ALARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.022.824

Publication

08/05/2014
ÿþidod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

q ~t ~ ~-.~= h~ ~~ ~~

~ ~ ~,~

anus*

111

095591*

Griffie

MONITEU

29 -o4

BELGISCH S

T4 '1

Ondernemingsnr : 0457.022.824 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

L(1R0

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1780 Wemmel, Kaasmarkt, 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden door notaris Van Haverbeke Patrick te Jette op 24 maart 2014, geregistreerd op Jette Il op 27 maart 2014, boek 55 blad 14 vak 06, ontvanger 50 ¬ getekend W. Arnaut , blijkt dat de naamloze vennootschap ALARO met zetel te 1780 Wemmel, Kaasmarkt, 43, het volgende heeft besloten

1. Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, driehonderd zes en zeventig duizend', achthonderd tweeënzestig komma zestien euro (¬ 376.862,16),zoals blijkt uit de door de algemene vergadering op één april 2012 goedgekeurde jaarrekening afgesloten op 31 december 2011.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die blijken uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, te weten deze goedgekeurd op 8 april 2013, afgesloten op 31 december 2012, 424.803,77 euro,, (zijnde 224.322,79 beschikbare reserves en 200.480,98 als overgedragen resultaat), bedragen.

2. Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van

artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, 424.803,77 euro

bedraagt.

3. Uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend' voor eerw bedrag van driehonderd zes en zeventig duizend achthonderd tweeënzestig komma zestien euro (¬ , 376.862,16). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIS 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten befope van 10% van het tussentijdse dividend.

4. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verwezenlijking opschortende voorwaarde

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, de opschortende voorwaarde opgenomen in de verslagen waarvan hierna sprake, is verwezenlijkt zodat die verslagen hun volle uitwerking krijgen.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor M. De Bremme & Co, te 1700 Dilbeek, Weidestraat, 52, vertegenwoordigd door de heer Marc De Bremme bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstreKte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato maart 2014, opgesteld door de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" M. De Bremme & Co, te 1700 Dilbeek, Weidestraat, 52,

vertegenwoordigd door de heer Marc De Bremme luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

r ~h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Huidige inbreng in natura bedraagt 339.175,94 eur en is samengesteld uit netto dividenden, die hun oorsprong vinden in een verdeling van een deel van de belaste beschikbare reserves van de naamloze vennootschap ALARO NV. De kapitaalverhoging door inbreng van de netto dividenden gebeurt overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het niet uitgeven van aandelen ter vergoeding van deze inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

-de beschrijving van huidige inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Het niet wijzigen van het aandeelhouderschap verstevigt het niet vergoeden van huidige inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

weerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van derechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd negenendertig duizend honderd vijfenzeventig komma vierennegentig euro (¬ 339.175,94) om het van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000) te brengen op vierhonderd negenentachtig duizend honderd vijfenzeventig komma vierennegentig euro (¬ 489.175,94), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 WIB 1992 Ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

5. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders, 90% van deze schuldvordering ten belope van driehonderd negenendertig duizend honderd vijfenzeventig komma vierennegentig euro (¬ 339.175,94) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing werd ingehouden en werd doorgestort aan de bevoegde ontvanger van belastingen.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze volledig gestorte inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Bijzonderheden betreffende het regime van artikel 537 W.I.B. 1992

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

6. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd negenendertig duizend honderd vijfenzeventig komma vierennegentig euro (¬ 339.175,94) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd negenentachtig duizend honderd vijfenzeventig komma vierennegentig euro (¬ 489.175,94),vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van waarde.

7. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd negenentachtig duizend honderd vijfenzeventig komma vierennegentig euro (¬ 489.175,94)en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde"

8, Volmacht coördinatie

4

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het adres van de notaris, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

9. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder het indienen van de aangifte 273 A (roerende voorheffing dividenden) bij de fiscale administratie binnen de 15 dagen en de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake binnen dezelfde termijn aan de bevoegde ontvanger van belastingen.

samen neergelegd : de gecoordineerde statuten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2015 : BL601318
23/05/2013 : BL601318
30/07/2012 : BL601318
22/06/2012 : BL601318
25/08/2011 : BL601318
06/10/2010 : BL601318
20/07/2009 : BL601318
09/09/2008 : BL601318
25/07/2008 : BL601318
10/07/2007 : BL601318
31/07/2006 : BL601318
26/04/2006 : BL601318
01/07/2005 : BL601318
07/10/2004 : BL601318
17/02/2004 : BL601318
01/08/2003 : BL601318
19/07/2000 : BL601318
21/07/1999 : BL601318
01/08/2016 : BL601318
20/09/2017 : BL601318

Coordonnées
ALARO

Adresse
KAASMARKT 43 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande