ZAKENKANTOOR D & R

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR D & R
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.288.565

Publication

01/12/2014
ÿþ Mod word 11.1

[1 Lak, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~{

~., .



I

111111111.111,11111,1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ank van koaphande

Antwerpen

2 0 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0459.288.565

Benaming

(voluit) : ZAKEN KANTOOR D & R

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gallifortlei 76 - 2100 Deurne -Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit overeenkomst d.d 05/11/2014, blijkt het ontslag als zaakvoerder van bvba FINDD (0838.871.143), Elzenlaan 4 te 2960 Brecht, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw De Wever Dominique, met ingang van 05/11/2014.

ZAKENKANTOOR VAN WINGHEM bvba

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Van Winghem Kurt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.09.2013 13595-0046-019
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12319-0566-018
02/07/2012
ÿþ Môd Wosd 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op

De Griffier Griffie

IlI Q! 11111 QU Iii I lii I 1I lii I11

" iaiis~aa

Ondernemingsnr : 0459.288.565

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR D & R

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gallifortlei 70 - 2100 Deurne - Antwerpen

(volledig adres)

Onderworp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder d.d. 18 juni 2012, wordt met ingang van 18 juni 2012, de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van Gallifortlei 70 te 2100 Deume-Antwerpen naar Gallifortlei 76 te 2100 Deurne-Antwerpen.

ZAKENKANTOOR VAN WINGHEM bvba

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Van Winghem Kurt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2011
ÿþ +aod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd for griffie ven de 'etliïimJdt van kocen. r`.-º% lI > `xerpce+, op

û 7 SEP. 2011

Griffie

lU llUhl il i H HI HI H

*11140990*

V bah aa Bel Staf i





iiijlagen bij Tiët $èlgiscli Staatsblad = I9I097201I = Aime xës du -Moniteur bëlgé

Ondernemingsnr : 0459.288.565

Benaming

(voluit) ZAKENKANTOOR D & R

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gallifortlei 70 te 2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Doelwijziging - Benoeming en Ontslagen zaakvoerders - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 1 september 2011 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Doelwijziging

De vergadering heeft besloten om het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel drie van de statuten' integraal te vervangen door de volgende tekst:

"1.De uitoefening van de activiteit van tussenpersoon en/of agent inzake financiële en kredietverrichtingen; en verzekeringen.

2.Het verstrekken van advies en consultancy aan personen en bedrijven op bedrijfseconomisch vlak, en dit' in de meest brede betekenis. Deze prestaties kunnen gebeuren al dan niet onder vorm van een mandaat van bestuur.

3.De aankoop, de verkoop, het bouwen, verbouwen en het beheer, huur en verhuur van alle onroerende en roerende goederen, met dien verstande dat deze handelingen enkel voor rekening van derden mogen worden; verricht indien minstens één natuurlijke persoon die met de vennootschap verbonden is over de vereiste attesten beschikt.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief en geldt zowel voor binnenland als buitenland.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn, de verwezenlijking ervan te: bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere: wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of. aanverwant doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel".

Ontslag (statutaire) zaakvoerders  benoeming (niet-statutaire) zaakvoerders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als statutair zaakvoerders van:

-de heer BOERS Rudi Julien Charles, geboren te 2170 Antwerpen-Merksem, op negen augustus: negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Lupinestraat 10, en

-mevrouw SMEUNINX Diane, geboren te 2180 Antwerpen-Ekeren op vier maart negentienhonderd' vijfenvijftig, wonende te 8430 Middelkerke, Paul de Smet de Naeyerstraat 32 / b11

dit met onmiddellijke ingang. De heer Boers en mevrouw Smeuninx zijn alhier aanwezig, en verklaren hun: ontslag uitdrukkelijk te bevestigen.

De heer Boers en mevrouw Smeuninx verklaren dat zij voorafgaandelijk aan hun ontslag als zaakvoerder nog hebben beslist om de volledige volstorting van het kapitaal te vragen, en zij verklaren in hun hoedanigheid van vroegere vennoten (en voorafgaandelijk aan de overdracht) hun aandelen volledige te hebben volgestort,; en de bewijsstukken daarvan te hebben overhandigd aan de huidige vennoten.

De algemene vergadering heeft besloten om het laatste lid van artikel 11 van de statuten (houdende benoeming van de statutaire zaakvoerders) integraal te schrappen.

Vervolgens heeft de algemene vergadering besloten om de volgende personen te benomen tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR VAN WINGHEM", met: maatschappelijke zetel gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 313, ingeschreven in het; rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0459.536.114 RPR Antwerpen, voor wie wordt aangesteld als: haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kurt VAN WINGHEM, die aanvaardt.

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINDD", met maatschappelijke zetel te 2920' Kalmthout, Wipstraat 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0838.871.143; RPR Antwerpen, voor wie wordt aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Dominique DE: WEVER, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, en de duur ervan is onbeperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Aanpassing en vervanging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving De algemene vergadering heeft besloten, met inachtneming van voormelde beslissingen, haar statuten integraal te vervangen. Onder meer volgende artikelen werden vervangen :

Artikel 14 - Interne bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

Indien er twee zaakvoerders zijn, heeft elke zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college, dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Indien het bestuur is toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, worden de beslissingen genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, met dien verstande dat minstens de helft van de zaakvoerders aanwezig moet zijn. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 15 - Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerder(s) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 19 - Toelatingsvoorwaarden

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

Artikel 36 - Bestemming vereffeningssaldo

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van aile effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a)Accountanskantoor BVBA Van De Pol & Co, met maatschappelijke zetel te 2980 Halle (Zoersel), Kasteeldreef 57 en haar aangestelden worden gemachtigd, met de bevoegdheid om alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook haar registratie bij de BTW-administratie aan te passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in ? naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte;

b)de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 5 september 2011. Bijlage : volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 09.06.2011 11184-0184-016
01/09/2010 : AN319545
23/07/2009 : AN319545
01/09/2008 : AN319545
06/07/2007 : AN319545
29/08/2006 : AN319545
26/07/2005 : AN319545
16/06/2004 : AN319545
08/08/2003 : AN319545
31/07/2002 : AN319545
29/07/1999 : AN319545

Coordonnées
ZAKENKANTOOR D & R

Adresse
GALLIFORTLEI 76 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande