2RESULTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2RESULTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.357.196

Publication

28/03/2013
ÿþ7

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neélet:~d tot' eu:* du

Rt3chtbanls van K0o~h~ ~dÁRi ~0~3

te t,euven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

tinel

111111

bi

E St

11111

Ondernemingsnr : 0832.357.196

Benaming

(voluit) : 2Results

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Diepestraat 35 te 3061 Bertem (Leefdaal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag + benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 13 maart 2013 heeft beslist

- de aanvaarding van het ontslag van haar zaakvoerder, mevrouw Veronique Van de Steen, wonende te

3061 Bertem, Diepestraat 35 met ingang vanaf heden

- de aanstelling vanaf heden tot zaakvoerder van mevrouw Katja Schipperheijn, wonende te 2018

Antwerpen, Markgravelei 11

- kwijting te verlenen aan mevrouw Veronique Van de Steen voor de uitoefening van haar mandaat

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt het adres van de maatschappelijke zetel vanaf heden verplaatst naar Markgravelei 11, 2018 Antwerpen,

Katja Shipperheijn

zaakvoerder

Bijlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Auuexes du_MQnixeur_belge.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 13.03.2013 13063-0366-008
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 04.05.2012 12107-0342-008
12/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle' t ing ter griffe van de akte

MONITEUR SCLQ

ti DIRECTION

~f

Ondernemingsar : irD$3.5 . 2 S;

Benaming

(voluit) : 2Results

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Diepestraat 35 te 3061 Bertem (Leefdaal)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 december 2010, voor Meester Luc Hertecant, notaris te Huldenberg-deelgemeente Neerijse, akte nog te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "2Results" . De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem (Leefdaal), Diepestraat 35

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

Mevrouw VAN dE STEEN Veronique, geboren te Asse op elf mei 1972, wonende Diepestraat 35 te 3061 Leefdaal, thans ongehuwd.

DE SAMENSTELLING, HET BEDRAG EN HET GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100.

De inschrijver heeft verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van 12600/18600ste.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 12.600 EUR.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 79 7340 3094 5433 bij KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 december 2010 afgeleverd bankattest, dat in het dossier van notaris Luc Hertecant zal bewaard blijven

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar daaropvolgend. BESTEMMING VAN DE WINST.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt beschreven in een afzonderlijke overeenkomst door de vennoten BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

III

X11006589

GISCH S BEST

201i1i

Reotr;

IAT

L,URAle*

O 5'-01

dad gritt'te dot

k dan Koophand

en, de

Pg lan~C

De volledige algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te besluiten over deelneming in andere ondernemingen, over de aan-of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, alsmede over het aangaan van leningen (met hypotheek). Deze beperkingen kunnen in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

HET DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het verrichten van werkzaamheden en advisering aan bedrijven, verenigingen en natuurlijke personen op nationaal en internationaal vlak, alles in de ruimste zin van het woord, en dit op het vlak van:

D algemeen management

ª% leiderschap

D financiëel en administratief management

D Informatica, zowel hard als software

D management in verkoop en marketing

D management in productie, kwaliteitscontrole en logistiek

D personeel, sociaal en cultureel management

D management in legale, corporate en strategische aspecten

D change en crisis management

communicatiemanagement

D Lichamelijk en psychisch welzijn

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief:

" De organisatie en coördinatie van seminaries, opleidingen, events, beurzen, tentoonstellingen, vernissages, evenementen en manifestaties, hoofdzakelijk doch niet uitsluitend in verband met voorgaande activiteiten; alles in de ruimste zin van het woord.

" Het verrichten van werkzaamheden op sportief, artistiek, socio-cultureel en culinair vlak, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van consultancy in verband met het bovenstaande.

" Het ontwikkelen, produceren, aankopen en verkopen van handelswaren en diensten die dienen ter ondersteuning van bovenvermelde activiteiten

" Het doceren of geven van hoorcolleges en practica aan universiteiten, hogescholen of andere scholen

" Het verrichten van werkzaamheden op het vlak van publicatie, ontwikkeling, uitgave en commercialisering van artikelen, boeken en naslagwerken, alles in de ruimste zin van het woord, zowel op gedrukte als op elektronische wijze.

" Het geven van spreekbeurten lezingen op conferenties, congressen en seminaries

" Het organiseren van activiteiten ter ondersteuning van het maatschappelijk welzijn

" Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden; het beheer en de valorisatie van deze participaties;

.De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten;

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden.

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tenslotte zal zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of'

onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING: PLAATS, DAG,UUR,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart van elk jaar om 12.00

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, voor een onbepaalde duur

Mevrouw VAN dE STEEN Veronique voornoemd

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 23 december 2010 en zal worden afgesloten op 30 september

2011.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

De vennootschap is overgegaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar

rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte, en dit sinds 1 oktober 2010.

VOLMACHT

De oprichter heeft bijzondere volmacht verleend aan het Accountantskantoor Lingier evenals aan haar

bestuurders, bedienden, aangestelden en lasthebbers, die ten dien einde allen woonstkeuze doen te 2100

Deurne, Bisschoppenhoflaan 296, met mogelijkheid van indeplaatssteling, teneinde de vervulling van de

formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de

Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging: één expeditie van de oprichtingsakte,)

Notaris Luc Hertecant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2RESULTS

Adresse
DIEPESTRAAT 35 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande