ZWEMVERENIGING LIER, AFGEKORT : Z.V.L.

Association sans but lucratif


Dénomination : ZWEMVERENIGING LIER, AFGEKORT : Z.V.L.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 452.069.983

Publication

10/07/2014
ÿþ MOD 2.2

JI; In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

111111A1!11.11201

Ondernemingsnr : 452.069.983

Benaming

(voluit) Zwemvereniging Lier

(verkort) : ZVL

Rechtsvorm VZW

Zetel: Boomlaarstraat 125, 2500 Lier

Onderwerp akte: Wijziging zetel en nieuwe statuten

In de Algemene vergadering van 4 april 2014 werden volgende beslissingen genomen: Nieuwe zetel: Kazernedreef 100, 2500 Lier

Nieuwe statuten:

Titel Benaming, zetel, doel

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Zwemvereniging Lier", afgekort tot " Z.V.L." of ZVL, en werd opgericht voor onbeperkte duur. Haar zetel Is gevestigd te 2500 Lier, Kazernedreef 100, gerechtelijk arrondissement Mechelen. Enkel de algemene vergadering heeft de bevoegdheid de zetel te wijzigen.

Art 2, ln het vervolg van deze tekst zal het woord 'schriftelijk' bedoelen: per brief of per e-mail.

Art 3. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwemband. Zij aanvaardt de reglementen in voege en die welke in het vervolg vast te stellen zijn en verplicht zich hieraan te gehoorzamen.

Art 4, De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de sport en de zwemsport in het bijzonder. De vereniging zal dit doel nastreven door onder meer:

a) het oprichten van een zwemschool

b) het organiseren van trainingsuren voor cornpetitiezwemmers en recreatieve zwemmers

c) het organiseren van zwemwedstrijden

d) het deelnemen aan wedstrijden van andere verenigingen

e) het organiseren van stages

I) het aanwenden van alle wettige middelen die voor dit doel bevorderlijk zijn,

Tite! Leden

A1t.5. Het ledenaantal is tenminste vijf en verder onbeperkt en is als volgt samengesteld:

A . Toegetreden leden

Zij die hun aanvraag tot lidmaatschap hebben ingediend, door de raad van bestuur werden aanvaard en hun

bijdrage tot lidmaatschap hebben betaald.

B Effectieve leden

Toegetreden leden, met een competitievergunning, die hun bijdrage tot lidmaatschap hebben betaald en de leeftijd van achttien jaar hebben bereikt. Zij dienen hun erkenning als effectief lid schriftelijk aan te vragen bij de raad van bestuur, die de aanvraag onderzoekt en aanvaardt of verwerpt doch bij de verwerping verplicht haar beslissing, schriftelijk en gemotiveerd, bekend te maken aan de betrokkene waarbij deze tevens in kennis dient gesteld van zijn recht om beroep aan te tekenen bij de algemene vergadering welke dan uitspraak doet.

C. Ereleden

Zij die vanwege hun werkzaamheden of kennis, dan wel door hun beroepsbezigheden in staat zijn de vereniging te helpen of door hun activiteiten en inzet in het bijzonder hebben bijgedragen tot de welvaart van de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

FIEGH tàANK van KOOPHANDEL ANTWEICirtiffie afd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

vereniging« Zij worden benoemd of herroepen door de raad van bestuur op voordracht van ten minste tien leden, wat in dit laatste zal blijken uit een schriftelijk onderzoek dat ingediend wordt bij de voorzitter of de ,eecretaris en voorzien is van de handtekeningen van die leden die het voorstel steunen. Het erelidmaatschap is vrijgesteld van de jaarlijkse bijdrage. De hoedanigheid van erelid mag gecumuleerd warden met deze van effectief

Art, 6. Het betalen van de jaarlijkse bijdrage wordt geregeld door het huishoudelijk reglement. Het bedrag ervan is beperkt tot maximum vierhonderd euro.

Art. T. leder lid heeft de mogelijkheid ontslag te nemen uit de vereniging, door dit schriftelijk te laten weten aan de raad van bestuur en na alle verplichtingen tegenover de vereniging te zijn nagekomen« Het lidgeld over het eventueel resterende gedeelte van het lopende jaar blijft verworven door de vereniging. De weigering tot het betalen van het lidgeld of het niet betalen ervan voor vervaldatum van het lidmaatschap, brengt automatisch een ontslagname met zich mee. Uittredende of uitgesloten leden hebben geen enkel recht op de sociale verwezenlijkingen van de vereniging.

Titel 1H : De raad van bestuur

Art. 8. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum vier leden. Zij worden uit de effectieve leden gekozen door de algemene vergadering voor een periode van vijf jaar en zijn herkiesbaar.

De bestuurders handelen als college. De raad van bestuur wordt minstens samengesteld uit een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris. Hun bevoegdheid wordt bepaald bij huishoudelijk reglement.

Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt gevoerd door bestuurders uit de raad van bestuur, aangevuld niet bestuursleden, gekozen uit de effectieve leden mits goedkeuring door de algemene vergadering« Het dagelijks bestuur is belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur, handelt alle lopende zaken af, vertegenwoordigt de vereniging in en buiten de rechten en treedt op in naam van de vereniging in spoedeisende gevallen, doch legt verantwoording af op de eerstvolgende bestuursvergadering. De raad van bestuur en het dagelijks bestuur kunnen gezamenlijk vergaderen.

De beraadslagingen en de beslissingen van de raad van bestuur zullen geldig zijn wanneer de meerderheid

van

haar leden, de voorzitter of de ondervoorzitter aanwezig zijn. Elk lid van de raad van bestuur is slechts aansprakelijk voor de uitvoering van zijn mandaat. Elk lid van de raad van bestuur heeft te allen tilde het recht

zijn functie neer te leggen door schriftelijk bil de voorzitter of zijn vervanger het ontslag aan te bieden. Het herroepen van bestuursleden dient uitgesproken te worden door de algemene vergadering en hl] twee derde der geldig uitgebrachte stemmen. Alle mandaten binnen de raad van bestuur alsook binnen het dagelijks bestuur zijn onbezoldigd,

Art.9. De raad van bestuur heeft het recht om strafmaatregelen te treffen en toe te passen. Geen enkele strafmaatregel mag echter uitgesproken worden zonder dat de belanghebbenden uitgenodigd werden om zich te verantwoorden.

Titel 1V: Algemene Vergadering

Art,10. De algemene vergadering bestaat uit aile effectieve leden. Haar besluiten worden aan de

belanghebbenden schriftelijk meegedeeld.

De algemene vergadering is bevoegd voor

- het wijzigen van de statuten

het benoemen en afzetten van de bestuurders

- de kwijting aan de bestuurders

- het goedkeuren van de rekeningen en de begroting

- het vrijwillig ontbinden van de vereniging

- het uitsluiten van een effectief lid

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

en elle gevallen waarin onderhavige statuten dit vereisen.

ArL11. De raad van bestuur doet de algemene vergadering ten minste één maal per jaar samenkomen en dit tijdens de eerste zes maanden van het kalenderjaar op een door haar te bepalen tijd en plaats. De uitnodiging zal ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering schriftelijk verstuurd worden aan de effectieve leden. Zij zal de dagorde van de zitting vermelden. De algemene vergadering zal de begroting en de jaarlijkse rekeningen moeten goedkeuren en een geldige ontheffing verlenen aan de raad van bestuur. De algemene vergadering zal binnen de grenzen van de haar door de statuten en reglementen toegekende bevoegdheden, stemmen over de vooropgestelde onderwerpen van de dagorde.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Bijzondere algemene vergaderingen kunnen belegd worden wanneer de raad van bestuur dit nodig acht, of wanneer ten minste één vijfde van de leden daartoe bij de voorzitter een met redenen omkleed verzoek ..schriftelijk indient. Zo het totaal aantal leden meer bedraagt dan honderdvijftig mag deze aanvraag beperkt blijven tot dertig leden. De raad van bestuur zal dan, binnen de zes weken na het indienen van het verzoek, op een door haar te bepalen plaats een buitengewone algemene vergadering samenroepen en de in het verzoek genoemde punten op de dagorde plaatsen.

Art.12. Elk effectief lid heeft het recht aanwezig te zijn en deel te nemen aan de algemene vergadering. Niemand mag meer dan één lid vertegenwoordigen.

Art.13. Alle besluiten in verband met zaken worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.. In verband met personen is een twee-derde meerderheid der stemmen vereist, zover bij wet niet anders is bepaald. De stemming wordt gehouden volgens regels, gesteld in het huishoudelijk reglement.

Art.14. De statuten kunnen alleen gewijzigd worden op voorstel van de raad van bestuur dan wel op voorstel van ten minste 1/20-ste van de effectieve leden. Een voorstel tot wijziging van de statuten wordt geacht te zijn aangenomen indien het ten minste twee derde van de uitgebrachte stemmen heeft verkregen, uitgebracht in een algemene vergadering waarop ten minste twee derde der stemgerechtigde leden aanwezig zijn. Zo dit aantal niet wordt bereikt dient binnen de zes weken een volgende vergadering te worden belegd waarop het voorstel wordt geacht te zijn aangenomen, indien daarop ten minste twee derde der uitgebrachte stemmen zullen zijn verkregen, ongeacht het aantal aanwezige stemgerechtigde leden. Voorstellen tot wijziging van de statuten worden minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering aan de leden toegezonden.

Art.15. Het huishoudelijk reglement wordt vastgesteld door de raad van bestuur ter regeling van zaken, voorgeschreven door de statuten, dan wel ter regeling van zaken waarin de statuten niet voorzien. Als zodanig mag het echter geen bepalingen bevatten welke strijdig zijn met de statuten.

Art.16. De ontbinding van de vereniging zal slechts uitgesproken kunnen worden bij vier vijfde van de stemmen uitgebracht op een bijzondere algemene vergadering, waarop ten minste twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig moeten zijn. Na de uitspraak van de ontbinding zal de liquidatie worden uitgevoerd door twee vereffenaars dewelke voor dit doel worden aangeduid door de bijzondere algemene vergadering. De resten der gelden zullen aangewend worden voor een goed doel en te dien einde gestort worden op de rekening van een liefdadigheidsinstelling.

Art. 17. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. De raad van bestuur legt jaarlijks, eibr einde juni, aan de algemene vergadering rekening en verantwoording af voor zijn beleid tijdens het afgelopen jaar.

Art, 'I& De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig, inclusief wijzigingen, is van toepassing op al wat door deze statuten niet wordt geregeld. Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

Diederik Janssens,

bestuurder

" "

-

Op de laatste biz. van Luilc B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

k

Voor-

behouden

aan het s'

Belgisch

Staatsblad

17/05/2013
ÿþ-~s ; MOD 2.2

yDr1\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

7- MEI 20t3

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN®Effire MECHELEN

IIMNI~I.IIM~V~VIf IM

" 130,5 50~

111

Ondememingsnr : 452.069.983

Benaming

(voluit) Zwemvereniging Lier

(verkort) : ZVII-

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Boomlaarstraat 125, 2500 Lier

Onderwerp akte : Wijziging statuten en wijziging Raad van Bestuur

In de Algemene vergadering van 19 april 2013 werden volgende beslissingen genomen: 1)'Wijziging in de statuten:

Art. 20 De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig ,zoals gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee , is van toepassing op al wat door deze statuten niet wordt geregeld. Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

Zijn benoemd als leden van de raad van bestuur tot,

a) voorzitter, Steenmans Roger, Hagebroekse stwg 76 2500 Lier ( Wllebroek 22-05-1946 )

b) Ondervoorzitter , Gautier Ferdinand - Kluizestraat 25, 2500 Lier (Lier 11-07-1961)

c) Secretaris , De Jongh Jan - Molenstraat 75 2500 Lier (Lier 17-02-1957)

d) Penningmeester Cools Tom Kleine Puttingbaan 21/c 2560Nijlen (Turnhout 04-01-1970)

STEENMANS ROGER VOORZITTER

GAUTIER FERDINAND ONDERVOORZITTER

DE JONGH JAN SECRETARIS

COOLS TOM PENNINGMEESTER

Wordt vervangen door:

Art. 20 De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig ,zoals gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee , is van toepassing op ai wat door deze statuten niet wordt geregeld. Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

Zijn benoemd als leden van de raad van bestuur tot.

a) voorzitter: Steenmans Roger - Hagebroekse stwg 76, 2500 Lier ( Wllebroek 22-05-1946 )

b) Ondervoorzitter Gautier Ferdinand - Kluizestraat 25, 2500 Lier (Lier 11-07-1961)

c) Secretaris: De Jongh Jan - Molenstraat 75 2500 Lier (Lier 17-02-1957)

d) Penningmeester Janssens Diederik - Harentstraat 27 2820 Bonheiden (Mechelen 13-07-1963).

STEENMANS ROGER VOORZITTER

GAUTIER FERDINAND ONDERVOORZITTER

DE JONGH JAN SECRETARIS

JANSSENS DIEDERIK PENNINGMEESTER

2) Benoemingen:

Nemen ontslag uit de Raad van Bestuur:

Penningmeester Cools Tom - Kleine Puttingbaan 21/c 2560 Nijlen (Turnhout 04-01-1970)

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Werden Benoemd:

Penningmeester. Janssens Diederik - Harentstraat 27 2820 Bonheiden (Mechelen 13-07-1963),

Steenmans Roger De Jongh Jan

Janssens Diederik Gautier Ferdinand

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad











M0D 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþ: 111;ó.:~.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



" ivo beho aan Belg Staat IVI

Ondememingsnr : 452.069.983 Benaming

(voluit) : Zwemvereniging Lier

(verkort) : ZVL

Rechtsvorm: VZW

Zetel : Boomlaarstraat 125, 2500 Lier

Onderwerp akte : Wijziging statuten en wijziging Raad van Bestuur

In de Bijzondere algemene vergadering van 28 septemberl 2012 werden volgende beslissingen genomen: 1) Wijziging in de statuten:

Art. 20 De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig ,zoals gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee , is van toepassing op al wat door deze statuten niet wordt geregeld. Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

Zijn benoemd als leden van de raad van bestuur toi.

a) voorzitter, Steenmans Roger, Hagebroekse stwg 76 2500 Lier (Willebroek 22-05-1946 )

b) Ondervoorzitter , De Jongh Jan, Molenstraat 75 2500 Lier (Lier 17-02-1957 )

c) Secretaris , Van Cauter Martine, Parklaan 151 2650 Edegem ( Aalst 24-09-1959 )

d) Penningmeester Cools Tom Kleine Puttingbaan 21/c 2560Nijlen (Turnhout 04-01-1970)

STEENHANS ROGER VOORZITTER

COOLS TOM PENNINGMEESTER

VAN CAUTER MARTINE SECRETARIS

DE JONGH JAN ONDERVOORZITTER

Wordt vervangen door,

Art. 20 De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig ,zoals gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee , is van toepassing op al wat door deze statuten niet wordt geregeld. Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

Zijn benoemd ais leden van de raad van bestuur tot.

a) voorzitter Steenmans Roger- Hagebroekse stwg 76, 2500 Lier ( Wllebroek 22-05-1946 )

b) Ondervoorzitter. Gautier Ferdinand - Kluizestraat 25, 2500 Lier (Lier 11-07-1961)

c) Secretaris: De Jongh Jan - Molenstraat 75 2500 Lier (Lier 17-02-1957)

d) Penningmeester Cools Tom - Kleine Puttingbaan 211c 2560Nïj(en (Turnhout 04-01-1970)

STEENMANS ROGER VOORZITTER

GAUTIER FERDINAND ONDERVOORZITTER

DE JONGH JAN SECRETARIS

COOLS TOM PENNINGMEESTER

2) Benoemingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

~uu~ui~~uiuui~~

*121 958*

i

n

MONITEUR BELGE

0 4 -12- 2012

BELGISCH STAATSBLAD

Nemen ontslag uit de Raad van Bestuur:

Secretaris: Van Cauter Martine - Parklaan 151, 2650 Edegem ( Aalst 24-09-1959 )

Ondervoorzitter: De Jongh Jan - Molenstraat 75, 2500 Lier (Lier 17-02-1957

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

s q Voor. Luik B - Vervolg

" behouden Werden Benoemd;

aan het Belgisch Statsblad Secretaris: De Jongh Jan - Molenstraat 75, 2500 Lier ( Lier 17-02-1957 )

Ondervoorzitter: Gautier Ferdinand - Kluizestraat 25, 2500 Lier (Lier 11-07-1961)

Steenman Roger De Jongh Jan

Cools Tam Gautier Ferdinand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2012
ÿþMon22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Zijn benoemd als leden van de raad van bestuur tot,

a) voorzitter, Steenmans Roger, Hagebroekse stwg 76 2500 Lier ( Willebroek 22-05-1946 )

b) Ondervoorzitter , De Jongh Jan, Molenstraat 75 2500 Lier (Lier 17-02-1957 )

c) Secretaris , Van Cauter Martine, Parklaan 151 2650 Edegem ( Aalst 24-09-1959 )

d) Penningmeester Cools Tom Kleine Puttingbaan 211e 2560Nijlen (Turnhout 04-01-1970)

STEENMANS ROGER VOORZITTER

COOLS TOM PENNINGMEESTER VAN CAUTER MARTINE SECRETARIS

DE JONGH JAN ONDERVOORZITTER

Wordt vervangen door.

Art. 20 De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig ,zoals gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee , is van toepassing op al wat door deze statuten niet wordt geregeld. Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement,

Zijn benoemd als leden van de raad van bestuur tot.

a) voorzitter Steenmans Roger - Hagebroekse stwg 76, 2500 Lier ( Willebroek 22-05-1946 )

b) Ondervoorzitter Gautier Ferdinand - Kluizestraat 25, 2500 Lier (Lier 11-07-1961)

c) Secretaris: De Jongh Jan - Molenstraat75 2500 Lier (Lier 17-02-1957)

d) Penningmeester Cools Tom - Kleine Puttingbaan 21/e 2560Nijlen (Turnhout 04-01-1970)

STEENMANS ROGER VOORZITTER

Gautier Ferdinand ONDERVOORZITTER

DE JONGH JAN SECRETARIS

COOLS TOM PENNINGMEESTER

2) Benoemingen:

Nemen ontslag uit de Raad van Bestuur:

Secretaris: Van Canter Martine - Parklaan 151, 2650 Edegem ( Aalst 24-09-1959 )

Ondervoorzitter: De Jongh Jan - Molenstraat 75, 2500 Lier (Lier 17-02-1957

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

iai~aioo*

Ondernemingsnr : 452.069.983

Benaming

(voluit) : Zwemvereniging Lier

(verkort) : ZVL

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Boomlaarstraat 125, 2500 Lier

Onderwerp akte : Wijziging statuten en wijziging Raad van Bestuur

In de Algemene vergadering van 13 april 2012 werden volgende beslissingen genomen:

1) Wijziging in de statuten:

Art. 20 De wet van zevenentwintig juli negentienhonderd eenentwintig ,zoals gewijzigd door de wet van twee mei tweeduizend en twee , is van toepassing op al wat door deze statuten niet wordt geregeld, Betreffende de interne werking van de vereniging kan verwezen warden naar het huishoudelijk reglement.

18 OKT, 2012

GRIFFIE REfflk3.41\1i ~ n KOOPHANDEL te Iuli=r.M:"i_FN

--- -- - -- i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

/

Luik B - Vervolg

Werden Benoemd:

Secretaris: De Jongh Jan - Molenstraat 75, 2500 Lier ( Lier 17-02-1957 )

Ondervoorzitter. Gautier Ferdinand - Kluizestraat 25, 2500 Lier (Lier 11-07-1961)

MOD 2.2

Steenmans Roger De Jongh Jan

Cools Tom Gautier Ferdinand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varen " Naam an k.nrlDakraninn

Coordonnées
ZWEMVERENIGING LIER, AFGEKORT : Z.V.L.

Adresse
BOOMLAARSTRAAT 125 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande