AHROMANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AHROMANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.569.851

Publication

09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311617*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

06-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Terhulpensesteenweg 449

3090 Overijse

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633569851

Benaming (voluit) : AHRôMANI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Alexis Brusselmans, te Leuven, op 3 juli 2015, te registreren, dat de heer KREMER Jean Christophe Claire Christian, geboren te Asse op twee december negentienhonderdvijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw HAVERBEKE Anouck Marie Dominique Joëlla, wonende te 3090 Overijse, Leemveldstraat 44, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht

1. De vennootschap draagt de benaming "AHRôMANI"

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, Terhulpensesteenweg 449

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, onder meer de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van diergeneeskundige producten, hygiënische producten voor medisch gebruik; diëtische substanties, voedingssupplementen voor veterinair gebruik en produkten met betrekking tot bijenkasten, bijenkorven en in het algemeen alle materialen om het beroep van imker te kunnen uitoefenen;

- het uitvoeren van en deelnemen aan diergeneeskundig wetenschappelijk onderzoek;

- het geven van opleidingen met betrekking tot dierengeneeskunde en aanverwante materies; - alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; - dienstverlening, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden; Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interessen aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

4. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00-¬ en is vertegenwoordigd door 18.600

aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/18.600ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is aldus volstort ten belope van zijn totaliteit. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE65 3631 4891 0396 bij ING bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AHRÔMANI in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Als statutair zaakvoerder wordt benoemd en dit voor onbepaalde duur: De heer Jean Christophe

Kremer, voornoemd.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

6. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel toestemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. Indien een effect (aandelen en andere) aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 30 juni 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december 2016, op

de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Volmacht

De oprichter verleent aan de bvba CNE- Accountacy & Tax BV, te Overijse

Terhulpensesteenweg 447-449 RPR Brussel 0560.783.922, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren. Voor eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Notaris Alexis Brusselmans

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AHROMANI

Adresse
TERHULPENSESTEENWEG 449 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande