ZELFZORG EN BEWEGING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZELFZORG EN BEWEGING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.227.093

Publication

25/06/2014
ÿþM Mod Word 11.1

rLiKeLi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0438.227.093 en is niet BTW plichtig.

Iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

1 111111

*14123024*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 6 JUNI 2014

afdelictiblffieerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.227.093

Benaming

(voluit) : ZELFZORG EN BEWEGING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cruyslei 104, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL TUSSEN BVBA PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG EN BVBA ZELFZORG EN BEWEGING

Uittreksel uit het fusievoorstel dat werd opgemaakt tussen BVBA PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG en BVBA ZELFZORG EN BEWEGING;

"Overeenkomstig artikel 719 en 676 van het Wetboek van Vennootschappen is door de zaakvoerders van de hierna gemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc De Graeve te Antwerpen op 13 oktober 2000, ter bekendmaking in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen op 18 oktober 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober daarna, onder nummer 20001027-147.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen met ais ondernemingsnummer 0473.072.265 en is niet BTW plichtig.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent haar zaakvoerder

-Mevrouw Elsa Gielen, wonende te 2100 Deurne, Mortselsesteenweg 265.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZELFZORG EN BEWEGING

Deze vennootschap is opgericht onder de naam "Sels - De Wandeleir" bij akte verleden voor notaris Hélène Casman te Antwerpen op 22 augustus 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 september daarna, onder nummer 89021-26.

De statuten werden het laatst gewijzigd op 18 oktober 2005 bij akte verleden voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 oktober daarna, onder nummer 05156689.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent haar zaakvoerder:

-De heer Jan Sels, wonende te 2100 Deurne, Mortselsesteenweg 265.

In aanmerking nemende dat de zaakvoerders van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepaling van het artikel 671, juncto artikel 676, van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen zich jegens eikaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

a)De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG, gevestigd te 2100 Deurre, Mortselsesteenweg 265, die naar luid van artikel 3 der statuten het hierna gemeld doel heeft:

"De maatschappij heeft tot doei;

1, het verrichten van alle diensten in de meest ruime zin die betrekking hebben op de verpleging van personen, alle activiteiten in verband met de gezondheidszorg, alle paramedische activiteiten, waarvoor de vennootschap of haar organen of personeelsleden de nodige kwalificaties bezitten, alle diensten die in het bijzonder kunnen worden aangeboden in een paramedisch centrum; het verpleegkundig begeleiden van personen, bij hen thuis, bij het vervoer van deze personen of bij uitstappen of reizen;

2, haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel,"

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZELFZORG EN BEWEGING, gevestigd te 2100 Deurne, Cruyslei 104, die naar luid van artikel 3 der statuten het hierna gemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel;

-de materiële mogelijkheden creëren voor de vennoten tot het verstrekken van alle medische en paramedische zorgen die door kinesisten verstrekt worden. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar venncotschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap zal zijn.

b)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG is eigenares van alle 750 aandelen, het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZELFZORG EN BEWEGING,

c)De fusie zal gebeuren conform boek XI van het Wetboek van Vennootschappen.

r {~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

"

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d)Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

e)Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend, noch andere effecten dan aandelen.

f)Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

g)Bij de ovememende vennootschap zal een doeluitbreiding nodig zijn inzake de activiteiten die door kinesisten worden uitgeoefend. Verder zullen de statuten van de overnemende vennootschap dermate worden gewijzigd zodat zij volledig aangepast zullen zijn aan de thans vigerende wetgeving.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen

terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juli 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten, verband houdende met de verrichting, gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de zorgen van de zaakvoerders, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waaronder elke vennootschap ressorteert."

De heer Jan Sels

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

22/08/2014
ÿþniôd 'PM

Benaming (voluit) : ZELFZORG EN BEWEGING

(verkort) :

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel te 2100 Antwerpen (district Deurne), Cruyslei 104

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op eenendertig juli tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZELFZORG EN BEWEGING", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurne), Cruyslei 104, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen; (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0438.227.093, ondermeer:

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank; van koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen) en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de burgerlijke vennootschap onder:: de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARAMEDISCH CENTRUM; BOEKENBERG", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurne), Mortselsesteenweg 265, ingeschreven in het: rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0473 x2)65.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering nochij voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschapil boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van. de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van, de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap;

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR

COOLS EN PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124, bus 12/13,

teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, dé

ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en

; stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdefing Antwerpen, op

12 AUG. 2014

Griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar





*14158805*



LuLkB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0438.227.093

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13387-0020-013
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12368-0157-012
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 18.07.2011 11299-0579-012
12/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.08.2010 10398-0327-012
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 17.07.2009 09440-0090-012
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08498-0033-012
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 20.07.2007 07428-0166-012
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.06.2006, NGL 24.07.2006 06515-2206-012
31/10/2005 : AN271730
20/07/2005 : AN271730
22/07/2004 : AN271730
29/07/2003 : AN271730
23/09/2002 : AN271730
24/07/2001 : AN271730
25/07/2000 : AN271730
29/07/1999 : AN271730
30/07/1997 : AN271730
10/05/1996 : AN271730

Coordonnées
ZELFZORG EN BEWEGING

Adresse
CRUYSLEI 104 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande