90

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 90
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.591.425

Publication

17/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305403*

Neergelegd

15-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849591425

Benaming (voluit): 90

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1982 Zemst, Broekstraat 97

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc De Backer te Mechelen op negen oktober tweeduizend

twaalf, ter registratie aangeboden, dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht als volgt:

1° rechtsvorm en benaming: De vennootschap is opgericht onder de benaming: "90" , een Besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2° zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Broekstraat 97, 1982 Zemst.

3° duur: De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur

4° vennoten/ volstorting: De oprichters verklaren in te schrijven op de aandelen als volgt:

1) Mevrouw Wens Mireille, voornoemd, schrijft in op zestig (60) aandelen tot beloop van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00), volledig volstort;

2) Juffrouw Dewachter Gilke, voornoemd, schrijft in op veertig (40) aandelen tot beloop van achtduizend euro (¬ 8.000,00), volledig volstort.

5° bedrag maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6° samenstelling maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld door inbreng in geld. 7° begin en einde van het boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om telkens te eindigen op eenendertig december van datzelfde jaar.

8° reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto- resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het Wetboek van Vennootschappen.

9° bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

10° commissaris: geen

11° doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een kapsalon.

- haarkappen, het wassen, knippen, verven, onduleren enzovoort van haar bij mannen, vrouwen en kinderen.

- schoonheidsverzorging, huidverzorging, epilatie, manicure, pedicure, make-up.

- het verlenen van advies op het gebied van lichaamsverzorging, schoonheidszorgen, gezichtsverzorging en het

aanbrengen van make-up.

- de adviesverlening over de algemene gezondheid en het innerlijke en uiterlijke welzijn;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het uitbaten van schoonheidssalons en verzorgingsinstituten in al zijn facetten, van zonnebankcentra, sauna s, relaxatiesalons, massagecentra, wellnesscentra, fitnesscentra en zwembaden.

- de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de vertegenwoordiging, de licentie, het ontwerpen en ontwikkelen, het zelf of doen fabriceren van alle verzorgings- en schoonheidsproducten, toilet en- parfumerieartikelen.

- het gebruik, de handel, de aan en- verkoop, de in en- uitvoer, de vertegenwoordiging, de licentie, het ontwikkelen van verzorgingstoestellen en apparaten van alle aard.

- groot- en kleinhandel in alle textielwaren en alle kledingstukken voor dames, heren en kinderen, evenals lederwaren, accessoires, handtassen, schoenen en alle versiervoorwerpen, bijouterieartikelen en al wat als bijhorigheden van kleding kan worden beschouwd.

- de uitbating van een frituur, café, taverne, restaurant, snackbar, traiteur of banketaannemer, voor verbruik ter plaatse of uitneemgerechten;

- de groot  en kleinhandel in voedingswaren in de meest ruime betekenis;

- de aan- en verkoop, de import en export, de huur en verhuur, de plaatsing en de uitbating in de ruimste zin van het woord van verkoopautomaten, uitrusting en toebehoren in het algemeen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend toestellen en automaten bestemd voor de verkoop van voedingswaren en dranken en in het bijzonder van broodautomaten, snoepautomaten en frisdrankautomaten; daaronder tevens begrepen alle aanhorige activiteiten zoals de aan- en verkoop, de import en export en de verdeling van alle producten en verkoopwaren die via dergelijke toestellen te koop (kunnen) worden aangeboden.

- de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van zowel nieuwe als tweedehands voertuigen, verhuur van voormelde voertuigen, zowel met als zonder chauffeur en het verrichten van alle handelingen dewelke hiermee verband staan, dit zowel in binnenland als in buitenland.

- het behandelen en totaalreinigen van voertuigen in het algemeen, alsook overige transportmiddelen zoals motorrijwielen, sport-, lucht- en pleziervaartuigen, dit zowel op de maatschappelijke zetel als op locatie.

- het beheer van onroerende en roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals onderhoud, verfraaiing en verhuring, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zij mag alle beheer, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

12°jaarvergadering: De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. De gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur, ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. 13° deponering van gestort kapitaal: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de

hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de

vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

Een bankattest, gedateerd op acht oktober tweeduizend twaalf werd als bewijs van de storting overhandigd aan de werkende notaris, die bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Wordt voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder aangesteld:

1) Mevrouw WENS Mireille, geboren te Deurne (Ant.) op vijfentwintig oktober duizend negenhonderdzevenenzestig, met Belgische nationaliteit en woonplaats te 1982 Zemst, Broekstraat 97.

2) Juffrouw DEWACHTER, Gilke, geboren te Bonheiden op zeventien mei duizend negenhonderdeenennegentig, met Belgische nationaliteit en woonplaats te 1982 Zemst, Broekstraat 97.

3) De heer SOETHOUDT Sonny, geboren te Antwerpen(Borgerhout) op vier mei duizend

negenhonderdnegentig, met Belgische nationaliteit en woonplaats te 2540 Hove, Jan Frans

Gellyncklaan 228, hier tussenkomend.

Die aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enig verbodsbepaling die zich

daartegen verzet.

De mandaten van zaakvoerder zijn bezoldigd.

Deze benoeming heeft plaats onder de opschortende voorwaarde dat de bij deze opgerichte vennootschap,

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Volmacht.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerders hebben bij deze volmacht verleend aan de BVBA Accountancy Alain Van den Wyngaert, kantoorhoudend te 2820 Bonheiden, Harentstraat 47, teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbanken voor ondernemingen en het ondernemingsloket, de post en de fiscale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar.

Notaris Marc De Backer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0236-013

Coordonnées
90

Adresse
BROEKSTRAAT 97 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande