2M2A

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 2M2A
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.126.878

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 13.12.2013 13688-0080-015
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 31.12.2014 14711-0589-015
27/07/2012
ÿþ Mod Word 1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden III I 111H I1 1111 1111111111111 HIll

aan het *13132633*

Belgisch Staatsblad

ï S JUIL. 2012

iiauss~-

Griffie

Ondernemingsnr : 0842.126.878

Benaming

(voluit) : 2M2A

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOGE WEI 37 -1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel verplaasting

Door de beslissing van de raad van bestuur, wordt de maatschapelijke zetel vanaf 01 juli 2012 naar Brixtonlaan 33 - 1930 ZAVENTEM overgebracht

JADOUL Didier

Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/01/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

2 6 DEC 2011

Griffie

tItI IN Nd Ipll IIII IIII

" iZ004114=

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : D u x 4 itt _ 693 -

Benaming

(voluit) : 2M2A

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoge Wei 37 te 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 20 december 2011.

1. De heer Didier Marie Jadoul, wonende te 3078 Kortenberg, Fazantenlaan 38.

2. Mevrouw Françoise Marie Juvel, wonende te 3078 Kortenberg, Fazantenlaan 38.

3. STREET MACHINE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1930 Zaventem, Hoge Wei 37, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0466.099.945.

hebben een naamloze vennootschap opgericht.

Oprichtersaansprakel jkheid

De heer Didier Jadoul verklaart de hoedanigheid van oprichter op zich te nemen zoals gedefinieerd in artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen; de overige comparanten worden geacht eenvoudige inschrijvers te zijn.

De statuten vermelden onder meer wat volgt:

Artikel 1: Vorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam 2M2A.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Hoge Wei 37. (...)

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden: de invoer, uitvoer, groothandel, kleinhandel, tussenhandel en de exploitatie van verkooppunten van producten bestemd voor de voeding, de hygiëne en het comfort.

Zij heeft eveneens tot doel de studie, de adviesverlening, expertise, engineering, de lease van intellectuele eigendomsrechten en aanverwante rechten en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden niet haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan alle managementprestaties leveren voor andere vennootschappen, onder meer als zaakvoerder, bestuurder, directeur of vereffenaar.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel. 5.: _Geplaatst. kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen, zonde nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting `

De aandelen werden volledig volgestort door een inbreng in geld.

Het bedrag van de stortingen, dit is tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00), werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij DEXIA BANK NV. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 14: Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Net directiecomité vormt een college.

Het directiecomité, of indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de Raad van Bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij "gedelegeerd bestuurder" genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders samen handelend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat. Artikel 20: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de laatste vrijdag van de maand september van elk jaar, om 20 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats die

daaraan voorafgaat.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en

buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten

worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking

van de vennootschap mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 22: Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een

lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers moeten zich respectievelijk door één en

dezelfde persoon laten vertegenwoordigen. De rechten verbonden aan aandelen die in pand werden

gegeven worden uitgeoefend door de pandgever, behoudens tegenstrijdig akkoord tussen de

pandgever en pandhouder.

Artikel 24: Verdaging

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, mag tijdens de zitting drie weken

uitgesteld worden door de raad van bestuur.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of

volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 25: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

Artikel 28: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wette-

lijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 29: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te

betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 30: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad

van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de

vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds

gestort.

Artikel 31: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige

sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeschreven

bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot

terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door

alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van

effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld

ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking

hebben vanaf de neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

1. Eiridd van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 27 september 2013.

3. Bestuurders

Worden tot bestuurders benoemd:

de heer Didier Jadoul, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STREET MACHINE, voornoemd, die in de uitoefening van haar mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Didier Jadoul, voornoemd.

- de heer Frédéric Gérard, geboren te Ukkel op 19 januari 1979, wonende te 1430 Bierghes, rue du Radoux 52 bus B.

Hun mandaat neemt een einde op de jaarvergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten op 31 maart 2017.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

6. Bijzondere volmacht

Mevrouw François Juvel, voornoemd, of elke andere door haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Raad van bestuur

De hiervoor benoemde bestuurders, allen aanwezig, beslissen om, met uitwerking vanaf de neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte, als gedelegeerd bestuurders te benoemen, die elk afzonderlijk worden belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit bestuur:

- de heer Didier Jadoul,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STREET MACHINE,

beiden voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.10.2015 15659-0074-014

Coordonnées
2M2A

Adresse
BRIXTONLAAN 33 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande