ZEFYR CONSULTANTS

Société en commandite simple


Dénomination : ZEFYR CONSULTANTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.534.109

Publication

04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'zn van à

Re&P-n-_. r-~- _ - ~,u 4

~~en

®p L% SE~~ 20**1_

De Griffier,

Griffie

1J111.1!)BIIIIInVII Ille9232"

63f

P St

il

U

Ondememingsnr : g~.' ~9 _ _-

_...~Q~ _.

Benaming ZEFYR CONSULTANTS

(volnit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Harklaan 4, 2950 Kapellen (Antw.), België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uittreksel van de oprichtingsakte de dato 1/09/2011

oprichters: De heer Zegels Lambert, Harklaan 4 te 2950 Kapellen voor 90 aandelen en in de hoedanigheid van beherend vennoot en de mevrouw Teysen Christel, Harklaan 4 te 2950 Kapellen als stille vennoot inschrijver voor 10 aandelen. Het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00E werd volledig geplaatst en gestort en bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde.

Rechtsvorm, naam en algemeen: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt 'Zefyr Consultants'.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Harklaan 4 te 2950 Kapellen.

maatschappelijk doel: Opleidingen, training en instructies in liet vliegwezen in de incest ruime zin. Advies en consultancydiensten in de sector van het vliegwezen in de meest ruime zin. Het leveren van deskundige bijstand aan de overheid inzake deze diensten in de luchtvaartsector in de meest mime zin. Het besturen als piloot van luchtvaartuigen, het besturen als chaffeur van voertuigen. Commercialisatie, ontwikkeling, en alle aanverwante diensten en producten in de luchtvaart in de meest ruime zin. Dit zowel in groot- als kleinhandel en in binnen- als buitenland. De organisatie van culturele en wetenschappelijke evenementen en seminaries. Het opstellen en geven van cursussen, het verzorgen van permanente vorming en andere vormen van onderwijs en opleiding. Ontwerp en commercialisatie van presentaties en websites. Aan- en verkoop van alle roerende en onroerende goederen. De vennootschap heeft de mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en belangen te nemen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan diensten uitoefenen niet betrekking tot projecten, beheer, commerciële activiteiten en activiteiten niet betrekking tot personeel. Deze audit; consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vont voorkomen, en dit op alle niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. De vennootschap mag het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, burgerlijke- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zowel in België als in bet buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen. De vennootschap mag alle brevetten, licenties en handelsnerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van liet doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

- Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 Euro.

- Bestuur: De leiding van de vennootschap berust bij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. Hij

heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in alle verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naart en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le verlogenmordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Boekjaar/jaarrekening/winst Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

- Algemene Vergadering: De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 19u00.

- Reserves-Winstverderling: Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar rato van het aandelenbezit verdeeld zal worden.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.: Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012 en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal in 2013 plaatsvinden. Wordt aangesteld als zaakvoerder die aanvaardt: De heer Zegels Lambert, Harklaan 4 te 2950 Kapellen. Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager: Factum Fiscalis bvba: Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen teneinde bij ondernemingslokket en BTW diensten aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

Voor eensluidend

Zegels Lambert

zaakvoerder

Voar-tii ahour n aan het 13eigissrh Staatsblad

I 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad = 041Î012011- Annexes-rlu Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZEFYR CONSULTANTS

Adresse
HARKLAAN 4 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande