AALTEES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AALTEES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.470.510

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 12.10.2013 13633-0472-007
22/08/2013
ÿþ M°d word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ A

Voor. lI

behoud

aan hi

Bolgis

Staats b







*1313 70'



Ondememingsnr : 0888.470.510

Benaming

(voluit) : "SEVA-PLUS"

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9420 Mere, Cauwenbergstraat, 58.

(volledig adres)

Onderwerp akte: : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - DOELWIJZIGING NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen De Puydt, notaris met standplaats te Asse, in datum van zeven augustus tweeduizend dertien, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEVA-PLUS", met zetel te 9420 Mere, Cauwenbergstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0888.470.510.

Oorspronkelijk opgericht onder de benaming 'De Lombaert André' ingevolge akte verleden voor notaris Carine Walravens, te Dilbeek, op 19 maart 2007, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 april 2007, onder nummer 07054258.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Dirk Van Den Haute, te Lennik, op 16 augustus 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 september 2011, onder nummer 11133113.

Waarvan de zetel meermaals werd gewijzigd en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 1 maart 2012, waarvan een uittreksel van het proces verbaal werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012, onder nummer 12085129.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder enerzijds een verslag opgemaakt waarin deze uiteenzet waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de vennootschap en anderzijds een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, welke werd afgesloten per 30 juni 2013

Voormeld verstag opgemaakt op 7 augustus 2013, evenals gezegde staat van activa en passiva worden aan onderhavige akte gehecht.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegd verslag en staat van activa en passiva! en vat het nazicht ervan aan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat dit verslag en deze staat geen aan leiding geven tot het maken van enige opmerking.

TWEEDE BESLUIT : DOELWIJZIGING

De vergadering beslist na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, aan dei huidige doelomschrijving in artikel drie de volgende activiteiten toe te voegen, dit met terugwerkende kracht; ingaande op 1 april 2013:

'De vennootschap heeft daarenboven overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig! april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de: diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; 4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtige.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

M ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 7° managing 1 consulting activiteiten, verlenen van managementbijstand in de meest ruime zin;

8° het verrichten van daden die verband houden met elektronische informatieverwerking

Behoort eveneens tot de verenigbare activiteiten:

- de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van de stagiair accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant;

- het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning is vereist en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

- het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekening of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaal-rechterlijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is dien het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant,

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf ais voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, doch mits instemming van de Raad van het lAB waar nodig, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.'

DERDE BESLUIT : NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist om terugwerkende kracht ingaande op 1 april 2013 de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in 'Aaltees',

VIERDE BESLUIT : ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist om met terugwerkende kracht ingaande op 1 april 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Weverstraat 79.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR  VERLENGING HUIDIG LOPEND 13OEKJAAR

De vergadering beslist om met terugwerkende kracht ingaande op 1 april 2013 cm het maatschappelijk boekjaar te wijzigen. Vanaf heden zal het maatschappelijk boekjaar lopen van één juli van ieder jaar tot 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar,

Het huidig boekjaar zal worden verlengd tot 30 juni 2014.

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING,

Tevens wordt met terugwerkende kracht ingaande op 1 april 2013 de datum van de jaarlijkse algemene vergadering gewijzigd. Deze zal vanaf heden worden gehouden elke laatste vrijdag van de maand december om negentien uur.

De eerstkomende algemene vergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand december 2014 om negentien uur.

ZEVENDE BESLUIT : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering aanvaardt het ontslag van volgende zaakvoerders, de heer VLEESCHOUWER Eddy, wonend te 9420 Erpe-Mere, Cauwenbergstraat, 58,

Dit ontslag treedt in werking met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2013. Er zal hem kwijting worden gegeven op de volgende algemene vergadering, na voorlegging van de jaarrekening over het vorig lopend boekjaar.

De vergadering beslist vervolgens om de heer SNEPPE August, wonend te 1761 Roosdaal, Weverstraat, 79, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur,

Hij aanvaardt deze benoeming, welke zal ingaan met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2013. Deze benoeming zal samen met huidige akte worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

ACHTSTE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten als volgt te vervangen:

- Artikel 1 wordt gewijzigd ais volgt:

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 'De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam

`Aaltees'.

- De eerste zin van Artikel 2 wordt gewijzigd als volgt:

'De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1761 Roosdaal (Borchtleembeek), Weverstraat 79.'

- Artikel 3 wordt vervangen door een nieuw artikel 3, luidend als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor

rekening van derden:

1) Aanneming en uitvoering van alle openbare en private bouwwerken in het algemeen; de afbraak, de decoratie en renovatie van gebouwen; het bouwen van gebouwen, al of niet sleutel op de deur.

2) De aanneming, uitvoering en afwerking van

- alle dakwerken, gevelwerken, voegwerken, alle isolatie-, restauratie- en decoratiewerken aan gebouwen evenals alle voorbereidende activiteiten daartoe, waterdichte bezettingen, chapewerken

- alle metselwerken, riolerings-, funderings- en grondwerken; alle plafoneringswerken-, bepleisterings- en cementwerken

- alle electriciteitswerken

- de levering, de plaatsing en alle onderhoudswerken aan centrale verwarmingsinstallaties en alle

verwarmingstoestellen in het algemeen, inbegrepen schoorsteenvegen

- alle schrijnwerkerij, bevloerings- en wandbekledingswerken, het plaatsen van keukens, lichte wanden in

gyproc-, hout, kunststof, plaasterblokken en dergelijke; het plaatsen van weefsels

- aile sanitaire werken, zinkwerken en loodgieterij in het algemeen

- het verhuren van stellingen

3) de klein- en groothandel, import en export en de fabrikatie van houten bouwmaterialen, sanitaire toestellen, verwarmingstoestellen, electrische toestellen, verlichtingstoetsellen, verlichtingstoestellen, dakbedekkings- en isolatiematerialen en alle goederen, materialen en machines, die daarmee verwant of complementair kunnen zijn; (uit welk materiaal ook) of nuttig of dienstig tot de uitvoering van voormelde werken, activiteiten en installaties.

4) het verstrekken van advies en alle diensten met betrekking tot deze activiteiten en optreden als adviseur en coërdinator bij de uitvoering van deze werken

Studiebureau. Studiewerken met betrekking tot de ontwikkeling van fabricage- en productieprocedés, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

5) de aan- en verkoop, de fabricatie en het leveren en plaatsten van veranda's-Pergoglas-ramen-deuren-rolluiken-zonnetenten

6) de huur en verhuur van materiaal in de meest ruime zin

7) handel in onroerende goederen in de ruimste zin

De vennootschap mag, op welke wijze ook, deelnemen aan en belangen nemen in andere

vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag alle fabrieksmerken, commerciële namen, patenten, brevetten en licenties en vergunningen nemen

in de ruimste zin,

Zij mag aile handels-, financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in

verband staan met haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten

overstaan van een notaris volgens de regels die het wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

De vennootschap heeft daarenboven overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig

april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de

diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant:

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van

rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtige,

7° managing 1 consulting activiteiten, verlenen van managementbijstand in de meest ruime zin;

8° het verrichten van daden die verband houden met elektronische informatieverwerking

Behoort eveneens tot de verenigbare activiteiten:

- de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van de stagiair accountant, voor zover dit

niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de

uitoefening van de werkzaamheden van accountant;

- het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statische, economische, financiële en administratieve

aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering

van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning is vereist en/of die door de wet

voorbehouden zijn aan andere beroepen;

- het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekening of het verlenen van bijstand bij het

vervullen van bepaalde sociaal-rechterlijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige

activiteit is dien het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie,

De vennootschap mag alle verr'rchttingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de

Voorbehouden d aan het Belgisch Staatsblad

uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van

stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden een eigen roerend

en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te

bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van

stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen,

kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de

cliënten, Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire)

waarborgen verlenen,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële

handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens

belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,

doch mits instemming van de Raad van het IAB waar nodig, of wier doel van aard is dat van de vennootschap

te bevorderen, Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover

die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.'

- De eerste zin van de tweede paragraaf van Artikel 15 wordt gewijzigd als volgt:

'Ieder jaar wordt de algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand

december om 19 uur.'

- De eerste zin van Artikel 18 wordt gewijzigd als volgt;

`Het boekjaar zal aanvangen op één juli en eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar.'

NEGENDE BESLUIT ; VOLMACHTEN.

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de genomen

besluiten en om alle wijzigingen kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de

Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De ondergetekende notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden hebben, en zullen zij alle

stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van activa en passiva;

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering" dd. 07,08.2013;

- de gecoordineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2014
ÿþFsna word ».i

I _. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van nd~e~~ legd/antrrongen op

1 B DEC. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van lajeandel Brussel

1(11111u~~wu~wuu 1011uu

Ondememingsnr : 0888470510

L3enaming

(voluit) : Aaltees

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weverstraat 79 te 1761 Borchtlombeek

(volledig adres)

Onderwer. akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming nieuwe zaakvoerder -wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 14 november 2014 werd met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing goedgekeurd:

Het ontslag als zaakvoerder van de heer Sneppe August wonende in de Weverstraat 79 te 1761 Borchtlombeek, het ontslag werd aanvaard vanaf 14/11/2014.

De benoeming van de nieuwe zaakvoerder mevrouw Cobbaert Jeannine wonende in de Veldstraat 33B te 9450 Denderhoutem werd aanvaard vanaf 14/1112014

De zaakvoerder wenst de maatschappelijke zetel van de weverstraat 79 te 1761 Borchtlombeek te verhuizen naar Veldstraat 33B te 9450 Denderhoutem

Jeannine Cobbaert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.06.2012 12189-0298-008
07/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

.~.. In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"... " ï;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblat iaoasizs~ Oudenaarde

2 4 APR. 2012

Griffie



Ondernemingsar : 0888470510

Benaming

(voluit) : Seva-Plus

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Burgstraat 11, 9500 Overboelare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + ontslag zaakvoerder

Uittreksel van het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 01/0312012

Overgaande tot de agenda neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de hiernavolgende beslissingen:

1. De maatschappelijke zetel van de BVBA Seva Plus wordt verplaatst van Burgstraat 11 te 9500; Overboelare, naar Cauwenbergstraat 58 te 9420 Mere. Deze beslissing neemt ingang vanaf heden

2. Naar aanleiding van het overlijden van de heer Vleeschouwer Ruben (NN 82.04.15.195-38) op 21912011: loopt zijn mandaat als zaakvoerder van rechtswege ten einde.

Vleeschouwer Eddy

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2011
ÿþA

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I1IJ 11 H] HI II1I IIJI 11111 III JII JIII

*11133113"



Ondernemingsnr : 0888.470.510

Benaming

(voluit) : De Lombaert André

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1703 Dilbeek (Schepdaal), Geraardsbergsestraat 22

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - wijziging naam - verplaatsing zetel - ontslag en benoeming zaakvoerders)

Er blijkt uit een akte verleden op zestien augustus tweeduizend en elf, voor mij, Dirk Van Den Haute, Notaris. te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Lombaert André", met maatschappelijke zetel: te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Geraardsbergsestraat 22, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen: onder het ondememingsnummer 0888.470.510.

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen.

1. Wijziging van de naam van de vennootschap  aanpassing van artikel 1 van de statuten

De algemene vergadering beslist met ingang van 1 augustus 2011 de naam van de vennootschap te

wijzigen in `Seva-plus'.

De algemene vergadering beslist bijgevolg in artikel 1 van de statuten 'De Lombaert André' te wijzigen in

"Seva-plus".

2. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel - aanpassing van artikel 2 van de statuten

De algemene vergadering beslist met ingang van 1 augustus 2011 de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen naar '9500 Geraardsbergen, Burgstraat 11'

De algemene vergadering beslist bijgevolg om in het artikel 2 van de statuten de woorden 'Dilbeek

Schepdaal, Geraardsbergsestraat 22' te vervangen door:

"9500 Geraardsbergen (Overboelare), Burgstraat 11",

3. Bevestiging van ontslag en benoeming van de zaakvoerder(s)

De algemene vergadering bevestigt het ontslag, met ingang vanaf 1 augustus 2011, van de zaakvoerder, de

heer August Sneppe (NN 461214 393-43), wonende te 9400 Ninove, Vaartweg 7 bus 7.

De algemene vergadering bevestigt met terugwerkende kracht de benoeming als zaakvoerders vanaf 1

augustus 2011, en voor onbepaalde duur van:

- De heer Vleeschouwer Ruben (NN 820415 195-38), wonende te 9500 Geraardsbergen (Overboeiare),'

Burgstraat 11, dewelke verklaart dit mandaat te hebben aanvaard.

- De heer Vleeschouwer Eddy (NN 581123 213-04), wonende te 9420 Erpe-Mere, Cauwenbergstraat 58,

dewelke verklaart dit mandaat te hebben aanvaard.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De algemene vergadering kent de zaakvoerders alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van: voorgaande besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder het ondernemingsloket en de B.T.W.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: uitgifte akte, coördinatie van de statuten, uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.07.2011, NGL 01.08.2011 11354-0248-008
31/05/2011
ÿþMod 2.0



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

BRU COM

9 MM 8011

Griffie

ID I II Iff II I 1 1 llh1 1111 I 1 1

" 11081586*



Ondernemingsnr : 0888.470.510

Benaming

(voluit) : De Lombaert André

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geraardsbergsestraat 22 te 1703 Schepdaal

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 29 april 2011

Overgaande tot de agenda neemt de vergadering met éénparigheid van stemmen de hiernavolgende beslissingen:

1. Vanaf heden wordt als zaakvoerder van de bvba De Lombaert André aangesteld, de heer Sneppe August (NN 46.12.14-393.43), wonende te Vaariweg 7 bus 4, 9400 Ninove.

2. Vanaf heden wordt ontslag gegeven als zaakvoerders van de bvba De Lombaert André,de heer De Lombaert André (NN 58.06.13-457.25) en Mevrouw Marie-France Beyl (NN 57.10.07-438.37), wonende te Geraardsbergsestraat 22, 1703 Schepdaal

SNEPPE August

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 01.07.2009 09348-0113-007

Coordonnées
AALTEES

Adresse
WEVERSTRAAT 79 1761 BORCHTLOMBEEK

Code postal : 1761
Localité : Borchtlombeek
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande