ZAKENKANTOOR NAUWELAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR NAUWELAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.770.993

Publication

14/02/2014
ÿþ ModWn:à11.1

4 i - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 5 FEB. 20%

GRIFFIE I :ECHTBANK van KOOPHetrEL te MECHELEN

I~III IIIIIIIINIIII II

*19092866*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5(..i 5 ` ` o °c(eb

Benaming 11

(voluit) : Zakenkantoor Nauwelaerts

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2570-Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 23 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 29 januari 2014, neergelegd vôór registratie, blijkt dat:

1, De heer NAUWELAERTS Bart Gabriel Marcel, geboren te Duffel op achttien augustus negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 43. Echtgenoot van mevrouw Brigitte Irma Jacqueline Leytens, nagemeld sub 2.

2. Mevrouw LEYTENS Brigitte Irma Jacqueline, geboren te Wilrijk op vierentwintig november negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 43. Echtgenote van de heer Bart Gabriel Marcel Nauwelaerts, voormeld sub 1.

3. Mevrouw NAUWELAERTS Els Carine René, geboren te Duffel op dertig september negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 23 bus 3. Ongehuwd.

4. De heer NAUWELAERTS Toon Maurice Clotilde, geboren te Duffel op dertien oktober ríegentienhenderd zevenentachtig, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 23 bus 2, Ongehuwd.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Zakenkantoor Nauwelaerts", met zetel te 2570-Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 23 bus 1, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 29 januari 2014.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdienst en het optreden als verzekeringstussenpersoon.

- Alle activiteiten m.b.t, marketing en publiciteit.

- Het verhuren van kluizen.

- Zij kan elke onderneming verwerven of oprichten die een gelijkaardig doel nastreeft of waarvan het doel in

verband met haar doel staat.

- Zij zal in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, industriële en

commerciële handelingen mogen verrichten, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende

rechten zoals ondermeer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen (behalve financiële ondernemingen) die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

- Zij kan zich persoonlijk borg stellen of een hypothecaire zekerheid verstrekken ten voordele van verbonden vennootschappen.

Voormelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ieder aandeel is volledig volgestort, dus voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

1. De heer Bart Nauwelaerts, sub 1, verklaarde in te schrijven op dertig (30) aandelen en ieder aandeel volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van vijf duizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR).

2. Mevrouw Brigitte Leytens, sub 2, verklaarde in te schrijven op dertig (30) aandelen en ieder aandeel-volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van vijf duizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR).

3. Mevrouw Els Nauwelaerts, sub 3, verklaarde in te schrijven op twintig (20) aandelen en ieder aandeel volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720,00 EUR),

4. De heer Toon Nauwelaerts, sub 4, verklaarde in te schrijven op twintig (20) aandelen en ieder aandeel volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE64 7512' 0685 3752, geopend bij de AXA Bank Europe te Brussel, in het agentschap Antwerpen (Berchem), ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op 21 januari 2014, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1) De heer NAUWELAERTS Bart Gabriel Marcel, geboren te Duffel op achttien augustus negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 43.

2) De heer NAUWELAERTS Toon Maurice Clotilda, geboren te Duffel op dertien oktober negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2570 Duffel, Gustaaf Van der Lindenlaan 23 bus 2.

Deze aanvaardden beiden hun opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor-bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zoláng-de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrëkening ." stiet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

'Degëwoné algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen9eroepen' Qp de -eerste maandag van de maand juni om veertien uur (14.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen , worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien,

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerders

Over de bezoldiging van de niet-statutair benoemde zaakvoerders werd beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen.

Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaarden dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 01 november 2013 tot op 29 januari 2014. Deze overname geschiedde onder opschortende voorwaarde van de neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg pas effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft,

Volmacht

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR J. VERSCHAEREN EN H. MERTENS", met zetel te 2800-Mechelen, Battelsesteenweg 286, en haar aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-----

Tegelijk hiermee neergélegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZAKENKANTOOR NAUWELAERTS

Adresse
GUSTAAF VAN DER LINDENLAAN 23, BUS 1 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande