360O

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 360O
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.372.466

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 03.06.2014 14148-0020-010
07/03/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111

190 7474*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

7 FER 2O

k1 som,

Griffie

Ondernemingsnr : 0883.372.466

Benaming

(voluit) : 360°

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Kwakkelstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 24 februari 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd eenenveertigduizend vijfhonderd achtenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 141.558,22), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd zestigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 160.158,22).

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld van het nettobedrag verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering en gaat niet gepaard met de uitgifte van aandelen.

2) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissing(en) en aan de huidige vennootschapswetgeving.

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "360°a,

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Kwakkelstraat 17.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

Het verlenen van adviezen aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van organisatie, efficiency, planning en tevens administratieve, juridische en financiële ondersteuning ;

De toezicht en de algemene controle houden over de activiteiten van vennootschappen, in de ruimste zin van het woord.

Het uitoefenen van managementactiviteiten ; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen en beheren van bedrijven op grand van het bezit van of controle over het maatschappelijk. kapitaal in de ruimste zin van het woord.

Consultancy en advies op het vlak van bedrijfsbeheer in al zijn aspecten, voor acteren uit alle economische' en maatschappelijke geledingen, omvattende : algemeen management, commercieel beheer, engineering,' marketing, aankoop, grondstoffenbeheer, productenbeheer, distributie, verkoop en support, facturatie- en: debiteurenbeheer, human resources management, recrutering, selectie, communicatie, infrastructuur, informatica en telematica, fiscaliteit, alle financiële producten en verzekeringen, media; deze opsomming is niet I i mitatief.

Klantenbeheer, inclusief datacollectie en  interpretatie; ontwikkelen, opzetten en implementeren van organisatorische en technologische beheersystemen ten bate van actoren in alle economische en maatschappelijke sectoren, inclusief opleiding, training en coaching.

Het inzetten van alle organisatorische en technologische middelen ter ondersteuning van economische en maatschappelijke actoren in hun relatie met de buitenwereld, inclusief opleiding, training en coaching.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het inzetten, ontwikkelen en implementeren van organisatorische en technologische middelen met het oog op de conceptualisatie, positionering, lancering, communicatie en integratie in de bedrijfsketen van aile economische, maatschappelijke en intellectuele producten, inclusief opleiding, training en coaching.

Optimalisatie van de strategische, tactische en operationele bedrijfsvoering, inclusief het ter beschikking stellen op interim-basis van gespecialiseerd management-personeel en het geven van opleiding, training en coaching. Het uitvoeren van strategische studies, opstellen van business-cases, inclusief het toepassen van technieken als SWOT-analyses, bench-marking, enquètes en uitvoeren van business- en financiële audits.

Het invullen van operationele managementtaken zonder beperking, opnemen van de rol van bestuurder van vennootschappen. Oprichten, reorganiseren, fusioneren, re-alloceren van economische en maatschappelijke actoren, inclusief de oprichting van buitenlandse vestigingen en de vestiging van buitenlandse bedrijven in België. Actieve prospectie in binnen- en buitenland, netwerking, representatie, organiseren van buitenlandse prospectiereizen en handels- en thema-missies.

De inzet van alle methodologische en technologische middelen met het oog op het stroomlijnen van werkprocessen, proces-reengineering, reorganisatie en herstructurering van economische en maatschappelijke actoren zonder beperking, inclusief het organiseren van opleiding, training en coaching.

Ter beschikking stellen op interim basis van gespecialiseerd personeel, zonder sectoriele, geografische of thematische beperking.

Het begeleiden en inrichten van economische en maatschappelijke acteren conform internationaal en/of sectoriëel erkende en/of relevante kwaliteitsnormeringen, voorbereiden van diverse kwaliteitscertificaties. De inzet van alle methodologische en technologische middelen met het oog op het vervullen van deze opdracht.

Ter beschikking stellen op interim basis van gespecialiseerd personeel, zonder sectoriele, geografische of thematische beperking. Organiseren van opleiding, training en coaching. Toepassen en verhandelen als tussenpersoon van organisatorische en technologische middelen ter ondersteuning van het kwaliteitsbeheer.

Datacollectie en  interpretatie met het oog op prccess- and business intelligence; ontwikkelen, opzetten en implementeren van organisatorische en technologische meetsystemen ter evaluatie en bijsturing van bedrijfsprocessen, -systemen, medewerkers en alle betrokken acteren.

Toepassen en verhandelen als tussenpersoon van organisatorische en technologische middelen ter ondersteuning van het bedrijfsbeheer.

Het inrichten van IT -beheer en --strategisch management, dwz activiteiten ontplooien met het oog op een goede inrichting, implementatie en werking van de gehele en/of gedeeltelijke informatica-, telematica- en communicatie-infrastructuur van economische en maatschappelijke actoren. Geven van strategisch, conceptueel en operationeel advies, alsmede de begeleiding en uitvoering van implementatie- of reorganisatietrajecten..

Het uitvoeren op projectbasis van IT-trajecten ter ondersteuning van bedrijfsprocessen in de meest ruime zin. Ontwikkelen, hanteren, implementeren van diverse project-managementtechnieken Organiseren van opleiding, training, coaching. Optreden als adviseur en tussenpersoon in organisatorische en technologische ondersteunende middelen hij projectmanagement.

Inrichten, implementeren en uitvoeren van facturatie- erf debiteurenbeheer; begeleiden van actoren bij financieel management Organiseren van opleiding, training en coaching. Ter beschikking stellen als tussenpersoon van automatisatiemiddelen.

Het opstarten, coördineren en uitvoeren van projecten in het kader van economische, maatschappelijke of wetgevende stimuli. Netwerking, representatie, initiatie, oprichten van noodzakelijke en/of relevante structuren, ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel op interim-basis, ter beschikking stellen van materiële infrastructuur, kennisoverdracht, opleiding, training, coaching.

Organiseren van opleidingen en seminaries, inrichten van diverse vormen van incentives, inclusief reizen.

Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren, verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en/of ongebouwde, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, daarin begrepen, uitvoeren van wegeniswerken en uitrustingen, alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven; niet limitatieve opsomming.

Het aanbieden van kunst in al zijn vormen; het organiseren van kunsttentoonstellingen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Zij mag aldus deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België ais in het

buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

De vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-S.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd zestigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntwintig (¬ 160.158,22), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroep-'baar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 5 mei om twintig (20u00) uur. indien deze dag een zondag of een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens éénvijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAARHet boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

3) De algemene vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot het opmaken van de coördinatie van statuten.

4) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Debroux & Associés" te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, avenue du Bois de Sapins 2, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.Î.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, bankattest

J I Voor-,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 03.06.2013 13144-0578-010
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 05.06.2012 12146-0239-010
31/05/2011
ÿþ Mod 2 1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



EIFIS._

!9MII*~~

Griffie

1011fl*11I08I1I7 7 " 111

II

be

$ St

Ondernemingsnr : 0883372466

Benaming

(voluit) : 360°

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met berperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwakkelstraat, 17 te 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitegewone algemene vergadering dd 5 mei 2011

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, een nieuwe zaakvoerder te benoemen. Wordt benoemd voor een onbeperkte termijn, Mevrouw Els LIBRECHT, wonende Kwakkelstraat, 17 te 1800 Vilvoorde.

Michel MARECHAL,

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 18.05.2011 11116-0296-010
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 25.05.2010 10129-0266-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 23.06.2009 09282-0387-012
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 20.05.2008 08147-0313-011

Coordonnées
360O

Adresse
KWAKKELSTRAAT 17 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande