A.V.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.V.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.868.679

Publication

04/06/2014
ÿþ "'~ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter- griffie van de akte

op

Ondernemingsnr : 0438.868.679 Benaming

(voluit) : A.V.C.

(verkort)

*191111 '

Vc behc

aar

Bel Staat

iii

, I 2 3 M~I 2014

griffe van de Rlederiandstelige chtbank van koopkeefritel Brus3e

ter re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Orchideeënlaan 7 -1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel A.V.C. NV met Smets-D'Hondt bvba de Over Te Nemen Vennootschap

Voorafgaande uiteenzettingen

Smets-D'Hondt, de Overnemende Vennootschap, enerzijds en A.V.C, de Over te Nemen Vennootschap, 100% dochter van de Ovememende Vennootschap, anderzijds hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van A.V.C. door ontbinding zonder vereffening overgaat op Smets-D'Hondt, haar enige aandeelhouder/vennoot, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 15 mei 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie opgesteld..

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neer te leggen (artikel 719 W. Venn.).

Aldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1Smets-D'Hondt, met maatschappelijke zetel te Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0881.952.407.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

I,"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

A/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CfHet verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachteh en functies.

E/Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

GIDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

>,I.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AIHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1ll.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Philip D'Hondt, Orchideeënlaan 7, 1820 Steenokkerzeel (zaakvoerder);

-De heer Noël Smets, Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen (zaakvoerder),

Zij wordt hierna 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2A.V.C., met maatschappelijke zetel te Orchideeënlaan 7,1820 Steenokkerzeel.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0438.868.679.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

# het verzorgen van feesten, recepties en meer algemeen het verzorgen van organisaties en de uitoefening van een traiteurdienst;

# vishandel;

# het bouwen, aanleggen, uitbaten en beheren van hotels, restaurants, congresruimten, banketruimten,

shops, recreatie sportaccommodatie, en dit alles in de meest ruime zin.

# Kleinhandel in textiel;

# De kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, Tafelkleden, handdoeken, enzovoort ...; # Kleinhandel in bovenkleding voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment);

# De kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht

welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enzovoort...) voor heren, dames en kinderen (algemeen

assortiment);

# De kleinhandel in meubels;

# Kleinhandel in bloemen en planten;

# De kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen van kunstbloemen;

# Kleinhandel in spellen en speelgoed;

# Kleinhandel in tweedehandsgoederen en antiquiteiten in winkels.

#Alle daden van beheer, bijstand, management van industriële en handelsvennootschappen evenals

burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreeks deelname aan het bestuur als bij wijze van

managementovereenkomst zonder dat deze opsomming beperkend is.

# Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van beroepsactiviteiten.

# De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde ais gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alles studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit als zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen  of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

# Tussenpersoon in de handel en handelsbemiddeling zoals makelaar in roerende goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, dit zowel in België als in het buitenland.

Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen evenals burgerlijke vennootschappen deelnemen?

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Philip D'Hondt, Orchideeënlaan 7, 1820 Steenokkerzeel (zaakvoerder);

-De heer Noël Smets, Ter Tommendreef 2, 1850 Grimbergen (zaakvoerder);

-De heer Abel D'Hondt, Koningin Astridlaan 27/301, 8200 Sint-Andries.

Zij wordt hierna 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

Smets-D'Hondt zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Over te Nemen Vennootschap, A.V.C.

BDatum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2014 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

CRechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders/vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders/vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

Dleder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap en bestuurders van de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

EStatutenwi jzigi ngen

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap, te omvatten.

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het geplaatst kapitaal, dient niet te worden aangepast.

FBodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie leidt.

G Procedure

De vennootschaprechtelijke procedure die dient nageleefd te worden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 t/m 727 van het W.Venn, Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door het bestuursorgaan noch door de commissaris of bedrijfsrevisor. De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

HPro fisco verklaringen

De bestuursorganen van aile betrokken vennootschappen verklaren dat deze vereenvoudigde fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 15 mei 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal uiterlijk op 23 mei 2014 worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Brussel (dienst vennootschapsakten).

Opgemaakt in twee (2) exemplaren op 15 mei 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschappen.

***

**

Getekend,

Philip D'Hondt Noël Smets

Zaakvoerder Smets-D'Hondt Zaakvoerder Smets-D'Hondt

Philip D'Hondt Noël Smets

r Bestuurder A.V.C. Bestuurder A.V.C.

Abel D'Hondt

Bestuurder A.V.C.

Voor-

béhouften

aan het

Belgisch

Staatsblad

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 26.03.2014 14078-0370-009
01/09/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M1112117111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i i

III

Ondernemingsnr: 0438868679 Benaming

(voluit) : A.V.C. (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Orchideeënlaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Er blijkt uit een akte verleden door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op zes augustus tweeduizend veertien, geregistreerd op 12 augustus 2014 op het 1e° registratiekantoor Mechelen Bladen: vier Verzendingen: nul Register (OBA) 5 Boek; 318 Blad: 75 Vak: 03, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMETS-D'HONDT', met maatschappelijke

zetel te 1850 Grimbergen, Ter Tommendreef 2, met ondernemingsnummer 0881.952.407

Overnemende vennootschap

b) de naamloze vennootschap "A.V.C.", met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel,

Orchideeënlaan 7, met ondememingsnummer 0438.868.679

Overgenomen vennootschap

met eenparigheid van stemmen hetvolgende hebben besloten

De vergadering had als agenda:

a)Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen bij onderhandse akten de dato vijftien mei tweeduizend veertien.

b)Besluit tot fusie overeenkomstig de voornoemde fusievoorstellen, waarbij het gehele vermogen van

voormelde vennootschap A.V.C. als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT die houdster is van alle aandelen van de

vennootschap A.V.C.

c) Ontslag bestuurder-gedelegeerd bestuurder

d) Machtiging zaakvoerder

e) Volmacht

De gemelde fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel

van de fuserende vennootschappen op drieëntwintig mei tweeduizend veertien.

De neerlegging van de fusievoorstellen werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van vier juni tweeduizend veertien onder nummers 0111194 en 0111193.

Il, Besluiten

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van

de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

EERSTE BESLUIT : Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap A.V.C., zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMETS-D'HONDT, die houdster is van alle aandelen van de vennootschap A.V.C.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap A.V.C. boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, wordt bepaald op ëén juli tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap A.V.C. gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap SMETS-D'HONDT, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap A.V.C. vanaf heden op te bestaan.

TWEEDE BESLUIT : Besluit tot ontslag

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van:

- de heer Philip D'Hondt als bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergelegd/ontvangen c

21 Ai6, 2014

ter griffieitran de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

- de heer Abel D'Hondt als bestuurder

- de heer Smets Noël als bestuurder

van de vennootschap A.V.C. en geven hen kwijting van hun beheer.

DERDE BESLUIT : Machtiging zaakvoerder

De vergadering verlenen met éénparigheid van stemmen aan de heer Philip D'Hondt, zaakvoerder van de

vennootschap SMETS-D'HONDT, de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIERDE BESLUIT: Volmacht

De vergaderingen beslissen als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen "Rens Accountants", besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 C, met

recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de

vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij

de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere

formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte; - uittreksel;

Notaris Marc De Becker

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/05/2013
ÿþund

111RtitIle

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

29 APR 2013

aRtSSEL

Griffie

Ondernemingsnr :0438.868.679

Benaming (voluit) :A.V.C.

(verkort): *

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :1820 SteenoKkerzeel, Orchideeënlaan 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst

STATUTENWIJIGING

A.V.0

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

TE 1820 STEENOKKERZEEL, ORCiFIDEEËNLAAN 7

--- Het jaar tweeduizend dertien

--- Op tweeëntwintig april.

Voor mij, Meester Philip Odeurs, notaris met standplaats te Sint-Truiden.

--- WORDT GEBOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "A.V.C" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Orchideeënlaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer BTW BE 0438.868.679,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vanhelmont te Hasselt op 3 november 1989, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 1 december daarna onder nummer 891201-229, de statuten werden sedertdien meerdere malen gewijzigd en voor de laatste maal ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Philip ODEURS, op 27 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari daarna onder nummer 12018221.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door de Heer D'HONDT, hierna genoemd. Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder samengesteld.

--- II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

1. De heer A'HONDT, Philip Alfons Marcel Cornelius, geboren te Ieper op één mei negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.05.01 425-51, echtgenoot van mevrouw SOARES NOGUEIRA Marie José, bediende, geboren te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Tourais Sera (Portugal) op acht december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Orchideeënlaan 7.

Die hier verklaart eigenaar te zijn van zesduizend achthonderd vierenzeventig (6.874) aandelen.

2. De heer D'HONDT, Abel Leopold Charles Louis Cornelis, geboren te

Sint-Kruis op dertien januari negentienhonderd achtendertig, nationaal

nummer 38.01.13 283-35, echtgenoot van mevrouw VANPETEGHEM Brigitte

Henriette Cornelia, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin

Astridlaan 27/301.

Die verklaart eigenaar te zijn van één (1) aandeel.

Totaal aanwezig: zesduizend achthonderd vijfenzeventig (6.875)

aandelen.

Hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Bestuurders

Zijn tevens aanwezig, de nagemelde bestuurders van deze vennootschap:

1. De heer D'HONDT Philippe, voormeld,

2. De heer D'HONDT, Abel, voormeld,

3. De heer SMETS, Noël Gilbert Louise, Zelfstandige, geboren te Hasselt op zesentwintig juli negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.07.26 209-24, echtgenoot van mevrouw NIi7S Ingrid Elza Walter, Graficus, geboren te Vilvoorde op achtentwintig november negentienhonderd negenenzestig, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 4/03/1, die hier vertegenwoordigd is door de Heer D'HONDT Philippe ingevolge onderhandse volmacht waarvan het origineel in het dossier van de notaris wordt bewaard. De bestuurders verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Dezelfde personen doen tevens afstand van de toezending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders zijn allen alhier aanwezig.

Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1. Beslissing tot kapitaalvermindering met honderd en drieduizend euro (E 103.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd vijfenzestigduizend euro (E 165.000,00) op tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00). De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen en met uitkering van kapitaal aan de huidige aandeelhouders;

2. Aanpassing van artikel vijf van de statuten;

3. Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten -- volmachten

B. Vaststellingen

1. De voorzitter deelt mee dat er thans zesduizend achthonderd vijfenzeventig (6.875) kapitaalaandelen zijn uitgegeven. Er bestaan geen andere maatschappelijke effecten.

2. De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal laanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge ~I beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat

N enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de

li y Fe) toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Q. 3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die

statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om

te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen

statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

4. . De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht

geeft op één stem.

5. De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten

voor de algemene vergadering werd voldaan.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA ,

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maat-

schappelijk kapitaal te verlagen met honderd en drieduizend euro (E

103.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd vijfenzestigduizend euro

(£ 165.000,00) op tweeënzestigduizend euro (£ 62.000,00).

De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van

aandelen.

De vrijgekomen bedragen worden uitgekeerd aan de huidige

aandeelhouders naar verhouding tot hun deelneming in het kapitaal als

volgt:

- aan de heer Philip D'HONDT, voornoemd, een bedrag van

honderdentweeduizend negenhonderd vijfentachtig euro twee cent. (e

102.985,02);

- aan de heer Abel D'HONDT, voornoemd, een bedrag van veertien

euro achtennegentig cent (£ 14,98).

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal evenwel pas geschieden,

indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de

schuldeisers volgens artikel 612 en volgende van het Wetboek van

vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die

op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het

verstrijken van gemelde termijn, zullen de bestuurders slechts tot

uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben

gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de

vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld bij de loketten van de ING op data die de bestuurders aan de aandeelhouders zullen bekendmaken mits de

aandeelhouders hun aandelen vooraf bij zelfde bank zullen hebben

gedeponeerd en van gezegde instelling een ontvangstbewijs zullen hebben

gekregen of tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap (voor aandelen op naam).

Ter stemming voorgelegd, wordt dit besluit met eenparigheid

aangenomen.

TWEEDE BESLISSING

De aandeelhouders beslissen eenparig om artikel vijf, alinea 1 en 2 van de statuten aan te passen overeenkomstig de voorgaande besluiten en meer

ti Voor-

behouden

aa aan het

" r--EIUfgísc  Staatsblad

Luik B  vervolg

bepaald als volgt:

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het ie vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd vijfenzeventig (6.875) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizend achthonderd vijfenzeventigste (6.875x`e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De vergadering machtigt de bestuurders van de vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

-alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

De vergadering machtigt de notaris om :

-de formaliteiten van de openbaarmaking deze wijziging in de

de comparanten hem werd

Notaris, ten kantore, op

enals van haar bijlagen, n van haar bijlagen in bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten/aandeelhouders samen met mij, notaris, getekend.

Samen neergelegd: afschrift van akte en gecoordineerde statuten

van

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te volbrengen.

--- SLOT.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de zitting om elf uur

dertig minuten geheven.

--- BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van

aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart. WAARVAN PROCES-VERBAAL Opgemaakt en afgesloten in minuut door mij,

datum als voormeld.

--- Na integrale voorlezing van huidige akte ev en nadat de notaris de inhoud van de akte e

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 29.03.2013 13081-0262-010
11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 02.04.2012 12081-0168-011
20/01/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" izoiezai

sque.

e JAY. 2012

Griffie



Ondernemingsnr :0438.868.679

Benaming (voluit) :A.V.C.

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :1820 Steenokkerzeel, Orchideënlaan 7

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJIGING

Het jaar tweeduizend en elf.

Op zevenentwintig december.

Voor mij, Meester Philip Odeurs, notaris met standplaats te Sint-Truiden.

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "A.V.C" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 1620 Steenokkerzeel, Orchideënlaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer BTW BE 0438.868.679,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vanhelmont te Hasselt op 3 november 1989, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 1 december daarna onder nummer 891201-229, de statuten werden sedertdien meerdere malen gewijzigd.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door de Heer D'HONDT, hierna genoemd. Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder samengesteld.

--- II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

Cfr akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Bestuurders

Zijn tevens aanwezig, de nagemelde bestuurders van deze vennootschap:

1. De heer D'HONDT, Philip, voormeld, tevens gedelegeerd bestuurder.

2. De heer BUDÉ, Julien Jean Pierre, geboren te Hasselt op acht februari negentienhonderd vijfenvijftig, nationaal nummer 55.02.08 261-86, echtgenoot van mevrouw BAMMENS Vera Maria Elisa, Handelaar(ster), geboren te Hasselt op drieëntwintig december negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 3700 Tongeren, Minderbroedersstraat 13.

3. "CORPH" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 350, ingeschreven in het



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

rrechtspersonenregister te Hasselt onder het nummer BE 0480.719,924, hier! vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer D'HONDT Philip, voormeld, die zich sterk maakt.

De bestuurders, hebben verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Dezelfde personen doen tevens afstand van de toezending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders zijn allen alhier aanwezig.

Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is

bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1. Afschaffing van de huidige statuten;

2. Aanneming van volledig nieuwe statuten overeenkomstig te nemen besluiten en actualisering van de statuten;

3. Vernietiging van de aandelen aan toonder;

Inschrijving van de aandelen op naam;

4. Ontslag en aanduiding van bestuurders;

Aanduiding van een gedelegeerd bestuurder;

5. Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten.

B. Vaststellingen

1/ De voorzitter deelt mee dat alle kapitaalaandelen aanwezig zijn. Er bestaan geen andere maatschappelijke effecten.

2/ De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal aanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

4/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5/ De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering werd voldaan.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende

besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen eenparig om in te gaan op het voorstel tot integrale opheffing van de thans bestaande statuten.

Voorbehouden aan het ~éigiF íf Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

TWEEDE BESLUIT

Vervolgens geeft de voorzitter voorlezing en uitleg bij de nieuwe tekst van de statuten.

De vergadering keurt vervolgens eenparig en artikelsgewijs de nieuwe statuten van de vennootschap goed.

De nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

TITEL I - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL ÉÉN - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap en draagt de naam "A. V. C. ".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Orchideënlaan 7.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL

(Het doel van de vennootschap blijft ongewijzigd. Dit artikel wijzigt niet. Hier wordt verwezen naar de oprichtingsakte evenals naar de akte verleden voor Notaris Vanhelmont te Hasselt op 13 januari 2003.)

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL II - KAPITAAL

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt HONDERD VIJFENZESTIG DUIZEND EURO (E 165.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd vijfenzeventig (6.875) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/zesduizend achthonderd vijfenzeventigste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 'elgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen.

ARTIKEL ZES - PLAATSING -- VOLSTORTING

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

TITEL III  AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

ARTIKEL ZEVEN  UITGIFTE VAN EFFECTEN

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants en

andere effecten uitgeven.

ARTIKEL ACHT - VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

ARTIKEL NEGEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging of tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblau

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

-------------Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande

uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle

middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ELF - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit. ARTIKEL TWAALF - VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

~

Luik B - vervolg

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord.

ARTIKEL DERTIEN - NOTULEN RAAD VAN BESTUUR

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL VEERTIEN - BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN - OPDRACHTEN

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders die samen optreden, of door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het ibis" Eh Staatsblad

Voorbehouden aan het

Belgisch

Staatsbiaci Luik B - vervolg

vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ZEVENTIEN - CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één1 commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris

vereisen of wanneer de algemene vergadering tot De commissaris wordt benoemd door de aandeelhouders voor een termijn van drie jaar. deze benoeming besluit. algemene vergadering van

Zijn opdracht waarin zij vervalt.

De bezoldiging algemene vergadering, door het Instituut der

de

van de commissaris (sen)

rekening houdend met de

Bedrijfsrevisoren.

jaarvergadering van het jaar

wordt vastgesteld door de controlenormen uitgevaardigd

eindigt onmiddellijk na

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de op 10 maart om 17 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping Toezending van de stukken - schriftelijke besluitvorming

De bijeenroeping van de algemene vergadering en het toezenden van de stukken vindt plaats overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL NEGENTIEN - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING - STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG - BUREAU ALGEMENE VERGADERING

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid hiervoor.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

ARTIKEL EENENTWINTIG - VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst

bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door een bestuurder.

TITEL VI - BOEKJAAR - WINSTBESTEDING

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Ber íf

Staatsblad

Luik B - vervolg

eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING  OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook,

geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - OMZETTING

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

TITEL VIII  ALGEMENE SCHIKKINGEN.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - WOONSTKEUZE

Elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten

Voorbehouden

aan het Seigisc  Stáatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

ter beschikking van de bestemmeling te houden"

DERDE BESLUIT

De vergadering gaat samen met de Raad van Bestuur over tot

vernietiging van de thans bestaande aandelen aan toonder.

Vervolgens worden deze vernietigde aandelen ingeschreven in een

register van aandelen.

De eigendom van de aandelen blijkt nu nog uitsluitend uit de

inschrijving in het register van aandelen.

De Raad van Bestuur stelt samen met de algemene vergadering en de

notaris vast dat alle aandelen nu op naam zijn.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register zal later aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft ontslag aan alle voormelde bestuurders, die

verklaren dit te aanvaarden.

Er wordt hen tevens décharge verleend voor het door hen gevoerde

bestuur.

Vervolgens worden drie nieuwe bestuurders aangeduid, vanaf heden voor een periode van 6 jaar:

1. De heer D'HONDT, Philip Alfons Marcel Cornelius, zelfstandige,

geboren te Ieper op één mei negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.05.01 425-51, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Orchideelaan 7.

2. De heer D'HONDT, Abel Leopold Charles Louis Cornelis, Gepensioneerde,

geboren te Sint-Kruis op dertien januari negentienhonderd achtendertig,

nationaal nummer 38.01.13 283-35, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels),

Koningin Astridlaan 27/301.

3.De heer SMETS, Noël Gilbert Louise, Zelfstandige, geboren te Hasselt op

zesentwintig juli negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.07.26

209-24, echtgenoot van mevrouw NIJS Ingrid Elza Walter, Graficus, geboren

te Vilvoorde op achtentwintig november negentienhonderd negenenzestig,

wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 4/03/1, die hier in deze akte is tussengekomen.

Al deze nieuw aangestelde bestuurders zijn hier samengekomen en

verklaren te aanvaarden wat voorafgaat.

Zij komen vervolgens samen in Raad van Bestuur en stellen één

Gedelegeerd Bestuurder aan, te weten, de Heer D'HONDT Philippe, voormeld,

die verklaart dit te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigt de gedelegeerd bestuurder van de vennootschap

om de genomen beslissingen uit te voeren, met name alle formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en

de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle

stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en

formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De vergadering machtigt de notaris om de formaliteiten van de

openbaarmaking van deze omvorming in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad te volbrengen.

--- SLOT.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de zitting om 15 uur 30

geheven.

--- BEEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd

Voor-

behouden

aan het

_

Belgisch 9taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

--- Opgemaakt en afgesloten in minuut door mij, Notaris, ten kantore, op datum als voormeld.

--- Na integrale voorlezing van huidige akte evenals van haar bijlagen, en nadat de notaris de inhoud van de akte en van haar bijlagen in bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten/aandeelhouders samen met mij, notaris, getekend.

Gelijktijdig neergelegd: expeditie akte.

Voor-

behouden

aan het

BëlgiscFi-

1 ÿtaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 16.03.2011 11061-0558-009
02/07/2010 : HA105964
08/04/2010 : HA105964
07/04/2009 : HA105964
25/04/2008 : HA105964
06/04/2007 : HA105964
05/04/2007 : HA105964
16/03/2007 : HA105964
03/10/2006 : HA105964
10/04/2006 : HA105964
20/01/2006 : HA105964
04/04/2005 : HA105964
30/04/2004 : HA105964
08/04/2003 : HA105964
07/02/2003 : HA105964
13/12/2002 : HA105964
30/05/2002 : HA105964
21/04/2001 : TG067012
22/04/2000 : TG067012
01/01/1997 : TG67012
04/05/1996 : TG67012
01/01/1993 : TG67012
01/01/1992 : TG67012

Coordonnées
A.V.C.

Adresse
ORCHIDEEENLAAN 7 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande