ALGEMENE BOUWONDERNEMING DAVID WOUTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING DAVID WOUTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.627.205

Publication

04/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307341*

Neergelegd

02-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542627205

Benaming (voluit): Algemene bouwonderneming David Wouters (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Oplombeekstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 28 november 2013.

De heer David René Angèle Wouters, wonende te 1755 Gooik, Oplombeekstraat 18, (vertegenwoordigd door mevrouw Kristine Marie-Jeanne Marien, wonende te Gooik, Oplombeekstraat 18, overeenkomstig een onderhandse volmacht), heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt: Artikel 1. Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam Algemene bouwonderneming David Wouters.

Artikel 2. Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1755 Gooik, Oplombeekstraat, 18. (...)

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, alle activiteiten van de bouwnijverheid en in het bijzonder zonder dat deze opsomming beperkend is: de algemene bouw van residentiële gebouwen, het optrekken van ruwbouw van individuele huizen en van gebouwen, stukadoorswerk, het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, het plaatsen van behang, het schilderen van gebouwen, onder meer van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het schilderen van civieltechnische werken en van metalen constructies, dakwerkzaamheden, de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, waterdichtingswerken van muren, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, onderneming voor het uitvoeren van metsel- en voegwerken, chapewerken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke onroerende verrichtingen uitvoeren zelfs zonder verband met de hiervoor beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap heeft eveneens tot doel de controle van het bestuur of de deelneming aan het bestuur van elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme, in voorkomend geval door het uitoefenen van een mandaat onder meer als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of de directieraad. Zij kan ook het mandaat van vereffenaar uitoefenen in elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme.

De vennootschap kan zich in het belang van de vennootschap borg stellen voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Wanneer bepaalde handelingen zouden onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake de toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Inschrijving - Volstorting

De oprichter verklaart dat hij onmiddellijk inschrijft op de honderd (100) aandelen, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (EUR 186,00) per aandeel en dat hij deze aandelen heeft afbetaald tot beloop van honderd vierentwintig euro (EUR 124,00) per aandeel, door een overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België NV. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (EUR 12.400,00).

Artikel 7. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 8. Bevoegdheden van het bestuursorgaan

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Artikel 9. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere volmachten toekennen aan elke lasthebber.

Artikel 11. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de tweede maandag van de maand december, om 19 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan vindt de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De kopies en uittreksels van de processen-verbaal die moeten worden voorgelegd aan derden worden door een zaakvoerder of een door hem aangeduide lasthebber getekend.

Artikel 12. Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De toelating tot de vergadering is aan geen bijzondere voorwaarden onderworpen. Artikel 14. Voorwaarden voor het uitoefenen van het stemrecht

§1. Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door gebruik van alle communicatiemiddelen, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

§2. In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 15. Schriftelijke vragen aan zaakvoerders en commissarissen

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 6° dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 16. Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 17. Aanleggen van reserves  Verdeling van de winst

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de wettelijke reserve; deze afname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden minder dan tien procent bedraagt.

De aanwending van het saldo van de winst wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 18. Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichter neemt volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2015.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in de maand december 2015.

2. Benoeming van een zaakvoerder

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: David

WOUTERS, voornoemd.

Zijn mandaat wordt bezoldigd.

5. Volmacht

De heer Johan Geerts, wonende te 1670 Heikruis, Bosstraat 5, of elke andere door hem aangewezen

persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te

ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming

in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten

Luik B - Vervolg

bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties en hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nodige verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 23.12.2015 15701-0502-016

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING DAVID WOUTERS

Adresse
OPLOMBEEKSTRAAT 18 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande