ACCOUNTANCY R.V.

BV CVBA


Dénomination : ACCOUNTANCY R.V.
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 431.647.723

Publication

09/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen Op

30 ilJN1 2014

ter griffie van de, Wrrgerlandstalige

ramitkqe-ne ,dc.1 iruss&

Ondernemingsnr: 0431.647,723

Benaming (voluit) :ACCOUNTANCY R.V.

(verkort) :

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VAN EEN COÖPERATIEVE

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei KATTESTRAAT 33

1741 TERNAT

Onderwerp akte :BAV

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris te Ninove Meerbeke, Halsesteenweg 17, op driantwintig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter publicatie, v6ór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY R.V." met maatschappelijke zetel te 1741 Ternat, Kattestraat 33, hebbende het i ondernemingsnummer 0431.647.723 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0431.647.723, is bijeengekomen en dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

Voorafgaande uiteenzetting

De vergadering verklaart dat dient te worden verstaan onder 'vennootschap A', ook genoemd 'overgenomen vennootschap' en 'over te nemen vennootschap':

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOLDING ACCO R.V.", met maatschappelijke zetel te 1741 Ternat, Kattestraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, hebbende als ondernemingsnummer 0474.706.716 en als BTW-nummer BE0474.706.716.

Opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Jacques Van Bellinghen, notaris te Ternat,, op twintig april tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op elf mei

nadien, onder nummer 2001-05-11 / 031, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd

"

ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door Meester Jacques

Van Bellinghen, notaris te Ternat, op vierentwintig februari tweeduizend en drie, bekendgemaakt irij de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op achttien maart nadien, onder nummer 03032072.

De vergadering verklaart dat dient te worden verstaan onder 'vennootschap B', ook genoemd 'overnemende vennootschap':

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap mets Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY R.V.", met maatschappelijke zetel te 1741 Ternat, Kattestraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, hebbende als ondernemingsnummer 0431.647,723 en als BTW-nummer BE0431.647.723.

Opgericht ingevolge onderhandse akte op vijftien juli negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien september nadien, onder nummer H 1987-09-18 / 133, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal, van buitengewone algemene vergadering opgesteld door Meester Jacques Van Bellinghen, notaris Ternat, op één april tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op! twee juni nadien, onder nummer 04080852.

Vaststellingen

:" Omtrent de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: gig:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

V. beh

aa

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

II 1 111!111111,!Ll 1 111

mod 11.1

Voor behouden «aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de vergadering vooraf het volgende vast:

a) De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben op datum van vijfentwintig maait tweeduizend veertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door elke vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd meer dan zes weken vôeïr de huidige algemene vergadering, meer bepaald op zesentwintig maart tweeduizend veertien.

b) Vervolgens heeft het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap B op datum van elf april tweeduizend veertien een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarin sprake is in artikel 694 W. Venn.

c) De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VANDAELE & PARTNERS, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1140 13russel (Evere), Kolonel Bourgstraat 123-125 Bus 14, vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre Vandaele, heeft een schriftelijk verslag opgemaakt op datum van dertien juni tweeduizend veertien, zoals bepaald in artikel 695 W. Venn.

De conclusies van zijn verslag van de overnemende vennootschap B luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Na onze opdracht uitgevoerd te hebben overeenkomstig de wettelijke voorschriften en controlenormen zoals uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren, kunnen wij besluiten dat, in het kader van de fusie door overneming van de BVBA HOLDING ACCO, overgenomen vennootschap, door de CVBA ACCOUNTANCY R.V., overnemende vennootschap:

- het fusievoorstel, opgesteld op 25 maart 2014 en neergelegd op 26 maart 2014 door beide betrokken vennootschappen bij de grijfie van de rechtbank van koophandel te Brussel, de vereiste en correcte inlichingen bevat;

- de waardebepaling van het vermogen der beide vennootschappen per 31 december 2013 economisch verantwoord is;

- de ruilverhouding zoals voorgesteld door beide bestuursorganen van de betreffende

vennootschappen, hetzij de uitgifte van 409 nieuwe aandelen van CVBA ACCOUNTANCY R. V., in

ruil voor de 186 aandelen van de BVBA HOLDING ACCO, op redelijke wijze is vastgesteld op basis

van passende waarderingsmethoden, in detail hiervoor beschreven.

Deze verklaring mag enkel aangewend worden in het kader van de voorziene fusie door

overneming.

Aldus opgesteld te Brussel, 13 juni 2014.

Jean-Pierre Vandaele - Zaakvoerder

Burg. BVBA J-P VANDAELE & PARTNERS

Bedrijfsrevisoren"

d) De voorzitter deelt mede te weten dat het bestuursorgaan van de vennootschap zich ervan heeft vergewist dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering in de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap A en de ovememende vennootschap B geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

e) De voorzitter deelt mede te weten dat de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap A besloten heeft zich te ontbinden met het oog op voormelde fusie.

f) De voorzitter vestigt de aandacht van de vergadering op het feit dat het fusievoorstel van de overnemende vennootschap B, daterend van vijfentwintig maart tweeduizend veertien, werd opgemaakt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, hetgeen gebeurde op eenendertig maart tweeduizend dertien.

Om te voldoen aan artikel 697 § 2, 5° van het Wetboek van Vennootschappen, houdende de verplichting tot overmaking van tussentijdse cijfers zo het fusievoorstel volgt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, werd een staat van actief en passief op datum van eenendertig december tweeduizend dertien voorgelegd, in overeenstemming met voormeld artikel.

De voorzitter vestigt daarnaast de aandacht van de vergadering op het feit dat het fusievoorstel van de over te nemen vennootschap A, daterend van vijfentwintig maart tweeduizend veertien, werd opgemaakt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, hetgeen gebeurde op dertig juni tweeduizend dertien.

Om te voldoen aan artikel 697 § 2, 5° van het Wetboek van Vennootschappen, houdende de verplichting tot overmaking van tussentijdse cijfers zo het fusievoorstel volgt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, werd een staat van actief en passief op datum van eenendertig december tweeduizend dertien voorgelegd, in overeenstemming met voormeld artikel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Besluiten

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel en van

de aanvullende verslagen, aangezien de aanwezige vennoten erkennen en de vertegenwoordigde vennoot in voormelde onderhandse volmacht uitdrukkelijk heeft verklaard dat zij hiervan volledig in kennis zijn gesteld, zoals hierboven reeds werd uiteengezet

De voorzitter geeft evenwel een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap A door fusie overgenomen wordt door vennootschap B.

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de over te nemen vennootschap A door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap B en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden. Hierbij wordt gepreciseerd dat:

- De overdracht gebeurt op basis van de op eenendertig december tweeduizend dertien afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap A.

De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap A zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap B, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

De overnemende vennootschap B verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn geschied;

- De overdracht gebeurt door middel van toekenning van vierhonderd en negen (409) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap B, naar verhouding van vierhonderd en negen (409) nieuwe aandelen tegen honderd zesentachtig (186) oude aandelen, die vernietigd warden, en dit alles zonder enige opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend veertien.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal instaan voor de uitvoering van deze besluiten.

Zo zal dit bestuursorgaan zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in vennootschap A en het aandelenregister aftekenen.

Het bestuursorgaan zal in ruil voor de vernietigde aandelen, zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister, wat betreft de nieuwe aandelen.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap B.

b) De vergadering van de overnemende vennootschap B beslist de zeshonderd tweeënzeventig (672) aandelen die de overgenomen vennootschap A bezit in de overnemende vennootschap B, ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap A, te vernietigen en deze vernietiging volledig te imputeren op de overgedragen winst, meer bepaald de fiscaal belaste reserves, overeenkomstig de voormelde verslagen.

Door de vernietiging van voormelde zeshonderd tweeënzeventig (672) aandelen wordt het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap B nog vertegenwoordigd door vierhonderd zevenentachtig (487) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap B zal instaan voor de uitvoering van deze besluiten.

Zo zal het bestuursorgaan zorgen voor de vernietiging van de voornoemde aandelen en het aandelenregister aftekenen.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap B.

c) Andere beschikkingen De vergadering stelt vast:

1. Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap B behouden blijft,

2. Overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de

Op de laatste plz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden eaafi het Beigisch Staatsblad

bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

d) Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap:

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap A gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van vierhonderd en negen (409) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder enige opleg, zoals hiervoor reeds beschreven.

- De activa en passiva van de overgenomen vennootschap A worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op eenendertig december tweeduizend dertien afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap A.

- De verkrijgende vennootschap B zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap A overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

- De verkrijgende vennootschap B zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

- De verkrijgende vennootschap B zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap A voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

- De schulden van de overgenomen vennootschap A zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap B, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap A. Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap A voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap A ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

- De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap A werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap B worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de Openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap A tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap A tegenover elke derde, om welke reden dan ook;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap B om ze te bewaren.

- Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap B.

- De vergadering bevestigt dat er in de over te nemen vennootschap A en de overnemende vennootschap B geen industriële en intellectuele eigendomsrechten aanwezig zijn.

De vergadering bevestigt daarnaast dat er in de over te nemen vennootschap A geen onroerende goederen aanwezig zijn.

De vergadering bevestigt ten slotte dat er in de overnemende vennootschap B aanwezig is: het vruchtgebruik op het volgend onroerend goed:

STAD AALST, derde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden staande en gelegen te Drie Veldenweg 11, gekadastreerd volgens kadastraal uittreksel sectie E, nummer 3871G, met een oppervlakte van tweehonderd zesenvijftig vierkante meter (256 m2) en een niet-geindexeerd kadastraal inkomen van negenhonderd zevenennegentig euro (¬ 997).

Tweede besluit: Kapitaalverhoging en statutenwijziging

1. Krachtens artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen wordt er besloten dat het doel van de overnemende vennootschap behouden blijft zonder enige wijziging.

Het maatschappelijk doel luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van accountant: 1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken; 2° zowel privé als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse niet boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's; 30 het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden ; 5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waar hij de opdracht zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht; 6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 50 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants. De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichten/eer die geldt voor het beroep van accountant. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van Internationale bepalingen ter zake. Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met har doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard."

Er dient dus niet te worden overgegaan tot een doelwijziging.

2 a) De kapitaalverhoging, die de fusie door overneming teweegbrengt in de overnemende vennootschap B bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en stemt overeen met het kapitaal van de overgenomen vennootschap A.

b) De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van vierhonderd en negen (409) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, zoals hiervoor reeds uiteengezet.

c) De vergadering van de overnemende vennootschap B besluit vervolgens paragraaf 1 van artikel 5 van de statuten over het kapitaal en de aandelen als volgt te wijzigen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mac111.1

..... ....... ...... ..... ............ ..... ...... ............ _______

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend honderd tweeënnegentig euro en één eurocent (f 37.192,01). Het is verdeeld in vierhonderd zevenentachtig (487) aandelen, zonder nominale waarde."

Derde besluit: Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap, vennootschap A, heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

Vierde besluit: Ontslag en kvviiting bestuursorgaan en benoeming bestuursorgaan

Aangezien de overgenomen vennootschap A opgehouden heeft te bestaan verleent de vergadering, voor zoveel als nodig, ontslag aan het bestuursorgaan van overnemende vennootschap B, te weten de BVBA Holding Acco R.V. en verleent haar décharge voor alle handelingen gesteld tot op heden. Zij verleent tevens ontslag aan haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Vyverman René, en verleent hem eveneens décharge voor alle handelingen gesteld tot op heden.

De vergadering beslist te benoemen, voor onbepaalde duur, als bestuursorgaan van de overnemende vennootschap B: De heer Vyverman René, voornoemd.

Miifde besluit: bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van de voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden, met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan de het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap B, en meer specifiek met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke rechtzetting of toevoeging aan deze akte van inbreng te doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering. D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste laiz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden adn hait Betgisch

Staatsblad

07/04/2014 : BLT001625
07/11/2013 : BLT001625
08/10/2013 : BLT001625
20/08/2013 : BLT001625
08/01/2015 : BLT001625
28/12/2012 : BLT001625
06/02/2012 : BLT001625
05/12/2011 : BLT001625
01/10/2010 : BLT001625
27/11/2009 : BLT001625
30/12/2008 : BLT001625
09/11/2007 : BLT001625
29/01/2007 : BLT001625
18/11/2005 : BLT001625
22/12/2004 : BLT001625
02/06/2004 : BLT001625
22/03/2004 : BLT001625
07/08/2003 : BLT001625
17/03/2003 : BLT001625
05/02/2002 : BLT001625
01/01/1997 : BLT1625
01/01/1995 : BLT1625
01/01/1992 : BLT1625
07/08/1990 : BLT1625
12/03/2018 : BLT001625

Coordonnées
ACCOUNTANCY R.V.

Adresse
KATTESTRAAT 33 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande