ADMINQUALITYSUPPORT

Société en commandite simple


Dénomination : ADMINQUALITYSUPPORT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.693.078

Publication

02/09/2011
ÿþ --~. ?Md 2.1

F P:4[a 4, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 111, Neesgalegd ter g1=nz o~ :

behouden " 11133919" Rechtbank van t40o0Pn1-1

aan het ie Leuven, de Z 3 AUG. 2011 DE QPlFFlER,

Belgisch Griffie

Staatsblad







Ondernemingsnr : Benaming oá3% . Ge:13.o~

(voluit) : AdminQualitySupport

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3190 BOORTMEERBEEK, Geelsveldweg 2A

Onderwerp akte : oprichting

De ondergetekenden,

1.Mevrouw BAUDEMPREZ An, geboren te Leuven op 15 mei 1977, wonende te 3190 BOORTMEERBEEK

Geelsveldweg 2A,

2.De heer MENTEN Raf, geboren te Bree op 6 september 1969, wonende te 3190 BOORTMEERBEEK,

Geelsveldweg 2A,

verklaren bij deze akte tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap over te gaan.

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld volgens artikel 201 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

A. NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire

Vennootschap met als vennootschappelijke benaming "AdminQualitySupport".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3190 BOORTMEERBEEK, Geelsveldweg 2A. De zetel mag

bij beslissing van de beherende vennoot naar elke plaats in het land worden overgebracht.

De vennootschap mag op elke plaats'in België of in het buitenland, bij gewone beslissing van de beherende;

vennoot, exploitatiezetel en bijhuizen oprichten.

Artikel 3

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

-Administratieve ondersteuning in Regulatory Affairs voor medische en farmaceutische firma's aangaande i geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, cosmetische producten en consumer healthcare producten; -Notificatie van nieuwe producten;

-Samenstellen van dossiers voor geneesmiddelen volgens CTD structuur;

-Indiening van dossiers en variaties bij de bevoegde overheden; -Aanpassen van wetenschappelijke teksten en bijsluiterteksten; -Controle van verpakkingsteksten;

-Controle van promotioneel materiaal;

-Opvolging van de Belgische, Europese en internationale richtlijnen en gerelateerde wetgeving; -Administratieve opvolging van klinische studies, investigators, CRFs, protocol, patient information, investigator's brochure, studie overeenkomst, e.a.;

-Vertalingen controleren van studie gerelateerde documenten;

-Invoeren en verwerken van gegevens in database;

-Opvolgen van Adverse Events en Serious Adverse Évents (emstige bijwerkingen);

-Ondersteuning van marketing en sales betreffende productinformatie;

-Verzamelen van literatuur en artikels over wetenschappelijke en medische resultaten;

-Evaluatie van Standard Operating Procedures;

De vennootschap mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen ot; vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf,; wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant;. maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij-, mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon,

welke__hetzijdire.çthetzij_ indirect verband houden_ met_het._maatschappelijk_ doel_ van_de.vennootschap,_Het Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

betreft o.a. het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, als op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op zesduizend euro

(6.000,00 euro) en wordt vertegenwoordigd door 60 aandelen zonder nominale waarde die elk éénzestigste

(1160ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten-oprichters verklaren zesduizend (6.000,00) Euro heden te hebben volstort. De aandelen

werden als volgt in geld ingebracht:

-Mevrouw BAUDEMPREZ An, voornoemd, voor een bedrag van 4.800,00 Euro, waarvoor zij 48 aandelen

ontvangt;

-De heer MENTEN Raf, voornoemd, voor een bedrag 1.200,00 Euro, waarvoor hij 12 aandelen ontvangt.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 6

Mevrouw BAUDEMPREZ An is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De MENTEN Raf is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

-De controle van de vennootschap;

-Het benoemen en ontslaan van zaakvoeder(s);

-Het stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als zaakvoerder, Mevrouw BAUDEMPREZ An. De opdracht wordt bezoldigd vervuld. Het mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande-'limgen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-'schap-'pelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze hande-lingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van elke zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn.

Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden.

Artikel 8

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 9

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, dan met instemming van de vennoot BAUDEMPREZ An, en nadat een voorkooprecht werd aangeboden aan mevrouw BAUDEMPREZ An.

De vennoot die zijn of haar aandelen wenst over te dragen zal hiertoe een aangetekende brief aan mevrouw BAUDEMPREZ An sturen, met daarin de identiteit van de kandidaat-overnemer.

Deze bepaling is van toepassing zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom, alsmede op de overgang van rechten ten gevolge van de toepassing van de regels betreffende de huwelijksgemeenschap van goederen bestaande tussen de vennoot en zijn echtgenoot of van huwelijksvoorwaarden. Zij is eveneens toepasselijk op al de gevallen van openbare verkoop tengevolge van een rechterlijke beslissing of wegens elke andere oorzaak.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzijn bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10

Het overlijden van de beherende vennoot geeft aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Het overlijden van de stille vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Evenwel zal door het overlijden van de stille vennoot het voorkooprecht in hoofde van de werkende vennoot ten overstaan van de erfgenamen van de stille vennoot van rechtswege in werking treden overeenkomstig de modaliteiten bepaald in artikel negen van deze statuten.

De erfgenamen mogen in geen geval zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 12

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 13

De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van mei om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013. De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw BAUDEMPREZ An.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

E. BOEKJAAR  WINST  VERLIES

Artikel 14

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2012, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake gelden wettelijke bepalingen. Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar lopen van 1 oktober 2011 tot en met 31 december 2012.

Artikel 15

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de beherende vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Bij uitkering zal de winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng. Gebeurlijke verliezen worden door de beherende vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 16

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan beslissen om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uitkeren. De zaakvoerder(s) dienen zich bij de uitkering van een interim-dividend te schikken naar de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

F. ONTBINDING  GESCHILLEN

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen.

Artikel 18

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19

In aile gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto actief van de vennootschap gedeeld, in verhouding tot het hun ingebrachte aandeel. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

[-'-G'|DIVERSE BEPALINGEN--------'------------'------'--------------1

Artikel20

/ De oprichters verklaren dat, ter gelegenheid van de oprichting van de vonnooóschap, alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, door de vennootschap worden overgenomen. Artikel 21

F Voor al wa niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen : en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht

De zaakvoerder, mevrouw BAUDEMPREZ Ang~~~~~~~d~~~~po~~~~ ' vnnn van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ^Fiakaa| Advieskantoor F.A.KL^ met zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, met ondernemingsnummer O427 9D5.QQ8. vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden, omuU e noodzakelijkefonna|it~1enVnvenmUanb~ om even welke administratievediensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van Gewone Commanditaire Vennootschap "AdminQualitySupport".

Opgesteld te Boortmeerbeek op 17 augustus 2011 in 3 exemplaren waarbij elke comparant ver laart er één ontvangen te hebben. En na gedane voorlezing van huidige akte hebben comparanteri getekend.

~

Mevrouw 8AUDEKAPREZ An, F. Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik o vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het -Belgisch

11/03/2015
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F

7 41.2- _ . : t

~ ~ r~ <<r;" ,r

_

~íe ---

u fl~l

*1503

Ondernemingsnr : 0838.693.078

Benaming

(voluit) : AdminQualitySupport

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Geelsveldweg 2a

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat Mevrouw Baudemprez - Ontbindinglinvereffeningstelling vennootschap + aanstelling vereffenaar

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 mei 2014 blijkt dat de volgende beslissingen met unanimiteit werden genomen:

1) de vennoten hebben besloten met eenparigheid van sternen het mandaat van Mevrouw Baudemprez als zaakvoerder vanaf 01/06/2014 te beëindigen.

2) Ingevolge artikel 7 van de Statuten wordt de vennootschap ontbonden opdat de beëindiging van

het mandaat van Mevrouw Baudemprez rechtsgeldig is.

In overeenstemming met artikel 17 van de Statuten gebeurt dit men tenminste twee derde van de

aanwezige stemmen. De datum van ontbinding/invereffeningstelling valt samen met de beëindiging van

het mandaat van Mevrouw Baudemprez.

3) De Buitengewone Algemene Vergadering heeft besloten Mevrouw Baudemprez aan te stellen als vereffenaar in overeenstemming met artikel 18 van de Statuten.

An Baudemprez

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op :;e hst,te blz van Luik B ,:errroetde:7 . Kecto : Naam en hoedsnsgheid ,an de rry" ,trurrsrInterende notarr_, hta, ; per-^!c ;" ,; +

bevoegd de rechtspersoon !c" rt aarizieir v-an derden te :r.riecter +.c" clydrge,i

Verso : Naam en trantttrkeilmg.

11/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m 11111111k!J111

ui

RECl;TBAH'rzt~~,~d

KOOPHANDEL

A ~ 2;1:'.`i

'j/.

LEUVnYffie

Ondernemingsnr : 0838.693.078

Benaming

(voluit) : AdminQualitySupport

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Geelsveldweg 2a

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat Mevrouw Baudemprez vereffenaar - sluiting vereffening vennootschap

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 19 december 2014 blijkt dat de volgende beslissingen met unanimiteit werden genomen:

1) De vennoten hebben besloten met eenparigheid van sternen het mandaat van Mevrouw Baudemprez als vereffenaar vanaf 19/12/2014 te beëindigen.

2) op basis van de staat van activa en passiva per 1 december 2014 stelt de vergadering vast dat er geen passiva meer zijn in hoofde van de vennootschap en werd het resterende actief tegen boekwaarde overgedragen aan de vennoten.

Rekening houdend met het vorige punt stelt de vergadering vast dat alle activa werden gerealiseerd en passiva voldaan zodanig dat onmiddellijk kan worden overgegaan tot de afsluiting van de vereffening.

De Buitengewone Algemene Vergadering verklaart unamiem dat de vereffening afgesloten is. De vennootschap heeft aldus opgehouden te bestaan.

3) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van tien jaar op het volgende adres bewaard worden: Geelsveldweg 2a, 3190 Boortmeerbeek.

De Vergadering stelt vast dat er geen sommen noch waarden bij de Consignatie- en Depositokast geconsigneerd moeten worden.

An Baudemprez

Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

r)nn de laatste bit. van Luit, B rerntelden ° Recto : Naam en tioedantgeeld s2an de invtrun punterende rotars hrtzu van ,te bevoegd dP recht.perscon ten aanzien van dealen te veetergerv:out iagen

Verso : Naam en handtet.ening

Coordonnées
ADMINQUALITYSUPPORT

Adresse
GEELSVELDWEG 2A 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande