3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.295.761

Publication

30/07/2012
ÿþMod word 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiaa s9o* 11

bef

aa

Be Sta.

J JU1L 2012I

Ondernemingsnr : 0473.295.761

Benaming

(voluit) : 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1702 Groot-Bijgaarden, Noordkustlaan, 16B

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESLISSING TOT EEN MET DE FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ADECCO PERSONNEL SERVICES" Onder het stelsel van de artikelen 676 en 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS", met zetel van de vennootschap te 1702 Groot-Bijgaarden, Noordkustlaan, 16B (vennootschap opgericht onder de benaming "3WCLUB.COM" krachtens akte verleden op zeven november tweeduizend, door notaris Jozef COPPENS, te Turnhout, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig november tweeduizend, onder nummer 20001129466) opgemaakt door Meester Carole Guillemyn geassocieerd notaris, te Brussel, op 29 juni 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

BESLISSINGEN:

De algemene vergadering neemt achtereenvolgens de volgende beslissingen

A.-Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ADECCO PERSONNEL SERVICES" (RPR Brussel/0404,221,962) onder het stelsel van de artikelen 676 en 719 e.v, van het Wetboek van Vennootschappen (gelijkgestelde verrichtingen).

1. Lezing en onderzoek van het fusievoorstel.

De algemene vergadering gaat over tot de lezing en het onderzoek van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zoals hiervoor gezegd en waarvan elke aandeelhouder kosteloos een afschrift kon bekomen.

Gezien de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat hij er een perfecte kennis van heeft en terzake geen enkele opmerking wenst te formuleren, wordt dit fusievoorstel beschouwd ais bekrachtigd zonder voorbehoud.

2.Goedkeuring van de fusie

De algemene vergadering beslist de fusie goed te keuren tussen onderhavige vennootschap en de vennootschap "ADECCO PERSONNEL SERVICES", waarbij deze laatste vennootschap, binnen het kader van de met een fusie gelijkgestelde verrichtingen, de onderhavige vennootschap volledig zal overnemen.

2.1.Deze goedkeuring slaat zonder voorbehoud op het voormelde fusie-voorstel, waarbij het volgende wordt herhaald of gepreciseerd

a) Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2011,

Op boekhoudkundig vlak worden alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor reke-ning van de overnemende vennootschap.

b) Het volledige kapitaal van de overgenomen vennootschap is momenteel in het bezit van de overnemende vennootschap zodat er overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen worden gecreëerd ter gelegenheid van de fusie en de aandelen van de overgenomen vennootschap worden vernietigd.

c) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Buiten de kapitaalaan-delen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

d) Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzonder

voordelen toegekend.

2.2.Bovendien wordt gepreciseerd dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) De overnemende vennootschap, zodra de fusie definitief tot stand is gekomen, het eigendom en de risico's heeft van alle lichamelijke en onlichamelijke goederen, zowel activa als passiva die het vermogen van de overgenomen ven-nootschap vormen, en op hetzelfde ogenblik a! haar rechten, verplichtingen, opdrachten en contracten overneemt, met inbegrip van de contracten 'intuitu personae' en de contracten en verbintenissen die ze heeft afgesloten met het tewerkgesteld personeel, met naleving van de toepasselijke collectieve arbeidsovereenkomsten; haar garanties, rechtsvorderingen, geschillen en beroepen, ai dan niet in rechte; haar schuldvorderingen, lasten en schulden; haar archief met de opdracht het te bewaren; dit alles zonder dat dit kan leiden tot schuldvernieuwing en zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap of haar organen om welke reden ook.

b) De eigendomsoverdracht gaat niettemin gepaard met een clausule van boek-houdkundige terugwerkende kracht tot de in het onderhavige proces-verbaal vastgestelde datum. Vanaf gezegde datum zal elke verrichting, last of schuld die de resultatenrekening van de overgenomen vennootschap positief of negatief kan beïnvloeden, geacht worden rechtstreeks voor rekening of ten laste van de overnemende vennootschap gesteld te zijn,

c) Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de schuldeisers van elk van de aan de fusie deelnemende vennootschappen en waarvan de nog niet-vervallen schuld is ontstaan voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de proces-verbalen houdende de fusie van de overgenomen en overnemende vennootschap, ten laatste binnen de twee maanden te rekenen vanaf deze publicatie, niettegenstaande elke andersluidende overeenkomst, een zekerheid eisen.

d) De fusie doet geen afbreuk aan de bestaande actieve of passieve zekerheden, ongeacht hun aard, en brengt geen enkele verplichting mee van betekening, endossement, overschrijving of inschrijving, of het nu gaat om de pandrechten op het handelsfonds of hypotheken, onverminderd de voorwaarden van voorafgaandelijk akkoord die met alle schuldeisers zouden zijn afgesloten.

3. Beknopt overzicht van de overgedragen activa en passiva.

3.1.Bij (wettelijk voorziene) gebrek aan verslag van de commissaris, verzoekt de algemene vergadering de instrumenterende notaris te willen akteren dat het overgedragen actief en passief vermogen van onderhavige overgenomen vennootschap dat wordt overgedragen als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, met het oog op haar fusie met de vennootschap die haar zal overnemen bepaald wordt op basis van de boekhoudkundige staat van de vennootschap "3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS", afgesloten op éenendertig december tweeduizend en elf. Een exemplaar van gezegde boekhoudkundige staat blijft in bijlage aan het onderhavige proces-verbaal gehecht als wezenlijk referentiestuk, na "ne varietur" te zijn ondertekend door de leden van het bureau en de instrumenterende notaris.

3.2. Sinds de datum van de boekhoudkundige retroactiviteit van de fusie heeft de boekhoudkundige situatie van de overgenomen vennootschap geen ingrijpende wijzigingen ondergaan.

3.3.1-let handelsfonds van de overgenomen vennootschap is vrij van elk pandrecht, inschrijving of overschrijving en zelfs van elk hypothecair mandaat, Bovendien, vormt geen enkel element van het overgedragen handelsfonds het voorwerp van een pandrecht of een inpandgeving.

4.Gedetailleerde behandeling van de elementen die bijzondere maatregelen inzake publiciteit of speciale clausules vereisen.

In het patrimonium van de overgenomen vennootschap overgedragen aan de overnemende vennootschap, bevinden zich geen elementen die bijzondere maatregelen inzake publiciteit of inzake speciale clausules vereisen (artikel 683, 2de lid van het wetboek van vennootschappen).

5.Te voorziene maatregelen met het oog op de te verlenen kwijting aan de leden van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

Met het oog op de definitieve kwijting aan de leden van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap beslist de algemene vergadering zuiver en eenvoudig te verwijzen naar de procedure bedoeld in artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat artikel 687 van hetzelfde Wetboek niet van toepassing is.

B. - Bevoegdheden van de lasthebbers.

De algemene vergadering kent alle noodzakelijke machten toe :

-aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "ADELCO PERSONNEL SERVICES" met het oog op de uitvoering van de hiervoor vermelde beslissingen;

-aan Mevrouw Muriel Stalmans, voornoemd, bijzondere gevolmachtigde, met bevoegdheid om alleen te handelen en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, alleen handelend, alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de bij de fusie betrokken vennootschappen in het Kruis-puntbank Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingsplichtige, inclusief en zover als nodig met betrekking tot het verleden, te wijzigen, te verbeteren of door te halen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : Uitgifte : (1 volmacht, 1 Vermogensstand 3W en APS)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behovden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 23.05.2012 12124-0505-035
10/05/2012
ÿþ isod word 11.1

MIRO In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



APR 2© ;

BRUSSEC,

Griffie

11 li~u~i~uu1iisu1ii

eim

*iaos~

be a

Bt

Sta

Ondernemingsnr: 0473295761

Benaming

(voluit) : 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkustlaan 16b -1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de fusie door overneming tussen 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS NV als over te nemen vennootschap en ADECCO PERSONNEL SERVICES NV als overnemende vennootschap.

FUSIefOORSTEL VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAP:

"3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS", Naamloze vennootschap, Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, 0473,295.761, RPRBrussel;

BETREFFENDE DE FUSIE VAN VOORNOEMDE VENNOOTSCHAP MET DE VOLGENDE VENNOOTSCHAP:

"ADELCO PERSONNEL SERVICES", naamloze vennootschap, Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, BTW 0404.221.962, RPRBrussel,

De raad van bestuur van de N.V. 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS is overgegaan tot het opstellen van het voorstel van fusie betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ingevolge artikel 676 W, Venn., waarbij het voorstel van fusie wordt opgesteld ex artikel 719 W. Venn.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

I. De naamloze vennootschap ADECCO PERSONNEL SERVICES, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0404.221.962, gerechtelijk arrondissement Brussel.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming ADIA bij akte verleden voor notaris Ferdinand Mottard te Jupille op 28 september 1961, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober 1961 onder nummer 28415. De vennootschap werd omgevormd tot een naamloze vennootschap bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus 1968 onder nummer 2421-5, de maatschappelijke benaming werd laatst gewijzigd tot ADECCO PERSONNEL SERVICES, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari 1998 onder nummer 980122-43 en 44 en de maatschappelijke zetel werd laatst gewijzigd bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 mei 2009 onder nummer 20090513-0067496.

De N,V, ADECCO PERSONNEL SERVICES zal de N.V. 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS bij wijze van fusie overnemen en wordt hiernagenoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

11. De naamloze vennootschap 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.295.761, gerechtelijk arrondissement Brussel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4, ..,°`` ~

~

c..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de benaming 3WCLUB.COM bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 7 november 2000, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 november 2009 onder nummer 20001129-486. Waarvan de statuten werden gewijzigd, met wijziging van de maatschappelijke benaming naar 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2003 onder nummer 200302040016214. De maatschappelijke zetel werd laatst gewijzigd bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober 2009 onder nummer 20091022-0149077.

De N.V. 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS zal door de N.V. ADECCO PERSONNEL SERVICES bij wijze van fusie overgenomen worden en wordt hiemagenoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap wordt alhier vertegenwoordigd door haar bestuurders, te-weten:

Management Decision Support, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van Belgische recht, met maatschappelijke zetel te Obberg 172, 1780 Wemmel. KBO nr 0436.927.986. Vertegenwoordigd door de heer Mark De Smedt, woonachtig te Eeckhoutveldweg 5, 1785 Brussegem in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd door Management Decision Support als vaste vertegenwoordiger met als opdracht de uitvoering van haar mandaat in haar naam

2.0e heer Wim Six, woonachtig te Van Der Schuerenstraat 97 te 9400 Nederhasselt

3.De heer Martin Alonso Rotaeche, woonachtig te Madrid, 28224 Pozuelo de Alarcón, Camino del Cerro de los Gamos 3

4.Yotran, naamloze vennootschap van Belgische recht, met maatschappelijke zetel te Prins Boudewijnlaan 41 te 2650 Edegemem, KBO nr 0816.946.569, vertegenwoordigd door 3W bvba met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Bauwens, woonachtig te 2650 Edegem, Kladdenbergstraat 35

5.0e heer Marcello Pozzoni, woonachtig te Wildwal 16, NL-5509KD Veldhoven

UITEENZETTING

De raad van bestuur verklaart dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ADECCO PERSONNEL SERVICES en de raad van bestuur van naamloze vennootschap 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, waarbij in toepassing van de bepalingen van artikel 671 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zowel de rechten ais de verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld:

A. eEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie is een met fusie dcor overneming gelijkgestelde verrichting ex artikel 676 W. Venn., gelet op het feit dat alle aandelen van de over te nemen vennootschap N.V. 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS in handen zijn van de overnemende vennootschap, de N.V. ADECCO PERSONNEL SERVICES.

Bijgevolg is huidig fusievoorstel onderworpen aan de bepalingen van artikel 719 W. Venn.

B. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DlE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap:

1. De naamloze vennootschap 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.295.761, gerechtelijk arrondissement Brussel heeft volgens artikel 4 van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

'De vennootschap heeft tot doel:

Het samenbrengen van vraag en aanbod inzake management consulting in de ruimste zin van het woord; Het aanbieden van ondersteunende tools, methodologiën en opleidingen.

Het opstellen van business plan, haalbaarheidstudies en rendementstudies, teneinde nieuwe ondernemingen op te richten of projecten te verwezenlijken voor rekening van derden.

Het verrichten van consultancy opdrachten op het gebied van management, in het bijzonder financiële audits en management audits, doorlichting en waardering van bedrijven in het kader van overnames en fusies;

Het uitvoeren van management opdrachten in het algemeen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alle financial engineering opdrachten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verlenen van diensten in de automatiseringssector, onder andere het opstellen van automatiseringsplannen voor bedrijven, het beheren van automatiseringsprojecten, het ontwerpen, ontwikkelen

G.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" en uitwerken van bedrijfsprocessen, het uitwerken van gebruikersspecificaties, het ontwikkelen van functionele en technische analyses, het ontwikkelen en implementeren van softwarepakketten, het ondersteunen van gebruikers, het analyseren en oplossen van automatiseringsproblemen, het ontwikkelen van documentatie, referentie- en naslagwerken met betrekking tot automatisering.

Het verlenen van diensten in de multimedia onder andere het computer ondersteunend ontwikkelen van beeld, muziek en het schrijven van teksten, consultingbureau in het algemeen: kopen en verkopen van hardware en software, het ter beschikking stellen van projectontwikkelaars, grafische creaties en IT developments; de organisatie en inrichting van opleidingen, cursussen en verkoopdagen; aankoop en verkoop van publicitaire gadgets en andere verkoopsondersteunende goederen; publiciteitsonderneming in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende-, onroerende-, en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar acitiviteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken."

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap ADECCO PERSONNEL SERVICES, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0404.221.962, gerechtelijk arrondissement Brussel heeft volgens haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"pe vennootschap heeft tct doel:

in het Vlaams gewest: het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private arbeidsbemiddeling zoals omschreven in het Decreet van dertien april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de private arbeidsbemiddeling in het Vlaams Gewest en onder andere ook outplacement activiteiten en selectieactiviteiten, het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid, en van tele-informatica in verband met bovenstaande activiteiten;

in het Waals Gewest: te voorzien in de tewerkstelling van interimarissen bij gebruikers, alsmede te voorzien in de dienstverlening, werving en selectie;

ln het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: te voorzien in de tewerkstelling van interimarissen bij gebruikers, alsmede te voorzien in de dienstverlening, werving en selectie; terbeschikkingstelling van uitzendkrachten; bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars; bemiddeling van kunstenaars; terbeschikkingstelling van interimkunstenaars, outplacement.

De vennootschap kan in het algemeen aile activiteiten uitoefenen met betrekking tot arbeidsbemiddeling of tewerkstelling, zoals voorzien in de vigerende regionale reglementeringen en de eraan gekoppelde respectievelijke erkenning die de vennootschap heeft gekregen, alsook alle activiteiten van om het even welke aard die verband houden met het human resources beleid.

Bovendien mag de vennootschap over het grondgebied België buurtdiensten organiseren en uitbouwen en dit in het kader van de wetgeving op de dienstencheques, zoals onder andere schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden en buiten het huis: boodschappendienst, mindermobielencentrale voor bejaarden en strijken, ...

In het algemeen participeren in ondernemingen die het respectievelijke hiervoor beschreven doel hebben; het voeren van bestuurdersmandaten in vennootschappen en borg stellen voor andere bedrijven mits deze laatste activiteiten ontplooien die verband houden met de activiteiten van de vennootschap zelf of deel uitmaken van dezelfde geconsolideerde groep.

Ze mag daarenboven alle contracten of alle bewerkingen afsluiten die rechtstreeks bijdragen tot haar bedrijvigheid of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

G. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2011.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

D. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Voor-behcttle. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de overnemende vennootschap zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

E, IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zuilen onderveer volgende artikelen gewijzigd worden:

-het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen;

-eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden teneinde het bedrag van het kapitaal af te ronden in euro;

-het artikel met betrekking tot de historiek van het kapitaal zal worden aangevuld. G, VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De bepalingen van het bodemsaneringdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie, gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap geen gronden bezit in de zin van voornoemd decreet.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige Informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit vocrstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 juni 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Management Decision Support bvba Wim Six

vertegenwoordigd door de heer Mark De Smedt Bestuurder

Bestuurder

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md ,1

Wim Six

Bestuurder

Management Decision Support bvba vertegenwoordigd door Mark De Smedt Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Monitéurbelgt

1111.111111.11JIRI!III

8 AUG gei

Griffie

"

Ondememingsnr : 0473.295.761

Benaming

(voluit) : 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Noordkustlaan 16B - 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 25 juli 2011

1.De Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van het onstlag van Gadam, commanditaire vennootschap op aandelen, vertegenwoordigd door de heer Alain Dehaze, als bestuurder met ingang op 31 juli 2011.

Dit besluit wordt aangenomen met een eenparigheid van stemmen.

2. De Buitengewone Algemene Vergadering beslist de definitieve benoeming van de heer MARTIN Alonso Rotaeche woonachtig te Madrid, 28224 Pozuelo de Alarcón, Camino del Cerro de los Gamos 3, als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang op 1 augustus 2011.

Zijn mandaat loopt tot onmiddellijk na de Algemene Vergadering van 2017 en wordt onbezoldigd uitgeoefend

06/07/2011
ÿþMal 2.)

Luik. B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111 11111 1111111111 IIII 11111 1111111111 11111111

" 11101619*

._~

2 4 JUN 7411

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.295.761

Benaming

(voluit) : 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkustlaan 168 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 15 april 2011

1.de Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Koen

Vandendriessche als bestuurder met ingang op 1 april 2011.

Dit besluit wordt aangenomen met een eenparigheid van stemmen.

2.de Buitengewone Algemene Vergadering beslist de definitieve benoeming als bestuurder met ingang op 1 april 2011 voor een periode van 6 jaar van:

a.Yotran, naamloze vennootschap van belgische recht, met maatschappelijke zetel te Prins Boudewijnlaan 41 te 2650 Edegem, KBO nr 0816.946.569, vertegenwoordigd door 3W bvba met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Bauwens, woonachtig te 2650 Edegem, Kladdenbergstraat 35

Zijn mandaat loopt tot onmiddellijk na de Algemene Vergadering van 2017 en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Dit besluit wordt aangenomen met een eenparigheid van stemmen.

Management Decision Support bvba Wim Six

vertegenwoordigd door Mark De Smedt

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch S.taatsblad_-_06/_07/2Q11-.A.nnexe du Moniteur belge

Op de laatste biz, van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2011
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'MM Lufk ;B



1111t1111111,1,1E11,1111f111111

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

G+s~e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.295.761

Benaming

(veruit) : 3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noordkust(aan 16B 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Gewone Algemene Vergadering van 18 mei 2011.

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om C.V.B.A. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Herman Van den Abeele, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit tot onmiddellijk na de Algemene Vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

Management Decision Support bvba Wim Six

vertegenwoordigd door Mark De Smedt

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste btz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevaegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 10.06.2011 11158-0435-034
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 11.08.2010 10405-0406-033
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 26.06.2009 09329-0006-033
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 03.07.2008 08360-0188-035
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 26.06.2007 07277-0196-038
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 26.06.2006 06321-1171-015
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.06.2005, NGL 29.06.2005 05368-4865-015
11/04/2005 : AN342026
26/01/2005 : AN342026
14/09/2004 : AN342026
07/09/2004 : AN342026
02/10/2003 : AN342026
02/10/2003 : AN342026
02/07/2003 : AN342026
04/02/2003 : AN342026

Coordonnées
3W DIRECT MANAGEMENT SOLUTIONS

Adresse
NOORDKUSTLAAN 16B 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande