ZENOBE INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZENOBE INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.661.172

Publication

03/12/2014
ÿþMo(' PDF 11.1

C-):r

{4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : KMO Park Starrenhof - Starrenhoflaan 44 bus 03, 2950 Kapellen (Antw.), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 23/09/2014 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werden met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

1. Ontslag als bestuurder van Skwierel bvba (0837.587.575), met maatschappelijke zetel te Leopold I-laan 8 in 1560 Hoeilaart en met als vaste vertegenwoordiger de heer Brouckaert Jan, wonende te Leopold I-laan 8 in 1560 Hoeilaart. Er wordt volledige kwijting verleend voor het gevoerde mandaat.

2. Ontslag als bestuurder van Quattro Consult bvba (0888.480.309), met maatschappelijke zetel te Brabançonnelaan 80 bus 7 in 1000 Brussel en met als vaste vertegenwoordiger de heer Van den Branden Bart, wonende te Brabançonnelaan 80 bus 7 in 1000 Brussel. Er wordt volledige kwijting verleend voor het gevoerde mandaat.

3. Benoeming als bestuurder van de heer Brouckaert Jan, wonende te Leopold I-laan 8 in 1560 Hoeilaart.

4. Benoeming als bestuurder van de heer Van den Branden Bart, wonende te Brabançonnelaan 80 bus 7 in 1000 Brussel

Dit alles met ingang op 23/09/2014.

Brouckaert Jan, Van den Branden Bart,

Bestuurder. Bestuurder.



Op de laatste blz. van Luik e vermeiden : [iécto : Neam en iidedânighëid ván ótail-i hétïif V-ari dé pe s-6(ó)ri(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koop Antwetnen

21 NW. 2D14

WrflifiLAnt'uet'en

qffill1015

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkori) -

Rechtsvorm :

0540.661 .172

ZÉNOBE INVEST

Naamloze vennootschap

18/10/2013
ÿþiuu

I~I~VIIIU~lllllll~ll~l

<1315H615*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rerhi tank van Koophandel te Antwerpen, op

09 0E 2013

Griffie

Oncierrter-ningsnr : C30 . IZzkM.

Benaming (voluit) : ZÉNOBE INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ' KMO Park Starrenhof Starrenhoflaan 44/03

(volledig adres) 2950 Kapellen

pnderwer en akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 8 oktober 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam "ZÉNOBE INVEST'.

2. Zetel: 2950 Kapellen, KMO Park Starrenhof, Starrenhoflaan 44/03.

3. oprichters:

1. De heer BROUCKAERT Jan Jozef Lia, geboren te Brugge op 2 februari 1977, wonende te 1560 Hoeilaert, Leopold I laan 8;

2. De heer VAN DEN BRANDEN Bart Johan Dina, geboren te Antwerpen op 6 mei 1975, wonende te 1000 Brussel, Brabançonnelaan 80 bus 7.

4. I eitaal: 400.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 400.000,00 euro.

6. Samenstelling: 4.066,00 euro in geld. 395.934,00 euro door inbreng in natura.

7. Conclusies versla° bedrijfsrevisor: Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke

vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises" (B00025), met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, in deze functie vertegenwoordigd door de heer VLAMINCKX Dirk, bedrijfsrevisor (N-01978), kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, luidt als volgt:

"8. Besluit

De inbreng tot oprichting van de naamloze vennootschap ZÉNOBE INVEST bestaat uit een inbreng in natura van 11.998 van de in totaal 60.000 bestaande en volledig volgestorte aandelen op naam van de naamloze vennootschap EOLUZ, rechtspersonenregister Antwerpen 0891.739.113, met zetel te 2950 Kapellen, KMO Park Starrenhof, Starrenhoflaan 44 bus 03 voor een bedrag van 395.934 EUR met een opleg in geld ten belope van 4.066 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura met opleg in geld bestaat uit 400 aandelen van de op te richten naamloze vennootschap ZENOBE INVEST, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de ais tegenprestatie toegekende vergoeding, Diegem, 8 oktober 2013

Bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Dirk Vlaminckx"

8. Boeklaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar

eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/2051e) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen, rekening houdend met hun volstorting,

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Dageliiks bestuur Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, die alleen of gezamenlijk optreden. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de Vennootschap.

Indien een Bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van Gedelegeerd Bestuurder.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen alsmede alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te boven gaan.

12. Externe vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) Bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of andere personen belast niet het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: Na vaststelling dat er niet meer dan twee (2) oprichters zijn, stelden de oprichters met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee (2) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Skwierel", rechtspersonenregister Brussel 0837,587.575, met zetel te 1560 Hoeilaert, Leopold I laan 8, die haar zaakvoerder, de heer BROUCKAERT Jan Jozef Lia, geboren te Brugge op 2 februari 1977, wonende te 1560 Hoeilaert, Leopold i laan 8, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Quattro Consult", rechtspersonenregister Brussel 0888,480,309, met zetel te 1000 Brussel, Brabançonnelaan 80 bus 7, die haar zaakvoerder, de heer VAN DEN BRANDEN Bart Johan Dina, geboren te Antwerpen op 6 mei 1975, wonende te 1000 Brussel, Brabançonnelaan 80 bus 7, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening.

Deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

14. Commissarissen: geen.

15. Doel: De Vennootschap heeft tot doel:

1. De activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder

f& Voorbehouden

aan het t3elgich Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

meer:

- participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

voornoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of

Voor-

behouden

aan het'

í3nlgisch

Staatsblad

J ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

bijstand te verlenen;

- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coërdineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructurering en;

- aile financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

2, De activiteiten van een managementvennootschap in de ruimste zin van het woord, waaronder het verrichten van alle activiteiten van adviesverlening, consultancy en management, het verstrekken van alle daarmee gerelateerde diensten, omvattende onder meer in het bijzonder:

- consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen ' waaronder onder meer de mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- het uitvoeren van aile studies, onderzoek en dienstverrichtingen op gebied van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, public relations en communicatie, documentatie, publicatie, informatisering, efficiëntie, planning, organisatie, calculatie, toezicht, assistentie op gebied van management, consulting, bedrijfsvoering en beheer;

- het verlenen van adviezen van financiële, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, administratie en informatisering, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de ' aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

4,, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Hoger vermelde opsommingen zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld. Aangaande al het voorgaande kan de Vennootschap bovendien voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger handelen.

De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Zij kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele, te vergemakkelijken of te bevorderen.

De Vennootschap mag alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar', handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert,

De Vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de Vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de Vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede donderdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzteri van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van

het eventuele stemrecht.

17. Volmachten: Nihil.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

19. Bijzondere volmachten: Er werd aan de heer EMBRECHTS Joan, zaakvoerder van hierna genoemde vennootschap/boekhoudkantoor, en aan alle medewerkers en lasthebbers van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYDAC BOEKHOUDKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0416.716.849, met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 214, elk van hen afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0414-012

Coordonnées
ZENOBE INVEST

Adresse
STARRENHOFLAAN 44/03 - KMO PARK STARRENHOF 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande