ZHILIANG LIZHEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZHILIANG LIZHEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.398.111

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0515-013
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 21.06.2013 13201-0441-013
30/12/2011
ÿþ4

~®~

Voor- behoud aan he Belgisc StaatsbE

Med Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11196989I I I 1

fleergetelgri tcr Griffie van rie

op

Rechtbank van Koepa^ dei ta Antwerpen

Ondernemingsnr : 0839.398.111

Benauvting

(voluit) : ZHILIANG LIZHEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Miksebaan 73 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 01/10/2011 beslist met éénparigheid van stemmen dat mevrouw Li Lizhen als zaakvoerder wordt aangesteld met ingang van 01/10/2011.

Zhang Zhi Cheng

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ittms?a r:-gie vo., do Retiàt:lent ,

flG~ ~~xFxfi".:e?~., An'; 3rj;elf, op

g SEP. 2011

GPi{i'rie

ulo W 1111111 IIUllIlil

*11196921*

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderriem ingsnr : 0 % 3g 3 g a . .t

enaming

(voluit) : ZHILIANG LIZHEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Miksebaan 73 te 2930 BRASSCHAAT

Ondoimerip ak e : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de veertiende september voor meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1.De heer ZHANG Zhi Cheng, geboren te Weert (Nederland) op vijf maart negentienhonderd eenennegentig, houder van een Nederlandse identiteitskaart met nummer 205491698, wonende te 2930 Brasschaat, Miksebaan 73;

2.De heer GU Zhiliang, geboren te Yongjia (China) op vier april negentienhonderd drieënzeventig, houder van een Spaanse verblijfskaart met nummer E1409380, wonende te Residencia Y Trabajo, C Juan Pablo Bonet 17 P 04 E Zaragoza.

3.Mevrouw YE Linzhen, geboren te Wencheng (China) op zestien februari negentienhonderd zevenenzeventig, houder van een Spaanse verblijfskaart met nummer E12750540, wonende te Residencia Y. Trabajo, C Juan Pablo Bonet 17 P 04 E Zaragoza.

VORM-NAAM:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-,-,sprakelijkheid.

Zij heeft ais naam: "ZHILIANG LIZHEN"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 73.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels. tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars, frituur- en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, kantines, bodega's en tavernen evenals aile drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimtste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs, ambachtelijke prodcuten en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria's, evenals in drive-in restaurants en pizzeria's.

De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden làecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti 2. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder ondermeer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door ondermeer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge 3. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer:

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpact- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelignen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoed makelaars;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waardeelementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN-PLAATSING-STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volledig geplaatst, door inschrijving op voormelde aandelen als volgt:

- door de heer Zhang Zhi Cheng, voornoemd, vijftig aandelen, overeenstemmend met negenduizend driehonderd euro en volledig volstort;

- door de heer Gu Zhiliang, voornoemd, vijfentwintig aandelen, overeenstemmend met vierduizend zeshonderd vijftig euro en volledig volstort;

-door Mevrouw Ye Linzhen, voornoemd, vijfentwintig aandelen, overeenstemmend met vierduizend zeshonderd vijftig euro en volledig volstort.

Het kapitaal werd volstort ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600) zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest.

BESTUUR-BEZOLDIGING-BENOEMING:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING-TOELATING-STEMRECHT:

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste woensdag van juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Voor behoditen 'aan het aetgisch Staatsblad

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een

gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING:

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen

dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de

rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien;

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de ven-'noot-'schap in oprichting zijn uitgevoerd en de

daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan ;

door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt, de heer Zhang Zhi Cheng,

voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Arofisc", gevestigd te 2170 Merksem, Lambrechtshoekenlaan 94, aan wie de macht

wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de

BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Meester Chris Celis, geassocieerd notaris te Brasschaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, onderhandse volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16566-0599-013

Coordonnées
ZHILIANG LIZHEN

Adresse
MIKSEBAAN 73 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande