4PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.935.036

Publication

15/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-10-2014

Griffie

*14309407*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563935036

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

4PRO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 13 oktober 2014, ter registratie

blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. de heer VAN LIMBERGHEN Niels, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 5

2. mevrouw GUIDE Nathalie, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 5

Met de volgende statuten :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "4PRO".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 5.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. - Het ontwikkelen, installeren, onderhouden, herstellen, in- en uitvoeren en commercialiseren van alle hard- en software(toepassingen), computerbeheersystemen, netwerken, data-banken en bijhorende licenties ;

2. Het verrichten van alle onroerende transacties, omvattende ondermeer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing; het verlenen van diensten inzake bedrijfsvastgoed

3. het verrichten van voorbereidende studies, rapporten, en adviezen op gebied van marktonderzoek, zowel gedetailleerd als in het algemeen ; het zoeken naar, onderzoek, doorlichting en identificatie van potentiele handelspartners ;

4. De uitbating van een algemeen bouwbedrijf omvattende de oprichting, omvorming, verandering, afwerking en renovatie van gebouwen, het reinigen van gevels en daken, het uitvoeren van voegwerken, alle timmer- en schrijnwerk, het plaatsen van wand-, vloer- en dakbedekkingen, stellingbouw, plafonneer-, cementeer- en pleisterwerken, grondwerken, terras- en tuinaanleg, rioleringswerken, drainerings­werken, slopingswerken, lood- en zinkwerken evenals het uitbaten van een onderneming voor het plaatsen van afsluitingen en voor warmte- en geluidsisolering, zowel voor de privé als voor de openbare sector en zowel in binnen- als in buitenland.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs en beheersopdrachten en mandaten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maldersesteenweg 5 1840 Londerzeel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei om zestien (16u00). Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2016

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2015. WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

bepaalt.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffenings­kosten of consignatie die voor

deze regelingen werd gedaan, wordt het nettoaktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits

deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna verklaren de vennoten, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd, zich

te verenigen in bijzondere algemene vergadering en nemen met éénparigheid van stemmen

volgende besluiten :

1. het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één (1) en tot die opdracht wordt benoemd : de heer Niels VAN LIMBERGHEN, voornoemd, die aanvaardt.

2. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

3. Controle. De oprichters, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren geen commissaris aan te stellen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKABO, met kantoren te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest, volmacht

Coordonnées
4PRO

Adresse
MALDERSESTEENWEG 5 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande