ALAIN DAHLEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAIN DAHLEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.507.056

Publication

30/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII flI I1 1Ifl 1I II'I II Iu

14 30012*

Ondernemingsnr : 0810.507.056 Benaming (voluit) :Alain Dahlem

(verkort)

dor

RcCill.b ~1;: r,~tl ,'" :r~C1 Íl~l~Clt~i te

Leuven, c,e .~ 1 1" '), 2,7,1.,:e

GE, ~rf~v~~

PdE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 22/A004

3360 Bierbeek

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING --TOEVOEGING HANDELSBENAMING  REGIME ARTIKEL 537 WIB  KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE(N)  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 16 december 2013, geregistreerd te Haacht, 3 bladen 1 verzending, op 24 december daarna, boek N80 blad 52 vak 13, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alain Dahlem" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: TOEVOEGING HANDELSBENAMIMNG.

De vergadering beslist om met ingang vanaf heden naast de maatschappelijke benaming van de vennootschap tevens als commerciële benaming van de vennootschap te gebruiken: "AD IT-SERVICES". Artikel 1. van de statuten zal in die zin worden aangevuld.

TWEEDE BESLISSING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING.

De vergadering beslist om haar voormelde beslissing de dato 7 juli 2010 om de zetel te verplaatsen naar het huidige adres te bevestigen in de statuten.

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, achttienduizend driehonderd zevenenveertig euro (18.347 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 18 juni 2012.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, achttienduizend driehonderd zevenenveertig euro (18.347 EUR) bedraagt.

VIJFDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 9 ó DECEMBER 2013.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 9 december 2013, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van achttienduizend tweehonderd tweeëntwintig komma tweehonderd drieëntwintig euro (18.222,223 EUR) en waarbij de enige vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om het hem uitgekeerde dividend -- weliswaar na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992. ZESDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

Na bevestiging door de enige vennoot dat hij het hem uitgekeerde dividend vrijwillig overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk wil inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zestienduizend vierhonderd euro (16.400 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op vijfendertigduizend euro (35.000 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de enige vennoot van het hem bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de dato 9 december 2013 uitgekeerde tussentijdse netto dividend.

ZEVENDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Nadat de enige vennoot, aanwezig zoals gezegd, verklaard heeft dat hij volledig op de hoogte is van de statuten van de vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat hij de i totaliteit der aandelen van de vennootschap bezit, verklaart hij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van zestienduizend vierhonderd euro (16.400 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van zestienduizend vierhonderd euro (16.400 EUR) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door een storting in geld, die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE64 0017 1197 7652 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij BNP Paribas Fortis Bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparant aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

ACHTSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van zestienduizend vierhonderd euro (16.400 EUR) ; daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd cp vijfendertigduizend euro (35.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*ln artikel 1. van de statuten wordt na de tweede zin de volgende tekst toegevoegd:

"Als commerciële benaming zal de vennootschap "AD I7-SERVICES" gebruiken."

*In artikel 2. van de statuten wordt de eerste zin vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 22A14."

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfendertigduizend euro (35.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 100.

Historiek van hef maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 18 maart 2009 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op 16 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot vijfendertigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde."

*Artikel 32. van de statuten wordt vervangen als volgt:

`Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden ais vereffenaars beschouwd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

modlil

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Zij beschikken over File machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. ' Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

TIENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

ELFDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROSS, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

de uitgifte van de notulen,

de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 28.08.2013 13472-0457-010
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 20.08.2012 12416-0187-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 31.08.2011 11475-0015-010
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 29.09.2015 15627-0208-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0127-009

Coordonnées
ALAIN DAHLEM

Adresse
HOOGSTRAAT 22A, BUS 4 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande