ABC CHAUFFAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABC CHAUFFAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.975.003

Publication

21/05/2013
ÿþ MaiWom11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eAU5Sa

Q81AA1 2e3

Griffie

1111 ll I 1111fl 111 111 I 111

*13075865*

V,

beh.

aai

Bel

Stag

s



-De groothandel in apparaten voor centrale verwarming;

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming os33 003

(voluit) (verkort) : ABC CHAUFFAGE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1700 Dilbeek, Maalbeekstraat 54

Zetel : OPRICHTING - BENOEMING

(volledig adres)

Onderwerp akte

Op zes mei tweeduizend en dertien voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, de heer HAMANE Ali, wonende te Dilbeek, Maalbeekstraat 54 en Mevrouw HAMANE Céline, wonende te Tubeke, Deportatiestraat 158/0101 verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming " ABC CHAUFFAGE " waarvan de zetel thans gevestigd is te 1700 Dilbeek, Maalbeekstraat 54,

Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inbreng: Het kapitaal ' wordt onderschreven in speciën als volgt de heer HAMAVE Ali, voornoemd, schrijft in op vijfenzeventig (75) aandelen voor dertienduizend negenhonderd vijftig euro (13.950,00 ¬ ), Mevrouw HAMANE Céline, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650,00 ¬ ).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparanten verklaren dat ieder aandeel ten belope van een derde werd volstort.

Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming is "ABC CHAUFFAGE".

Zetel: Dé maatschappelijke zetel zal mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

-De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire apparaten, gasleidingen en gasaansluitingen, gasleidingen voor verwarmingssystemen, waterleidingen, stoomverdeelbuisleidingen, brandblusinstallaties en dergelijke sprinklerinstallaties, beregeningsinstallaties voor grasvelden;

-De reiniging en ontstopping van afvoerbuizen in gebouwen;

-De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolie met inbegrip van de installatie van leidingen, verwarmingsketels, apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor ventilatie, koeling en klimaatregeling, koeltorens, niet-elektrische zonnecollectoren;

-De groothandel in sanitaire artikelen zoals baden, wasbakken, toiletten en andere keramische sanitaire artikelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De groothandel in materiaal voor de installatie van sanitair et centrale verwarming: buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken en rubberslangen, ...;

- De ijzerwarenwerken;

- De reiniging van verwarmingsintallaties met FERNOX;

- De schoorsteenvegen van schoorsteenen;

- De behuizing van schoorsteenen;

- De installatie van buisschoorsteenen in INOX;

- Afbraakwerken

-Alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van personen of goederen, nationaal of internationaal, te land, te water of in de lucht, al dan niet vergoed; alle diensten in verband met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen. Dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen, personen, vrachtwagens of autobussen, uitbaten van garages, en dergelijke.

-Het uitbaten van car washes, service stations voor aile brandstoffen, taxi ondernemingen, garages met onderhoudsmogelijkheden en aftsfeepbedrijven,

-Het reinigen en onderhouden van gebouwen, het kuisen van venster en ramen, bureauruimtes, het uitoefenen van interims en werken in onderaanneming.

-Import, export, detailverkoop en groothandel in:

Q'bouwmateriaal, elektrisch en elektronisch materiaal

Dalle levensmiddelen zoals bv fruit, groenten, conserven, melkproducten, vis en zeevruchten, beenhouwerij, huishoud- en geschenkartikelen

Dalle textiel, bekleding, schoenen en lederwaren zonder beperking

Dalle ambachtelijke producten uit aile werelddelen,

Dalle artikelen in verband met cosmetica, parfumerie, schoonheid en maquillage evenals zepen en reinigingsmiddelen,

Dalle boeken, antiquiteiten, dekoratie voorwerpen, industriële machines,

Dalle sieraden en goudsmederij,

Dalle huishoudtoestellen, films en magnetische banden, dvd, alsook alle gedrukte of opgenomen artikelen die kunnen worden gelezen, gehoord of gezien.

Dalle bureau artikelen en informatica, telefoons, fax en gsm

Dalle elektronische toestellen, toebehoor en componenten.

- Het uitbaten van:

Q'confectie ateliers en verkoop van traditionele kledij

Obakkerij en banketbakkerij

Osnack, brasserie en taverne, hotel en restaurant, drankgelegenheden en discotheken,

Dmessagerie, verzendservice, telefoon- en fax service, copycenter, fotolabo, zonder beperking van toepassingen.

De vennootschap mag tevens handelingen ondernemen van civiele, industriële of commerciële aard, alle roerende en onroerende voor zover ze direct of indirect, volledig of gedeeltelijk in verband

staan met een activiteit van cle vennootschap en die er toe zou kunnen leiden, de ontwikkeling, groei of samenwerking te verbeteren.

De vennootschap kan zich tevens interesseren voor andere bedrijven die een gelijkaardig of bijkomend doel zou hebben, Ze kan zich tevens borgstellen en of garanties afgeven aan personen of bedrijven al dan niet met de vennootschap verbonden. Ze mag tevens overeenkomsten tot samenwerking, ter rationalisering of participatie of overname sluiten met bedrijven of ondernemingen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Beheer: De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De werkzaamheden van de vennootschap zullen toegezien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van juni om achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

Boekjaar en rekeningen: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend.

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparanten verklaren hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 1700 Dilbeek, Maalbeekstraat 54.

Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en veertien, BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds hebben de comparanten verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder,

1°) De heer HAMANE Ali, voornoemd, en die aanvaardt.

2°) Mevrouw HAMANE Céline, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het ambt van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen aile daden te stellen die de vennootschap betreffen.

Hij heeft onder zijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-wachtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voox-

,tl behouiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlage: I kopie van de akte

w

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ABC CHAUFFAGE

Adresse
MAALBEEKSTRAAT 54 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande