AEROMOTIVE TRADING & CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEROMOTIVE TRADING & CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.806.360

Publication

10/10/2014
ÿþhlod Word 11.1

nn\ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder 1111111111e111

aan het

Belgisch Staatsb lat

Ondernemingsnr : 0865.806.360 Benaming

(voluit) : Aeromotive Trading & Consulting

(verkort) AT & C

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhe-id

Zetel : 1860 Meise, Hasseltbergstraat 11, 1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-vereffening

Uit de notulen opgemaakt door Meester Bénédicte BOES, geassocieerd Notaris te Grimbergen, op negenentwintig september tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Bespreking van de stukken en verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van het bestuursorgaan waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, van de eraan aangehechte staat van activa en passiva, evenals van het verslag over deze staat van de BV CVBA MOORE STEPHENS AUDIT, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1020 Brussel, Ouro & Design Center, Esplanade 1 bus 96, aangeduid dcor de zaakvoerder.

Iedere aandeelhouder erkent tijdig een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de BV CVBA MOORE STEPHENS AUDIT, voormelde bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusie, hierna letterlijk weergegeven:

"CONCLUSI ES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwcordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, aangesteld op 11 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA AEROMOTIVE TRADING & CONSULTING, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Hasseltbergstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0865.806.360, gekend op de Rechtbank te Brussel, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA AEROMOTIVE TRADING & CONSULTING, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 15 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 103.437,50 en een nettoactief van ¬ 100.673,67.

De boekhoudkundige staat per 15 september 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd door het, bestuursorgaan op een bedrag van ¬ 9.447,37, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen véór de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoio}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ter g

rechtbank van koophandel Brussel

n

eergelegdlontvengen op

0 Kt 2014

rift-Je van de Nedeet~stallge

} Brussel, 22 september 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge ` Mobre Stephens Audit BV CVBA

vertegenwoordigd door

[HANDTEKENING]

Jan De Bom Van Driessche

bedrijfsrevisor'

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig procesverbaal. Een tweede exemplaar zal tevens in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

NOTARIËLE BEVESTIGING EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing: Ontbinding en vereffening van de vennootschap zonder aanstelling van een vereffenaar in overeenstemming met artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte.

Dit artikel laat toe dat zowel de ontbinding als de afsluiting van de vereffening in dezelfde akte plaatsvindt als aan volgende voorwaarden is voldaan:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-alle aandeelhouders zijn aanwezig of geldig vertegenwoordjgd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

-indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Hierop heeft het bestuursorgaan bevestigd dat alle schulden ten aanzien van derden die werden vermeld in de staat van activa en passiva maar ook die ontstaan zijn sinds het opmaken van voormelde staat tot op heden, zijn terugbetaald en/of werden geconsigneerd. De aandeelhouders erkennen hierover de nodige informatie en verantwoordingsstukken te hebben ontvangen.

Het bestuursorgaan verklaart tevens op de hoogte zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zal dragen.

Na deze verklaringen van het bestuursorgaan en rekening houdende met de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, beslist de voltallige vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing: Vaststelling van het einde van het mandaat van het bestuursorgaan en kwijting voor het gevoerd beleid.

De vergadering stelt de van rechtswege beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerder zijnde de heer VAN dEN STEEN Raphaël en dit gelet op de ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap en dankt hem voor de aan de vennootschap bewezen diensten.

Na goedkeuring van de rekeningen en van de verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden, besluit de vergadering kwijting te geven voor het door hem gevoerd beleid.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vierde beslissing : Goedkeuring van voorstel tot verdeling en terugname van het resterende actief door de aandeelhouders.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn dat het vermogen van de vennootschap van rechtswege zal overgaan naar de vermogens van de aandeelhouders na het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap.

De vergadering keurt daarom het voorstel goed van het voormalig bestuursorgaan betreffende de verdeling en terugname door de aandeelhouders van de resterende activa, met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De aandeelhouders verklaren dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen die zouden bestaan dan wel ontstaan na de sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden noch goederen of rechten waarop het bodemdecreet van toepassing is. STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing : Afsluiting van de vereffening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit, gelet op het voorgaande, om de vereffening onmiddellijk af te sluiten waardoor de tivenrlobtschap "AEROMOTIVE TRADING & CONSULTING" vanaf heden definitief ophoudt te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt vast dat er geen verdere maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven aangezien het nodige hiervoor reeds werd gedaan door het bestuursorgaan.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Raphaël VAN dEN STEEN teneinde de roerende voorheffing te betalen namens de vennootschap en het vereffeningssaldo uit ' te keren aan de aandeelhouders conform het goedgekeurde voorstel van verdeling en terugname. Deze persoon zal tevens de bevoegdheid hebben om de bankrekeningen van de vennootschap af te sluiten.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op het volgend adres: 1860 Meise, Hasseltbergstraat 11. STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zesde beslissing : Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BV CVBA MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY, kantoor houdend te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsioket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zevende beslissing : Volmacht voor neerlegging en bekendmaking.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal met de verslagen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en de publicatie te verrichten in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor.

Notaris Bénédicte BOES

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordLgen

Verso Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 05.07.2013 13276-0477-010
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0114-010
22/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.02.2011, NGL 17.03.2011 11060-0062-010
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 22.06.2009 09272-0271-010
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 24.06.2008 08266-0302-010
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 19.06.2007 07231-0127-010
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 29.06.2006 06351-5273-009

Coordonnées
AEROMOTIVE TRADING & CONSULTING

Adresse
HASSELTBERGSTRAAT 11 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande