3 HANDS EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3 HANDS EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.170.633

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.06.2013 13148-0169-010
10/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MON TEUR BEL

02 -01- 2013 .G!SCH STAATSE

(;.E Nékrgelegd ter grrffie der

RëChtbank van Kocphandel

te Léuven. de

DE GRlFF1E 1 DEC. 2012

~

LAD Griffie

11011111,11131111111

625*

Ondernemingsnr ; 0475.170.633

Benaming (voluit) : 3 HANDS EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Zielenberg 1

3360 Bierbeek (Lovenjoel)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op negen november tweeduizend en twaalf, geregistreerd op twaalf november daarna boek 1374 blad 27 vak 11, vijf bladen geen renvooien, Ontvangen vijfentwintig euro (25EUR), getekend De Ontvanger D. Oversteyns, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel blijkt dat buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissing heeft genomen ;

1. Wijziging zetel naar huidig adres.

2. Aanneming van nieuwe statuten:

Artikel 1 - Vorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, niet als naam "3 HANDS

EUROPE",

Artikel 2 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3360 Bierbeek (Lovenjoel), Zielenberg 1.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap levert consultancy. diensten en ondersteunt bedrijven in logistieke aangelegenheden. De adviesverlening omvat voornamelijk adviezen aangaande bedrijfsvoering, ICT, plant management, productiebeheer, werkorganisatie, recyclagebeheer, gezondheid 8c ergonomie, met inbegrip van onderzoek naar de gerelateerde gezondheidsaspecten.

' De logistieke ondersteuning omvat, niet limitatief, het verpakken, transporteren, monteren, installeren, aanpassen, onderhouden, afwerken en verfraaien van installaties, gebouwen en/of omgeving.

De vennootschap kan instaan voor de geconditioneerde opslag, het wassen, het drogen van gewassen, voedingswaren en andere grondstoffen. De vennootschap kan alle landbouwactiviteiten ontwikkelen die zij nodig acht om haar grondstoffen te bekomen.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende handelingen stellen om haar doel te bereiken. Ze zal onroerende goederen of gebruiksrechten kunnen verwerven op onroerende goederen en deze op haar beurt kunnen ter beschikking stellen aan derden.

De vennootschap kan aanpassingswerken en constructiewerken uitvoeren of laten uitvoeren. Ze kan aanpassingen verrichten aan elektrische en / of sanitaire of andere bedrijfstechnische en huishoudelijke installaties.

Ze zal investeringen verrichten in functie van afvalverwerking en transport. De vennootschap zal instaan voor afvalbeheer, afvalverwijdering, afval transport en opslag.

De vennootschap kan al of niet op tijdelijke ba§is, zelf werken uitvoeren of aannemen en uitbesteden, met inbegrip van loonwerken.

De vennootschap kan buitenwerken verrichten, waaronder, niet limitatief, het onderhoud van graskanten, het vellen van bomen, het snoeien, het verrichten van aanplantingen en het uitvoeren van drainagewerken, De vennootschap zal voor haar klanten het voertuigenpark beheren, onderhouden, aan -en verkopen, importeren en exporteren, verhuren, ter beschikking stellen of zelf exploiteren. Deze voertuigen hebben, niet limitatief, betrekking op personenwagens, lichte vrachtwagens, UTV's, trailers, minivans, trekkers, opleggers, containers, 4x4 voertuigen, tractoren, landbouwwerktuigen, parkvoertuigen en graafmachines.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4 - Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen, Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 5 - Besloten karakter van de vennootschap

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, ais tengevolge van intekening (bij Kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen. Een verzoek tot instemming wordt aan de zaakvoerder gericht en moet volledige identiteit, beroep en adres van de eventuele nieuwe vennoten omvatten evenals het aantal aandelen dat deze zou verwerven; binnen de veertien dagen maakt de zaakvoerder dit verzoek over aan alle vennoten.

Vennoten die in gebreke blijven binnen één maand hierop te antwoorden zullen geacht worden in te stemmen. Tegen de weigering van instemming staat geen beroep open. Nochtans, kunnen de weigerende vennoten door de belanghebbende verplicht worden binnen de drie maanden, hetzij een koper te vinden voor de betreffende aandelen, hetzij ze zelf te kopen met zo nodig analoge toepassing van het voorkeurrecht; en dit opnieuw mits naleving van dit artikel.

Bij gebrek aan overeenstemming zal dergelijke verkoop dan gebeuren aan de werkelijke waarde van de aandelen op de dag van overgang, vast te stellen door deskundigen, één door elk der partijen benoemd. Over meningsverschillen tussen de deskundigen zal worden beslist door een bijkomende deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van deze laatste deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Artikel 6 - Rechten verbonden aan aandelen

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in voile eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 7 - De zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Artikel 8 - Bezoldiging

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Artikel 9 - Vertegenwoordiging en intern bestuur

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Artikel 10 - Keuze van woonplaats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Aile zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Artikel 12 - Boekjaar - Jaarvergadering

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen de laatste vrijdag van de maand mei, om 11u; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen vóár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen niet de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen (volmachtdragers) die erom verzoeken.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in artikel 13 , dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 13 - Schrifteliike besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 14 - Winstverdeling

Eik jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening omvat zowel de balans, de resultatenrekening als de bijlagen, en vormen één geheel.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 324 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 - Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



,.i Voorbehouden

e aan het

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van voormelde statutenwijziging/ gecoördineerde tekst van de statuten

- bewijs van neerlegging ter griffe van de rechtbank van koophandel te Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/12/2012 : BLA114956
04/06/2012 : BLA114956
21/06/2011 : BLA114956
20/09/2010 : BLA114956
16/08/2010 : BLA114956
02/09/2009 : BLA114956
29/08/2008 : BLA114956
06/03/2008 : BLA114956
27/08/2007 : BLA114956
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0255-012
29/06/2006 : BLA114956
28/07/2005 : BLA114956
26/07/2004 : BLA114956
05/04/2004 : BLA114956
12/02/2004 : BLA114956
14/07/2001 : BLA114956

Coordonnées
3 HANDS EUROPE

Adresse
ZIELENBERG 1 3360 LOVENJOEL

Code postal : 3360
Localité : Lovenjoel
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande