AKSI CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKSI CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.569.554

Publication

15/07/2015
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie de GEf

1111.111.1111011,1.11191111111111111

Vol belle aan Belg Staat!

0 ~ ~r:. ~tfi~i

~CatisRec~«,nj, van;~ n';oA1end:a ;

1

Griffie

t~ Lcus,'hn,

-..-.~.~_ .

Ondernemingsnr : etec, .5L1

Benaming (voluit) :AKSI CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3460 Bekkevoort, Veugelberg 22

(volledig adres)

Onderwerpten) akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op dertig juni tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie;

BLIJKT DAT:

De heer VAN RAEMDONCK Wim Cyriel Celine, geboren te Sint-Niklaas op één mei negentienhonderd negenenzestig, ongehuwd, wonende te B-3460 Bekkevoort, Veugelberg 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

BENAMING - ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "AKST CONSULTING", met zetel te B-3460 Bekkevoort, Veugelberg 22. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

 Consulting & Management

 Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid als ingenieur / technisch adviseur

 Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten

 Ontwikkeling van nieuwe producten / industrieel design

 Onderwijs en coaching

 Sportieve activiteiten

 Vastgoedactiviteiten

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap_geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. :e Voor- behouden aan 'Flet TeeTgiscFe Luik B - vervolg

wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste vrijdag van de maand mei, om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend zeventien.

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: de heer VAN RAEMDONCK Wim Cyriel Celine, voornoemd, comparante in dezer.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door een wettelijke of reglementaire bepaling.

Administratieve formaliteiten - Volmacht

De heer VAN RAEMDONCK Wim Cyriel Celine voornoemd en hier aanwezig, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "VAN CAUWENBERGHACCOUNTANCY & TAX BVBA", kantoor Tielt-Winge (B-3390), Bergstraat 4A, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden om





Staatsblad





t " "71 Voor-

bghouden aan"bet ire" rgisch

Luik B - vervolg

namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (inschrijving als handelsonderneming en, in voorkomend geval, aanvraag van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

staatsblad

-º%--

Coordonnées
AKSI CONSULTING

Adresse
VEUGELBERG 22 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande