ADF - DG

Société en commandite simple


Dénomination : ADF - DG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 539.944.956

Publication

17/06/2014
ÿþd

Mod Ple 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l eu{ rti?ar ik Wl l kuophandel bri.tssel _

AI

1 17536'

neergelegd/ontvangen op

0 5 JUNI 2014

ter griffie van de Wlrlandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

0539.944.956

ADF - DG

Gewone commanditaire vennootschap

Kleemstraat 68, 1760 Roosdaal, België

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Vaststelling van totstandkoming kapitaalverhoging

Tekst :

Het blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 22 mei 2014 van de gewone commanditaire vennootschap "ADF DG", waarvan zetel gevestigd is te 1760 Roosdaal, Kleemstraat 68 met ondernemingsnummer BTW BE 0539.944.956, RPR Brussel, onder meer besloten heeft wat volgt:

Vervolgens, hebben de vennoten, volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHQGINGBIJWIJZEVAN INBRENGIN GELI)

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen - bij wijze van inbreng in geld - met een bedrag van vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00), om het kapitaal van veertigduizend euro (£40.000,00) op vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00) te brengen, door de creatie van

tweehonderdveertig (240) nieuwe participatiebewijzen, zonder aanduiding van nominale waarde. Op deze nieuwe participatiebewijzen zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven door de beherend en stille vennoten tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per participatiebewijs en zonder de creatie van een uitgiftepremie; de nieuwe participatiebewijzen zullen allen gelijk volstort worden voor een totaal bedrag van vierentwintigduizend (¬ 24.000,00).

De nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 401 tot 640. De vergadering bevestigt en verzoekt de secretaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 5 van de programmawet van 28 juni 2013. Deze wet voorziet in een vermindering van de roerende voorheffing op uitgekeerde dividenden van de bij deze wet gecreëerde aandelen en dit zolang voldaan is aan de bepalingen in die wet opgenomen.

VASTSTELLINGVANDE VERWEZENLIJKINGVANDEKAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de secretaris in deze akte vast te leggen dat de

kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00) gebracht is, verdeeld over vijfhonderd (640)

participatiebewijzen, zonder aanduiding van nominale waarde. De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voornoemde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het vermogen van de vennootschap bedraagt E 64.000,00 vertegenwoordigd door 640

participatiebewijzen van. E 100,00 elk.

DERDE BESLUEF: WIJZIGING ARTIKEL 6 VAN DE STATUTEN

Het oude artikel 6 inzake overdracht van participatie wordt geschrapt en volledig vervangen door volgende tekst:

"Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van alle stille vennoten.

Op de laatste Ni. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vervolg Mod PDF 11,1

Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan één of meerdere vennoten, die gedurende een termijn van minstens één maand en maximum twee maanden een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan. Bij weigering kan de vennoot die zijn aandelen wou overdragen een uittreding door gedeeltelijke verdeling van het vermogen eisen samen met een schadevergoeding van de weigerende vennoot of vennoten. Deze schadevergoeding is gelijk aan de helft van het positieve verschil tussen de waarde bepaald volgens artikel 7 van deze statuten en dc uittredingsvergoeding, tenzij tussen partijen een andere overeenkomst werd gemaakt.

De kennisgevingen inzake overdracht van aandelen en gebruik voorkooprecht moeten via aangetekende zending ter kennis gebracht worden van de medevennoten. De termijn van twee maanden begint te lopen op de vierde dag na verzending van de aangetekende brief,

De kennisgeving van overdracht van aandelen bevat de naam, voornaam, adres, beroep, aantal aandelen alsmede dc aangeboden prijs (bij vcrkoop)voor deze aandelen.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Tiet is eveneens verboden iemand deelgenoot te maken van een maatschappelijk participatiebewijs. De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 van deze statuten.

De hierboven vermelde overdrachtsbeperkingen golden niet bij overdracht of overgang tussen de echtgenoten De Geyndt Wauters en hun decendenten.

Wanneer driekwart van de aandeelhouders gezamenlijk hun aandelen wensen te verkopen aan één bepaalde partij en die partij wenst enkel de koop door te laten gaan als zij alle aandelen kan kopen, zal hij/zij mee moeten verkopen maar heeft hij/zij eveneens recht op een gelijkwaardige prijs.

Wanneer een aandeelhouder zijn volledig aandelenpakket wenst te verkopen aan een bepaalde partij voor een prijs die belangrijk hoger is dan de normale waarde van het aandeel, moet deze kopende partij aan de andere aandeelhouders dezelfde prijs aanbieden. De andere aandeelhouders blijven het recht hebben om hier al of niet op in te gaan."

VIERDEBESLUTT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de beherend vennoot voor de uitvoering van de genomen besluiten,

Alle machten worden bovendien verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AecountantskantoorVochten" , gevestigd te 2300 Turnhout, Parklaan 87, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie.

Voor ontleden uittreksel

Mevrouw Wauters Marie-Louise

Beherend vennoot

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie van de notulen

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

s ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2013
ÿþMod POF 11.1

i_sti: I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lui131m55196a uuii

+

Vo> beho aan Belg Staat

r`us-~-1>l

0 3 OKT Za13

Griffie

" Ondernemingsnr : Benaming (voluit) os3 5ccl 5'56

(verkort) : ADF - DG

Rechtsvorm : Zetel : Gewone commanditaire vennootschap

(volledig adres) Kleemstraat 68, 1760 Roosdaal, België

Onderwerp(enj akte Tekst : :Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte van 13 september 2013 blijkt dat:

1) Mevrouw Wauters Marie Louise, geboren te Ninove op vijftien mei negentienhonderd éénenvijftig, nationaal nummer 51.05.15-498-61, gehuwd onder het wettelijk stelsel, wonende te 1760 Roosdaal, Kleernstraat 68

2) De heer De Geyndt David, geboren te Ninove op negen november negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.11,09-353-80, ongehuwd, wonende te 1760 Roosdaal, Kleemstraat 68

3) De heer De Geyndt Andy, geboren te Ninove op vier augustus negentienhonderd

zeventig, nationaal nummer 70.08.04-457-76, gehuwd met scheiding van goederen,

wonende te 1761 Roosdaal, Rotstraat 22a

verklaard een vennootschap op te richten, onder volgende voorwaarden:

NAAM-ZETEL-DOEL

"ADF-DG", opgericht tussen enerzijds:

Mevrouw Wauters Marie Louise

als beherend vennoot die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is.

en anderzijds

- De heer De Geyndt David

- De heer De Geyndt Andy

als stille vennoten-kapitaalverstrekkers die aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De zetel is gevestigd te 1760 Roosdaal, Kleemstraat 68

De vennootschap heeft tot doel:

- Zelf producten ontwerpen en ontwikkelen tot zij productierijp zijn en hierop een octrooi (aten registreren-

- Deze zelf ontwikkelde producten onder licentie laten produceren tegen betaling van licentierechten.

- Het bijkopen van octrooien en de uitbating hiervan door het innen van licentierechten, - Het verder doorontwikkelen van aangekochte octrooien en al dan niet op de verbeterde producten nieuwe octrooien nemen.

- Het geven van advies inzake productie en productietechnieken.

- Het geven van advies bij het ontwerpen van producten door derden waarbij de tegenprestatie

zowel een vaste als variabele vergoeding kan zijn of een deel van de licentierechten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoto)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

- vervolg

kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

MW KIF 17.7

Voti; behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen biflfênTélgiscfi Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het in bezit houden van roerende en onroerende goederen om te verhuren of om het gebruik

af te staan aan de zaakvoerder(s) of vennoten ter bezoldiging van hun arbeid voor de

vennootschap

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende

verrichtingen doen, die verband houden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking

ervan te bevorderen of in functie zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

KAPITAAL

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 40.000,00 euro, vertegenwoordigd door 400

participatiebewijzen van 100,00 euro elk.

Het is onderschreven en volstort in geld als volgt:

- Mevr. Wauters Marie Louise, voornoemd, op 160 participatiebewijzen, hetzij voor een

bedrag van 16.000,00 euro.

- Dhr. De Geyndt David, voornoemd, op 120 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van

12.000,00 euro.

- Dhr. De Geyndt Andy, voornoemd, op 120 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van

12.000,00 euro.

BESTUUR EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten en de zaakvoerders.

Een beherend vennoot kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit

van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van drie/vierden op voorwaarde

dat tenminste de helft van de participatiebewijzen/kapitaal aanwezig is. Het mandaat van

beherend vennoot en van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

Tot BEHEREND VENNOOT EN ZAAKVOERER wordt voor de duur van de vennootschap

aangesteld: mevrouw Wauters Marie Louise.

De beherende vennoten en de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het

bestuur van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de

vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te

verrichten binnen het kader en het doel van de vennootschap met uitzondering van die

handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering dervennoten bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de DERDE

DINSDAGVAN DE MAAND NOVEMBER OM 14.00 UUR; indien deze dag een wettelijke

feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten nemen dan wanneer

de helft van de beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

STEMRECHT: Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar vangt aan op 13 september 2013 en zal afgesloten worden op dertig juni

2014.

WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de

winst.

ONTBINDING- BESTEMMING VEREFFENING SALDO

De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot indien de

geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten

bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits

afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;' - vervolg Med POF lil

vraagt, van de participatiebewijzen van de vennoot in kwestie.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de beherende venno(o)t(en) en de zaakvoerder(s) alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt.

Elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Wauters Marie Louise

Beherend vennootlzaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid plan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o;n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod POF 11.1

i_sti: I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lui131m55196a uuii

+

Vo> beho aan Belg Staat

r`us-~-1>l

0 3 OKT Za13

Griffie

" Ondernemingsnr : Benaming (voluit) os3 5ccl 5'56

(verkort) : ADF - DG

Rechtsvorm : Zetel : Gewone commanditaire vennootschap

(volledig adres) Kleemstraat 68, 1760 Roosdaal, België

Onderwerp(enj akte Tekst : :Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte van 13 september 2013 blijkt dat:

1) Mevrouw Wauters Marie Louise, geboren te Ninove op vijftien mei negentienhonderd éénenvijftig, nationaal nummer 51.05.15-498-61, gehuwd onder het wettelijk stelsel, wonende te 1760 Roosdaal, Kleernstraat 68

2) De heer De Geyndt David, geboren te Ninove op negen november negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.11,09-353-80, ongehuwd, wonende te 1760 Roosdaal, Kleemstraat 68

3) De heer De Geyndt Andy, geboren te Ninove op vier augustus negentienhonderd

zeventig, nationaal nummer 70.08.04-457-76, gehuwd met scheiding van goederen,

wonende te 1761 Roosdaal, Rotstraat 22a

verklaard een vennootschap op te richten, onder volgende voorwaarden:

NAAM-ZETEL-DOEL

"ADF-DG", opgericht tussen enerzijds:

Mevrouw Wauters Marie Louise

als beherend vennoot die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is.

en anderzijds

- De heer De Geyndt David

- De heer De Geyndt Andy

als stille vennoten-kapitaalverstrekkers die aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De zetel is gevestigd te 1760 Roosdaal, Kleemstraat 68

De vennootschap heeft tot doel:

- Zelf producten ontwerpen en ontwikkelen tot zij productierijp zijn en hierop een octrooi (aten registreren-

- Deze zelf ontwikkelde producten onder licentie laten produceren tegen betaling van licentierechten.

- Het bijkopen van octrooien en de uitbating hiervan door het innen van licentierechten, - Het verder doorontwikkelen van aangekochte octrooien en al dan niet op de verbeterde producten nieuwe octrooien nemen.

- Het geven van advies inzake productie en productietechnieken.

- Het geven van advies bij het ontwerpen van producten door derden waarbij de tegenprestatie

zowel een vaste als variabele vergoeding kan zijn of een deel van de licentierechten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoto)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

- vervolg

kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

MW KIF 17.7

Voti; behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen biflfênTélgiscfi Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het in bezit houden van roerende en onroerende goederen om te verhuren of om het gebruik

af te staan aan de zaakvoerder(s) of vennoten ter bezoldiging van hun arbeid voor de

vennootschap

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende

verrichtingen doen, die verband houden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking

ervan te bevorderen of in functie zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

KAPITAAL

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 40.000,00 euro, vertegenwoordigd door 400

participatiebewijzen van 100,00 euro elk.

Het is onderschreven en volstort in geld als volgt:

- Mevr. Wauters Marie Louise, voornoemd, op 160 participatiebewijzen, hetzij voor een

bedrag van 16.000,00 euro.

- Dhr. De Geyndt David, voornoemd, op 120 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van

12.000,00 euro.

- Dhr. De Geyndt Andy, voornoemd, op 120 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van

12.000,00 euro.

BESTUUR EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten en de zaakvoerders.

Een beherend vennoot kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit

van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van drie/vierden op voorwaarde

dat tenminste de helft van de participatiebewijzen/kapitaal aanwezig is. Het mandaat van

beherend vennoot en van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

Tot BEHEREND VENNOOT EN ZAAKVOERER wordt voor de duur van de vennootschap

aangesteld: mevrouw Wauters Marie Louise.

De beherende vennoten en de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het

bestuur van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de

vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te

verrichten binnen het kader en het doel van de vennootschap met uitzondering van die

handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering dervennoten bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de DERDE

DINSDAGVAN DE MAAND NOVEMBER OM 14.00 UUR; indien deze dag een wettelijke

feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten nemen dan wanneer

de helft van de beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

STEMRECHT: Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar vangt aan op 13 september 2013 en zal afgesloten worden op dertig juni

2014.

WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de

winst.

ONTBINDING- BESTEMMING VEREFFENING SALDO

De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot indien de

geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten

bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits

afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;' - vervolg Med POF lil

vraagt, van de participatiebewijzen van de vennoot in kwestie.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de beherende venno(o)t(en) en de zaakvoerder(s) alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt.

Elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Wauters Marie Louise

Beherend vennootlzaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid plan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o;n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ADF - DG

Adresse
KLEEMSTRAAT 68 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande