ALL PROJECTS HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL PROJECTS HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.725.150

Publication

14/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311881*

Neergelegd

10-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kerkstraat 38

1755 Gooik

Ondernemingsnummer :

0633725150

Benaming (voluit) : ALL PROJECTS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uit een akte verleden voor Meester Katrin ROGGEMAN, geassocieerde notaris te Brussel, op 07

juli 2015, blijkt het dat:

.../...

De heer RENARD Manu Frans, geboren te Genk, op 23 augustus 1966, wonende te 1570

Galmaarden, Haagstraat 21 (NN 66.08.23-017.56);

Hierna "de comparant" genoemd.

.../...

OPRICHTING.

A. Rechtsvorm  naam  zetel.

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een be-sloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid met de naam ALL PRO-JECTS HOLDING.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1755 Gooik, Kerkstraat 38.

B. Kapitaal  aandelen  volstorting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen euro (3.000.000 EUR). Het is volledig geplaatst

en volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door twintigduizend honderd zestig (20.160) aandelen, waarop als volgt in

natura worden ingeschreven, tegen de prijs van drie miljoen euro (3.000.000 EUR).

C. Verslagen over de inbreng in natura

Verslag van de oprichter - Inbreng in natura.

De oprichter heeft een verslag over het de voorgestelde inbreng opge-steld, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, waarin ze uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap zetten en eventueel ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusie van de het verslag van de revisor.

Verslag van de bedrijfsrevisor - Inbreng in natura.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  W. Van den Keybus  E. Van der Jeught , vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsre-visor, heeft een verslag over de voorgestelde inbreng opgesteld, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag van 1 juli 2015 bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusie :

 De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA All projects Holding met zetel te Kerkstraat 38, 1755 Gooik, voor een totale inbrengwaarde van 3.000.000,00 EUR, bestaat uit een aandelenpakket van 312 aandelen, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap All Projects & Developments NV, met zetel te 1755 Gooik, Kerkstraat 38, en ondernemingsnummer 0860.398.512.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 20.160 aandelen van de BVBA All Projects Holding zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenor-men van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursor-gaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden me-thoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lei-den tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractie-waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend

Een exemplaar van deze verslagen zal hier aangehecht blijven.

D. Inbreng in natura  Volstorting  Vergoeding.

De heer Manu RENARD, voornoemd, verklaart inbreng te doen in de heden opgerichte vennootschap van 312 aandelen, zijnde 49,92% van de totaliteit, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap ALL PROJECTS & DE-VELOPMENTS; met zetel te 1755 Gooik, Kerkstraat 35, ondernemingsnummer 0860.398.512 .

Als vergoeding voor deze inbreng, worden twintigduizend honderd zestig (20.160) aandelen, volledig volgestort, toebedeeld aan de heer Manu RENARD, voornoemd.

.../...

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ze draagt de naam : " ALL PROJECTS HOLDING".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1755 Gooik, Kerkstraat 38, gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijla-gen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor ei-gen rekening als voor rekening van derden:

- De aanneming en de uitvoering van alle werken van administratieve en commerciële aard in de ruimste zin van het woord, inzonderheid maar niet uitsluitend: het verstrekken van diensten aan bedrijven, aan verenigingen en organisaties van alle aard en aan particuliere personen. Deze dienstverlening omvat onder meer advies en bij-standverlening inzake algemeen beheer en beleid, met betrekking tot de verkoop, aankoop, de productie, de administratie, de bedrijfs-organisatie, het personeel, de informatie, het uitvoeren van om het even welk advies, controle- en bestuursopdrachten voor verenigin-gen, maatschappen en organisaties.

- De uitvoering en financiering van wetenschappelijke als commerciële studies, die het haar mogelijk maken technieken en producten, in verband met de activiteiten van haar cliënten te verbeteren of er nieuwe te vinden. In verband met deze technieken en producten is het de vennootschap ook toegestaan de marktmogelijkheden te on-derzoeken.

- Optreden als tussenpersoon in de handel voor goederen (zowel on-roerende als roerende) en diensten in de ruimste zin. Zo zal de ven-nootschap gespecialiseerd zijn in de prospectie naar onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- Studie- en raadgever bureel inzake alle studies met betrekking tot projectontwikkeling en verkavelingen, en alle werken in de bouw in de ruimste zin van het woord;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle studiën en operaties met be-trekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aan-passing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks rekening hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen; - Het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuis-richtingen en decoratie van alle mogelijk private en openbare ge-bouwen en constructies in alle materialen, de koop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepa-pieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staats-fondsen en van alle roerende goederen en rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Onder eender welke vorm belangen en participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten ondernemin-gen en vennootschappen; deze belangen den participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen waarin zij partici-peert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen; de vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren; alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garantie, alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties;

- De uitvoering van alle opdrachten die haar vennoot of vennoten worden toegekend omwille van hun ervaring, kennis en bevoegdhe-den inzake technisch management, operationeel management en consultancy ten diensten van, en voor rekening van ondernemingen, particulieren, instellingen, zowel nationale als internationale, over-heidsdiensten, zowel nationale als supranationale, daarin begrepen bureau voor nijverheidstudie en raadgevend en organisatiebureau

De vennootschap heeft eveneens zowel in België als in het buitenland tot doel:

- het kopen, verkopen, beheren, huren in de ruimste zin van het woord (inbegrepen voor vakanties), in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, het outilleren en de uitrusting ervan. ;

- het verwerven, bezitten, of toestaan van zakelijk rechten op onroe-rende goederen onder meer deze erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik;

- Onderneming gespecialiseerd in algemene bouwwerkzaamheden, ruwbouw, aanleg en onderhoud van diverse terreinen, voegwerken, restauratiewerken, arduin- en marmerwerken, centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk en elektronische installaties, vloerbe-dekkingen en muurbekleding, stukadoorswerken, dakdekken en iso-latie tegen vochtigheid, timmer- en schrijnwerk en metalen schijn-werk;

- Onderneming in het geven van allerhande opleidingen en cursussen in de meest ruim zin van het woord, het organiseren van seminaries, cursussen voor bedrijven, organisaties in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschot-ten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrek-ken, zo zij daar belang bij heeft.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarne-men, in voorkomend geval mits aanstelling daartoe van een vaste vertegenwoor-diger, natuurlijk persoon

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 3.000.000 EUR. Het is vertegenwoordigd door twintigduizend honderd zestig (20.160) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6.- Aandelen

De vennootschap erkent slechts een eigenaar per aandeel voor wat be-treft de uitoefening van hun rechten.

Aandelen waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

Artikel 7 - Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Is het eigendom van de aandelen gesplist tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker, komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw vergreken aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoe-fenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt komen hem toe in volle eigendom.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 8.- Overdracht en overgang van aandelen.

Algemene bepalingen

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

Voorkooprecht

a. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen en daarvoor de instemming behoeft zoals voorzien in de tweede alinea van de  algemene bepa-lingen hiervoor vermeld, moet van zijn voornemen tot overdracht aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats of de naam, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

b. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

c. Wanneer de voorgestelde overdracht overeenkomstig de voorschriften van lid a hierboven geweigerd wordt, beschikken de overige vennoten gedurende een termijn van zestig (60) kalenderdagen vanaf het verzenden van de aangetekende brief waarvan sprake in lid a, over een voorkooprecht op de gebo-den aandelen naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal, en tegen de voorwaarden vermeld in het bod vanwege de overdragende vennoot. De rechten van de vennoot die geheel of gedeeltelijk verzaakt aan zijn voorkooprecht komen verhoudingsgewijze ten goede van de overige vennoten.

d. De in Iid a bedoelde aandelen waarop geen voorkooprecht werd uit-geoefend, mogen met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, worden overgedragen aan door de zaakvoerders aangeduide derden, dit binnen de twintig (20) kalenderdagen na het verstrijken van de voormelde periode van zestig (60) kalenderdagen.

De aandelen die binnen de gestelde termijn van twintig (20) kalenderdagen niet kunnen worden overgedragen aan door de zaakvoerders aangeduide derden, mogen worden overgedragen aan de in lid a bedoelde overnemer, dit overeenkomstig de voorwaarden vermeld in het aangetekend schrijven en binnen een termijn van tien (10) dagen na het verstrijken van de voormelde termijn van twintig (20) kalenderdagen.

e. In afwijking op artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek, worden de overdrachten bedoeld in lid b. en d. pas voltrokken wanneer alle over te dragen 'aandelen overeenkomstig de bovenstaande procedure zijn geplaatst of, bij on-volledige plaatsing, wanneer de in lid a. bedoelde overdragende vennoot zich akkoord heeft verklaard met de overdracht van een gedeelte van de in lid a. bedoelde aandelen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 9.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien meerdere zaakvoerders benoemd worden, vormen zij een college die de besluiten met eenvoudige meerderheid aannemen.

Wanneer een college van zaakvoerders bestaat, kan elke zaakvoerder volmacht geven aan een andere zaakvoerder door een brief, telecopie, e-mail of ander schriftelijk middel, om hem te vertegenwoordigen op een vergadering van het college van zaakvoerders. Een zaakvoerder kan één of meer zaakvoerders vertegenwoordigen.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen. Artikel 10.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaar-rekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn her-kiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de be-noeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennoot-schap aan de wettelijke criteria beantwoordt. Artikel 12.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de be-voegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de laatste maandag van de maand september om achttien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Artikel 13 - Oproepingen

De algemene vergadering komt bij één na oproeping door de zaakvoerder of, indien er een bestaat, het college van zaakvoerders, of door de commissaris.

De oproepingen moeten de plaats, datum, uur en agenda van de alge-mene vergadering vermelden en dienen te gebeuren in de vorm en binnen de termijnen opgelegd door artikelen 268, §1 en 269 van het Wetboek van, ven-nootschappen.

Ieder jaar dient een gewone algemene vergadering te worden gehouden met een agenda die tenminste volgende punten moet bevatten: (i) bespreking van het jaarverslag en, in voorkomend geval, van het verslag van de commissaris(sen), (ii) bespreking en goedkeuring van de jaarrekening en verdeling van de winst, (iii) de kwijting toe te kennen aan de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval aan de commissaris(sen), en, indien nodig, (iv) de benoeming van de zaakvoerder(s) en/of de commissaris(sen).

De regelmatigheid van de oproeping mag niet worden betwist wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en de zaakvoerder is geen vennoot, dan moet de zaakvoeder de vennoot per aangetekend schrijven oproepen minsten vijftien dagen voor de algemene vergadering. De oproeping moet de agenda van de algemene vergadering bevatten. Deze formaliteit is niet vereist wanneer de vennoot de algemene vergadering oproept of aanvaardt hieraan deel te nemen.

Artikel 14  Toelatingsvoorwaarden

Om toegelaten te worden op de algemene vergadering, en voor zover de zaakvoerder, of het college van zaakvoerders als dit bestaat, het vereist, in de oproepingen, dient elke vennoot aan de zaakvoerder of het college van zaakvoe-ders zijn intentie om deel te nemen aan de algemene vergadering mee te delen minstens vier (4) werkdagen voorafgaand aan deze.

De houders van obligaties kunnen deelnemen aan de algemene verga-deringen met adviserende stem, op voorwaarde de zaakvoerder(s) of, indien dit bestaat, het college van zaakvoerders ervan op de hoogte te stellen, minstens vier (4) werkdagen voorafgaand aan deze algemene vergadering. Artikel 15  Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan volmacht geven per brief, telegram, telecopie, fax of om het even welk ander schriftelijk middel om hem te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering. De volmachtdrager hoeft geen vennoot te zijn.

De zaakvoerder, of het college van zaakvoerders als dit bestaat, kan de vorm van de volmachten vastleggen in de oproepingen en eisen dat deze worden neergelegd minstens vier werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats aangeduid in de oproepingen

Artikel 16.- Stemrecht

Elke aandeel geeft recht op een stem.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon aangeduid door alle medeëige-naars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aan-deel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meeste gered partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar)pandgever

uitgeofend.

Artikel 17 - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het be-stuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 18.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aan-leggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij af-zonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissa-ris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 19.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de alge-mene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van

vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van

een vennoot.

Artikel 20.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of con-signatie van de daartoe nodige

gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun

afbetaald bedrag en het over-schot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van

het aantal aandelen die zij bezitten.

Artikel 21.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke

beschikkingen.

SLOT BESCHIKKINGEN

A. Benoeming van de eerste zaakvoerders.

Wordt in hoedanigheid van zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RE-MATO, met zetel te 1570

Tollembeek, Haagstraat 21, onderne-mingsnummer 0463.572.502, vertegenwoordigd in deze functie

door de heer Manu RENARD, voornoemd, als vaste vertegen-woordiger.

Zijn opdracht zal bezoldigd worden uitgeoefend.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria be-doeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtsper-soonlijkheid door de

vennootschap aanvangen en eindigen op dertig juni tweeduizend en zestien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in twee-duizend en zestien.

D. Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan bij haar inschrijving bij het Kruispuntbank van

Ondernemingen.

.../...

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en verslagen

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.12.2016, NGL 14.12.2016 16699-0518-011

Coordonnées
ALL PROJECTS HOLDING

Adresse
KERKSTRAAT 38 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande