ZAKENKANTOOR STERCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR STERCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.531.238

Publication

28/01/2014
ÿþMad Wafd 11.1

--ter  " - - ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vt iii u

beht

aai

Bell

Staa

i







GRIFF1E RECHTBANK VAN

1 r JAN, 2014

~ hOOPHA~~i~URNHOUT

Ondernemingsnr : 0451.531.238

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR STERCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2440 Geel, Katersberg 105 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING conform REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, drieëntwintig december' tweeduizend dertien;

" Geregistreerd te Geel, de 6 JAN.2014 drie bladen geen verzendingen, Reg. 5 deel 594 folio 38 vak 7, ontvangen 50,00-EUR, Getekend de eerstaanwezende inspecteur ai R. VAN TONGELEN" BLIJKT dat de! buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR STERCKX" volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  ZETELWIJZIGING.

De vergadering beslist tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel voorheen gevestigd te 2440 Geel,' Katersberg 105/A, naar 2470 Retie, Zanddijkdreef 33, met ingang vanaf heden, 23 december 2013.

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME EN VASTSTELLING DIVIDENDENUITKERING.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 11 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderdvijfenzeventigduizend (475.000,00) euro, waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zevenenveertigduizend vijfhonderd (47.500,00) euro, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves zoals die uiterlijk op 31 maart 2013 waren goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, Deze reserves blijken uit de goedgekeurde jaarrekening, van 31 december 2011. Er wordt vastgesteld dat het bedrag beschikbaar voor een kapitaalverhoging, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vierhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd (427.500,00) euro bedraagt,

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld in geld en onmiddellijk gevolgd door onderhavige; kapitaalverhoging.

Aile vennoten verklaren vervolgens het netto bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (na inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing tent bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen).

Zij hebben deze sommen conform nagemeld bankattest beschikbaar gesteld voor de kapitaalverhoging. DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING conform artikel 537 WiB, DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek! van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent' (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van; vierhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd (427,500,00) euro, zonder uitgifte of creatie van nieuwe' aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaaiverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zoals blijkt uit nagemeld bankattest,

VIERDE BESLUIT INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

is vervolgens tussengekomen, voornoemde vennoot, die verklaart aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-; dividend, zijnde een bedrag van vierhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd (427,500,00) euro in te brengen,:

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wetende dat tien procent (10 %) van het bruto-dividend als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van vierhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd (427.500,00) euro staat naar haar verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en verklaart aan de gestelde voorwaarden te voldoen voor toepassing.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij RECORD zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 17 december 2013, welke aan onderhavige akte zal gehecht worden.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vierhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd (427.500,00) euro om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op vierhonderdzesenveertigduizend tweeënnegentig euro één cent (446.092,01 EUR, door inbreng in geld verkregen door voormelde uitkering van een tussentijds dividend,

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde Kapitaalverhoging aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderdzesenveertigduizend tweeënnegentig euro één cent (446.092,01 EUR), vertegenwoordigd door 75 aandelen op naam zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelwijziging en Kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering artikelen 3 en 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

Artikel 3.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is sinds algemene vergadering gehouden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 23 december 2013, gevestigd te 2470 Retie, Zanddijkdreef 33.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 5.- Kapitaal,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdzesenveertigduizend tweeënnegentig euro één cent (446.092,01 EUR). Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld in vijfenzeventig (75) gelijke aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfenzeventigste (1/75ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 23 december 2013 werd het maatschappelijk Kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van vierhonderdzevenentwintigduizend vijfhonderd (427.500,00) euro, in zelfde periode uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar vierhonderdzesenveertigduizend tweeënnegentig euro één cent (446.092,01 EUR), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 11.45 uur.

Bijzondere lastgeving.

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan Cuypers BoekhoudingFiscatiteit BVBA, te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal; bankattest en gecoördineerde statuten. Notaris Luc Moortgat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 11.07.2013 13309-0126-012
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 27.08.2012 12460-0278-013
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.08.2011, NGL 12.08.2011 11403-0036-013
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.08.2010, NGL 31.08.2010 10508-0139-013
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 31.08.2009 09740-0071-012
04/09/2009 : TU064836
04/09/2008 : TU064836
22/11/2007 : TU064836
30/08/2007 : TU064836
04/10/2006 : TU064836
28/09/2005 : TU064836
08/08/2005 : TU064836
07/10/2004 : TU064836
20/10/2003 : TU064836
14/10/2002 : TU064836
17/10/2000 : TU064836
04/04/2000 : TU064836
23/10/1996 : TU64836

Coordonnées
ZAKENKANTOOR STERCKX

Adresse
KATERSBERG 105A 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande