YVONNE SIEVERDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVONNE SIEVERDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.433.536

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 31.07.2013 13375-0583-012
02/12/2011
ÿþ1 naos 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11181405"

11111

V bah

aa

Be Star

cran

fer Fm var. do Rerht~

YCJ[l fn1~`c~t~'~...r~ii É °'U..Z meel,

Griffie 2 Pnw, 2411

Ondernemingsnr: 0840433536

Benaming

(voluit) : Yvonne Sieverding

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei, 80

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien november tweeduizend en elf, door Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Yvonne Sieverding", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 8, onder andere volgende beslissing genomen heeft:

- rechtzetting van de materiële vergissing die voorkomt op pagina 1 van de oprichtingsakte. Meer precies dient de zin "Op de kapitaalaandelen wordt volledig in natura ingeschreven door mevrouw SIEVERDING Patricia, voornoemd." gelezen te worden als "Op de kapitaalaandelen wordt volledig in natura ingeschreven door mevrouw SIEVERDING Yvonne, voornoemd.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ile2-; 4.e 'cf ree do Rechtbed

pp~~-. -~.~ ~. ' " ~a ~,'';, -; r~.,~~, op

l. .. 1J~pd7>~IIErH~ L

Griffie 2 o OKT, 2011

r

i11111,R.1!1.11111!111uis~Awumumua~~~iflA

sse

Ondernemingsnr : o2,4c7 . 4 3 3 . 5-3C,

Benaming

(voluit) : Yvonne Sieverding

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei, 80

Onderwerp akte OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN.

Er blijkt uit een akte verleden op achttien oktober tweeduizend en elf, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat Mevrouw SIEVERDING Yvonne Anne, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1785 Merchtem, Kasteelweg, 1,

volgende vennootschap heeft opgericht :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij. draagt de benaming "Yvonne Sieverding".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 80.

DOEL.

De vennootschappen hebben tot doel:

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten.

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het: uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van" secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,' magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven : van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande. bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding,. personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrjfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

" onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bij-het $elg'rsch- Staatsblad- -A3fi112011- Amnex-es-dn-lMamteur-belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, hei aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Hei behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van achttien oktober tweeduizend en elf.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd zestigduizend euro (1.160.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd zestig (1.160) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizend honderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd samengesteld door inbreng in natura (aandelen in Belgische vennootschappen te weten in de BVBA AGNES RCLING en in de NV BLOK, beiden met zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklel, 80 - uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor).

Op de kapitaalaandelen werd volledig in natura ingeschreven door mevrouw SIEVERDING Patricia, voornoemd.

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbrengen werden aan mevrouw SIEVERDING Yvonne, voornoemd, duizend honderd zestig (1.160) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen hebben de oprichters de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Raven, Stevens & C°", vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, aangeduid om een verslag op te maken met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Ravert, Stevens & C°", bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat uit zijn onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "YVONNE SIEVERDING" is gebleken dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

-de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbrengen in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de toegepaste methoden van waardering in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden redelijk zijn en op gepaste wijze toegepast worden ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, rekening houdend met het "going concern" principe;

-De inbrengwaarde waartoe de methoden van waardering hebben geleid, komen ten minste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, met name de uitgifte van 1.160 aandelen zonder nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van artikel

219 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend

worden.

Aldus opgemaakt te Meise, op datum van 10 oktober 2011 door het Bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "Ravert,

Stevens & Co", vertegenwoordigd door:

Luc RAVERT

Bedrijfsrevisor"

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een

volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de

digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander

middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden

neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet als

werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te

ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stelten.

BESTUURSBEVOEGDHEID

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-het BelgischStaatsb1ad =-03/11i20t1- Aa[nexes dü Moniteur be1ge

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

' vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw SiEVERDING

Yvonne, wonende te 1785 Merchtem, Kasteelweg, 1.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van achttien oktober tweeduizend en elf en zal worden

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verfeend aan de vennootschap B-docs met maatschappelijke zetel te 1000

Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en,

desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, het verslag van de oprichter en van

de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0248-012

Coordonnées
YVONNE SIEVERDING

Adresse
FRANKRIJKLEI 80 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande