AIR CARGO LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIR CARGO LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.997.657

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 31.08.2012 12542-0137-026
27/06/2011
ÿþ Motl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

J1llI 11111 II1J lIJ1 Iff IIJ1 1J1 111111111 J1l

X11094965*

15 JUIN 2011

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AviationPlus

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUCARGO BUILDING 709 - ROOM 132/133, 1931 ZAVENTEM BRUCARGO Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge akte verleden voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op tien juni tweeduizend en elf, houdende oprichting van een vennootschap, blijkt dat

is verschenen :

De Besloten Vennootschap naar Nederlands Recht "BV AIR CARGO BROKERS HOLDING", met zetel te Nederland, 1118 LD Luchthaven Schiphol, Anchoragelaan 40.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris R.M. DUNSELMAN, te Haarlemmermeer (Nederland) op 15 mei 1987.

Hier vertegenwoordigd door haar directeur, de Heer VAN DUIJVENVOORDE Martijn, geboren te Leiden op 25 november 1977, wonende te Liesbos, 44, NL-2134 SB Hoofddorp (Nederland), paspoortnummer NV4H8HR07, handelend overeenkomstig de statuten.

Comparant verzoekt de ondergetekende notaris akte te verlenen dat hij vanaf heden een handelsvennootschap heeft opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd « AviationPlus » gevestigd te 1931 Zaventem Brucargo, Brucargo Building 709, Room 132/133, met een maatschappelijk kapitaal van honderd duizend euro (100.000,00 EUR), verdeeld in duizend (1000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd euro per aandeel, hetzij voor honderd duizend euro (100.000,00 EUR).

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van twintig duizend euro door storting in speciën en dat het bedrag van deze storting, is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

Het optreden als general sales agent voor luchtvaartmaatschappijen, zowel met betrekking tot vracht- als passagiersvervoer, het bemiddelen bij het tot stand komen van chartercontracten (air charter agreements); het behandelen casu quo doen behandelen van douaneformaliteiten, de vennootschap zal handelingen kunnen verrichten welke direct of indirect in verbaan staan met of bevorderlijk zijn voor het hiervoor omschreven doel, waaronder het deelnemen in, het oprichten van, het financieren van en het voeren van het bestuur over andere vennootschappen of ondernemingen, alsmede het verstrekken van garanties en/of andere zekerheden jegens derden. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 9. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

~ e3cn GS}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 10. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 13. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties' en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 14. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 15. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure warden genomen, hem meegedeeld worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 16. Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. in geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 21, Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2011.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2012.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- de Heer VAN DUIJVENVOORDE Martijn, geboren te Leiden op 25 november 1977, wonende te Liesbos,

44, NL-2134 SB Hoofddorp (Nederland), voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de enige vennoot op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds heden door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

BoFiDi Gent, te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

De zaakvoerder beslist dat volgende persoon, zijnde de Heer PICCIONI Fabio Angelo, NR 81033131391

geboren te Vilvoorde op 31.03.81, wonende te Vilvoorde, Groenstraat 182, hier aanwezig en die aanvaardt

wordt gevolmachtigd voor en in naam van de vennootschap te handelen en alle akten te verlijden en

ondertekenen, zonder tegenover derden enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan onderhavige

volmacht, ten einde de hieronder vermelde verrichtingen uit te voeren:

IN ONTVANGSTNAME EN FORMALITEITEN (1-2)

1)De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen,

evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder

aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle

waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten.

Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle

ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te

ondertekenen.

2)Alle verklaringen inzake douanen en accijnzen opmaken en ondertekenen, alle hiermede

betrekking hebbende formaliteiten vervullen en décharge voor verlenen.

VERTEGENWOORDIGING (3-6)

3) De vennootschap vertegenwoordigen in de organisaties en verenigingen waarvan zij deel uitmaakt.

4) De vennootschap vertegenwoordigen bij alle nationale en regionale instellingen,

uitgesloten deze waarbij de vennootschap, in toepassing van de wet, alleen kan

vertegenwoordigd worden door de zaakvoerder; verzoekschriften, bezwaarschriften en hoger beroep indienen tegen de beslissingen van deze instellingen; alle documenten ter zake ondertekenen, en, in het algemeen elke handeling te vervullen i.v.m. de bedoelde instellingen. 5)De vennootschap vertegenwoordigen vóór elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid.

6) De vennootschap vertegenwoordigen voor alle syndicale organisaties.

ALGEMEEN BEHEER (7-11)

7) De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

8)De producten van de vennootschap verkopen; de verkoopsvoorwaarden en tarieven ervan

onderhandelen.

9)Deelnemen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan

openbare of privé-organisaties. Alle formaliteiten en documenten ter zake vervullen en voorleggen.

10)Alle producten toeleveringen, materieel, motorvoertuigen, grondstoffen, diensten, en in

het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de vennootschap

aankopen ten bedrage van 30.000 Euro(hier inbegrepen de ondertekening van bestellingdocumenten en het

visum van de facturen).

11)Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

FINANCIELE VERRICHTINGEN (12-20)

12)Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle

overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

13)Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en

protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling

ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

14)Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven

op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

15)Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd, betalen in hoofdsom, interesten en

toebehoren.

16)Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen,

onderhandelen en endosseren.

17)Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren.

18)Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg,

alle borgtochten overeenkomen en lichten, tot beloop van een bedrag van 10.000 Euro

(tienduizend euro) per transactie.

19)Àlle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de

verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, dit alles tot beloop van een bedrag van 10.000 Euro (tienduizend euro) per transactie.

20)Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

BANKREKENINGEN EN KREDIETLIJNEN (21-22)

21)Alle bank- en postchequerekeningen openen en sluiten en er de benaming van wijzigen. 22)Alle kredietlijnen en overeenkomsten m.b.t. kredietfaciliteiten sluiten, openen en

wijzigen en, in het algemeen, alle contracten ter zake ondertekenen, evenwel zonder volmacht enige inpandgeving en enige andere waarborg op de activa van de vennootschap toe te staan. HUUR (23)

23)Alle huurcelen en verhuringen met een duurtijd van minder dan 3 jaar toestaan,

aanvaarden, wijzigen, hernieuwen en beëindigen, hetzij als verhuurder, hetzij als huurder, en in het algemeen alle maatregelen treffen inzake huur.

VERZEKERINGEN (24-25)

24)Alle verzekeringsovereenkomsten sluiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

25) Autoverzekeringspolissen sluiten en ondertekenen.

TEWERKSTELLING (26-29)

26) Directie

Alle Directieleden van de vennootschap ontslaan alsook alle andere voorwaarden met betrekking tot hun

ontslag. (uitgezonderd de benoeming en aanwerving)

27) Kader

Alle kaderleden van de vennootschap ontslaan alsook alle andere voorwaarden met betrekking tot hun

ontslag.(uitgezonderd benoeming en aanwerving)

28)Bedienden en arbeiders

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap ontslaan alsook aile andere voorwaarden met betrekking

tot hun ontslag.(uitgezonderd benoeming en aanwerving)

GESCHILLEN (30-31)

30)Alle advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de vennootschap in rechte

te doen vertegenwoordigen vôôr alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen,

minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen van bewaring vervullen.

31)De vennootschap vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faling evenals in alle

soortgelijke rechtsvorderingen; deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers;

de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover

de vennootschap in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun

gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle

voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

32 ) overeenkomsten afsluiten met betrekking tot cliënteel voor een maximum waarde van 30.000 euro

(dertigduizend euro),

33) certificaten op naam van de vennootschap inzake uitgevoerde werkzaamheden ondertekenen,

34) alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren voor een maximumbedrag van 500 euro ( vijfhonderd euro) per transactie,

35) alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren voor een maximumbedrag van 2.500 euro (tweeduizend vijfhonderd euro) per transactie.

36) opnemen van banktegoeden voor een maximumbedrag van 1.250 euro (duizend tweehonderdvijftig euro).

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de zaakvoerder, in toepassing van de wet en van de statuten, de handtekening van de zaakvoerder steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

De comparant erkent dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen : uitgifte van de akte  bankattest

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voer-betiouden

aah het

Belgisch Staatsblad

31/08/2015
ÿþ~ '.

~

~.

Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergekegdtontvontion op

20 AU. 2015

ter griffie van e Naderfandstajic n

rechtbank van ,Ç, tig andei E1-us :jl

1

11 +15129 31; IuhII

Ondernemingsnr : 0836997657

Benaming

(voluit) : AviationPlus

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1931 Zaventem Brucargo, Brucargo Building 709 Room 132/133 (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - Verplaatsing maatschappelijke zetel - wijziging van de statuten - Ontslag - Benoeming

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Eric THIBAUT de MAISIERES, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Gulden Vlieslaan 5512, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 12 augustus 2015, geregistreerd "Registratierelaas. Akte van notaris Ede THIBAUT de MAISIERES te Bruxelles van 12-08-2015, repertorium 2015/4110 Blad(en) : 3 Verzending(en) : 0. Geregistreerd op het registratiekantoor BRUSSEL Il -- M op veertien augustus tweeduizend vijftien (14-08-2015), Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 14608. Ontvangen registratierechten : vijftig euro (50,00 E). De Ontvanger", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AviationPlus", gevestigd te 1931 Zaventem Brucargo, Brucargo Building 709, Room 1321133 (ondernemingsnummer 0836.997.657 - Brussel), onder andere volgende beslissingen heeft genomen

1) Wijziging van de naam In "AIR CARGO LOGIST1CS" en wijziging van de tweede alinea van artikel 1 der statuten om hem te vervangen door volgende tekst: "Haar naam luidt "AIR CARGO LOGISTICS",

2) Overdracht van de zetel naar; 1930 Zaventem, Vilvoordelaan 172 en wijziging van de eerste alinea van artikel 2 der statuten om hem te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1930 Zaventem, Vilvoordelaan 172."

3) Ontslag van de Heer VAN DUIJVENVOORDE Martijn, als zaakvoerder van de vennootschap.

De Vergadering ontlast de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering beslist de Heer MAIR Helmut, geboren te Merano (Italië) op 1 april 1965, gedomicilieerd te'

6315 Oberâgeri (Zwitserland), Grubenstrasse 27 (paspoortnummer ZG 739) aan te stellen als zaakvoerder van

de vennootschap voor onbepaalde tijd.

Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

4) De vergadering beslist aan de zaakvoerder volmacht te verlenen om tot de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten over te gaan.

Werd tot bijzondere lasthebber aangewezen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten bij de bevoegde administraties te vervullen en alle documenten te ondertekenen aangaande onderhavige akte : CVBA BOFIDI Brussels te 1040 Brussel, Tervuerenlaan 32.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL =_

(get). E. THIBAUT de MAISIERES,

Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal met de volmacht;

- bijgewerkte tekst van de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 28.08.2015 15488-0434-023
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0447-027

Coordonnées
AIR CARGO LOGISTICS

Adresse
VILVOORDELAAN 172 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande