AMATORIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMATORIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.817.639

Publication

17/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

spelprogramma s, muzikale en andere culturele manifestaties, leiden van debatten;

- De productie en verspreiding van muziek, geluids- en videobanden, evenals de toebehoren. Het produceren, kopen en verkopen van muziek, programma s;

- Het promoveren en het managen van artiesten, mechandising, het organiseren van shows en andere muzikale activiteiten, de uitgaven van muziek en divers leesmateriaal zoals showmagazines, brochures, tijdschriften, boeken en dergelijke;

- Oprichten, beheren en coöordineren van TV- en radiostations;

- Coaching en incentive seminaries organiseren, leiden, begeleiden en geven. Het voorzien van accommodatie voor deze activiteiten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat aanverwante bezigheden ook kunnen uitgeoefend worden. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn inzake ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand december om twintig uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte.

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 25.01.2016 16028-0506-012

Coordonnées
AMATORIA

Adresse
KRAANSTRAAT 104 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande