ALPAGUN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALPAGUN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.241.588

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0171-011
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0170-011
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 16.07.2012 12305-0119-011
04/01/2011
ÿþ" iiooiae~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

131tMelr

2 7 C. 2010

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): ALPAGUN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Keistraat 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Mij, Filip de Sagher, notaris te Steenokkerzeel, op 15 december 2010, j geregistreerd op 21 december 2010 te Zaventem, zes blad nul verzending boek 5/107  blad 31 vak 2. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger A.I. (getekend) Anja Luckx  Wnd Inspecteur A.I. blijkt :

De heer VAN OPSTAL Alain Victor Anna, geboren te Vilvoorde, op 8 oktober 1966, NN 661008 38951, zaakvoerder, echtgenoot van mevrouw Van Cauwenbergh Brenda, gedomicilieerd te 19101 Kampenhout, Langestraat 25a.

De heer VAN OPSTAL Pascal Victor Clara, geboren te Vilvoorde op 2 oktober 1967, NN 671002! 355-92, zaakvoerder, echtgescheiden, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Acacialaan 20.

De heer VAN OPSTAL Gunter Rene Mathilde, geboren te Vilvoorde, op 14 november 1972, NN 72.11.14 409-81, zaakvoerder, ongehuwd, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Populierenlaan, 14, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebben opgericht onder de benaming Ï "ALPAGUN", met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel, Keistraat 10. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, i onder de naam "ALPAGUN".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA."

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Keistraat, 10.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België, alsook in Brussel. Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van de zaakvoerder. De zaakvoerder mag in België of in het buitenland, administratieve zetels, uitbatingzetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten. Doel De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:  het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals del aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en j verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende!

goederen of onroerende zakelijke rechten; j

1 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

Op de laatste biz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van-de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

* 53;.z. uvi. S 88

Voor- , behouden aan het Belgisch Luik B - vervolg

I n verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

I richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of I ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de 1 vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun I beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig 3 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van I verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

3 De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of ! onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele tel `vergemakkelijken.

' Duur

I De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

1 Kapitaal,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort.

Bestuur

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van I de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling afzonderlijk beschouwd, de twintigduizend Euro (20.000,00 EUR) niet overtreft. Zo voormeld bedrag overschreden wordt, dienen alle zaakvoerders gezamenlijk op te treden of dient het voorafgaandelijk akkoord van de algemenen 1 vergadering bekomen te worden.

I Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Bijzondere volmachten

I De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

I Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de l algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

~ De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden Iaan de notulen van de vergadering.



Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge









~







Luik B - vervolg

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

8_egin van activiteit

I Dat de vennootschap zal beginnen te werken op de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Jaarvergadering

l leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste maandag van de maand juni om zeventien

j uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

j eerstvolgende werkdag.

Plaats

i De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats

I in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Boekjaar - Jaarrekening

I Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur een inventaris op, alsmede een jaarrekening

I overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

I Het bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin het rekenschap geeft van zijn beleid.

Het verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in artikel 96 van het j

Wetboek van vennootschappen. 1

Bestemming van de Winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één twintigste (vijf procent) voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de 1 zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd 1 binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste Î in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. I Afsluiting van het eerste boekiaar

i Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

1 De eerste jaarvergadering

I De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en twaalf.

I Bestuursorgaan  Controle

Worden tot zaakvoerder (niet statutair zaakvoerder) benoemd, zonder beperking van duur:

{ De heer VAN OPSTAL Alain Victor Anna, NN 661008 389-51, gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Langestraat 25a.

De heer VAN OPSTAL Pascal Victor Clara, NN 671002 355-92, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Acacialaan 20.

I De heer VAN OPSTAL Gunter Rene Mathilde, NN 72.11.14 409-81, gedomicilieerd te 1820 Steenokkerzeel, Populierenlaan, 14.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door een wettelijke of reglementaire bepaling.

Zij treden gezamenlijk op voor bedragen die twintigduizend Euro (20.000,00 EUR) overtreffen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge























De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap voor het





. . ~"

....--" .

Voor-

behcidén aan het Belgisch

Staatsblad

i

 _________J

Luik B - vervolg

l eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria opgesomd in artikel 141 juncto artikel 15 van het Wetboek l

Ivan vennootschappen.

IZij beslissen geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEN UITTREKSEL

Notaris Filip de Sagher te Steenokkerzeel

Tegelijkertijd neergelegd :

Uitgifte van oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0385-011

Coordonnées
ALPAGUN

Adresse
KEISTRAAT 10 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande