ALAAF

Divers


Dénomination : ALAAF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.019.154

Publication

30/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RechLbG:,k vE,n

te Leuven, da 1 Am 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

1111,111,1111

Hhl

Ondernemingsnr : 0447 019 154

Benaming

(voluit) : ALAAF

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Kortrijkstraat 154, 3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Proces-verbaal van de Raad van Bestuur d.d. 28 december 2011 alsmede een "Bijzondere Algemene

Vergadering' der aandeelhouders hieropvolgend.

Heden 28 december 2011 heeft een vergadering van de raad van bestuur plaats

De Raad van Bestuur, bestaande uit volgende leden :

- Luc Van Parijs;

- Anne Marie Joris.

De voorzitter van de raad van bestuur, de heer Luc Van Parijs opent de vergadering om 9u00, en verklaart

dat deze vergadering tot taak heeft, om een verslag uit te brengen aan de "Bijzondere vergadering der

aandeelhouders", inzake de "inkoop van eigen aandelen" alsmede de vergoeding hieromtrent.

De voorzitter stelt voor om deze "Bijzondere vergadering der aandeelhouders" ook te houden op vandaag

28 december 2011 om 17u00, en ondertussen de uitwerking te doen van voorgaande aangehaalde taken.

De vergadering stemt hiermede in, waarbij de werkvergadering aldus geopend is.

Door de Raad van Bestuur worden de volgende beslissingen genomen inzake de inkoop van eigen aandelen :

a) Tevens het feit dat door een inkoop, hierdoor, een overname door een derde bemoeilijkt wordt en om de minderheidsaandeelhouder reeds gedeeltelijk uit te kopen, opdat de opvolging door de erfgenamen van de meerderheidsaandeelhouder dan versterkt kan worden.

b) Nadat nv Alaaf te kennen gaf geen kapitaal inbreng te doen, zou het mogelijk zijn dat de nv Alaaf opteert de aandelen aan een andere partij te verkopen. Dit moeten we alleszins vermijden.

c) Er wordt voorgesteld om 150 aandelen in te kopen, zijnde 20 % van het totaal uitgegeven aandelen.

De waarde van een intrinsieke waarde per aandeel bedraagt 734,15 euro per stuk.

Dit is het eigen vermogen van 550.613,02 euro gedeeld door 750 aandelen.

Evenwel bedraagt het zuiver gestort kapitaal van de vennootschap 309.866,91 euro. De fractie fiscaal van

zuiver gestort kapitaal is aldus 413,16 euro per aandeel, terwijl het reserve deel 320,99 euro bedraagt.

d) De waarde van een aandeel bij inkoop wordt dan wegens onvoorzlchtigheidsredenen en uit opportuniteitsredenen ten gunste van de aandeelhouders, voorgesteld op 734 euro per aandeel. Eveneens bedragen de 150 aandelen, slechts 20 %, zodoende dat de vergoeding voor de aandeelhouder beperkt wordt als volgt : totaal 150 stuks x 734 euro = 110.100,00 euro.

e) De voorschriften van artikel 620 en volgende tot 632 van het wetboek van Vennootschappen, worden dan ook door de Raad van Bestuur gevolgd, inclusief de toekomstige vernietiging van deze 92 stuks ingekochte aandelen.

f) Voor de inkoop zal een "onbeschikbare reserve" aangelegd worden, die gelijk is aan de waarde waarvoor de eigen aandelen op het actief zullen worden ingeschreven.

Alle voorgaande punten en zienswijzen van de Raad van Bestuur, worden met unanimiteit van stemmen goedgekeurd, alsmede de Inkoop van 150 stuks aandelen ALAAF NV voor de totale som van 110.100,00 euro.

Hierop wordt de vergadering gesloten verklaard, om 19h00, waarvan tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld, voorgelezen, goedgekeurd en ondertekend door :

Luc Van Parijs

Gedeldgeerd-Bestueuder`

Anne Marie Jolis

Bestuurder

Op de laatste blztuae-L-ntt : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenk, .,ide notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 0 9 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0447.019.154

Benaming

(voluit) : ALAAF

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 154 te 3210 Lubbeek (Linden)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 25 maart 2014, geboekt tien bladen, geen verzendingen te Diest op 26 maart 2014 boek 531, blad 38, vak 3,= ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw. Inspecteur a.i. Fiskaal deskundige (get) Marcel Put, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap "ALAAF" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering bevestigt met éénparigheid van stemmen de zetelverplaatsing van de vennootschap naar 3210 Lubbeek (Linden), Kortrijkstraat 154, met ingang van 1 april 1999, ingevolge beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna onder nummer 176.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig om het kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000,-Bef) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01).

DERDE BESLISSING

De voorzitter legt het verslag voor van de bijzondere algemene vergadering van 26 december 2011 waarin beslist werd om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, zodat sinds die datum het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan deze beslissing. VIERDE BESLISSING

De voorzitter legt de volgende verslagen voor:

1)het verslag van de raad van bestuur de dato 28 december 2011 waarin werd voorgesteld aan de algemene vergadering om over te gaan tot inkoop van twintig procent (20%), zijnde honderd vijftig (150) eigen aandelen, voor een prijs per aandeel van zevenhonderd vierendertig euro (¬ 734,00), hetzij in totaal honderd en tienduizend honderd euro (¬ 110.100,00);

2)het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2011 waarin het voorstel van de raad van bestuur om twintig procent (20%) van de aandelen in te kopen tegen zevenhonderd vierendertig euro (¬ 734,00) per aandeel, of voor een totaal van honderd en tienduizend honderd euro (¬ 110.100,00), wordt goedgekeurd.

Alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om over te gaan tot de onmiddellijke vernietiging van honderd vijftig (150) ingekochte kapitaalaandelen, en de overeenkomstig artikel 623 van het Wetboek van vennootschappen aangelegde onbeschikbare reserve voor een bedrag van honderd en tienduizend honderd euro (¬ 110.100,00) dienovereenkomstig te verminderen.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, bedragen honderd zevenenzeventigduizend vijfenvijftig euro (¬ 177.055,00), zoals blijkt uit de jaarrekening goedgekeurd op 1 juni 2012.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van: artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, honderd zevenenzeventigduizend vijfenvijftig euro (¬ : 177.055,00) bedraagt.

ZEVENDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering neemt kennis van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd zevenenzeventigduizend euro (¬ 177.000,00), docr onttrekking aan de beschikbare reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ira Nicolaij, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren geen opmerkingen te formuleren.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden let-rlter-ilijk als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de NV ALAAF met zetel te 3210 Lubbeek (Linden), Kortrijkstraat 154, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 159.300,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 31 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WEB 92 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering en onder voorbehoud van de vernietiging van de 150 gehouden eigen aandelen:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 159.300,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bedraagt 252 nieuwe, volstorte aandelen van de NV ALAAF, toe te wijzen als volgt:

Daan de Heer VANPARIJS Luc, wonende te 3210 Lubbeek, Kortrijkstraat 154: 10 aandelen;

Daan Mevrouw JORIS Anne-Maria, wonende te 3210 Lubbeek, Kortrijkstraat 154: 242 aandelen.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 18 maart 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

commissaris,

NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor."

Het originele exemplaar van deze verslagen met de integrale tekst zal op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd zevenenzeventigduizend euro (¬ 177.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd negenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159.300,00), om het te brengen van driehonderd en negenduizend achthonderd zesenzestig euro één en negentig eurocent (¬ 309.866,91) op vierhonderd negenenzestigduizend honderd zesenzestig euro één en negentig eurocent (¬ 469,166,91) mits uitgifte van tweehonderd tweeënvijftig (252) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten beiden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het maatschappelijk kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

De tweehonderd tweeënvijftig (252) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan voormelde heer Luc Vanparijs en aan voormelde mevrouw Anne-Maria Joris, voornoemd, ais vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die zij lastens de vennootschap bezitten. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

TIENDE BESLISSING

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde heer Luc Vanparijs, en voormelde mevrouw Anne-Maria Joris, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren heer Luc Vanparijs, en voormelde mevrouw Anne-Maria Joris, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd zevenenzeventigduizend euro (¬ 177.000,00), zijnde een bedrag van honderd negenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159.300,00) in te brengen in verhouding tot hun aandelenbezit, wetende dal de resterende tien procent (10 %), als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de tweehonderd tweeënvijftig (252) nieuwe volledig voistorte aandelen toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit, en wel als volgt:

Aan voormelde aandeelhouder sub 1, de heer Luc Vanparijs, tien (10) nieuwe aandelen;

Aan voormelde aandeelhouder sub 2, mevrouw Anne-Maria Joris, tweehonderd tweeënveertig (242) nieuwe aandelen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ELFDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd negenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 159.300,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en volstort, en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderd negenenzestigduizend honderd zesenzestig euro één en negentig eurocent (¬ 469,166,91) vertegenwoordigd door achthonderd tweeënvijftig (852) aandelen op naam zonder nominale waarde.

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Govemance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "ALAAF".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Lubbeek (Linden), Kortrijkstraat 154.

DOEt.:

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

1.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

2.Consulting op gebied van beheer, management, uitvoer, invoer en marketing.

3.Publiciteitsondememing en administratiekantoor.

4.Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

5.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

6.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op kofte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, en die daden die door het KB van 5 augustus 1991, en alleen zijn voorbehouden aan de erkende bankinstellingen.

7.Het beheer van eigen roerend en onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en/of onroerende patrimonium te bevorderen.

8.De aanwerving, outplacement van personeel zonder beperking van de kwalificaties.

9.De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

10.Verkrijgen, uitbaten of afstaan van aile licenties, octrooien en intellectuele rechten.

11.Optreden als holding- en houdstermaatschappij door het onderschrijven van, intekenen op en verwerven van aandelen, winstbewijzen, obligaties en andere effecten en roerende waarden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks niet

, voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij

het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of

anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het

buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd

negenenzestigduizend honderd zesenzestig euro één en negentig eurocent (¬ 469.166,91) vertegenwoordigd

door achthonderd tweeënvijftig (852) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste werkdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de ver-gadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrij-wingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge-nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze een/-+tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de verde-re bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan

zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Geen uitkering mag gesohieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van

het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uitkeren met inachtneming van

de bepalingen bevat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de

aandeelhouders, die zich hierover dient uitte spreken door middel van een bijzondere stemming,

verdeling saldo na vereffening

Net liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van be-stuur, samengesteld uit minstens het aantal

bestuurders voorzien in het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de

vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 518 §3 van het Wetboek van vennootschappen mag de duur van

hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van dejaarverga-'de-ring.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezen-'lijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-'dering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegr'aal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de

vennoot-schap opdragen,

De raad van bestuur kan een derde gevolmachtigde aan-stellen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdre-'ven volmacht.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de ven-nootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij han-'delt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd cie algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vennoot-schap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee be-+stuurders die gezamenlijk

handelen, alsook door één bestuurder die alleen optreedt en de titel draagt van gedelegeerd-be-'stuurder.

Eventueel kan méér dan één gedelegeerd-bestuurder aangesteld worden.

"

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERTIENDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fiducie! Accountancy, te 3290 Diest, Leuvensesteenweg 10, enlof hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; het uittreksel, de expeditie, verslag van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : LE081793
13/07/2012 : LE081793
08/02/2012 : LE081793
02/08/2011 : LE081793
24/06/2010 : LE081793
11/06/2009 : LE081793
16/06/2008 : LE081793
18/06/2007 : LE081793
08/06/2007 : LE081793
06/06/2005 : LE081793
14/09/2004 : LE081793
26/06/2003 : LE081793
27/09/2002 : LE081793
15/08/2001 : LE081793
03/07/1999 : LE081793
20/06/1995 : LE81793

Coordonnées
ALAAF

Adresse
Zetel ; Kortrijkstraat 154, 3210 Lubbeek

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande