AKURON

NV


Dénomination : AKURON
Forme juridique : NV
N° entreprise : 842.243.674

Publication

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 11.02.2014 14030-0464-011
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.02.2013, NGL 18.02.2013 13037-0334-011
11/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" izoosoi9

r ~,,.

6üY f]~Fr,~.~ (~J~

ntera-zreIc Ktsvphahdadi

te Leuven, de " 2 9 Df Co 2011

ceem,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p ó U _d L3 cçAL1

Benaming

(voluit) : Akuron

Rechtsvorm . naamloze vennootschap

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Dennenboslaan 5

Onderwerp akte NV: oprichting

Uit akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op vijftien december tweeduizend en elf, geregistreerd eenentwintig december daarna boek 1362 blad 91 vak 6, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "Akuron", met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Dennenboslaan 5, van onbepaalde duur door:

- de heer RONDOU André Guillaume, wonende te 3053 Haasrode, Elzenbroekstraat 6;

- de heer RONDOU Kurt, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Dennenboslaan 5;

waarvan het kapitaal EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst werd, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop is ingeschreven door :

- de heer RONDOU André, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFTIENDUIZEND

DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 15.375,00), waarvoor hem VIJFENTWINTIG (25) aandelen

worden toegekend, volledig volstort.

- de heer RONDOU Kurt, voornoemd, die een som gestort heeft van ZESENVEERTIGDUIZEND

HONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 46.125,00), waarvoor hem VIJFENZEVENTIG (75) aandelen worden

toegekend, volledig volstort.

- zonder toegestaan kapitaal;

- zonder commissaris;

- met een boekjaar dat begint op één oktober en wordt afgesloten op dertig september van het volgende

kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf;

- met de jaarvergadering op de eerste maandag van de maand februari om achttien uur; de eerste

jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien;

- met als bestuurders:

de heer RONDOU André, voornoemd,

de heer RONDOU Kurt, voornoemd,

mevrouw RONDOU Tania, geboren te Leuven op twee april negentienhonderd tweeënzeventig, wanend te

3052 Oud-Heverlee, Kartuizersstraat 47,

die als volgt extern bevoegd zijn: twee bestuurders gezamenlijk of een gedelegeerd bestuurder afzonderlijk.

Tot gedelegeerd bestuurder worden benoemd :

1. De heer Rondou André, voornoemd ;

2. De heer Rondou Kurt, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE63 7340 3331 9408 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op acht december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland en zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon als voor rekening van derden

- het verstrekken van diensten met betrekking op managementadvies, consultancy, bedrijfsorganisatie, beheer en coaching;

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

- het uitvoeren van expertises;

- het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens;

- het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tol waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste één/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar hel voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden t aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
AKURON

Adresse
DENNENBOSLAAN 5 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande