ZAKENKANTOOR COOLS - DE CAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR COOLS - DE CAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.661.732

Publication

20/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-05-2015

Griffie

*15308358*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630661732

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Zakenkantoor Cools - De Cat

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op dertien mei tweeduizend vijftien (13/05/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat :

1. De heer COOLS Christophe Jozef Willy, geboren te Duffel op zeventien juli negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lemanstraat 53, en,

2. De heer DE CAT Leo, geboren te Leuven op acht augustus negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2580 Putte, Biezenstraat 2,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Zakenkantoor Cools - De Cat", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Markt 33.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf dertien mei tweeduizend vijftien (13/05/2015).

De vennootschap heeft tot doel:

- Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving en reglementering betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten, en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling.

- Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving en reglementering betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving en reglementering met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten, en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling, zal de vennootschap eveneens als doel hebben :

- De vennootschap mag voor eigen rekening alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct verband houden met het voorgaande.

- Zij kan, uitsluitend ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

In geval een bepaalde dienstverlening zou onderworpen zijn aan de voorafgaande vervulling van voorwaarden voor de toegang tot een beroep, zal de vennootschap deze dienst niet aanbieden dan na vervulling van de gestelde voorwaarden.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in drieënnegentig (93) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/drieënnegentigste (1/93-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is één/derde (1/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Onderwerp akte :

Markt 33

2860 Sint-Katelijne-Waver

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. De heer COOLS Christophe Jozef Willy, voormeld, verklaarde in te schrijven op zevenenveertig (47) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent (3.133,33 EUR);

2. De heer DE CAT Leo, voormeld, verklaarde in te schrijven op zesenveertig (46) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drie duizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (3.066,67 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE11 1430 9307 5948, geopend bij BNP Paribas Fortis te Brussel, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door het agentschap Fintro - Zakenkantoor Cools BVBA te Sint-Katelijne-Waver, van vernoemde instelling, op elf mei tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerders werden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1. De heer COOLS Christophe Jozef Willy, geboren te Duffel op zeventien juli negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lemanstraat 53.

2. De heer DE CAT Leo, geboren te Leuven op acht augustus negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2580 Putte, Biezenstraat 2.

Deze aanvaardden de opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bezoldiging van de (statutaire) zaakvoerders

Aan de statutair benoemde zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Over de bezoldiging van de statutair benoemde zaakvoerders wordt beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen.

Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaarden bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 maart 2015 tot op 13 mei 2015. Deze overname geschiedde onder opschortende voorwaarde van de neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg pas effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Coordonnées
ZAKENKANTOOR COOLS - DE CAT

Adresse
MARKT 33 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande