ALCHEMY PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALCHEMY PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.187.742

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 14.08.2013 13426-0169-012
10/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

+12034956*

bel'

as

Be Stat

3 a JAN. Z

Griffie

{ 3. ,UP'I LI 2_.

Ondernemingsnr O Benaming

(voluit) : ALCHEMY PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Minnestraat, 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3B, op 26 januari 2012, dat door volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

11 De heer VANDEPITTE Frederik Jan, wonende te 1840 Londerzeel, Minnestraat 19.

2/ Mevrouw LAGAE Anouk Sophie, wonende te 1840 Londerzeel, Minnestraat 19.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel Luiden :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "ALCHEMY PARTNERS".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Minnestraat, 19...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake consultancy, detachering, netwerkbeheer, systeembeheer, helpdesk, ondersteuning, software ontwikkeling, technisch design, functioneel ontwerp, business consultancy, project management, teambuilding en coaching, ondermeer door organisatie events en incentives, financieel advies.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Onderneming in de productie van muziek en dj, video en fotografie,

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van haar doel te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geinterpreteerd.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verhuren doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere

wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of

soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor

derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten

toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die

zij het meest geschikt zal achten.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake

statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement

of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600¬ ), vertegenwoordigd door honderd

(100) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort ten

belope van één/derde. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door :

1/ de heer Frederik Vandepitte, vijfentwintig (25) aandelen

2/ Mevrouw Anouk Lagae, vijfenzeventig (75) aandelen

Samen : honderd (100) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van één/derde door een storting in geld verricht op rekeningnummer 363-09985610-82, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.2000 vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Anouk Lagae, voornoemd.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING -- AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door een zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de laatste dinsdag van de maand juni te veertien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo

~-_

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend dertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

3) Het mandaat van de statutair zaakvoerder is bezoldigd.

Haar benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde

rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan de heer Bart Van den Bossche, boekhouder, met kantoor te 9310 Aalst-Baardegem, Zwanenneststraat, 2, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de I esteeueNotarissen

veá_me aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

I-IOt~8W8g - 0á~demoe~lg voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53r7g aam en handtekening

e-mail: info@ notariscaudron.be

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15637-0381-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 31.08.2016 16554-0261-015

Coordonnées
ALCHEMY PARTNERS

Adresse
MINNESTRAAT 19 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande