ALL FREIGHT LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALL FREIGHT LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.536.134

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 19.06.2014 14196-0195-026
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 20.06.2013 13200-0467-024
29/05/2013
ÿþ Mod Me' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111ij1 II

efe17 e?

MEI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0446.536.134

Benaming

(voluit) : All Freight Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Building 829 F te 1931 Brucargo - Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden ten zetel dd. 01/03/2013, blijkt dat de raad van bestuur unaniem beslist om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01/03/2013 te verplaatsen naar:

Brussels Airport Office

Bedrijvenzone Machelen - Cargo 829F

1830 Machelen

Aldus opgesteld te Brucargo Zaventem op 01/03/2013.

DG & DM SERVICES NV,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigt door

de heer De Greef Gunter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2013
ÿþS I

le 14

V beh

aa Be Sta"

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

21-12-

:LGISCH STS

*13000645*

111

BELGE

~~ DE 2011

TSBLAD Griffie

Z012

mua

Ondernemingsnr :0446,536.134

Benaming (voluit) : ALL FREIGHT LOGISTICS

li

il (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

il

Zetel : Building 829 F

=i 1931 Zaventem (Brucargo)

it Onderwerp akte : BEKRACHTIGING - BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-!l

Maria-Horebeke) op 10 december 201.2, , !! Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze!; vennootschap "ALL FREIGHT LOGISTICS", met maatschappelijke zetel te 1931 Brucargo Zaventem, Building 829 F, ondememingsnummer 0446.536.134, rechtspersonenregister ii Brussel

!ï De volgende beslissingen heeft genomen: ,,

EERSTE BESLISSING i: li De algemene vergadering heeft kennis genomen van het proces-verbaal van de;! !! buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, opgesteld door notaris Brigitte!!

Vermeersch te Horebeke op 21 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch!;

Staatsblad van 6 januari 2012 onder nummer 12004240, Elke aandeelhouder bevestigt;! il voorafgaandelijk een kopie van gemeld proces-verbaal ontvangen te hebben.

Op deze buitengewone algemene vergadering werden volgende beslissingen genomen: li !! Eerste beslissing De vergadering beslist dat alle aandelen van de vennootschap voortaan op naam ot gedematerialiseerd zullen zijn.

Zij beslist thans alle aandelen aan toonder onmiddellijk om te zetten in aandelen op naam.;; Hiertoe worden alle aandelen aan toonder op heden en in bijzijn van ons notaris materieels; = vernietigd en worden zij op naam ingeschreven in het aandelenregister.

i Tweede beslissing

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge de omzetting ervan in!! !t euro, zoals dit vermeld staat in de akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te!! Wolvertem-Meise op 28 september 2001, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch!, i Staatsblad van 26 oktober 2001 onder nummer 20011026-332, verkeerdelijk vermeld staat !! als ¬ 168.567,59 (honderdachtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro;; negenenvijftig eurocent), terwijl dit moet zijn: ¬ 168.567, 60 (honderdachtenzestigduizend!; vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent).

Daartoe beslist de algemene vergadering deze vergissing recht te zetten en te bevestigen;! dat het maatschappelijk kapitaal wel degelijk ¬ 168.567,60 (honderdachtenzestigduizend;; vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent) bedraagt, welk bedrag tevens vermeld;; !!wordt in alle geschriften van de boekhouding.

!! Derde beslissing

il De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen,!, aan de vroegere beslissing van algemene vergadering betreffende de verplaatsing van de!!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

'

. s

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

meatschappel jke zetel en aan de actuele vennootschapswetgeving. De vergadering beslist, daartoe de statuten volledig te herschrïjven.

" Volgt analytisch uittreksel van de nieuwe statuten:

Artikel 1. Aard, rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de , benaming: "ALL FREIGHT LOGISTICS"

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1931 Brucargo-Zaventem, Building 829 F.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Alle verrichtingen van een onderneming voor luchtvervoer, van een onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, van een onderneming voor zee- en binnenscheepvaart, alsmede alle verrichtingen van een expediteursbedrïjf en van douane-agent, alsook de in-en uitvoer van diverse goederen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in ° alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

. Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Z~ kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de ; algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften ter zake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging. Indien het netto-actief van de:: vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel ter zake goedgekeurd wordt door één/vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt. honderdachtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro en zestig eurocent (¬ 168.567, 60). Het is verdeeld in 6.800 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 7. Aandelen

Alle aandelen van de vennootschap zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd.

} De eigenaars van aandelen kunnen op elk ogenblik en op hun kosten de omzetting vragen van hun aandelen, hetzij in aandelen op naam, hetzij in gedematerialiseerde aandelen. Op de vennootschapszetel wordt een register aan aandelen op naam bijgehouden, . waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerde aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt. De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden.

Het gedematerialiseerde aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden 1 Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ~ mod 11.1

Artikel 8. Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet kan de raad van bestuur ook worden samengesteld uit twee leden.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-bestuurder,

Artikel 8 bis. Bepaling geldend indien er slechts twee bestuurders zijn

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden :opgedragen aan twee bestuurders, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Artikel 12. Salaris-tantièmes

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen bezoldiging voorzien, evenmin voordelen in natura.

Nochtans kan hen, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de ; vennootschap.

Artikel 13. Intern bestuur  beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die , nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zodra en zolang de bestuurders een college vormen gelden voor hen de verplichtingen die ; voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht. Onverminderd , deze verplichtingen, kunnen bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Artikel 14. Externe vertegenwoordiigingsmacht

Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur° als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in alle akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, rechtsgeldig verbonden ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden afwel door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd en in alle akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, door beide bestuurders, gezamenlijk handelend, of door de gedelegeerd bestuurder, die individueel kan optreden in rechte en buiten rechte.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap naar Belgisch recht, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 8 in fine hiervoor.

Artikel 16.

a/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden ' binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité zijn alle

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bestuursbevoegdheden Met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden of op handelingen en

verrichtingen die aanleiding zouden kunnen geven tot de toepassing van artikel 524 van het

Wetboek van vennootschappen. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

s Indien een directiecomité werd aangesteld, kan elk lid ervan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

b/ Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur kan worden toevertrouwd aan één of meerdere personen (al dan niet' lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de' voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een college van personen belast met het dagelijks bestuur wordt aangesteld, dan wordt aan de leden er van alle macht verleend om gezamenlijk handelend met ten minste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur; afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

c/ Auditcomité - adviserende comités

Binnen de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting van een auditcomité' dat met name belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de' commissaris en een of meer adviserende comités, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en opdrachten omschrijft.

d/ Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

' Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap,

binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid ' van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16 bis. Tegenstrijdig belang

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermo- , gensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met de beslissing of een verrichting die behoort tot. de bevoegdheid van de raad van bestuur moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

Verder wordt gehandeld conform de wettelijke voorschriften terzake.

Artikel 17. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor de hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die tevens de bezoldiging vaststelt. Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering  bevoegdheid De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet' ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni, om 11 u. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

,

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



mod 11.1

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 20 Plaats van de vergadering  bevoegdheid

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden = op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te' besluiten inzake: de benoeming en het ontslag van de bestuurders en commissarissen, het instellen van vennootschapsvorderingen tegen bestuurders en de commissarissen, het ;

" verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 554 van het Wetboek van Vennootschappen, ' het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

` De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ontbinding van de vennootschap of wijziging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties met voorkeurrecht, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een

" vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 22. Oproeping  kennisgeving van deelneming

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden geen speciale voorwaarden opgelegd, noch aan de aandeelhouders, noch aan de bestuurders, om aan de vergadering deel te nemen.

Artikel 25. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

Artikel 25 bis. Stemming per brief

De aandeelhouders kunnen hun stem per brief uitbrengen mits zij gebruik maken van het: formulier, waarvan de vorm en de inhoud door de raad van bestuur is vastgelegd.

ln dat geval moet uit het formulier ondubbelzinnig blijken op welke wijze de stem wordt uitgebracht.

Er wordt slechts rekening gehouden met de schriftelijke uitgebrachte stemmen op voorwaarde dat zij op de zetel van de vennootschap zijn toegekomen, tenminste drie volle dagen voor de dag van de vergadering.

` Artikel 29. Boeklaar-- iaarrekeninq

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 30. Bestemming van het resultaat

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van

" vennootschappen, Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder :,worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend,

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het' kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste: als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Artikel 32. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Artikel 33. Benoeming vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

R

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

a ~ t

b

gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Artikel 34. Bevoegdheden van vereffenaars en wijze van vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten,

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld, Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten. Indien de bewijzen van deelgerechtigheid bestaan. in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun : inbreng.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale , waarde van hun inbreng.

Vierde beslissing

De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurders voor een periode van 6 jaar vanaf. heden:

de heer Freddy DE GREEF voornoemd

de heer Eric DE MEUTER voornoemd

de heer Gunter DE GREEF voornoemd

NV "DG & DM SERVICES" voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger om het ambt van bestuurder waar te nemen in NV All Freight Logistics: de heer Gunter DE GREEF voornoemd.

Voormelde bestuurders beslissen aan te stellen als gedelegeerd bestuurder: NV `DG & DM SERVICES" voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

P, ir 1 V

4

Voo '

itehoucien aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Vijfde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat. voorafgaat.

Zesde beslissing

De algemene vergadering machtigt dé instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat in gemeld proces-verbaal de dato 21 december 2011, de vermelding van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat elk van hen bezit, verkeerdelijk werd vermeld. De juiste vermelding van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat elk van hen bezat op datum van voormeld proces-verbaal en op de dag van vandaag nog bezit, is zoals hierboven vermeld onder "samenstelling van de vergadering". DERDE BESLISSING

Teneinde de bovenvermelde vergissing recht te zetten, beslist de algemene vergadering, de beslissingen die genomen werden bij voormeld proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgesteld door notaris Brigitte Vermeersch te Horebeke op 21 december 2011, met eenparigheid van stemmen goed te keuren en te bekrachtigen (met terugwerkende kracht vanaf datum van de akte)

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist als bijkomende bestuurder aan te stellen voor een periode van 6 , jaar, te rekenen vanaf 21 december 2011: mevrouw Ulrique DE GREEF, rijksregister nummer 78.04.29-302.09, wonende te 9550 Herzele, Arestraat 64,

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte + volmacht

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 28.06.2012 12228-0288-023
06/01/2012
ÿþ .rtod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<120042Q0*

111

.geoim

26DEC MI

Griffie

Voor behoud

aan ht

Betgisc Staatsb

Ondememingsnr : 0446.536.134

Benaming (voluit) : ALL FREIGHT LOGISTICS

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Building 829 F

1931 Brucargo-Zaventem

i; Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN - (HER)BENEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 21 !? december 2011

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "ALL FREIGHT LOGISTICS", met maatschappelijke zetel te 1931

Brucargo-Zaventem, Building 829 F, ondernemingsnummer 0446.536.134,i;

rechtspersonenregister Brussel

De volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist dat alle aandelen van de vennootschap voortaan op naam oe gedematerialiseerd zullen zijn.

Zij beslist thans alle aandelen aan toonder onmiddellijk om te zetten in aandelen op naam. Hiertoe worden alle aandelen aan toonder op heden en in bijzijn van ons notaris] materieel vernietigd en worden zij op naam ingeschreven in het aandelenregister. Tweede beslissing

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge de omzetting; ervan in euro, zoals dit vermeld staat in de akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Wolvertem-Meise op 28 september 2001, gepubliceerd in de bijlagen bij;. het Belgisch Staatsblad van 26 oktober 2001 onder nummer 20011026-332,;. verkeerdelijk vermeld staat als ¬ 168.567,59 (honderdachtenzestigduizend vijfhonderd:= zevenenzestig euro negenenvijftig eurocent), terwijl dit moet zijn: ¬ 168.567,60 (honderdachtenzestigduizend vijfhonderd zevenenestig euro zestig eurocent).

Daartoe beslist de algemene vergadering deze vergissing recht te zetten en te

bevestigen dat het maatschappelijk kapitaal wel degelijk ¬ 168.567,60~~

;- (honderdachtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig eurocent), bedraagt, welk bedrag tevens vermeld wordt in alle geschriften van de boekhouding. Derde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen , beslissingen, aan de vroegere beslissing van algemene vergadering betreffende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel en aan de actuele vennootschapswetgeving. De vergadering beslist daartoe de statuten volledig te herschrijven; deze luiden voortaan als volgt (volgt analytisch uittreksel van de nieuwe statuten):

Artikel 1. Aard, rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de. benaming. "ALL FREIGHT LOGISTICS".__..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1931 Brucargo-Zaventem, Building 829 F. "

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tof doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden: Alle verrichtingen van een onderneming voor luchtvervoer, van een onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, van een onderneming voor zee- en binnenscheepvaart, alsmede alle verrichtingen van een expediteursbedrijf en van douane- agent, alsook de in- en uitvoer van diverse goederen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of' andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften ter zake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging. Indien het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel ter zake goedgekeurd wordt door éénvierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtenzestigduizend vijfhonderd zevenenzestig euro en zestig eurocent (¬ 168.567, 60). Het is verdeeld in 6.800 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 7. Aandelen

Alle aandelen van de vennootschap zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of i gedematerialiseerd.

De eigenaars van aandelen kunnen op elk ogenblik en op hun kosten de omzetting vragen van hun aandelen, hetzij in aandelen op naam, hetzij in gedematerialiseerde aandelen.

Op de vennootschapszetel wordt een register aan aandelen op naam bijgehouden, waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerde aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden.

Het gedematerialiseerde aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Artikel 8. Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. In de'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

mod 11.1

gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet kan de raad van bestuur ook " worden samengesteld uit twee leden.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te

" vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-bestuurder. Artikel 8 bis. Bepaling geldend indien er slechts twee bestuurders zijn

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Artikel 12. Salaris-tantièmes

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen bezoldiging

voorzien, evenmin voordelen in natura. ."

Nochtans kan hen, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 13. Intern bestuur  beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zodra en zolang de bestuurders een college vormen gelden voor hen de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht. Onverminderd deze verplichtingen, kunnen bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van de taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

" Artikel 14. Externe vertegenwoordigingsmacht

Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt' door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in alle akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, rechtsgeldig verbonden ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden afwel door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd en in alle akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, door beide bestuurders, gezamenlijk handelend, of door de gedelegeerd bestuurder, die individueel kan optreden in rechte en buiten rechte.

:Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een Birec' tiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap naar Belgisch recht, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 8 in fine hiervoor.

Artikel 16.

a/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van' vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité zijn alle bestuursbevoegdheden met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden of op handelingen en verrichtingen die aanleiding zouden kunnen geven tot de toepassing van artikel 524 van het Wetboek van vennootschappen. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kan elk lid ervan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

b/ Dagelijks bestuur" Het dagelijks bestuur kan worden toevertrouwd aan één of meerdere personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een college van personen belast met het dagelijks bestuur wordt aangesteld, dan wordt aan de leden er van alle macht; verleend om gezamenlijk handelend met ten minste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze

worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks "

bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

c/ Auditcomité - adviserende comités

Binnen de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting van een auditcomité dat met name belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte y dossiers van de commissaris en een of meer adviserende comités, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en opdrachten omschrijft.

d/ Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16 bis. Tecienstriidia belang

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met de beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

Verder wordt gehandeld conform de wettelijke voorschriften terzake.

Artikel 17. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor de hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die tevens de bezoldiging vaststelt.

Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, dan heeft iedere vennoot individueel de : onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering  bevoegdheid De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni, om 11 u.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeen geroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Artikel 20 Plaats van de vergadering  bevoegdheid

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake: de benoeming en het ontslag van de bestuurders en commissarissen, het instellen van vennootschapsvorderingen tegen bestuurders en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 554 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in ; alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer

die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen. "

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in' de statuten en met name om te besluiten tot ontbinding van de vennootschap of wijziging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties met voorkeurrecht, fusie met een of meer; vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 22. Oproeping  kennisgeving van deelneming De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als voorgeschreven : :in het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden geen speciale voorwaarden opgelegd, noch aan de aandeelhouders, noch aan de bestuurders, om aan de vergadering deel te nemen.

Artikel 25. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samen; geroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

. Artikel 25 bis. Stemming per brief

De aandeelhouders kunnen hun stem per brief uitbrengen mits zij gebruik maken van het formulier, waarvan de vorm en de inhoud door de raad van bestuur is vastgelegd. ln dat geval moet uit het formulier ondubbelzinnig blijken op welke wijze de stem wordt uitgebracht.

Er wordt slechts rekening gehouden met de schriftelijke uitgebrachte stemmen op voorwaarde dat zij op de zetel van de vennootschap zijn toegekomen, tenminste drie volle dagen voor de dag van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Artikel 29. Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt - een geheel.

Artikel 30. Bestemming van het resultaat

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim- ; dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het' Wetboek van vennootschappen. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval

" het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Artikel 32. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Artikel 33. Benoeming vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Artikel 34. Bevoegdheden van vereffenaars en wijze van vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, " alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid

" van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende

" stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

:Indien de bewijzen van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

Vierde beslissing

De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurders voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

" de heer Freddy DE GREEF voornoemd

" de heer Eric DE MEUTER voornoemd

" de heer Gunter DE GREEF voornoemd

NV "DG & DM SERVICES" voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger om het ;

ambt van bestuurder waar te nemen in NV All Freight Logistics: de heer Gunter DE

GREEF voornoemd.

Voormelde bestuurders beslissen aan te stellen als gedelegeerd bestuurder: NV "DG &

DM SERVICES" voornoemd.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van

wat voorafgaat.

Zesde beslissing

De algemene vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot

het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte + volmacht

gecoördineerde tekst der statuten

c

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E *1119191 39'

" -.

8RUSSEl.

Griffie

~hnri

Ondernemingsnr : 0446.536.134

Benaming

(voluit) : ALL FREIGHT LOGISTICS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Building 829 F te 1931 Brucargo - Zaventem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 20/12/2010, blijkt dat met' eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 20/12/2010 het ontslag als bestuurder te, aanvaarden van mevrouw Sonia Vanhoegaerden. In haar vervanging werd voorzien om te benoemen tot' bestuurder voor een periode van zes jaar: NV DG & DM SERVICES, met ondernemingsnummer 0830.682.363,' vertegenwoordigd door de heer De Greef Gunter, die bij deze zijn mandaat aanvaardt.

Volgend op de bijzondere algemene vergadering, komt de voltallige raad van bestuur bijeen, ten zetel dd. 20/12/2010, en beslist om met ingang vanaf 20/12/2010 het ontslag als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden van de heer De Greef Freddy. In zijn vervanging werd voorzien om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar: NV DG & DM SERVICES, met ondernemingsnummer 0830.682.363, vertegenwoordigd door de heer De Greef Gunter, die bij deze zijn mandaat aanvaardt.

Aldus opgesteld te Brucargo - Zaventem op 20/12/2010.

DG & DM SERVICES NV,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

de heer De Greef Gunter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 14.07.2011 11301-0506-016
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 02.07.2010 10267-0504-016
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 18.06.2009 09256-0033-015
25/05/2009 : BL554547
08/09/2008 : BL554547
14/09/2007 : BL554547
16/06/2015
ÿþMod Word 11.1

SAir

Mai Mi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van í,lelegdiontvangen op



0 5 101s1 2015

ter grffie van de Nederlandstalige

reCi;ifrurtk vân ~Fiélt~:nuel Brussel

I 111111131j 3"





Ondernemingsnr : 0446.536.134

Benaming

(voluit) : ALL FREIGHT LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bedri)venzone Machelen-Cargo 829F te 1830 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De bijzondere algemene vergadering stelt het ontslag als bestuurder van de heer Freddy De Greef vast met

ingang vanaf 11/04/2015, ingevolge zijn overlijden dd. 11/04/2015.

Daaropvolgend beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om te herbenoemen als bestuurders

voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

- De heer De Meuter Eric;

- Mevrouw De Greef Ulrique;

- De heer Gunter De Greef;

- NV DG & DM SERVICES, met als vaste vertegenwoordiger Gunter De Greef.

Voormelde bestuurders beslissen om NV DG & DM SERVICES, vast vertegenwoordigd door Gunter De

Greef, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf heden.

Aldus opgesteld te Machelen op 11/0412015.

NV DG & DM SERVICES,

vast vertegenwoordigd door de heer Gunter De Greef,

bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2006 : BL554547
26/07/2005 : BL554547
12/04/2005 : BL554547
05/08/2004 : BL554547
27/10/2003 : BL554547
12/08/2003 : BL554547
30/09/2002 : BL554547
19/02/2002 : BL554547
26/10/2001 : BL554547
11/04/2001 : BL554547
04/04/2000 : BL554547
11/03/1999 : BL554547
12/08/1998 : BL554547
01/01/1997 : BL554547
06/09/1995 : BL554547
26/02/1992 : BL554547

Coordonnées
ALL FREIGHT LOGISTICS

Adresse
BEDRIJVENZONE MACHELEN, CARGO 829F 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande