadering stelt vast dat deze fusie:

- niet een 'overdracht van grond' voor gevolg heeft zoals bedoeld bij het decreet betreffende de bodemsanering en bodembescherming;

- geen overdracht van intellectuele en industriële eigendom;

- geen aanleiding geeft tot de omwisseling van aandelen;

geen aanleiding geeft tot de aanpassing van de statuten van de ovememende vennootschap met uitzondering van het vennootschapsdoel en de verhoging van het kapitaal.

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'YVES" vanaf tweeëntwintig juli tweeduizend veertien op te bestaan.

2. Aanpassing van de doelomschrijving

Gezien de ovememende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap zal verder zetten, diende het doel van de overnemende vennootschap "F-1YA" aangepast te worden en besliste de vergadering dat de doelomschrijving en artikel 4 van de statuten van de overnemende vennootschap voortaan zal luiden als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

- de taken uitvoeren van commissionair-expediteur bij vervoer, vervoerscommissionair, vervoermakelaar en tussenhandelaar,

het opslaan en bewaren van goederen;

het vervoer in binnen- en buitenland van aile goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- de uitbating van garages, het kopen en verkopen van auto's, het herstellen van motorvoertuigen of hun koetswerk;

...... " " " " " = " ." " " " " " - " - ...... " - - " " " " " " " "

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen;

- de kleinhandel in tweedehandsauto's en onderdelen;

- het kopen en verkopen van onderdelen voor motorvoertuigen, waaronder ook brandstoffen en smeer-

middelen;

' - de uitbating van een benzinestation en alles wat deze uitbating rechtstreeks of onrechtstreeks kan

bevorderen;

het optreden ais studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

- de exploitatie van een adviesbureau voor communicatie, verkoopspromotie, public-relations, commerciële organisaties en events, vormgeving, productontwikkeling en marketing;

- het verlenen van consultancy op aile vlakken maar in het bijzonder in de sectoren: new economy, nieuwe technologie, telecommunicatie, communicatieplanning, marketing en media zowel in binnen- en buitenland;

- het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliën-maatschappijen, de expertises, agentuur inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissip, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in of zich op een andere Wijze interesseren in aile ondernemingen die ! een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of di é de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken."

Het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passive afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, bedoeld bij artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, werd opgemaakt op vier juli tweeduizend veertien.

Kapitaalverhoging

De vergadering besliste dat ingevolge de fusie door overneming het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HYA" verhoogd wordt met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR) naar ZEVENENDERTiGDUlZEND TWEEHONDERD EURO (31200,00-EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering besliste dat ingevolge deze kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten thans luidt ais volgt;

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENENDERTIGDU1ZEND TWEEHONDERD EURO (37.200,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van , ëén/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk vermogen?

4. Ontslag  Benoeming

De vergadering aanvaardde het ontslag van de zaakvoerder van de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YVES", mevrouw JACOBS Heidi Germaine Victor, wonende te 2580 Putte, Zegbos 10, en verleende haar kwijting en ontlasting voor haar bestuur.

De vergadering bevestigde de benoeming van de huidige zaakvoerder van de besloten vennootschap met

" beperkte aansprakelijkheid "HYA", genoemde mevrouw JACOBS Heidi Germaine Victor, wiens mandaat ongewijzigd behouden blijft, en verleende haar machtiging tot het uitvoeren van aile verrichtingen inzake de fusie, zo onder meer tot vernietiging van het aandelenregister van de voormelde vennootschap "YVES".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS-PLAATSVERVANGER.

" Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone algemene vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Sjaètsfelad

te`

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermeldan Retce Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris" hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

18/02/2014
ÿþ1

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 iII



'19095128*

' Ondernemingsnr : 0818.823.520

Benaming

(voluit) : YVES

(verkort) :

NEERGELEGD

0 5-02- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN6BUt MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TINSTRAAT 75 TE 2820 RIJMENAM

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel dd. 1/04/2013

Fusievoorstel door vereniging van alle aandelen in één hand (met fusie gelijkgestelde verrichting) tussen BVBA HYA (overnemende vennootschap) en BVBA YVES (overgenomen vennootschap) ;

Artikel 1: Fusie  rechtsvorm  naam  doel  zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YVES" naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HYA", voormeld.

De overnemende vennootschap zal zowel haar naam, rechtsvorm als haar maatschappelijke zetel' behouden,

Ingevolge de fusie zal het kapitaal van de overnemende vennootschap worden verhoogd met 18.600,00 euro om het maatschappelijk kapitaal te brengen op 37.200,00 euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtig (1/186 ste) van het kapitaal.

Tevens zal door de fusie het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid.

Alle aandelen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "YVES" zich reeds sinds 1. januari 2013 in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HYA".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

-De taken uitvoeren van commissionair-expiditeur bij vervoer, vervoerscommissionair, vervoermakelaar en

tussenhandelaar;

-Het opslaan en bewaren van goederen;

-Het vervoer in binnen- en buitenland van alle goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-Het uitbaten van garages, het kopen en verkopen van auto's, het herstellen van motorvoertuigen of hun: koetswerk;

-De kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen;

-De kleinhandel in tweedehandsauto's en onderdelen;

-Het kopen en verkopen van onderdelen van motorvoertuigen, waaronder ook brandstoffen en

smeermiddelen;

-De uitbating van een benzinestation en alles wat deze uitbating rechtstreeks of onrechtstreeks kan

bevorderen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)~~~

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

-De exploitatie van een adviesbureau voor communicatie, verkoopspromotie, publi-relations, commerciële organisaties en events, vormgeving, productontwikkeling en marketing;

-Het verlenen van consultancy op alle vlakken maar in het bijzonder in de sectoren : new economy, nieuwe technologie, telecommunicatie, communicatieplanning, marketing en media zowel in binnen- en buitenland,

De doel van de overgenomen vennootschap (partij B) is het volgende:

-Het vervoer in binnen- en buitenland van alle goederen;

-Het opslaan van goederen en het bewaren van goederen;

-De taak uitvoeren van commissionair-expediteur bij het vervoer, vervoercommissionair, vervoermakelaar en tussenhandelaar;

-Het uitvoeren van koetswerkherstellingen en het uitoefenen van alle mogelijke garageactiviteiten;

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

-Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschappen zal verder zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel als volgt samengesteld zijn;

-De taken uitvoeren van commissionair-expiditeur bij vervoer, vervoerscommissionair, vervoermakelaar en tussenhandelaar;

-Het opslaan en bewaren van goederen;

Het vervoer in binnen- en buitenland van alle goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-Het uitbaten van garages, het kopen en verkopen van auto's, het herstellen van motorvoertuigen of hun koetswerk;

-De kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen;

-De kleinhandel in tweedehandsauto's en onderdelen;

-Het kopen en verkopen van onderdelen van motorvoertuigen, waaronder ook brandstoffen en smeermiddelen;

-De uitbating van een benzinestation en alles wat deze uitbating rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen;

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

-De exploitatie van een adviesbureau voor communicatie, verkoopspromotie, publi-relations, commerciële organisaties en events, vormgeving, productontwikkeling en marketing;

-Het verlenen van consultancy op alle vlakken maar in het bijzonder in de sectoren : new economy, nieuwe technologie, telecommunicatie, communicatieplanning, marketing en media zowel in binnen- en buitenland.

-Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ti

Voorbehouden

aan,het Belgisch Staatsblad

Artikel 'Váh üitréiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 1 januari 2013 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

JACOBS Heidi, Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 30.09.2013 13609-0134-011
11/10/2012
ÿþMod Ward 11.1

UTT 1e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

4 na neerlegging ter griffie van de akte

` y 4+aaZ Fsr i r. C.t. °... Y i ~.

O t -10- 2012

GRIFFiE KOOPHANDEL te;:iECl-`i:L 1" i

I I1III IIII 1111111111111111 II 11111 1111111 ISA

*iaiee9ie*

Ondernemingsnr : 0818.823.520

Benaming

(voluit) : YVES

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TINSTRAAT 75 TE 2820 RIJMENAM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van dd. 25 september 2012 werd beslist Dhr. Saeys Yves, Zegbos 10 te 2580 Putte te ontslaan als zaakvoerder vanaf 211112011, Aan hem wordt kwijting verleend voor de door hem in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht. Mevr. Jacobs Heidi, Zegbos 10 te 2580 Putte wordt benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder vanaf 2/11/2011. met unanimiteit van stemmen worden deze wijzigingen aanvaard.

JACOBS Heidi,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 31.07.2012 12370-0346-013
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11491-0473-013

Coordonnées
YVES

Adresse
TINSTRAAT 75 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande