ALFA CONSULTANTS, AFGEKORT : AC

Divers


Dénomination : ALFA CONSULTANTS, AFGEKORT : AC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.506.494

Publication

27/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

' '. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(fintMle

I_ 6 AUG

Gefle**

*

flh1IHi~i1iuiii313 1111111274 7*loi

*1

i

Ondernemingsnr : ^-..0 S 3 / 35/ y

Benaming

(voluit) : ALFA CONSULTANTS

(verkort) : AC

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap .

Zetel : L. DEVILLERSSTRAAT 13A, 1654 HUIZINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, acht augustus tweeduizend en dertien, zijn bijeen gekomen :

De heer Vander Weyden Lieven, geboren op 28/07/1963 en woonachtig te 1654 Huizingen 

L.Devillersstraat 13A;

Voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot, hierna 'de beherende vennoot' genoemd,

en

Mevrouw Vander Weyden Anne, geboren op 15/12/1964 en woonachtig te 1700 St Martens Bodegem

Bruekauterstraat 13; hier de `stille vennoot' genoemd

Is een gewone commanditaire vennoctschap gevormd onder de benaming 'ALFA CONSULTANTS' en

onder de volgende voorwaarden :

1. Benaming

De vennootschap neemt de benaming 'ALFA CONSULTANTS' aan, verkort AC

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding `gewone commanditaire vennootschap' of door de initialen 'Comm.V.' en door de aanduiding van het ondernemingsnummer.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1654 Huizingen r L. Devillersstraat 13A, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een eenvoudige beslissing vanwege de beherende vennoot en mits publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

3. De vennootschap heeft tot doel :

a) De consultancy of adviesverlening, bijstand en bemiddeling in alle sectoren van het beroeps-en bedrijfsleven, zowel aan vrije beroepen, privé-bedrijven, openbare of semi-openbare instellingen, openbare besturen, en dit op alle niveaus onder meer dat van het bestuur en leiding, het financiële beheer, de aankopen, het commerciële beheer, de organisatie, het onderzoek, het personeel, de opleiding, de trainingen, de seminaries, de planning, het toezicht, de communicatie, de informatisatie, de leveranciers, alle voorzieningen,

de publiciteit, de public-relations, de distributie van diensten en goederen. De vennootschap kan alle

voormelde verrichtingen stellen zo alleen als in samenwerking met derden, zowel in eigen naam als voor rekening van haar vennoten en zelfs voor rekening van derden, ondermeer in de hoedanigheid van commissionair, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

b) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of met om het even welke ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij mag leningen doen aan én waarborgen stellen voor derden.

c) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ock. Het waarnemen van functies van bestuurder, zaakvoerder en of vereffenaar in alle ondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bilagen bil het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Mjnues du Moniteur belge

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

verenigingen of vennootschapen. Overige ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen, niet eerder genoemd.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

f) Het organiseren van, of ter beschikking stellen van ruimten voor exposities en veilingen van het werk van kunstenaars in de schilder-, beeldhouw-, fotografische, muzische en andere takken van de kunst, alsook de promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Het alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken zullen in onderaanneming gegeven worden.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd, met ingang vanaf heden.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van 2.000 (twee duizend) euro en is volgestort. Het

is vertegenwoordigd door 200 aandelen die ieder een tiende van het kapitaal vertegenwoordigen. Het

maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld :

1 aandeel Vander Weyden Anne, Bruekauterstraat 13 te 1700 St Martens Bodegem

- 199 aandelen Vander Weyden Lieven, L.Devillersstraat 13A te 1654 Huizingen

6. Beheer

Het beheer wordt uitgeoefend door Mijnheer Lieven Vander Weyden voornoemd, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van de stille vennoten, Dit beheer wordt uitgeoefend met een onbezoldigd mandaat.

7. Rekeningen en verdeling van de winst

Elk jaar wordt op 31 december (voor de eerste maal op 31 december 2014) een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassing op de rekeningen van de vennootschappen.

De winst zal worden verdeeld onder de vennoten volgens hun respectievelijk aandelenbezit of kan worden gereserveerd in de vennootschap.

8. Overlijden

Onder voorbehoud van toepassing van de bepalingen beoogd in artikel 208 van de Vennootschappenwet geeft het overlijden van een van de vennoten geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap, doch tot vervanging van de overleden vennoot met eenstemmige goedkeuring vanwege alle vennoten. Hetzelfde geldt in geval van onbekwaamheid of verhindering om welke reden ook. De erfgenamen van de overledene kunnen niet de zegels laten aanbrengen noch overgaan tot een gerechtelijke boedelbeschrijving, noch op enige wijze de werking van de vennootschap in de weg staan. Zij hebben slechts rechtop het opvorderen van het gedeelte dat hun rechtsvoorganger blijkens de recentste balans in de vennootschap toekomt.

9. Overdracht van de aandelen

Geen enkele vennoot kan zijn rechten in deze vennootschap afstaan of overdragen, hetzij geheel of ten dele, zonder de toestemming van zijn medevennoten en mits het naleven van de bepalingen voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

10. Ontbinding en vereffening

Buiten de mogelijkheid van de rechtelijke ontbinding voltrokken overeenkomstig de Vennootschappenwet, kunnen de ontbinding en de vereffening van de vennootschap worden toegestaan op verzoek van een vennoot, indien de winst voor aftrek van belasting binnen de twee jaar volgens de jaarbalans opgesteld overeenkomstig artikel 7 hierboven, niet de som van 2.000 (twee duizend) euro bereikt.

11. Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of in overeenstemming met de principes tot uitdrukking gebracht in de Vennootschappenwet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Gedaan te Huizingen, L.Devillersstraat 13A dd 8 augustus 2013

VANDER WEYDEN Lieven Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van áeile> ;~, _ .;

L,

s III i 11,11111111

10 )

tr,r p;-1;)7('-?. (,

.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0537.506.494

Benaming

(voluit) ALFA CONSULTANTS

(verkort) " AC

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : L. DEVILLERSSTRAAT 13A, 1654 HUIZINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 2 april 2015 werden de volgende beslissingen genomen

Het maatschappelijk kapitaal is als volgt samengesteld : 1 aandeel op naam van Paul Thielemans, woonachtig Residentie Herselaar 14 bus 14 te 2830 Willebroek, stille vennoot. 199 aandelen op naam van Hilde Thielemans, woonachtig Vroonbaan 74 te 1880 Kapelle op-den Bos, beherend vennoot.

Verplaatsing maatschappelijke zetel van L.Devillersstraat 13A te 1654 Huizingen naar Vroonbaan 74 te 1880 Kapelle op-den Bos.

Ontslag van beherend vennoot Lieven Vander Weyden, woonachtig L. Devillersstraat 13A te 1654 Huizingen en benoeming van Hilde Thielemans, woonachtig Vroonbaan 74 te 1880 Kapelle op-den Bos. Haar mandaat is bezoldigd. Er wordt kwijting verleend aan Lieven Vander Weyden voor de uitoefening van zijn mandaat.

Omvorming van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap om conform te zijn volgens de richtlijnen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Aanpassing van de afsluitdatum van elk boekjaar om het te brengen naar 30 juni van elk jaar. Ais overgangsbepaling wordt huldig boekjaar verlengt tot 30 juni 2016, De algemene vergadering zal elk jaar plaats vinden op de 2e vrijdag van de maand december om 16u. De eerstvolgende algemene vergadering wordt gehouden op de 2e vrijdag van de maand december van het jaar 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2015
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vroonbaan 74 te 1880 Kapelle-op-den-Bos

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bij buitengewone algemene vergadering van 10 juni 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel te 1880, Kapelle op-den Bos, Vroonbaan 74, van de burgerlijke vennootschap o.v.v. een gewone commanditaire; vennootschap ALFA CONSULTANTS, werd beslist de statuten conform te maken aan de richtlijnen van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten. Deze wijziging houdt onder meer het volgende in ;

1.Uitbreiding van het doel ;

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals, omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld ih artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 18 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit

niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de, uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

" Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van

" aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor aile derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen _ deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte / yy~y

iLV.:ri1á; rr i viJ

HU

II ~

2 3 2lLeiâ

ter ontita v:; t c9

r^, ,'. . ..1,'. ", ~ ., -,~ ' 1~~{

Ondernemingsnr : 0537.506.494

Benaming

(voluit) : ALFA CONSULTANTS

(verkort) : AC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge " " vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist In het kader van een rechtspersoon,

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

2. Kapitaal

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

3.Hoedanigheid

Enkel belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

mogen wettelijk in het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Geen persoon of belangengroepering bezit rechtstreeks of onrechtstreeks een deel van het kapitaal en/of van de stemrechten die van aard is om de uitoefening van het beroep of de onafhankelijkheid van de belastingconsulenten die namens de vennootschap een opdracht uitvoeren, in het gedrang te brengen, alsmede de naleving door hen van de regels die inherent zijn aan hun statuut en hun deontologie.

De vennoten en/of houders van stemrechten die geen lid zijn van het Instituut, mogen zich niet bevinden in een toestand die wettelijk verboden is of onverenigbaar Is met het doel en de activiteiten van de vennootschap; zij mogen door hun inmenging in de uitvoering van de beroepswerkzaamheden de onafhankelijkheid van de belastingconsulenten, die namens de vennootschap een opdracht uitvoeren, niet in het gedrang te brengen.

4.Overdracht van aandelen

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering,

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag;

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

6.Bijeenkomsten  Beraadslaging en besluitvorming

Behalve indien de vennoot-'schap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiemavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend,

7.Gevolmachtigden

,Vopr-letfoucWn aan het Belgisch Staatsblad



Het bestuursorgaan kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van ° belastingconsulent. De personen aan wie een volmacht werd verleend en die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van belastingconsulent.

Deze beperking is niet van toepassing op de gevolmachtigde(n) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder punt 5 van deze statutenwijziging die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-'lijkheid van de betrokken zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht. 8.Bevoegdheden van het college

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig niet betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder punt 5 van deze statutenwijziging.

9, Vereffening

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

1 0 .Vennootschapsrecht - Deontologie

Aile statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het , Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet geschreven worden beschouwd.Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hilde Thielemans zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALFA CONSULTANTS, AFGEKORT : AC

Adresse
VROONBAAN 74 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande