3A BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3A BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.923.945

Publication

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.01.2013, NGL 20.03.2013 13070-0313-009
23/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301312*

Neergelegd

21-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 3A BEHEER

0833923945

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1861 Meise, Slozenstraat 67

Onderwerp akte: Oprichting - Benoeming

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Jacques Istas, notaris te Schilde, op eenentwintig februari tweeduizend en elf, ter registratie neer te leggen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  3A BEHEER , werd opgericht, en een zaakvoerder werd benoemd.

OPRICHTERS

1) De heer BOGAERT Johan Jozef Karel, geboren te Wilrijk (Antwerpen) op drie april duizend negenhonderddrieënzestig, wonende te 1861 Meise, Slozenstraat 67, die ingeschreven heeft op honderd tachtig (180) aandelen.

2) Mevrouw DE GROOF Anneke Maria Jan, geboren te Buggenhout op twee maart duizend negenhonderdvijfenzestig, wonende te 1861 Meise, Slozenstraat 67, die ingeschreven heeft op zes (6) aandelen.

NAAM - RECHTSVORM - ZETEL

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als maatschappelijke benaming  3A BEHEER . De vennootschap is gevestigd te 1861 Meise, Slozenstraat 67.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

1.Het verrichten van alle studies, werken en ontwerpen en het verlenen van adviezen in de administratieve, commerciële en technische sfeer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

2.Het verlenen van managementadviezen en -ondersteuning;

3.Het ontplooien van activiteiten van een tussenpersoon in de handel;

4.Het beheren, verwerven en uitbouwen van een onroerend en roerend vermogen/portefeuille voor eigen rekening.

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) volgestort in geld op een bijzondere rekening geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Alle aandelen werden voor eenzelfde bedrag volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt bijgevolg twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), te volstorten door de heer Johan BOGAERT, voornoemd, ten belope van twaalfduizend euro (12.000,00 EUR), en door mevrouw DE GROOF Anneke, voornoemd, ten belope van vierhonderd euro (400,00 EUR).

ALGEMENE VERGADERING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

De heer BOGAERT Johan, voornoemd, werd tot statutaire zaakvoerder benoemd zonder beperking van duur.

BOEKJAAR - BESTEMMING WINST

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening wordt geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder heeft verklaard te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

B. Commissaris.

De oprichters hebben verklaard op grond van te goeder trouw verrichte schattingen te voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dientengevolge vrijgesteld te zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. Eerste jaarvergadering  Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf eenentwintig februari tweeduizend elf tot eenendertig december

tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel

uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

D. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en mevrouw TROMPET Kathleen, medewerker van de heer Alain Zwaenepoel, voornoemd, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

en mededeling van de neerlegging van een uitgifte van voormelde akte.

(Getekend) Jacques Istas, notaris te Schilde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
3A BEHEER

Adresse
SLOZENSTRAAT 67 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande