4BUILD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4BUILD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.918.158

Publication

26/03/2014
ÿþ Maa Word 11.1

i.} 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111Mell

13 MAR. 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 5 (j 7.34_ A5,3

Benaming

(voruit) : 4BUILD

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek Brusselstraat 718

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 12 maart 2014, nog te registreren, blijkt dat:

1, De heer BOON Jan, geboren te Asse op 10 november 1977, rijksregistemummer 77.11.10 287-40, wonende te 1742 Ternat (Sint Katherina-Lombeek), Bosstraat 21;

2. De heer BOON Steven, geboren te Asse op 21 oktober 1980, rijksregisternummer 80,10.21 245-02, wonende te 1700 Dilbeek, Brusselstraat 718;

3. De heer GODFROID Sander, geboren te Asse op 1 oktober 1982, rijksregistemummer 82.10,01 387-17, wonende te 1730 Asse, Edingsesteenweg 32;

4, De heer DE KOSTER Nico, geboren te Asse op 20 april 1975, rijksregistemummer 75.04.20 243-81, wonende te 1730 Asse, Pullewouwe 95.

Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "4BUILD"., STATUTEN

NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is "4BUILD".

De woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1700 Dilbeek, Brusselstraat 718.

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België ais in het buitenland, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

- Het ondernemen van alle openbare en private bouwwerken en onder meer de grondwerken, de ruwbouw, de algemene bouwwerkzaamheden, de voeg- en pleisterwerken, de schrijnwerkerij, het dakdekken en isoleren, het schilderen, het coördineren van bouwwerken, de binnenhuisinrichting (interieur en decoratie), interieurarchitectuur en architectuur, de sanitaire installaties, alsmede de uitvoering van alle montage en constructiewerken;

- Het aan- en verkopen, huren of verhuren van transport- en aannemersmateriaal, zowel personenwagens, vrachtwagens, kranen, bulldozers en jacht- en pleziervaartuigen;

- Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge t - Het uitvoeren van klusjes allerhande;

- Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische, commerciële en bedrijfseconomische

aard in de meest uitgebreide betekenis;

- Het verlenen aan bedrijven en particulieren van advies en bijstand en het voeren voor hen van het beleid

en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

- Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze

organisatie;

- Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen;

- Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten,

hard- en software;

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- Het ter beschikking stellen van management;

- Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking; Het optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vomi aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

- De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

- Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie en dit zowel in België als in het buitenland;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

MAATSCHAPPELIJK KAP1TAAL

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd éénenzeventig (371) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd éénenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

KAPITAALVERHOGING

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, moeten in geval van kapitaalverhoging door inbreng in geld de aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Wanneer de vennoten binnen de door de algemene vergadering gestelde termijn van hun voorkeurrecht geen of geen volledig gebruik hebben gemaakt, kan op de aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald hierboven, slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel twaalf der statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

û

C 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen. De aandelen die deze

alteen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.

VENNOTEN

De vennoten zijn de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte, en al wie later toetreedt en daartoe één

of meer aandelen onderschrijft.

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden

beëindigd

het overlijden;

 de definitieve volledige werkonbekwaamheid;

 het terugtrekken;

 de uitsluiting;

 het kennelijke onvermogen;

- de onbekwaamverklaring.

AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennoot-schap, en zijn niet

gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

CONCURRENTIEVERBOD

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot zich jegens de vennoot-'schap, tijdens zijn

lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëindigen daarvan, zich te zullen onthouden

van elke werkzaamheid die de vennootschap clientèle of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

AANDELENREGISTER

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Zij zijn ingeschreven in een aandelenregister, dat wordt

bijgehouden in de zetel van de vennootschap en dat op de eerste bladzijde de akte van de oprichting van de

vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van:

1.naam, voornamen en woonplaats van de vennoten;

2.de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

3.de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen;

4. het aantal aandelen, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetalingen en de, overgangen van aandelen, met opgave van de datum.

Naar aanleiding van de inschrijving In het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. Verschillende gerechtigden van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die aan dit aandeel verbonden zijn, geschorst tot één lasthebber aangesteld is. Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zullen, onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel zes, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

De vennoten en bestuurders en hun erfgenamen en rechthebbenden mogen in geen geval en om geen enkele reden het leggen der zegels vorderen op de geschriften en documenten der vennootschap, noch doen overgaan tot een inventaris van de aandelen.

Artikel twaalf- OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom.

Zij is eveneens toepasselijk telkens aandelen worden overgedragen hetzij onder bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel, evenals op al de gevallen van openbare verkoping ten gevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

1. Toetreding van nieuwe vennoten

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieu-'we vennoten, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stem-imen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

2. Terugtrekken van vennoten

De vennoten kunnen zich uit de vennootschap terugtrekken, mits het akkoord van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering hoeft de redenen van haar beslissingen niet op te geven.

3. Uitsluiten van vennoten

ledere vennoot kan om een in de statuten vermelde of om een andere gegronde reden uitgesloten worden. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, met uitzondering van de vennoot over wiens uitsluiting de beslissing gaat. De vennoot over wiens uitsluiting de beslissing gaat, stemt niet mee. Zij moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot uitsluiting omkleden met opgave van de redenen. De vennoot in kwestie kan, binnen de maand die volgt op het versturen van deze aangetekende brief, zijn eigen op-merkingen dienaangaande schriftelijk te kennen geven aan de algemene vergadering. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet hij gehoord worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat wordt opge-maakt en getekend door het orgaan dat belast is met het bestuur van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

4. Overdracht van aandelen aan vennoten

De aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan vennoten. Overdracht aan een derde kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de for-maliteiten naleeft, voorgeschreven vaar zijn uittreding uit de vennootschap, en aan de andere kant de derde, vooraf of terzelfdertijd, als vennoot aanvaard wordt door de ven-pootschap.

5. Inpandgeving van aandelen

Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden.

6. Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot - Scheidingsaandeel

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Door het overlijden van een vennoot vervalt evenwel zijn aandeelhouderschap. Door de invereffeningstelling of de ontbinding van een vennootrechtspersoon, vervalt eveneens zijn aandeelhouderschap.

De schuldeisers noch de erfgenamen van vennoten kunnen de ontbinding en vereffening van de vennootschap vorderen.

Wanneer een vennoot om welke reden dan ook de vennootschap verlaat, hebben hij of zijn erfgenamen of rechtsopvolgers recht op het bedrag van het door hem gestort kapitaal, eventueel verhoogd niet het niet zijn aandelenbezit overeenstemmende bedrag van de beschikbare reserves te verhogen met het bedrag van de overgedragen winst of te verminderen met het bedrag van het overgedragen verlies, zoals al deze bedragen zullen blijken uit de balans van het boekjaar waarin het einde van het aandeelhouderschap zich heeft voorgedaan, met dien verstande dat hij of zijn erfgenamen of rechtsopvolgers steeds recht zullen hebben op het bedrag van het door hen gestort kapitaal.

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel zoals hiervoor bepaald.

7. Persoonlijke gebondenheid

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uittreding of zijn

uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn

onderschreven deel van het maatschappelijk kapitaal, per-soonlijk instaan voor alle verbintenissen die de

vennootschap aangegaan heeft vóór het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar

gemaakt werd.

BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders, verkozen onder de vennoten door de

Algemene Vergadering, voor een duur bepaald door de Algemene Vergadering. De bestuurder(s) is/zijn na

verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

VOORZITTER

In geval van meerdere bestuurders vormen deze de raad van bestuur, die bij gewone meerderheid van

stemmen één van zijn leden tot voorzitter benoemt.

BEVOEGDHEDEN

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en

toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen,

De Raad van Bestuur mag volmachten verlenen voor het uitvoeren van één of meer bepaalde functies aan

alle bevoegde personen, vennoot of niet.

Volgende bevoegdheidsbeperkingen gelden wanneer de vennootschap meerdere bestuurders heeft:

- Voor alle verrichtingen die het bedrag 5000 euro niet te boven gaan, is de handtekening van één

bestuurders vereist;

- Voor alle verrichtingen tussen het bedrag van 5000 euro en 10.000 euro , is de handtekening van minstens

twee bestuurders vereist;

- Voor alle verrichtingen die het bedrag van 10.000 euro te boven gaan, is de handtekening van alle

bestuurders vereist.

De handtekening van alle bestuurders is steeds ongeacht het bedrag vereist voor:

-aanwerving 1 ontslag personeel

-leningen - kredieten leaseovereenkomsten

- huurcontacten

De handtekeningen van 2 bestuurders is noodzakelijk en voldoende voor het ondertekenen van offertes.

Deze kwantitatieve bevoegdheidsbeperking geldt enkel voor niet-statutaire bestuurders.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd hetgeen hierna volgt en behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden en vertegenwoordigd, in en buiten rechte, door

iedere bestuurder die alleen optreedt of de raad van bestuur als college.

ti"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Desalniettemin geiden, wanneer de vennootschap meerdere bestuurders heeft, eveneens dezelfde bevoegdheidsbeperkingen zoals vermeld in de laatste alinea van artikel 15.

CONTROLE

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de enige bestuurder of de raad van bestuur. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen véér de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurder(s).

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

VERDAGING

Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de enige bestuurder dan wel de raad van bestuur het recht aile gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vernield worden in de notulen.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOTEN

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf een vennoot moet zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan.

STEMRECHT

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft zonder beperking recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, ondertekend door twee bestuurders gezamenlijk.

BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

13.MRT.2014 16:23 037799117 pA)TARIS FRANK. MULLER #4640 P.007 /008

037799117

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling n de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de de enige bestuurder dan wal de raad van bestuur aan-duidt. Er mogen door de enige bestuurder dan wel de raad van 'ester tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

RECHTSPERSOONLIJKHEID ONTBINDING

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene ve nadering of door de rechter, of ook van

rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden va haar vereffening.

BENOEMING VAN VEREFFENAARS

in geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gélljk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun mach en en vergoedingen en de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koopt endel le overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

LIQUI DATI ESONI

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenko stig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa o der de verschillende categarieen van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissem=nt waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel hee . Voormeld verzoekschrift mag warden

ondertekend door de vereffenear(s), door een advocaat, door een n taris dan wel een bestuurder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige g -Ielen om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de wande en, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend gevai, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afb=taling en met inachtneming en ander voorbehoud van hetgeen hiervoor bepaald wordt.

In afwijking van de voorgaande alinea's, ken een ontbinding en ver-ffening ln den akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

KEUZE. VAN DE WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke verfnoot, bestuurder, mmisseris en ge-'volmachtigde die in het buitenland woonachtig is, voor de termijn dat hij vennoot is of tijed" ns de duur van zijn functie, keuze van

woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar.alle berichten, aanma tingen, dagvaardingen of Natekeningen geldig kunnen geschieden.

SAMENLOOP

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de best ielers enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals v " rzlen In de wet van 15 december 2004

betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fi - cale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële in 'rumenen, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuilvergelijking.

GESCHILLEN ARBITRAGE

Alle 'geschillen met betrekking tot de vennootschap, tussen de vennootschap en liaar vennoten of bestuurders en gewezen bestuurders, tussen bestuurders en vennot n, tus-sen vereffenaars en vennoten,

zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door één enkele scheidsrechter aangedu d door de partijen. Zijn de partijen hot daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan; d =ze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die als voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, clan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is op verzoek van de twee scheidsrechters, e derde scheidsrechter. De procedure

van geschillenbeslechting Is onderworpen aan de artikelen 1e76 tot en VERWIJZING NAAR HET VENNOOTSCHAPSRECHT

Voor al wat niet voorzien Is in de onderhavige statuten, wordt verw interne reglement en zo nodig neer het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- ÉN OVERGANGSBEPAi.INGEN Verkrijging vert rechtspersoonlijkheld

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2,§4 van rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerleggin oprichtingsakte op de griffie van de bevoogde rechtbank van koophan Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van de eerste bestuurders

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters van cle toepar aansprakelijkheid besloten het aantal bestuurders vast te leggen op vier

1. De heer BOON Jan, wonende te 1742 Temet (Sint Ketherina-Lom

2. De heer BOON Steven, wonende te 1700 Dilbeek, Bursselstreat 1

3. De heer GODI=ROID Sander, wonende ta 1730 Asse, Edingseste

4. De heer DE KOSTER Nico, wonende te 1730 Asse, Pullewouwe 9 Benoeming voor onbepaalde duur

Het mandaat van de eerste bestuurders wordt toegekend voor ante Onbezoldigd mandaat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge t 1,

et '1723 van het Gerechtelijk Wetboek.

zen naar het desgevallend bestaande

et Wetboek van Vennootschappen van een uitgifte van onderhavige el, overeenkomstig artikel 68 van het

Lieve vennootschap met beperkte

n voor die functie te benoern en:

eek), Basent 21;

8;

weg 32;

aide duur.

13.MRT.2014 7.6:24 037799117

Voorbehouden` aan het Belgisch staatsblad

)`º%)TARIS FRANK MULLER #4640 P.008 /008

037799117

... pé bestuurders zillien hun mandaatonbezoldlgd'uittoefenen. Overname van verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijke zullen zijn voor elle verbintenissen aangegaan in neem en voor rekeni de pariade tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de venno tenu, de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en bin van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. in toepassing v overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam e ondertekening van de oprichtingsakte"

De comparanten verklaren in dit Rader, dal de vennootschap bij toe van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overne

i de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbinteni

I zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschap_rechtspersoonlijkheid heeft,-te-worden bekrachtigd

persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk g van de vennootschap in oprichting ln tschap van haar rechtspersoonlijkheid, en de termijnen gesteld door artikel 60 n zelfde artikel kan de vennootschap voor haar rekening gesteld v6 r de

asring van artikel 6a van het Wetboek en ten name van de vennootschap In ing zal maar effect sorteren van zodra sen, aangegaan In de tussenperiode, :nnaatsohappen, en dienen, sans de

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid bij eventueel met derden te stuiten overeenkomsten in de periode tussen el de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprak

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt aanvang op de datum van heden en z 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar tweedui Slotbepalingen

- De comparanten erkennen dat de ondergetekende notaris de aan distinctief Karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod v Ivan de vennootschappen.

de comparanten erkennen dat de ondergetekende notaris de sant acht heeft gevestigd op het fait dat de vennootschap  met betrekking tot de uitoefening van haar maatsch reglementering inzake de uitoefening van het beroep, de nodige vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene von

Volmacht

'De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "MUS CON vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, gevestigd t ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met m nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.'

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UiTrREKSEI-. Notaris Frank Muller te Stekene op 12 maart 2014 Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

" ndere clausules op te nemen in de oprichtingsakte en de verkrijging door lijkheid te beperken.

I worden afgesloten op 31 december

nd zestien (2016).

echt heeft gevestigd op het verplicht n verwarring met bestaande benaming

PPeiïjk doel  gelet op de bestaande oorafgaande toelatingen, attesten en =rden te vervullen.

'ul.iiNG" Burgerlijke Vennootschap In 9100 Stekene, Oost-Eindeken 51, et nummer 131W l3E 0464.ea2.goB, gelijkheid tot de indeplaatsstelling, alle nbegrip van de aanvraag bij de el W, e gegevens ln de Krulspuntbank van

nde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) enden te vertegenwoordigen

Op de laatste blz. vanE-iiik 6 vermelden : Feçtn : Naam en hoedanigheid van de Instrumentei

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van

Verso ; Naam en handtekening

19/03/2015
ÿþMod Word 11.1

°~..

i~o-~j~I~

iln10

Ondernemingsnr : 0547.918.158 Benaming

(voluit) : 4BUILD

(verkort) :

ln de bijlagen bij het Belgiso b a eland te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de etio

"

g

~r~ 9 ~ 2115º%ec~~ ° ven de ~e~

tochtbank ven ~ s~a

°~~t~e~~

eusse,

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 718 -1700 DILBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 19 februari 2015:

De vergadering beslist na beraadslaging te ontslaan als bestuurders met ingang vanaf 1 januari 2015:

-De heer Jan BOON, wonende te 1742 TERNAT, Bosstraat 21

-De heer Steven BOON, wonende te 1700 DILBEEK, Brusselstraat 718;

-De heer Sander GODFROID, wonende te 1730 ASSE, Edingsesteenweg 32;

-De heer Nico DE KOSTER, wonende te 1730 ASSE, Pullewouwe 95.

Er wordt alle bestuurders kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering beslist na beraadslaging te benoemen als bestuurders met ingang vanaf 1 januari 2015:

-de VOF JSB, met zetel te 1742 TERNAT (Sint-Katherina-Lombeek), Bosstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0834.789.324 en met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jan BOON, die aanvaardt.

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerders van de VOF JSB dd. 18 februari 2015, werd de heer Jan BOON, wonende te 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK, Bosstraat 21, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de VOF JSB voor de uitoefening van het toekomstig mandaat als bestuurder van de VOF J56 in de CVBA 4BUILD.

- de Corrmm.V. Sander Godfroid, afgekort SAGO, met zetel te 1730 ASSE, Edingsesteenweg 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0501.792.678 en met als vaste vertegenwoordiger, de heer Sander GODFROID, die aanvaardt.

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder van de Comm,V, Sander Godfroid, afgekort SAGO dd. 18 februari 2015, werd de heer Sander GODFROID, wonende te 1730 ASSE, Edingsesteenweg 32, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de Comm.V. Sander Godfroid, afgekort SAGO voor de uitoefening van het toekomstig mandaat als bestuurder van de Comm.V. Sander Godfroid, afgekort SAGO in de CVBA 4BUILD,

-De BVBA NDK Construct, met zetel te 1730 ASSE, Pullewouwe 95, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0547.605.481 en met als vaste vertegenwoordiger, de heer Nico DE KOSTER, die aanvaardt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge









Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder van de BVBA NDK Construct dd. 18 februari 2015, werd de heer Nico DE KOSTER, wonende te 1730 ASSE, Pullewouwe 95, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA NDK Construct voor de uitoefening van het toekomstig mandaat als bestuurder van de BVBA NDK Construct in de CVBA 4BUILD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:e ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist na beraadslaging dat de mandaten van de bestuurders, onbezoldigd zijn. De vergadering beslist na beraadslaging te benoemen als Voorzitter van de Raad van Bestuur:

r e'wear-behouden

aan het ', Belgisch Staatsblad

-De BVBA NDK Construct, met zetel te 1730 ASSE, Pullewouwe 95, ingeschreven in het

rechtspersonen register onder nummer 0547.605.481 en met als vaste vertegenwoordiger, de heer Nico DE

KOSTER, die aanvaardt.

Getekend:

Nico DE KOSTER,

vaste vertegenwoordiger BVBA NDK Construct,

bestuurder

Coordonnées
4BUILD

Adresse
BRUSSELSTRAAT 718 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande