ZORGINFRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZORGINFRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.777.147

Publication

30/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2- participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

3- liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

4- de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur en aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of bijstand te verlenen;

5- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

6- deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

7- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, behoudens de

vergunningsplichtige activiteiten van kredietinstellingen, vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs;

8- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

De voornoemde opsommingen zijn niet exhaustief en dienen in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks de activiteiten van de vennootschap doen ontwikkelen of bevorderen. De vennootschap mag alle onroerende en andere goederen verwerven, ongeacht of die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag leningen toestaan en waarborgen of zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

VIJFHONDERDVIJFTIENDUIZEND euro (¬ 515.000,00), verdeeld in VIJFHONDERD VIJFTIEN (515) aandelen, volledig volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Belfius bank.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste maandag van de maand mei om zeventien uur. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder, aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

Indien zulks gevraagd wordt in de oproeping, moet de volmacht voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm en moet zij op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig:

- de heer AUDENAERT Filip Maurice Gregoire, van Belgische nationaliteit, wonende te 2960 Brecht, Zwaluwlaan 9, en

- mevrouw COIGNÉ Valérie Noëlla Rolande, van Belgische nationaliteit, wonende te 8930 Menen, Schonebeek 88.

Voornoemde bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet

aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

a/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren. b/ Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon  gedelegeerd bestuurder genoemd, in de andere gevallen  algemeen directeur .

c/ Auditcomité  adviserende comités

Binnen de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting van (i) een auditcomité dat met name belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris en (ii) één of meer andere adviserende comités, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en opdrachten omschrijft.

d/ Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders, wordt de vennootschap ten overstaan van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, of, doch enkel voor aangelegenheden van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Aanstelling van commissaris

Wordt benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en achttien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VYVEY & Co, BEDRIJFSREVISOREN, gevestigd te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9, bus 1, vertegenwoordigd door de heer VYVEY Steven.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Vincent Van Bueren en/of mevrouw Phaedra Beyers, beiden kantoor houdende te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

08/01/2015
ÿþ mod 11.1





Luik B- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111131111111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 DEC. 2014

a celij" Antwerpen

Ondernemingsnr : 0554.777,147

Benaming (voluit) : ZORGINFRA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, op zestien december tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ZORGINFRA", gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Ooms-'' straat 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0554.777.147, onder meer beslist heeft :

1, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van NEGENHONDERDEENENTWINTIG-DUIZEND EURO (E 921.000,00) om het te brengen van VIJFHONDERDVIJFTIENDUIZEND EURO (E 515.000,00) op EEN MILJOEN VIERHONDERDZESENDERTIGDUIZEND EURO (E 1.436.000,00), door uitgifte van NEGENHONDERDEENENTWINTIG (921) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde,;' identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding,

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in geld, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Belfiius Bank.

2, artikel 5.-1 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt

"Het geplaatst kapitaal bedraagt EEN MILJOEN VIERHONDERDZESENDERTIGDUIZEND EURO (E,

1.436.000,00), vertegenwoordigd door DUIZEND VIERHONDERDZESENDERTIG (1.436) aandelen zonder

vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecobrdineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZORGINFRA

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 37 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande