ACTUAL INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTUAL INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.076.483

Publication

06/01/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8R 68

2 E 1q

Griffie

1.

h *190 5 35*

nl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsrtr : 0434.076.483

Benaming '

(votuit) : ACTUAL INVEST

(verkort) : -

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Strombeek - Bever, Baafhoek, 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 13 december 2013, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte° Aansprakelijkheid "ACTUAL INVEST", opgericht onder de vorm van een Naamloze Vennootschap bij akte' ' verleden voor Notaris Albert Van Eecke, te Poperinge, op 25 april 1988, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 mei daarna, onder het nummer 880517-246, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt, door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 26 maart 2013, bekengemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna, onder het nummer 13058241, gehouden op 13 december 2013 heeft beslist wat: volgt:

1. Kennisname van het door de wet vereiste verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van; een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RSM INTERAUDIT", met zetel te 1180" Ukkel, Waterloosesteenweg, 1151, B.T.W.-BE 0436.391.122 (RPR Brussel) vertegenwoordigd door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RSM 1NTERAUDIT", bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Berchem, Posthofbrug, 10 b4, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura,

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

De inbreng in natura door de heer Marc SUFFYS en Mevrouw Marie MULLER ter onderschrijving van de: kapitaalverhoging bij de BVBA Actuel Invest bestaat uit de inbreng van vorderingen uit dividenden; deze inbreng: waarvan de totale netto waarde 7,530.816,00 EUR bedraagt zal niet vergoed worden door de toekenning van, nieuwe aandelen. Er warden geen andere vergoedingen voorzien.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedures voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%. en het respect van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitkering van dividenden.

b)Onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 19 november 2013 die beslist heeft over de dividend uitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering.

c)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

d)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

" overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

Wij wijzen erop dat het besluit om geen aandelen uit te geven ais vergoeding voor de inbreng in nature, indruist tegen het advies 2013/01 uitgebracht door het IBR, waarin door de raad van het Instituut gesteld wordt dat er nieuwe aandelen moeten worden uitgegeven wanneer een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: haar kapitaal verhoogt door middel van een inbreng in natura,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende, de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness-

Cp de laatste biz, van Luik B verm.etden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

opinion" is. Wij vestigen echter de aandacht van de aandeelhouders op het feit , dat indien niet iedere vennoot inschrijft op de kapitaalsverhoging dit wel zal leiden tot een wijziging in de bestaande aandelenverhouding. Antwerpen, 10 december 2013

RSM InterAudit BV CVBA"

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Kapitaalverhoging

Vervolgens wordt een kapitaalverhoging doorgevoerd ten bedrage van zeven miljoen vijfhonderd dertig duizend achthonderd zestien euro (¬ 7.530.816,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd zeven en veertig duizend negenhonderd euro (E 247,900,00) op zeven miljoen zevenhonderd acht en zeventig duizend zevenhonderd zestien euro (¬ 7.778.716,00) door inbreng in natura, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen,

Inbreng

rs De Heer Suffys Marc, wonende te 8900 leper, Dikkebusseweg, 259, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor zeven miljoen tweehonderd negen en twintig duizend vijfhonderd drie en tachtig euro zes en dertig eurocent (¬ 7.229.583,36), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2013.

n Mevrouw Mulier Marie Rose, wonende te 8900 leper, Dikkebusseweg, 259, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van driehonderd en één duizend tweehonderd twee en dertig euro vier en zestig eurocent (E 301.232,64), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen -- na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 -- van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op zeven miljoen vijfhonderd dertig duizend achthonderd zestien euro (E 7.530.816,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

Deze kapitaalsverhoging wordt verwezelijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Men kan afwijken van de algemene regel, die stelt dat ingeval van inbreng er nieuwe aandelen worden toegekend, wanneer een kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door alle bestaande aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit en het om aandelen gaat zonder nominale waarde.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het feit dat deze kapitaalsverhoging wordt verwezelijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2. Vaststelling dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap zeven miljoen zevenhonderd acht en zeventig duizend zevenhonderd zestien euro (¬ 7.778.716,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd vijf en twintig (625) aandelen.

3. Aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht voorzien in het Wetboek van. Vennootschappen en zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

4. Als gevolg van voorgaande besluiten worden de statuten aangepast als volgt.

- Het artikel vijf van de statuten wordt wat betreft de eerste paragraaf geschrapt en vervangen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen zevenhonderd acht en zeventig duizend zevenhonderd zestien euro (E 7.778.716,00) en is verdeeld in zeshonderd vijf en twintig (625) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

- De huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel één en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst;

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak,

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag váár de algemene vergadering ontvangen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 07.06.2013 13158-0353-015
15/04/2013
ÿþ 1 Mod Ward i1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111110111111111111111111111111

BRUSSEL

a h APR 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.076A83

Benaming

(voluit) : ACTUAI_. INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1853 Strombeek Bever, Baalhoek, 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG -- VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMINGEN -- MACHTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 26 maart 2013, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas: "geregistreerd, veertien bladen, geen renvooien, te Izegem, op 27: maart 2013, Reg. 5, Boek 261, Blad 99, Vak 2. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA Inspecteur B.: Planckaert",

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ACTUAL INVEST",' opgericht bij akte verleden voor Notaris Albert Van Eeck, te Poperinge, op 25 april 1988, bekendgemaakt in de, Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 mei daarna, onder het nummer 880517-246, waarvan de statuten' voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door' Notaris Michael Mertens, te leper, op 2 september 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van 27 september daarna, onder het nummer 05133937, gehouden op 26 maart 2013 heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige

verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie

maanden voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluiting bij de hierin vervatte verantwoording.

Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door,

toevoeging na eerste alinea van de huidige tekst van arktikel drie van de statuten van de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de import en export, in groot- en/of in kleinhandel,:

alsook de vertegenwoordiging, van:

-Stoffen en textielwaren, gefatsoeneerd of niet, voor vrouwen, heren en kinderen.

-Lederwaren, imitatielederwaren, plastiek;

-Juwelen en fantasieartikelen;

-Parfumerie en schoonheidsproducten;

-Artikelen die bovenvermeld gamma kunnen vervolledigen of aanvullen

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen, voor eigen rekening of als tussenpersoon, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het

vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile

ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het deel in nauw verband met het hare staat.

Zij mag in zulke ondernemingen de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar uitoefenen.

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te

interpreteren."

2. Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten beginnen op 31 december om te eindigen op 30 december van het daaropvolgend jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist het lopend boekjaar aangevangen op 1 januari 2013 te verkorten tot 30 december 2013.

3. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag de dato 15 maart 2013 van de bedrijfsrevisor, de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RSM 1NTERAUDIT", te 1932 Zaventem, Lozenberg, 22 b 2, vertegenwoordigd door de Heer Jean Paul Koevoets, vennoot, luiden letterlijk als volgt:

op de laatste blz, van ILoik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure inzake de omzetting van vennootschappen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand van de vennootschap Actual invest (vennootschap onder firma ) op 30 december 2012 dewelke een balanstotaal vertoont van ¬ 8.979.452,14 en een eigen vermogen van ¬ 8.948.209,58 (inbegrepen het resultaat van het boekjaar 2012 nog goed te keuren door de Algemene Vergadering der Aandeelhouders). Ik heb daarbij geen overwaardering van het netto actief (overwaardering van activa noch onderwaardering van passiva) vastgesteld.

Na mijn controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en voornamelijk volgens substantieve methodes, blijkt dat de staat van actief en passief de vermogenstoestand van de vennootschap per 30 december 2012 volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 247.900,00, volledig volstart. Aldus zal aan de minimum vereiste voor het kapitaal voor de bvba voldaan worden. Het eigen vermogen zal ¬ 8.700.309,58 hoger zijn dan dit eigen kapitaal (bestaande uit de wettelijke en beschikbare reserves en de overgedragen winst).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht. Zaventem, 15 maart 2013."

4. Omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap, na de aanpassingen hiervoor, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0434.076.483 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 december 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Naamloze Vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Het kapitaal van tweehonderd zeven en veertig duizend negenhonderd euro (¬ 247.900,00) zal vertegenwoordigd zijn door zeshonderd vijf en twintig (625) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette Naamloze Vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de zeshonderd vijf en twintig (625) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1/ aan de Heer Suffys Marc, wonende te 8900 leper, Dikkebusseweg, 259, die aanvaardt; zeshonderd (600) aandelen.

2/ aan Mevrouw Mulier Marie Rose, wonende te 8900 leper, Dikkebusseweg, 259, die aanvaardt: vijf en twintig (25) aandelen.

De omzetting geschiedt op grond van:

Af de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

BI artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

C/ artikel 214 van het Wetboek Inkomstenbelastingen;

5. Wegens omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wordt het ontslag vastgesteld van:

- de Heer Marc Suffys, voornoemd, in zijn hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

- Mevrouw Muller Marie Rose, voornoemd, in haar hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- de Heer Cleenewerck Carlo, wonende te 8970 Poperinge, Rekhof, 6, in zijn hoedanigheid van bestuurder;

Aanvaarding van deze ontslagen. De kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerders) van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende bestuurders voor het door hen tot op heden gevoerde beleid.

6. Vaststelling van de statuten ten gevolge van de omzetting in een besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

7. De Heer SUFFYS Marc, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

8. Opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde zaakvoerders, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 13.06.2012 12167-0470-016
25/08/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111,1111R1Ii111illliir

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ r ,. -

p',r~st~ ~~_,

2) QU6 22k1

Griffie

0434.076.483

ACTUAL INVEST

Naamloze vennootschap

Baalhoek 50 bus 2, 1853 Strombeek-Bever, België

Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming dagelijks bestuur

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 4 iuni 2011

De heer Marc Suffys wordt voor een periode van zes jaar tot bestuurder benoemd. Zijn

mandaat is bezoldigd.

Mevrouw Marie Rose Mulier wordt voor een periode van zes jaar tot bestuurder benoemd.

Haar mandaat is bezoldigd.

De heer Carlo Cleenewerck wordt voor een periode van zes jaar tot bestuurder benoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 4 iuni 2011

De heer Marc Suffys en Mevrouw Marie Rose Mulier worden elk tot gedelegeerd bestuurder benoemd voor een periode van zes jaar, dus tot de algemene verggadering te houden in 2017.

Marc Suffys

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vernielden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persocoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 14.06.2011 11159-0055-017
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 22.06.2010 10203-0345-017
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 11.06.2009 09220-0154-017
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 09.06.2008 08208-0386-017
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 18.06.2007 07241-0007-016
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0413-016
21/06/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 20.06.2005 05287-2414-016
17/06/2004 : BL531175
03/07/2003 : BL531175
15/06/2002 : BL531175
11/09/1996 : BL531175
09/12/1993 : BL531175
01/01/1989 : IE31642

Coordonnées
ACTUAL INVEST

Adresse
BAALHOEK 50 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande