ACCOUNT RESULTANT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNT RESULTANT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.377.391

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 10.09.2014 14584-0425-010
16/01/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476.377.391

Benaming

(voluit) : ACCOUNT RESULTANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Mgr, Abbeloosstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een akte verleden op 27 december 2013, voor mij, Dirk Van Den Haute, geassocieerd notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNT RESULTANT", met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Mgr. Abbeloosstraat 8, ingeschreven in ' het rechtspersonenregister onder nummer 0476.377.391.

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen.

1. Kennisname dividendenuitkering

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 november 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van tweeënveertigduizend zeshonderd zesnenzestig euro zevenenzestig cent (42.666,67 EUR) waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is. Het saldo (netto-bedrag tussentijds dividend) bedraagt achtendertigduizend vierhonderd euro (38.400,00 EUR).

Deze dividenden werden op heden betaalbaar gesteld, door boeking op rekening-courant van de aandeelhouder.

De (enige) aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

2. Voorafgaande verslagen inzake kapitaalverhoging

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 28 november 2013, en Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, B.V. o.v.v,v CVBA 1020 Brussel, Esplanade 1/85, vertegenwoordigd door de heer René Van Asbroeck, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 6 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Op de buitengewone algemene vergadering op 28/11/2013 werd beslist om een bruto-dividend uitte keren ten belope van 42.666,67 EUR en om een kapitaalevrhoging door te voeren bij ACCOUNT RESULTANT BVBA; middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrag van 38.400,00 EUR door mevrouw Pauwels, Siegrid, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in ACCOUNT RESULTANT BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer René Van

" Asbroeck, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap. uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels. met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van: 10%

' " De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van;

duidelijkheid en nauwkeurigheid

'O 7 JAN U14

BRUSSEL

~~ .. ~

Griffie

*1A016175*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbeha den t aan~t

Belgisch Staatsblad

.De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 38.400,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de factiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van ACCOUNT RESULTANT BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Brussel 6/12/2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v. CVBA

Vertegenwoordigd door René Van Asbroeck, Bedrijfsrevisor"

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

3. Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achtendertigduizend vierhonderd euro (36.400,00 EUR), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op zevenenvijftigduizend euro (57.000,00 EUR) dit onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, door inbreng in natura van een rekening-courant gecreëerd door uitkering van een tussentijds dividend ten belope van tweeënveertigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (42.666,67 EUR) onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte of creatie van nieuwe kapitaalaandelen.

Mevrouw Siegrid Pauwels voornoemd verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te ' weten achtendertigduizend vierhonderd euro (38.400,00 EUR), te willen intekenen op huidige kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap en dewelke op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag. Zij verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013

4. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achtendertigduizend vierhonderd euro (38.400,00 EUR), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenenvijftigduizend euro (57.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf volgende boekjaren

5. a) Wijziging van artikel vijf (5) van de statuten overeenkomstig voorgaand besluit.

In overeenstemming met de hierboven geacteerde besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel als volgt :

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenvijftigduizend euro.

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vierenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten, die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Beide hoedanigheden moeten verenigd zijn. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die ais gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend"

b) Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

6. De algemene vergadering kent de zaakvoerder aile bevoegdheden toe voor de uitvoering van voorgaande besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder het ondernemingsloket.



Bijlagen bij liét Bélgisc7i Staatsblad -16/01 2014 - Annexes du Moniteur belge









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Dirk Van Den Haute

Geassocieerd Notaris





Tegelijk neergelegd: uitgiften, uittreksel, coördinatie van statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : BLT005428
03/10/2012 : BLT005428
02/01/2012 : BLT005428
08/09/2010 : BLT005428
07/09/2009 : BLT005428
06/08/2008 : BLT005428
05/09/2007 : BLT005428
04/09/2006 : BLT005428
23/06/2005 : BLT005428
04/08/2004 : BLT005428
21/06/2004 : BLT005428
19/02/2004 : BLT005428
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 31.08.2015 15576-0350-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 31.08.2016 16551-0222-009

Coordonnées
ACCOUNT RESULTANT

Adresse
MRG ABBELOOSSTRAAT 8 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande