ADATI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADATI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.941.635

Publication

20/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grif ie der

R chtbar}k van Koophande

t Leuven, de 1 1 FEB. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor- i

bahoude

aan het

Belgisci

Staatsbh

1111 iu 111









Ondernemingsnr : o SILS. 9 -'1. 63S

Benaming

(voluit) : ADATI

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 34, 3040 Huldenberg (Neerijse)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Uit een akte verleden voor Meester Karen HAUWAERTS, notaris met standplaats te Neerijse, op 7 februari 2014, akte nog te registreren, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerk

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL - DUUR

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ADATI", met zetel te 3040 Huldenberg (Neerijse), Beekstraat 34, en met een onbeperkte duur;

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De heer VAN BEVER Filip Tony Nora, wonende te 3040 Huldenberg (Neerijse), Beekstraat 34,

SAMENSTELLING, BEDRAG EN GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) en werd volledig in geld geplaatst en gestort ten belope van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) , en is vertegenwoordigd door ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG (18.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven door de heer VAN BEVER Filip, voornoemd, die een som gestort heeft van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), waarvoor hem aile ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG (18.550) aandelen werden toegekend, volledig volstort.

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) voorafgaandelijk aan de oprichting, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE49 6451 0523 8971 bij Bank J. Van Breda en C°, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 februari 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en zal worden afgesloten op dertig juni van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien;

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING: PLAATS - DAG - UUR- EERSTE JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op zestien december van ieder jaar om twintig (20) uur. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend veertien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag. De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de

oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering zal een aanwezigheidslijst bijgehouden worden. BESTUURSORGAAN:

De vennootschap wordt bestuurd door zaakvoerders worden statutair benoemd.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van boekhouder en/of fiscalist en moet lid zijn van het Beroepsinstituut van Erkende boekhouders en fiscalisten. Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van boekhouder en/of fiscalist in België wordt erkend.

Wanneer evenwel het college van zaakvoerder slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten en mag het tweede lid een accountant IAB of bedrijfsrevisor !BR of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkent met die van

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het BIBS moet echter steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder : de heer VAN BEVER Filip, wonende te 3040 Huldenberg (Neerijse), Beekstraat 34

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en vocr eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist. De zaakvoerder(s) kunnen vergoed worden in geld en/of in natura of via voordelen van alle aard. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder toestaan om tijdens de loop van het boekjaar voorschotten op zijn bezoldiging op te nemen alsook voorschotten op dividend. Bovendien kan de vennootschap tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar of uit de beschikbare reserves,

De zaakvoerder heeft het recht op een terugbetaling van kosten die hij heeft gemaakt voor de vennootschap,

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van boekhouder en/of fiscalist niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de boekhouder en/of fiscalist, zoals vermeld in het Koninklijk Besluit van '15 februari 2005.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. ln geval de wetgeving omtrent de wettelijke reserve wijzigt, zal de vennootschap hiernaar handelen zonder dat een statutenwijziging nodig is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

DOEL

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel in België en in het buitenland:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwocrdiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

- studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt vcor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen

-de vennootschap mag het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht  en opstalrechten en aile roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren, beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing

of gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of mogelijks bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen, onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten en/ of zaakvoerders. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen in pand stellen, De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles met inachtneming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder(-fiscalist).

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle bestaande of nog op te richten ondernemingen en vennootschappen, in België of in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake de statutenwijziging.

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BEKRACHTIGING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle han delingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één januari tweeduizend veertien tot op zeven februari tweeduizend veertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Karen HAUWAERTS.

Samen hiermee neergelegd ;

- uitgifte van de akte.

Op de laatste blz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 29.12.2014 14709-0241-009
30/01/2015
ÿþ4 ~

i Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.119111

IIA

2 II

Grlliim Rech ~anthvan ~Coonhandel

~~~~e---~

Ondernemingsnr : 0545.941.635

Benaming

(voluit) : ADATI

(verkort) .

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 34,3040 Neerijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Krachtens de statuten is de zaakvoerder gemachtigd de zetel te verplaatsen.

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel met ingang van 27 december 2014 te verplaatsen

naar Hoekstraat 56,3040 Sint-Agatha-Rode

Er is ook door de zaakvoerder beslist om een vestigingseenheid te openen te Jean Tombeurstraat 18, 3090

Overijse en dit vanaf 1 januari 2015,

VAN BEVER FILIP

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening.

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.12.2015, NGL 10.01.2016 16011-0130-009

Coordonnées
ADATI

Adresse
HOEKSTRAAT 56 3040 SINT-AGATHA-RODE

Code postal : 3040
Localité : Sint-Agatha-Rode
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande