ALPHA STEEL

Société anonyme


Dénomination : ALPHA STEEL
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 465.312.265

Publication

16/04/2014
ÿþ Md Word 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111i filall§111

Ondernemingsnr : 0465312265

Benaming

(voluit): ALPHA STEEL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: TE 1930 ZAVENTEM KLEINE DAALSTRAAT, 28 BUS 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Damien COLLON-WINDEL1NCKX, te Etterbeek, op acht zesentwintig maart twee duizend veertien, neergelegd voor registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgelijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap "ALPHA STEEL", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft

1/ Met eenparigheid van de stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van acht honderd vierenzeventig duizend twee honderd eenendertig euro tweeëntwintig cent (874.231,22 E), bepaald overeenkomstig artikel 537 WIB, waarop tien ten honderd (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zevenentachtig duizend vier honderd drieëntwintig euro twaalf cent (87,423,12E) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en overgedragen resultaat evenwel onder verbintenis voor de betrokken aandeelhouders om het netto-bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, dit alles eveneens overeenkomstig artikel 537 WB.

Het netto-dividend, zijnde zeven honderd zesentachtig duizend acht honderd en acht euro tien cent (786.808,10E), werd overgeschreven op een bijzondere rekening met nummer BE 98732032470193 bij de bank CBC.

2/ De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde zeven honderd zesentachtig duizend acht honderd en acht euro tien cent (786.808,10E) om het van tweeënzestig duizend euro (62.000,00E) op acht honderd achtenveertig duizend acht honderd en acht euro tien cent (848.808,10E) te brengen door inbreng door de actuele vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele aandeelhouders door inbreng in geld ,voortkomende van de uitkering van de dividenden door de vennootschap beslist in de algemene vergadering van 28 december 2013, waarbij de aandeelhouders uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerd dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

3/ De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven is en volstort is ten belope van zeven honderd zesentachtig duizend acht honderd en acht euro tien cent (786.808,10E), door inbreng door de actuele aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Het geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE 98732032470193 bij de bank CBC. geopend op naam van de vennootschap.

zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op * 2014 dat mij is overhandigd,

4/ De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans acht honderd achtenveertig duizend acht honderd en acht euro tien cent (848.808,10E) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zes honderd twintig (620) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

equs.sEL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

5/ Wijziging van het maatschappelijke doel. De vergadering beslist de volgende activiteiten aan het maatschappelijke doel toe te voegen: alle roerende en omroerende verrichtingen met betrekking tot de aankoop van gebouwen om deze door te verkopen en te verhuren, ze te promoten, verbouwing van gebouwen her productief maken met het oog op hun commerciële uitbating evenals de aankoop, de uitbating en de verkoop van handelszaken.

6/ De vergadering der aandeelhouders beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op acht honderd achtenveertig duizend acht honderd en acht

euro tien cent (848.808,10¬ ).

Het is verdeeld in zes honderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort".

71 De vergadering beslist de volgende tekst van de statuten in het nederlands aan te nemen

Artikel 1: Maatschappelijke benaming,

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met de maatschappelijke

benaming "ALPHA STEEL".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zaventem, Kleine Daalstraat, 28 bus Hij mag naar elke andere plaats in het land worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, door in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing.

De vennootschap kan daarenboven, bij beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten.

Artikel 3: Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft als doel alle commerciële activiteiten, in België of in het buitenland, met betrekking tot het handel, tussenpersoon, vertegenwoordiging, verkoop van metaal en staalprodukten, non-ferrometalen, chemische produkten et grondstoffen in de meest ruimte zin van het woord.

De vennootschap zal in het algemeen alle activiteiten mogen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijken van haar maatschappelijke doel te bevorderen en deelnemen aan dergelijke activiteiten op alle hoegenaamde wijze.

De vennootschap mag in het algemeen en dit zo wel in België als in het buitenland, alle verrichtingen stellen en dit zowel van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk betrekking hebben met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft ook tot doel, zowel in het binnen als in het buitenland alle roerende en onroerende verrichtingen met betrekking tot de aankoop van gebouwen om deze door te verkopen en te verhuren, ze te promoten, verbouwing van gebouwen en hen productief maken met het oog op hun commerciële uitbating evenals de aankoop, de uitbating en de verkoop van handelszaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Artikel 4 Duur.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij mag verbintenissen aangaan of voor haar rekening bepalen voor een onbepaalde tijd.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op acht honderd achtenveertig duizend acht honderd en acht

euro tien cent (848.808,10¬ ).

Het Is verdeeld in zes honderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Artikel 6 : Kapitaalverhoging,

Het maatschappelijk kapitaal mag ten allen tijde verhoogd worden, door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten en in de door haar vastgestelde hoogte en voorwaarden.

Artikel 7- Voorkeurrecht

Ingeval van kapitaalverhoging hebben de vennoten het voorkeurrecht om in tekenen op de nieuwe aandelen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ze reeds bezitten, in een termijn van vijftien dagen minimum, vanaf de dag van de opening van de onderschrijving.

,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8 : Aard van de titels.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 9 : Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap. Medeigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten, die aan dit aandeel verbonden zijn, geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld.

Artikel 10 : Obligaties.

De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties uitgeven bij besluit van de Raad van Bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandeel converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht slechts besloten worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Artikel 11: Raad van Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie [eden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en ten allen tijde door haar afzetbaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen, of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door elle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De algemene vergadering stelt de duur van hun mandaten vast.

Artikel 12: Bijeenkomsten van de Raad

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter of door één afgevaardigde bestuurder,

telkens het belang van de vennootschap dit vereist of telkens minstens twee bestuurders er om verzoeken.

De bijeenroepingen moeten aan elke bestuurder ten minste acht dagen voor de vergadering gericht zijn en

ze moeten de agenda vermelden.

De Raad van Bestuur mag van deze termijn en van aile formaliteiten afwijken, telkens hij het

voorafgaandelijk en eenparig advies van de leden heeft verkregen.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproeping wordt vermeld. Wordt deze plaats niet

vermeld, dan worden ze in de zetel gehouden.

Artikel 13: Beraadslagingen.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen of beslissen indien de twee/derden van zijn leden tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Een bestuurder kan per brief, telegram, telefax of elke andere wijze van telecople, schriftelijk bevestigd, één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur geldig te vertegenwoordigen en te stemmen in zijn plaats. ln dit geval, wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

De voortdurend vertegenwoordigingsmacht is niet toegelaten.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 14 : Voorzitterschap.

De Raad van Bestuur mag onder haar leden een voorzitter kiezen, voor een al dan niet bepaalde duur, die

de beraadslagingen leidt.

De voorzitter heeft geen beslissende stem in geval van staking van stemmen.

Artikel 15 : Notulen.

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgesteld in processen-verbaal, ondertekend door

de aanwezige bestuurders.

De afschriften en uittreksels in rechte of eider te overleggen van deze processen-verbaal worden

ondertekend hetzij door de voorzitter, hetzij door de afgevaardigde bestuurder, hetzij door twee bestuurders.

Artikel 16 : Machten van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide machten om de zaken van de vennootschap te

besturen en om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

AI wat niet uitdrukkelijk door de wet en de statuten aan de algemene vergadering der aandeelhouders wordt

voorbehouden, behoort toe tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17: Dagelijks bestuur.

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur der zaken van de vennootschap en de daarmede gepaard gaande vertegenwoordiging, toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden.

In geval van delegatie, bepaalt de Raad van Bestuur de bevoegdheden en bijzondere bezoldigingen die verbonden zijn aan deze functies.

Artikel 18 : Vertegenwoordiging van de vennootschap.

Onverminderd de gevallen waarin door de Raad van Bestuur daartoe een bijzondere delegatie aan één van zijn leden werd toegestaan, waarin delegatie wordt toegestaan overeenkomstig artikel 17 inzake dagelijks bestuur of waarin door de Raad van Bestuur een bijzondere delegatie werd toegestaan aan iemand die geen lid van die Raad is, wordt de vennootschap ten aanzien van derden vertegenwoordigd, in rechte, ais eiser of verweerder, alsook voor de akten waaraan een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn medewerking verleent, door de afgevaardigde bestuurder, die niet moet doen blijken van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur.

Artikel 19 : Bezoldiging van de bestuurders.

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, behalve tegengestelde beslissing van de algemene

vergadering.

Artikel 20 Controle.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen benoemd door de

algemene vergadering, onder de leden, rechtspersonen of niet van het Instituut der Beddjfsrevisoren. De

algemene vergadering stelt hun aantal en hun bezoldigingen vast. Zij worden benoemd voor een

hernieuwbare termijn van zes jaar. Zij mogen slechts om juiste redenen door de algemene vergadering ontslagen worden.

Evenwel, overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek Vennootschappen dat een afwijking voorziet voor de vennootschappen die de hoedanigheid van middelgroote onderneming bezitten, in de zin van het boekhoudrecht, heeft de vennootschap de controle aan elke vennoot toevertrouwd, in de voorwaarden bepaald In de wetgeving.

In dat geval kan de vennoot zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een daarvoor goedgekeurde accountant De bezoldiging van de accountant zal ten leste zijn van de vennoot of van de vennootschap, indien hij met haar toestemming aangesteld is geweest of indien een beslissing in deze zin werd genomen.

Artikel 21: Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Zij hoort het verslag van bestuur (en het verslag van de eventuele commissarissen) en beraadslaagt over de jaarrekening en de aanwending van het resultaat. Na aanneming van de jaarrekening, spreekt ze zich uit over de ontlasting van de bestuurders en de eventuele commissarissen.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging op de algemene vergadering.

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden, mits laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en/of de formaliteit heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Evenwel, voor de minderjarigen, de onbelcwaamverklaarden en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op en voor de rechtspersonen, hun wettelijk of statutaire vertegenwoordiger.

De medefiigenaars, de naakte eigenaars, de vruchtgebruikers, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Artikel 23: Bureau van de vergadering.

De algemene vergadering wordt gehouden onder het voorzitterschap van de voorzitter van de raad van

bestuur.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders

vervolledigen het bureau.

Artikel 24 : Beraadslaging.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda geplaatst.

Elk aandeel geeft recht op één stem. In voorkomend geval worden de aandelen geteld op basis van een

stem met de zwakste waarde.

Behalve meer dwingende beschikking door de wet, mag de algemene vergadering niet geldig beraadslagen,

indien de aanwezigen niet ten minste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen.

Behalve in de meer dwingende gevallen door de wet voorzien, mag geen beslissing of wijziging aan de

statuten aangenomen worden, indien ze niet ten minste de drie/vierden van de stemmen bereikt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25: Processen-verbaal van de vergaderingen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom vragen.

De afschriften en uittreksels die moeten overgelegd worden, in en buiten rechte, worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, door de afgevaardigde bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 26: Boekjaar.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

Op deze laatste dag, stelt de Raad van Bestuur het ontwerp van de jaarrekening op, bevattende de resultatenrekening, de toelichting en, in voorkomend geval, zijn verslag van bestuur over het boekjaar.

Hij overhandigt deze stukken aan cie commissaris, één maand voor de algemene vergadering die zich over de jaarrekening en de resultatenrekening moet uitspreken.

Ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering, worden de door artikel 663 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten neergelegd ter maatschappelijke zetel, ter beschikking van de aandeelhouders.

Artikel 27 : Winstverdeling.

De brutowinst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar.

Van deze nettowinst wordt ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heelt bereikt of een andere evenredigheid die door de wet moest vastgesteld worden.

Indien het reservefonds beneden peil komt, dan moet deze afhouding opnieuw worden toegepast tot de reserve weer op peil is.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de Raad van Bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

De Raad van Bestuur kan een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren, in de vormen en voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: Ontbinding - Machten.

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, zorgen de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor de vereffening.Bij gebrek aan zulke benoeming, geschiedt de vereffening door de Raad van Bestuur, die op dat ogenblik in functie is, die handelt In de hoedanigheid van vereffeningscomité.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die toegekend zijn in het kader van het Wetboek van Vennootschappen.

De beschikkingen van artikel 19 van de statuten zijn van toepassing voor de vereffenaars.

Artikel 29 : Verdeling van de netto-activa

Na betaling van aile schulden en lasten en vereffeningskosten, wordt het saldo eerst aangewend om het volgestort bedrag van de kapitaalaandeten dat niet werd afgelost terug te betalen.

Indien niet aile aandelen op gelijke wijze zijn gestort, zullen de vereffenaars, alvorens te verdelen, rekening houden met deze situatie en eerst het evenwicht herstellen door aile aandelen op een absoluut gelijke voet te stellen, hetzij door aanvullende stortingen te vragen lastens de aandelen waarop onvoldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande uitkeringen in het voordeel van de aandelen waarop meer werd gestort.

Het saldo wordt tussen aile aandelen gelijk verdeeld.

Artikel 30 : Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van de rechten en verplichtingen voortvloeiend uit deze statuten, doet elke aandeelhouder die in het buitenland gevestigd is, elke bestuurder, commissaris, vereffenaar, keuze van woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar aile berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen geschieden.

Artikel 31: Wettelijke referte.

Aandeelhouders willen het Wetboek van Vennootschappen volledig eerbiedigen. Bijgevolg worden de bepalingen van dit Wetboek, waaraan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn ingeschreven; de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit dit Wetboek warden geacht niet te zijn ingeschreven.

8/ De vergadering beslist de mandaten van de bestuurders (hetzij de Heer David BRADBROOKE en Mevrouw Jane PATIENT) te vernieuwen voor een duur van zes jaren vanaf heden.

Hun mandaten nemen aanvang op heden en zullen onmiddellijk na de jaarvergadering in twee duizend twintig een einde nemen. Ze zijn onbezoldigd voor Mevrouw PATIENT en bezoldig voor de Heer BRADBROOKE.

, -

VOOR GELIJKVORMIG BEKNOPT UITTREKSEL,

Damien COLLON-WINDELINCKX Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift;

- volmacht;

- bank attestatie;

- Verslag van de Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

--4,--

Veen

behoudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2013 : BL633853
05/10/2012 : BL633853
06/09/2011 : BL633853
10/08/2010 : BL633853
01/08/2008 : BL633853
30/07/2007 : BL633853
28/09/2006 : BL633853
03/10/2005 : BL633853
05/08/2004 : BL633853
14/08/2003 : BL633853
09/10/2002 : BL633853
05/10/2015 : BL633853
26/09/2001 : BL633853
03/04/2001 : BL633853
27/10/2000 : BL633853

Coordonnées
ALPHA STEEL

Adresse
KLEINE DAALSTRAAT 28 1 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande